Dzisiaj jest 31 paź 2024, 23:50

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 237 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

A ja wirzylem w zwycieztwo! Gdzes w glebi nadal wierze! Coz chcialbym zeby wszyscy w naszym zespole, pomimo tego co sie stalo pokazali wszystkim, tak jak pewien czeski kibic Loganowi srodkowy palec i udowodnili to, ze trzymaja sie razem! Super sprawa bylaby,gdyby to co sie stalo jeszcze bardziej ich scalilo! I tak pewnie zawodnicy nie zostaliby w Zgorzelcu po tym sezonie! Tak jak Saso tak i zawodnicy dostana zapewnie lepsze propozycje! Jednak szkoda tej pracy i wysilku na treningach. Szkoda potu wylanego na parkiecie! Jest w zespole potencjal, jest energia! Ku..a grajcie dla siebie i dla nas! Pokazcie kto jest najlepsza druzyna! Marko obiecal 30 pkt. w jakims meczu, a jeszczetego nie zaliczyl! ;)

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Cytuj:
Dlaczego tak sadzisz? Saso ma taka taktyke od dawna i doszedl z nia z Olimpia do Final Four. Poza tym, teraz buduje sie zespoly bez klasycznego centra, by przyspieszyc gre.

Ponieważ:

http://www.plk.pl/?sub=team&id=7&c=comparision

zbiórki Turowa 506 - 592 zbiórki przeciwników
średnia 26.6 - 31.2

pi razy drzwi jesteśmy w meczu 5 akcji w plecy

Ostatnio zmieniony 13 maja 2013, 14:32 przez 100, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Z argumentami ludzi, którzy na każdym kroku pokazują że logiczne rozumowanie jest im obce, a jeśli nie potrafią czegoś pojąć, to nadają temu nazwę "filozofi" nawet nie chce mi się dyskutować. Wdawanie się w rozmowę z oszołomami, mającymi problem z wyrażaniem swoich emocji bez użycia bluzgów jest bezcelowe.

nitroo pisze:
100 pisze:
Nie wierze w mistrzostwo bez choćby jednego wysokiego zawodnika z prawdziwego zdarzenia.

Dlaczego tak sadzisz? Saso ma taka taktyke od dawna i doszedl z nia z Olimpia do Final Four. Poza tym, teraz buduje sie zespoly bez klasycznego centra, by przyspieszyc gre.

Uważam Saso za świetnego trenera, któremu do doskonałości brakuje właśnie koncepcji wykorzystania wysokich zawodników. Takie zespoły się buduje, tylko nie osiągają one sukcesów zbyt często tak w NBA jak i czołowych ligach europejskich. Drużyny z czołówki takich lig jak Hiszpańska, Włoska czy Rosyjska mają w swoich szeregach świetnych wysokich graczy i dzięki temu osiągają sukcesy. A budowanie zespołów bez centrów nie jest następstwem tego, że taka taktyka przynosi sukces, a wyłącznie tego, że dobrze wyszkoleni wysocy gracze są drodzy i nie każdy zespół na nich stać. Więc nie ma co mówić o odejściu od stawiania na wysokich zawodników z wyboru, a jedynie z konieczności.

Tytuł:
rekrut
rekrut

trueRAP - wyleciales facet poza temat! Nie gadamy co zmienic w zestawie druzyny, a czy zwolnienie AK bylo dobre,czy zle!
A ty 100! Tez popie...o ci sie! Tu trzeba wykazac,ze byl niegospodarny!!! A nie czy byl gospodarny!
Pozdro!

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 13 maja 2013, 14:31 przez 100, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Ze strony głównej:

Cytuj:
Nietypowe zagrywki - zakaz podziękowań 3-3-2008
Zgorzelec, 2008-03-02

Moi Drodzy,

28 lutego br. Przestałem piastować funkcję Prezesa Zarządu KKS Turów Zgorzelec SA. Przez te 19 miesięcy pracy w Zgorzelcu udało mi się poznać wielu wspaniałych ludzi, dzięki którym i bez których moje „najmłodsze dziecko” – Turów Zgorzelec, nie byłoby tak cudowne jak dziś. Jesteście „współodpowiedzialni” za to, że dziś Turów to aktualny wicemistrz Polski, jeden z szesnastu najlepszych klubów europejskiego Pucharu ULEB, finalista Mistrzostw Polski Juniorów i jeden z najbardziej popularnych, najlepiej zorganizowanych i najlepiej postrzeganych klubów sportowych w Polsce.

Razem stworzyliśmy niepowtarzalny klimat, w którym te sukcesy mogły się rodzić. Chciałbym w tym miejscu wyrazić moje podziękowania zarówno naszym przyjaciołom, jak i oponentom – bo również Ci dawali nam impuls do coraz lepszej i bardziej wytężonej pracy.

Moją głęboką wdzięczność pragnę wyrazić moim najbliższym i przyjaciołom, których wielokrotnie poświęcałem dla priorytetu, jakim był dla mnie Turów Zgorzelec. Dziękuję tym, którzy wspierali moich najbliższych, gdy mnie przy nich nie było. Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie, pomoc i dobre słowo w trudnych chwilach. Na Was zawsze mogłem liczyć. Wielu z Was poznałem właśnie tu – w Zgorzelcu i dlatego ten czas pozostanie dla mnie niezapomniany. Wy byliście tu dla mnie tutaj jak miejscowa rodzina.

Wielkie dzięki i wyrazy uznania dla moich współpracowników, trenerów, zawodników i całego sztabu szkoleniowego. Wykonaliśmy kawał dobrej roboty – Wy wiecie o tym najlepiej. Pamiętajcie, że jesteście autorami wielkich sukcesów Turowa. Stworzyliśmy świetny i stanowiący monolit zespół, który wiele przeszedł, wiele się nauczył, ale i odniósł wiele sukcesów. Możecie być z nich dumni!

Dziękuję Sponsorom, bez których nie byłoby mowy o jakichkolwiek wynikach. Nie zapominajcie o Turowie i w przyszłości. Mam nadzieję, że sposób i siła, z jaką promowaliśmy marki Waszych firm budziły Wasze uznanie i zadowolenie. Turów był i – mam nadzieje, że będzie nadal – doskonałą inwestycją. Wskazują na to nasze aktualne wyniki marketingowe. Za każdą okazaną pomoc – i tym najmniejszym i strategicznym Sponsorom, w imieniu Spółki, którą do niedawna zarządzałem bardzo, ale to bardzo dziękuję.
Kochani kibice! Jesteście chyba najbardziej oddanym zespołowi fanami, jaki znam. Wyrażam w stosunku do Was głęboki szacunek za wierność, lojalność, zdarte gardła, tysiące kilometrów w autokarze – wszystko po to, by wspierać swój ukochany Turów Zgorzelec. Emocje, które przeżyłem wraz z Wami i dzięki Wam, na zawsze pozostaną głęboko w moim sercu. Tak trzymać! Turów to Wasz Klub i Wasza duma. Jestem przekonany o tym, że dziś z tego klubu możecie być i jesteście bardzo dumni.

Dziękuję również przedstawicielom wszystkich mediów. Wspólnie zbudowaliśmy świetną markę, jaką dziś jest Turów Zgorzelec. Wyrazy szacunku za profesjonalizm, gotowość, zaangażowanie i obiektywizm. Współpraca z Wami była dla mnie, jako menadżera wielką przyjemnością.
Na końcu chciałbym podziękować i wyrazić moją wielką wdzięczność osobie, bez której do Turowa i Zgorzelca pewnie bym nie trafił – Ś.P. Zbyszkowi Kamińskiemu. Robiłem wszystko, co potrafię najlepiej, abyś był przekonany, że decyzja, którą podjąłeś przekazując mi Twój ukochany Klub była przez Ciebie uważana za właściwą. Dałeś mi swoje zaufanie, wiedzę, wsparcie i – przez to, że mogłem Turów prowadzić – wiele chwil dumy, radości i zadowolenia. Razem rozpoczęliśmy budować profesjonalny Klub i … prawie jednocześnie skończyliśmy. Z tego, co zrobiliśmy możemy być jednak dumni, a Turów i tak zawsze będzie głęboko w naszych sercach.

Turów gra dalej!

Proszę Was wszystkich bardzo o to, abyście wspierali ten klub co najmniej tak jak do tej pory. Wierzę, że nadal celem nadrzędnym będzie sukces, walka o medale i awans do najlepszej ósemki Pucharu ULEB. Turów pozostanie tu zawsze. To Wasz klub.

Życzę Wam wszystkim szczęścia, powodzenia i jeszcze wielu wspaniałych chwil i niezapomnianych emocji związanych z sukcesami Turowa.

Arkadiusz Krygier

Obrazek

Ze swojej strony dziękuje za wszystko co Pan zrobił dla Naszego Klubu. Dało się odczuć, że robił Pan to z sercem i zaangażowaniem, a nie tylko administrował Pan klubem. Był Pan pozytywnym fanatykiem "czarno-zielonych". To w dużej mierze dzięki Panu Turów Zgorzelec jest w tym, a nie innym miejscu na koszykarskiej mapie Polski i Europy. Nie wnikam w powody odwołania, sam Pan wie co było nie tak... Życie składa się z etapów - ten w Turowie jest, mimo wszystko, chyba jednym z Pana lepszych. Wierzę głęboko, że klub, miasto oraz my - fani Turowa na zawsze pozostaniemy w Pańskiej pamięci i sercu.

Ostatnio zmieniony 04 mar 2008, 11:08 przez paawlus, łącznie zmieniany 1 raz

VIP
VIP

Niegospodarność to za mocne słowo

Dziura budżetowa w KS Turów sięga 3 mln zł, jednak zdaniem nowego prezesa dotrwa do końca sezonu. Półtora miesięczne opóźnienie w prowadzeniu księgowości, brak współpracy z radą nadzorczą oraz brak ubezpieczenia NW dla całej drużyny to tylko nieliczne zastrzeżenia wobec byłej działalności prezesa Arkadiusza Krygiera. W specjalnym wywiadzie dla zgorzelec.info z nowym prezesem KS Turów Zgorzelec Piotrem Waśniewskim także o: budowie nowej hali sportowej, promowaniu polskich zawodników, 200 tys zł wydanych na PUB oraz o planach nowego Prezesa.

Aleksander Pitura: Jakie są główne zarzuty stawiane Prezesowi Arkadiuszowi Krygierowi i czy może Pan potwierdzić nieoficjalne doniesienia o niegospodarności ?

Piotr Waśniewski:
Podstawowym zrzutem jest utrata zaufania właścicieli i sponsorów, a także sposób zarządzania środkami i dysponowania nimi, czyli rozrzutność finansowa. Niegospodarność to zbyt mocne stwierdzenie i wolę go nie używać.

W chwili obecnej dziura budżetowa na sezon 2007-2008 sięga 3 mln zł . Możliwość przetrwania okresu martwego i przygotowania się do kolejnego sezonu jest dużym wyzwaniem, ale przy wsparciu i zaangażowaniu właścicieli i sponsorów jest to możliwe.

Kolejnymi problemami są:
- wątpliwości wynikające z braku umów reklamowych i sponsorskich oraz firm które są eksponowane podczas meczu
- 1,5 mies opóźnienie w prowadzeniu księgowości
- brak ubezpieczenia od następstw nieszczęśliwych wypadków dla całej drużyny
- brak księgi akcyjnej i księgi protokołu
- brak współpracy z radą nadzorcza, a co za tym idzie z właścicielami uniemożliwiając bieżącą kontrolę spółki
- odwlekanie audytu księgowego, o jaki prosiła rada nadzorcza oraz sprzeczne informacje w preliminarzu wydatków za poprzednie lata i obecny sezon.

Jest tego o wiele więcej jednak ze względu na dobro Spółki nie chcę tego ujawniać.

Następne zarzuty dotyczą tzw. rozrzutności: np. rozpoczęcie inwestycji PUB-u, zakup środków trwałych, remont biura czy leasing samochodu, którego rata miesięczna wynosi około 4000 zł.

Największym zarzutem jest brak reakcji w październiku, kiedy Pan Krygier zorientował się, że nie będzie miał tyle wystarczających środków do zakończenia sezonu. Wtedy to właśnie nie podjął "niepopularnej" decyzji zwolnienia gracza, albo ograniczenia kosztów bo nie byłby za to lubiany, jednak pomogłoby to w finansowej kondycji samego klubu.

A.P.:Jakie nieprawidłowości wynikły podczas audytu ?

P.W.:Powiem w ten sposób, że w momencie kiedy był przeprowadzony audyt i kontrola wewnętrzna, to np. umowa najmu pomieszczeń pod PUB już była, jednak do 7 lutego takiej umowy nie było pomimo kilkakrotnych próśb rady nadzorczej. Umowa znalazła się, lub pojawiła w momencie przeprowadzania audytu. To samo dotyczy umowy z TOYOTA Autohaus Mühlmann KG, której także nie było w styczniu ani na początku lutego, a pojawiła się w momencie przeprowadzania zapowiedzianego dziesięć dni wcześniej audytu. Nawet podczas zebrania rady nadzorczej kiedy Pan Krygier został poproszony o pokazanie umowy, nie chciał tego zrobić.

A.P.:Czy prawdą jest to, że osoba Prezesa Krygiera, lub jego firma pojawia się jako strona w kontraktach z zawodnikami ?

P.W.:bez komentarza

A.P.:Czy inwestycja PUB-u, na który została już wydana spora suma pieniędzy zostanie zrealizowana ?

P.W.:Priorytetem dla Spółki jest znalezienie pieniędzy na działalność podstawową, czyli działalność Klubu Sportowego, natomiast fakt zainwestowania 150 -200 tys zł zobowiązuje. Dlatego jeżeli wszystkie podstawowe potrzeby zostaną zaspokojone to jest szansa. Moim zdaniem może być to opłacalny biznes pytanie tylko, w którym momencie go zrealizujemy.

A.P.:Jakie Pan widzi szanse Sasy Filipovskiego na pozostanie w Turowie w nadchodzącym sezonie ?

P.W.:Mogę powiedzieć tyle, że jako klub zrobimy wszystko, żeby go zatrzymać.

A.P.:Czy zmiany, które chce Pan wprowadzić oznaczają skupienie się na drużynie z polskimi zawodnikami oraz szkolenie młodej kadry?

P.W.:Chciałbym żeby powstała drużyna oparta na Polakach, ale wszystkie decyzje będą zależały od trenera. Faktycznie ze względu na zmiany jakie zachodzą w polskim koszu konieczne jest opieranie się na kilku wartościowych polskich graczach.

Co do drugiej części pytania kwestia szkolenia młodzieży to jest inwestycja w przyszłość i dlatego na to będziemy kłaść nacisk, bo nie było czegoś na taką skalę jaką bym oczekiwał czyli np. klasa sportowa o profilu koszykarskim w każdej szkole ,w której jest sala sportowa przystosowana do tej dyscypliny.

A.P.:Czy budowa nowej hali sportowej jest Pana zdaniem możliwa i czy rozmawiał Pan już na ten temat z Burmistrzem Groniczem ?

P.W.:Tak, jest możliwa i zgodnie z przekazanymi informacjami gmina zbiera fundusze na realizację całego projektu. Pieniądze idą z funduszy europejskich i to jest realne, ale są też potrzebne inne źródła - być może może Totalizator Sportowy... W każdym razie pewne jest to, że samej gminy nie stać, aby hala powstała i jest potrzebne wsparcie z zewnątrz.

A.P.:Czy widzi Pan sens budowania takiej hali w Zgorzelcu ?

P.W.:Zdecydowanie tak, bo dzięki temu można zwiększyć zainteresowanie klubem PGE Turów Zgorzelec oraz spopularyzować dyscyplinę jaką jest koszykówka.

A.P.:Czy głoszony przez Pana "lokalny patriotyzm" poprze Pan czynami i przeprowadzi się do Zgorzelca ?

P.W.:Tak. Przede wszystkim z całą moją rodziną przeprowadzam się do Zgorzelca. Razem z moją żoną, 2 mies córką i dużym psem. Jeżeli chodzi o moje zaangażowanie, to uważam się za profesjonalistę dlatego w chwili obecnej moje sympatyzowanie z jakąkolwiek drużyną ma mniejsze znaczenie. Obecnie popracuje dla Klubu Sportowego i dlatego będę się poświęcał całej drużynie Saso Filipovskiego. Oczywiście, to że przeprowadzam się do Zgorzelca niesie za sobą moje dalsze plany, gdyż zdecydowanie chciałbym tu znacznie dłużej pracować niż tylko 3 miesiące.

rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Drodzy fani Arkadiusza Krygiera. Po tym artykule chyba sami przyznacie że były już prezes Krygier nie był aż tak szlachetnym i znakomitym człowiekiem za jakiego go uważacie. Mam nadzieję że ten artykuł dał wam coś do zrozumienia. Teraz jest już prawie wszystko jasne. Nowy prezes przedstawił nieliczne sprawy jakie doprowadziły do odwołania Krygiera i myślę że teraz wasza opinia o Krygierze sie zmieni. Tak jak już Szamo pisał wcześniej, nie wieszajmy psów na Piotrze Waśniewskim. Ma on czas do końca sezonu aby sie wykazać i dopiero po sezonie i z początkiem nowego można coś więcej powiedzieć na jego temat. Jeżeli on sam sie uważa za profesjonalistę to dajmy mu sie spełnić. Po przyjściu Krygiera nikt tak naprawdę nie myślał o vice mistrzostwie Polski nie mówiąc już o 1/8 ULEB Cup. Krygierowi zostały przedstawione powody jego odwołania. Ciekaw jestem czy dalej twierdzi że nie ma sobie nic do zarzucenia. Jego rządy w klubie były prowadzone na wariackich papierach. Chwalił sie że salon Toyoty został sponsorem naszej drużyny , a nagle umowa pojawiła sie dopiero kilka dni przed audytem. A przecież pewni pracownicy już sie dużo wcześniej rozbijali dwoma autami tego sponsora. Podobno też nie wszyscy też byli pracownikami a użytkowali te auta. Podejrzewam że wielu umów nie było. Prezes miał wokół siebie naprawdę dużo ludzi, którzy podejrzewam za darmo nie pomagali. Można by teraz wiele pisać i wszystko było prawdą. I teraz dzięki temu mamy spory problem , trzy miliony dziury budżetowej. Jakby Kaczyński przyszedł na prezesa pewnie by ją zlikwidował za pomocą Tadzia Rydzyka hehe a klub teraz ma nie wesołą sytuację. Wszystkie te pieniądze poszły sobie w las. Jedynym pożytkiem będzie chyba tylko ten '"pub" z klubowych pieniędzy, który i tak nie wiadomy czy w ogóle zostanie otwarty i kiedy. Byłby to chyba precedens w skali kraju ( mogę sie mylić ) że klub sportowy ma swój "pub".

Więc teraz chyba zmienicie zdanie na temat Arka Krygiera. :smt096

Ostatnio zmieniony 04 mar 2008, 17:54 przez lord_alex, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Przepraszam za absencję na forum, ale dysponuję internetem radiowym, a Orkan Emma uznał, że dwa dni będę pozbawiony łącza i dotrzymał słowa. Co do sytuacji w KK, to po wizycie A.Krygiera na naszym spotkaniu powiem tylko, że gdy opadły emocje podjęliśmy się nie wszczynać żadnej, powtarzam ŻADNEJ akcji przeciwko nowemu prezesowi. Wynika to z tego, że należy dać człowiekowi szansę na wykazanie się, a później można go skrytykować, tym bardziej, że decyzji rady nadzorczej już i tak nie zmienimy więc nie ma sensu robić sobie wroga już na początku znajomości. Stąd też apel do wszystkich czytających forum: nie róbcie nic czym moglibyście zaszkodzić klubowi i drużynie. Jest to apel nie tylko mój ale i Saszy Filipowskiego oraz Bobana Miteva. Dziękuję za zrozumienie i do zobaczenia w środę na meczu.

Tytuł:
gaduła
gaduła

To mamy wszystko jasne... Oby nowy prezes dobrze zarządzał drużyną. Żeby się przyłożył, aby chemia zespołu nie opadła, a tylko się podniosła. Dotrwać z jak najlepszymi wynikami do końca sezonu. Oby te rokowania na przyszłość z ust nowego prezesa znalazły światło dzienne. Mówić można dużo...

To co powiedział A. Krygier:
Cytuj:
Na końcu chciałbym podziękować i wyrazić moją wielką wdzięczność osobie, bez której do Turowa i Zgorzelca pewnie bym nie trafił – Ś.P. Zbyszkowi Kamińskiemu. Robiłem wszystko, co potrafię najlepiej, abyś był przekonany, że decyzja, którą podjąłeś przekazując mi Twój ukochany Klub była przez Ciebie uważana za właściwą. Dałeś mi swoje zaufanie, wiedzę, wsparcie i – przez to, że mogłem Turów prowadzić – wiele chwil dumy, radości i zadowolenia. Razem rozpoczęliśmy budować profesjonalny Klub i … prawie jednocześnie skończyliśmy. Z tego, co zrobiliśmy możemy być jednak dumni, a Turów i tak zawsze będzie głęboko w naszych sercach.
zostanie mi głęboko w sercu. Tutaj szacunek dla niego za to. Bo już część k/Kibiców zapomniała, że to Ś.P. Z. Kamiński obdarzył zaufaniem A. Krygiera i Turów mógł dalej istnieć, A. Krygier mógł wyrobić sobie nazwisko, zawodnicy i trenerzy również. Gdyby nie ten krok, teraz już mało kto by pamiętał o tej drużynie. Tak jak niestety, co jest szarą rzeczywistością, że dla niektórych kibiców pamięć o PREZESIE Ś.P. Z. Kamińskim została na meczu z Górnikiem... A. Krygier jednak przypomniał w podziękowaniach, a co za tym idzie nie jednemu łezka w oku się pojawi, czytając ten akapit, który przytoczyłem wyżej.

Dziękuję p. A. Krygierze za drużynę, która przynosiła nam bardzo dużo emocji, szczęśliwych chwil po wygranych meczach, a nerwów po przegranych spotkaniach. Dziękuję za poświęcony czas dla tego Klubu. Każdemu się zdarzają błędy, jednemu mniejsze, drugiemu większe. Szkoda, że Pan należał do tych drugich... Bo istniała jeszcze szansa, że w następnym sezonie na ławce trenerskiej zobaczymy S. Filpovskiego, teraz to wydaje się być mało realne. Jednak mam cichą nadzieję, że zostanie.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Byłemu prezesowi dziękuję za zbudowanie w Zgorzelcu takiej marki, która jest rozpoznawalna w Europie, a nowemu życzę wielu sukcesów sportowych, marketingowych oraz ekonomicznych w zarządzaniu "naszym" klubem.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 13 maja 2013, 14:33 przez 100, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

No i wyszlo szydlo z worka... Kto czytal artykul na glownej zgorzelec.info i poparl to lektura artykulu w slowie polskim, ten wie jakie byly powody odwolania Krygiera.
Szkoda mi tych, ktorzy jak lwy bronili Krygiera - "zbawcy" i dobrodzieja. Z lektury tych artykulow wynika niezbicie, ze Krygier traktowal klub jako swoj prywatny folwark i niczym sie nie przejmowal. Nie tylko kibicami, tradycja klubu itd. On nawet nie przejmowal sie zawodnikami, o czym swiadczy brak ubezpieczenia NW!!! To mnie po prostu zszokowalo...

Ciekawy jest tez watek dotyczacy braku umow sponsorskich (choc klub reklamowal dane podmioty!)... Czyzby bezinteresowanie...?

Coz... Szamo ostudzil zapedy gloryfikacyjne niektorych forumowiczow kilka dni temu, wskazujac, ze lepiej wypowiadac sie bardziej ostroznie w tym temacie i jak widac, mial racje. Kolejny raz sie potwierdzilo, ze nie wszystko zloto co sie swieci...

Chcialbym, bardzo chcialbym moc powiedziec po sezonie, a najlepiej na jesien, ze NIE TAKI DIABEL STRASZNY JAK GO MALUJA. Musimy przychylnie i z szacunkiem potraktowac Pana Wasniewskiego i dac mu czas na pokazanie nie tylko dobrej woli, ale tez umiejetnosci prowadzenia klubu do sukcesow, ktore zapewne posiada. Nie mozemy zachowywac sie jak dzieci, slepo ufajac Krygierowi (ktory "pokazal co potrafi i doprowadzil do zatoru w funkcjonowaniu klubu) , a odmawiajac zaufania facetowi, ktory dopiero startuje, a przejawia wiele pozytywnych cech.

Panie Piotrze Wasniewski, ma Pan "cart blanche" u nas kibicow. Staje Pan na czele klubu , ktory jest wszystkim dla nas, dla tego miasta i regionu. Niech Pan o tym pamieta.
Ma Pan wielka zyciowa szanse. Moze Pan zdobyc nie tylko renome jak odobry menedzer, ale przede wszystkim moze Pan zdobyc szacunek i wdziecznosc tysiecy ludzi. A to jest bezcenne i tego nie da sie przelozyc na zadne pieniadze....

Wierze, ze jutro, na meczu z Prokomem powita Pana burza oklaskow.

pozdrawiam

Tytuł:
pismak
pismak

Te

Ostatnio zmieniony 31 sty 2012, 2:27 przez mieszczuch, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

No to mamy kawe na ławie... Oby nowemu (ambitnemu) prezesowi udało sie wprowadzic w zycie wszystkie plany, ktore przed soba postawil...
Oceniajmy go po 'wykonaniu roboty' a nie przed :)

Bedzie :smt023

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 237 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.