Dzisiaj jest 19 cze 2025, 0:05

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

no i co, zabrakło konceptu, czy nikt nie chce z Paździochem gadać?
A tak miałem chęć sobie pagawędzić :cry:
W takim razie żegnam, myślę, że nie nie naraziłem się zbytnio, jeśli jakieś pretensje, to przepraszam i do ponownego spotkania :D

Tytuł:
VIP
VIP

nie nie nie... stop !! Panowie, nie tedy droga. Jako admin tego forum informuje co nastepuje :)

pazdzioch przesadzasz, ale fakt zostales sprowokowany, takiej wymiany bu byc nie powinno. Marcin, pazdzioch slusznie zauwazyl nasz blad. Rzeczywiscie nie ma nigdzie jasno powiedziane jak sie zmienia haslo, dlatego tez zapytalem gdzie bedzie to najbardziej widoczne. Fakt ze pazdzioch dostal list w ktorym bylo napisane:

hasło możesz zmienić bezpośrednio po zalogowaniu w tym samym okienku logowania, klikając link moje dane, a następnie zmiana hasła.
> w razie problemów z logowaniem jesteśmy od Twojej dyspozycji: GG: 8400625 , lub biuro@zgorzelec.info

Jednak naszym bledem jest to ze nie ma zaznaczonego ze chodzi o logowanie na zgorzelec.info a nie na forum. Dlatego prosze nie traktowac w taki sposob osoby ktora ma prawo jak kazdy do niewiedzy.

No to co... prosze sobie podac lapki... :wink:

Tytuł:
obserwator
obserwator

Nom, ok, to ja tez przepraszam.

P.S. Paździoch, ale Ty tez wyzluzuj :) i bedzie git :)

Pozdro

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

No właśnie Paździoch, nie bądź taki spięty. Rozepnij się :!: Przepraszam jeżeli kogoś moje słowa obraziły. Piątka :?:

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

chłopaki, no co wy, przecież ja jestem total luz, nie lubie tylko jak mnie ktos w lacha chce robic, przecież ja tylko sie pytalem gdzie, i jak sie to haslo zmienia, a ze nie było to jasne, stad te wszystkie nastepne kwestie. Nie powiem, zebym się czuł winny a nie podoba mi się jak trzech gostkow na mnie naskakuje w takiej sytuacji. Czy nie mam racji? :x

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

W tej kwestii twoja jest racja. Luz to podstawa, a nam wydaje się, wczoraj go zabrakło. Pozdro.

Tytuł:
VIP
VIP

a ja protestuje ! ja nie skakalem po tobie :wink:

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

chciałbyś poskakać :P

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

No, znowu jestem. Proszę o odpowiedź, czy taka sytuacja jest poprawna i zamierzona: pomimo tego, że się loguję na stronie zg.info, po przełączeniu na forum system oczekuje ponownego zalogowania. Po co więc logowanie podwójne, czy po to tylko, żeby móc zmienić hasło? Wyjaśnijcie farmaceuci :lol:
a po przeczytaniu uważnym poniedziałkowej wymiany zdań, nie mam sobie nic do zarzucenia, gdyby nie inwektywy pod moim adresem, nie byłoby podgrzewania temperatury :lol:

Tytuł:
VIP
VIP

no to tak: formu.zgorzelec.info i www.zgorzelec.info to cakliem osobne organizmy. Dlatego tez uzytkownicy na nich pomimo tych samych nazw sa calkowicie innymi uzytkownikami. Projektujac portal zgorzelec.info 2,5 roku temu nie spodziewalismy sie co z tego mzoe wyjsc, a tym bardziej ze trzeba bedzie kiedys zrobc forum. Dlatego tez ostatnio podczas prac programistycznych chcielismy aby nie bylo zamieszania pod katem userow. Bo tak oto uzytkownik lolek mogl miec konto na zgorzelec.info a inny uzytkownik mogl sobie zalozyc konto lolek na forum.zgorzelec.info. Powstal by nie lada problem bo uzytkownicy mogli by sie pogubic ktory login i haslo sa na zgorzelec a ktory na forum. Wiec zmodyfikowalismy tabelki w bazie danych zgorzelec.info i zintegrowalismy je z baza forum (programu napisanego w calkowicie inny sposob) tak zeby logowanie i rejestracja przebiegaly rownolegle. Zaimplementowany w ten sposob system dziala tak ze uzytkownik ktory chce sie zarejestrowac na forum czy na portalu uzywa jednej rejestracji, a ta tworzy sobie uzytkownika i jednoczesnie zaklada z tymi samymi danymi na forum zgorzelec info tak samo jezeli uzytkownik juz jest zarjestrowany na zgorzelec.info, ale zrobil to przed powstaniem forum to teraz zeby nie bylo problemu z kolejna rejestracja wystarczy ze przejdzie przez strone zmiany hasla i wowczas zostanie wygenerowany traki sa uzytkownik na forum, zatem uzytkownik stanie sie takze uzytkownikiem forum.

Ze tak powiem wybralismy zloty srodek, bo inaczej musielibysmy sie zaglebiac w kod forum, a po co ? :) Skoro i tak sobie teraz wszyscy radza i to calkiem niezle...

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Proste to to nie jest , ale jeśli wszystko w trosce o usera, to wypada tłumaczenie przyjąć i zaakceptować. Tak to na tym świecie już jest, że wszystkiemu winni są żydzi, masoni i farmaceuci.. :lol:

pismak
pismak
Awatar użytkownika

Dziwne zgorzeleckie miasto, dziwne forum, na którym ani słowa o stanie papieża. Chiny, Kuba, potrafiły się przełamać, zgorzelec.info, nieststy nie.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Wydaję mi sie, że odkąd jestes na forum, nie dałeś ani jednej pozytywnej opinii, caly czas na kogos najeżdżasz... Jak Ci sie nie podoba zgorzelec.info, to zrob własny portal o zgorzelcu i wtedy zobaczymy... A co do Ojca Świętago - każdy sie o niego troszczy i zyczy mu jak najlepiej...

Pozdro

Tytuł:
VIP
VIP

ja to powiem tak, wszyscy o tym mowia i kazdy Polak wie o stanie papierza. Dlateog wydaje mi sie ze to nie jest temat o ktorym mozna sobie pisac. Wszystkim nam jest przykro i to rzecz normalna. Solidaryzujemy sie ze wszystkimi w tych ciezkich momentach, jednak pazdzioch, czy my jestesmy agencja prasowa zeby o tym pisac ? Czy ty widzisz co robia sobie media ? Czlowieku to jest dopiero skandal ! Ale oczywiscie tu jestes slepy ! TVN, RADIO ZET, RMF do cholery oni maja to naprawde wiesz gdzie ? Nadaja to tylko dlatego ze ludzie chca tego sluchac i przescigaja sie w tych informacjach bo im sluchalnosc czy ogladalnosc rosnie !!!!! Slepy na to jestes no nie ? Wiesz co, podchodzilem caly czas pozytywnie do ciebie bo naprawde szanuje kazdego zdanie, ale posmysl troche i zrozum ze to nie chodzi o to zeby drzec sie i pokazywac ze nam smutno !!! to nie o to chodzi... Moze wg ciebie powinnismy leciec tylko na komercje... Nie mam pojecia, to co sie dzieje przechodzi ludzkie pojecie bo wszystkie staccje radiowe i telewizyjne zaczely nadawac krotkie relacje i pierdziela to samo przez caly czas, a czemu ?? bo nie maja jakichkolwiek informacji nowych a musza cos pieprzyc zeby ich ludzie chcieli sluchac wiec slytsze w radui ze ta piosenka jest speclalnie dla piaperza, ze harcerze robia pogadanki itd itd... a nikt przepraszam nie widzi ze te stacje poprostu pekaja w szwach jezeli chodzi o czestos reklam ???

Co za ludzie... robic kase na czyims nieszczesciu...

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

I o to chodzi, panie Aleksanrdze, żeby wymiana poglądów na zg.info była szczera, żeby ludzie mówili to co myślą, nie sądzę, abyśmy się tutaj róznili. Zbyt łatwo dajesz się sprowokować, jak na Admina..
Mam chwilami takie dziwne wrażenie, jakby ktoś usiłował stosować na forum pojęcia "jedyne i słuszne", może w takim razie pora na stworzenie granic, co można a co nie? Mnie się osobiście wydaje, że nie wykroczyłem poza ogólnie stosowane pojęcia dobrego smaku, ani tzw netykiety, a że trochę próbuję prowokować?... cóż warta dobra potrawa, bez pieprzu lub soli?
Zgadzam się całkowicie, że media w takich sytuacjach stają się niestrawne, mnie również wpienia granie na najprostszych ludzkich uczuciach i ciągnięcie tematu na siłę, bo: oglądalność, ilość wejść, skądś to znamy, prawda? Wydaje mi się dobre, że taka dyskusja została sprowokowana, przez zwykłego polskiego paździocha. I naprawdę nie mam za złe, że na forum tematu papieża nie było.
Uczmy się tolerancji i miejmy więcej zaufania do siebie :wink:

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.