trueRAP pisze:
Śmieszy mnie podejście i logika cechująca wielu wypowiadających się tu użytkowników, którzy święcie wierzą w prawie że masoński spisek i interpretują każdy fakt tak, by potwierdzał absurdalną teorię niszczenia naszego klubu przez "rządzących", "tych na górze" i innego rodzaju "wrogów".
- Skala kwot, jakie wchodzą tu w grę jest ogromna, więc dla każdego logicznie myślącego człowieka dokładana kontrola finansów w momencie podejrzenia zaistnienia jakichkolwiek nieprawidłowości jest rzeczą normalną i nie powinna nikogo dziwić ani wywoływać niezdrowych podejrzeń. Abstrahując od nieoficjalnych informacji to wystarczy prześledzić publikacje w mediach by dowiedzieć się, że audyt i kompetentna kontrola mające miejsce w klubie przyniosły efekt w postaci ujawnienia nieprawidłowości. To nie jest działanie na zasadzie "zwolnijmy kogoś, dajmy swojego człowieka", nie na tym szczeblu. Naturalna konsekwencją wykrycia tych nieprawidłowości jest więc usunięcie ze stanowiska człowieka w którego gestii leżało zarządzanie w/w materia.
To teraz ja logicznie myslacy czlowieku cos Ci powiem i przestan filozofowac! Co rozumtesz przez slowa - w momencie podejrzenia jakichkolwiek...! Na tej zasadzie trzeba zwolnic wiekszosc osob piastujacych nie tylko te niskie ale tez te najwzsze stanowwiska w Polsce! PO nie byloby zadowolone! Ale j..c to!Ja czekam nadal na link gdzie znajde uzasadnienie zwolnienia Arka. Arek,doprowadzil nasz klub na szczyt. To on sprowadzil Sase,a potem razem sprowadzali zawodnikow! Jasne, ze bez sponsora nie byloby nic ale ten sponsor zostal wynagrodzony w takim wymiarze o jakim nikt sie nie spodziewal -w zeszlym sezonie na skale Polski,a w tym na skale Europy! Moglo byc jeszcze lepiej! Ach, byloby wspaniale! Jak widac, spac nie moge z tego powodu! Uderzono nasz zespol od tylu w najgorszym momencie!
trueRAP pisze:
Jestem daleki od oskarżania pana Krygiera o cokolwiek, ale apeluje o ściągnięcia klapek z oczu i spojrzenie na sprawę z trochę szerszej perspektywy niż "chcą nas zniszczyć" i "każdy kto nie dostrzega w tym nagonki na nasz klub musi być z PO" . Trochę zdrowego rozsądku, to nie boli.
pozdrawiam
[ Dodano: Nie Mar 02, 2008 5:44 am ]
Turow, Turow, Turow! Nie wydaje sie nikomu, ze nawet POpaprancy zajrzeli na te strone