hakunamakata pisze:
Nie twierdzę, że Besiktas na papierze nie wygląda solidniej. Chodzi mi o to, że z takimi atletycznym i wybieganymi sprawnym zawodnikami jacy grają we francuskiej drużynie gra się ciężko. Grają prostą koszykówkę i szaloną. Myślę jednak, że Rajkovic coś wymyśli a zawodnicy narzuca swój styl.
To prawda, aczkolwiek jeśli Besiktas złapałby swoją formę, to byłby dużo groźniejszym przeciwnikiem, co nie oznacza, że paryżan uważam za słaby zespół, tu już nie ma słabych...
zgc_qwerty pisze:
...
Ale pytanie za 100 pkt.: szykuje się ktoś nowy pod kosz? Są przecieki kto ew jest na oku?
Gdy przyjdzie właśnie ktoś pod kosz to co z Ivanem? Rozumiem że to on leci na trybuny, a nie ktoś z dwójki Gospodarek, Karolak.
A co z Kostrzewskim? Kiedyś ma zamiar wrócić do zespołu?
tak od kilku tygodni pracują nad środkowym, opcje dwie, europejska i nie, na razie wydaje się, że nieco bliżej do tej pierwszej, choć jeszcze tydzień temu było inaczej...
Z Kostkiem lipa, nie tyle odnowienie kontuzji, co nieskuteczna, wadliwa pierwsza "naprawa" stąd problem, szkoda chłopa bo liczyłem na jego rozwój i może zastąpienie polskich zębów, które nam wybiją po sezonie