Dzisiaj jest 24 sie 2019, 19:12

Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 460 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 31  Następna
Autor Wiadomość
Post: 11 sty 2005, 17:06 
czy ma ktos internet w tomkowie?jestem krotko przed tym zeby sobie u nich podlaczyc neta ale niewiem czy sie oplaca.mam zamiar wziasc predkosc 128.moze ktos mi powie jak wyglada ta predkosc w rzeczywistosci!?szybko sie sciaga/szybko sie strony buduja?


Ostatnio zmieniony 27 lut 2012, 0:33 przez qbass, łącznie zmieniany 4 razy

Na górę
  
 
 Tytuł:
Post: 11 sty 2005, 18:48 
ja mam od nich netka i powiem szczerze ze z tym roznie bywa, czasami wszystko idzie dobrze ale czasami tak muli ze nim sie otworzy jakas prosta strona to mija dobrych kilka minut... ale raczej jestem z tego zadowolona:)


Na górę
  
 
Post: 11 sty 2005, 19:48 
uważam że jest bardzo dobrej jakości.Mam szybkość 64 kbps, ale to w zupełności wystarcza.Oczywiście nie do ściągania filmów i oglądania klików.Cena miesięczna TYLKO 22 zł.Tego nie ma w całej Polsce!Naprawdę warto wukupić abonament.


Na górę
  
 
 Tytuł: net
Post: 11 sty 2005, 21:11 
ceny maja spoko.dlarego sie dziwilem i pytam.ale dzieki bardzo za info.dzieki wam tomkow ma nowego klienta!! :lol:


Na górę
  
 
Post: 12 sty 2005, 9:57 
Mam ich neta jest O.K : :l


Na górę
  
 
Post: 14 sty 2005, 12:02 
Mam już dłuższy czas połaczenie z siecią 128 kbps z Tomkowa i muszę powiedzieć, ze jest lepsze niż analogiczne połaczenie z Dialogu jakie miałem poprzednio. Cena też aktualnie jest chyba najniższa w Zgorzelcu, więc polecam!
ps. Tylko niech Tomków nie weźmie sobie tego do serca i nie podniesie cen. ;)


Na górę
  
 
Post: 17 sty 2005, 20:35 
Offline
rekrut
rekrut

Rejestracja: 17 sty 2005, 20:28
Posty: 9
Mysza pisze:
Mam już dłuższy czas połaczenie z siecią 128 kbps z Tomkowa i muszę powiedzieć, ze jest lepsze niż analogiczne połaczenie z Dialogu jakie miałem poprzednio. Cena też aktualnie jest chyba najniższa w Zgorzelcu, więc polecam!
ps. Tylko niech Tomków nie weźmie sobie tego do serca i nie podniesie cen. ;)


Z obiektywna ocena inetu z tomkowa to jeszcze narazie raczej bym sie wstrzymal.
Wydaje mi sie, ze trzeba poczekac az nalapia troche klientow.
Apropo, czy wie ktos w koncu jakie maja wyjscie do internetu? I od jakiego
operatora?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 17 sty 2005, 21:51 
Offline
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Rejestracja: 07 sty 2005, 11:16
Posty: 2372
Lokalizacja: Zgorzelec
Ja mam internet w AdiNet (5com) jest spoko i place tylko 50 PLN/m-c. mam transfer ok. 512 - 768 kbps. To działa na łączu radiowym. Jestem zadowolony. Bywają usterki i przerwy w dostawie, ale gdzie ich nie ma ? Polecam.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 17 sty 2005, 22:06 
Offline
rekrut
rekrut

Rejestracja: 17 sty 2005, 20:28
Posty: 9
viper126pzgc pisze:
Ja mam internet w AdiNet (5com) jest spoko i place tylko 50 PLN/m-c. mam transfer ok. 512 - 768 kbps. To działa na łączu radiowym. Jestem zadowolony. Bywają usterki i przerwy w dostawie, ale gdzie ich nie ma ? Polecam.


W AdiNecie nie ma limitow predkosci per klient. Pasmo jest dzielone na aktywnych
userow (z tego co wiem). Dlatego czasami jest wiecej, czasami mniej. Ma to swoje minusy, ale
wydaje mi sie, ze ma wiecej plusow. Nie ma co sie czarowac oferowanymi
przepustowosciami przez np CXT czy tomkow - proponuje troche kalkulacji.
Sam mam inet z adinetu. Mialem dostep tez do CXT. Teraz czekam na tomkow
- apropo, juz normalnie udostepniaja? - potrzebuje zamowic, ale jeszcze nie dzwonilem.

Ostatnio zauwazylem, ze na ujezdzie sieciuch udostepnia inet via wifi. Ze tez
chlopak sie odwazyl. Ja bym bal sie miec inet z anteny dookolnej.

pozdr.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 17 sty 2005, 22:46 
Offline
VIP
VIP

Rejestracja: 03 sty 2005, 0:32
Posty: 3636
Lokalizacja: Warszawska 15
sarlaac pisze:
Ostatnio zauwazylem, ze na ujezdzie sieciuch udostepnia inet via wifi. Ze tez
chlopak sie odwazyl. Ja bym bal sie miec inet z anteny dookolnej.

pozdr.

co masz na mysli ?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 18 sty 2005, 2:03 
Offline
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Rejestracja: 03 sty 2005, 0:32
Posty: 867
Lokalizacja: wlaczam GPS
chyba ma to na myśli, że zabezpieczenia przesylu danych poprzez siec Wireless LAN jest nie dokońca stabilna i pewna. Cóż HotSpoty staja sie bardzo, ale tylko w wiekszych miastach... gdy to wypali u nas to mam nadzieje, ze na dluzej :)

P.S.
Testuje już ktoś 1Mbps z dialogu? Maja byc tani jak barszcz :D Tzn. juz wchodza w szafy na manhattanie z testami... oj bedzie sie dzialo :twisted:


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 18 sty 2005, 7:17 
Offline
rekrut
rekrut

Rejestracja: 17 sty 2005, 20:28
Posty: 9
aleksander pisze:
sarlaac pisze:
Ostatnio zauwazylem, ze na ujezdzie sieciuch udostepnia inet via wifi. Ze tez
chlopak sie odwazyl. Ja bym bal sie miec inet z anteny dookolnej.

pozdr.

co masz na mysli ?


to? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

numer usunięto na prosbe sieciuch.com
admin


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 18 sty 2005, 7:18 
Offline
rekrut
rekrut

Rejestracja: 17 sty 2005, 20:28
Posty: 9
szamo pisze:
P.S.
Testuje już ktoś 1Mbps z dialogu? Maja byc tani jak barszcz :D Tzn. juz wchodza w szafy na manhattanie z testami... oj bedzie sie dzialo :twisted:


A skad masz takie rewelacje? Moze nie o dialog chodzi?

pozdr.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 18 sty 2005, 9:40 
Offline
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Rejestracja: 03 sty 2005, 0:32
Posty: 867
Lokalizacja: wlaczam GPS
zadne rewelacje... pewne informacje!

testy 1Mbps w dialogu na terenie Zg-c juz sie zaczely :)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 18 sty 2005, 10:43 
Offline
rekrut
rekrut

Rejestracja: 17 sty 2005, 20:28
Posty: 9
szamo pisze:
zadne rewelacje... pewne informacje!

testy 1Mbps w dialogu na terenie Zg-c juz sie zaczely :)


podaj zrodlo...

i gdzie niby te testy sa? komu robia?
a zgorzelecki dialog juz wisi na swiatelku?

pozdr.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 460 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 31  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 7 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do:  


Support forum phpbb by phpBB3 Assistant
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
NA FORUM OBOWIĄZUJE ZAKAZ UŻYWANIA FORM "PAN" oraz "PANI". Używamy tylko formy bezpośredniej.


Firma DGL - właściciel www.forum.zgorzelec.info nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub ccywilną..