Dzisiaj jest 17 lip 2019, 5:50

Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 455 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31  Następna
Autor Wiadomość
Post: 07 kwie 2017, 12:49 
Offline
rekrut
rekrut

Rejestracja: 07 kwie 2017, 12:47
Posty: 1
Przerabiałem temat i juz nie skusze sie na internet LTE itp,
wybieram tylko lokalnych dostawców mają mniej klientów
ale za to ich szanują.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 07 kwie 2017, 14:03 
Offline
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Rejestracja: 07 sty 2005, 11:16
Posty: 2372
Lokalizacja: Zgorzelec
Się narobiło spamerów. Plaga jakaś. Zakłada jeden z drugim firmę, a na reklamę go nie stać. Buractwo i tyle. Ja z całą pewnością nie wykupiłbym internetu u takiego dostawcy.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 07 kwie 2017, 14:20 
Offline
rekrut
rekrut

Rejestracja: 08 gru 2014, 12:27
Posty: 27
Ja korzystam z Play dla firm i działa na prawdę spoko.
Korzystam z w różnych miejscach i jestem zadowolony w porównaniu do innych operatorów ...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 07 kwie 2017, 20:05 
Offline
rekrut
rekrut

Rejestracja: 26 sty 2011, 21:32
Posty: 20
Lokalizacja: U.K.
Witam!
Ja zakupiłam starter Play ponad rok temu i zawsze jak przyjeżdżałem do Polski do go doładowywałem i korzystałem. Korzystałem z niego głownie w Zgorzelcu ale też w Karpaczu czy nad morzem. Głównie mam 3G ale na przykład jak byłem w Karpaczu to w większości miejsc było LTE.
Niestety zapomniałem go zarejestrować i mi wyłączyli. Będę musiał kupić nowy starter na wakacje.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 09 kwie 2017, 8:30 
Offline
obserwator
obserwator

Rejestracja: 14 sty 2011, 17:39
Posty: 117
Lokalizacja: Zgorzelec
Do mieszkania tylko Tomków lub Dialog-Netia ewentualnie Telekomunikacja Polska-Orange ale tylko po kablu żadne LTE . :smt021


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 09 kwie 2017, 8:57 
Offline
rekrut
rekrut

Rejestracja: 26 sty 2011, 21:32
Posty: 20
Lokalizacja: U.K.
Jasne. Internet LTE jest dla tych co chcą być mobilni albo korzystając sporadycznie. Jak ja 4 razy w roku


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 09 kwie 2017, 9:30 
Offline
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Rejestracja: 30 mar 2011, 10:59
Posty: 3394
Lokalizacja: Zgorzelec
Co by nie mówić o Tomkowie, to w domu sprawdza się najlepiej 8)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 15 mar 2018, 18:00 
Offline
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 14 paź 2005, 12:37
Posty: 127
Lokalizacja: Zgorzelec/Centralne
Odświeżam temat.
Czy ma ktoś neta z Netii na osiedlu centralnym (Tuwima, Poniatowskiego, Karłowicza)? Podobno nie mają tu światłowodów i max co można tu dostać to teoretycznie 50 Mb/s, a praktycznie 38-40 Mb/s. Czy realny jest upload 5 Mb/s na takim łączu?
Na razie jestem w Tomkowie, mam tylko 2 Mbps uploadu i waham się przed zmianą operatora. Obecnie wysyłanie ma dla mnie priorytet.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 19 mar 2018, 21:17 
Offline
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Rejestracja: 08 mar 2005, 7:16
Posty: 1929
Lokalizacja: Zgorzelec
Dominik, ale to musi byc jakis problem u Ciebie, albo na klatce schodowej.
U mnie upload byl duzo, duzo lepszy!


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 15 maja 2018, 9:40 
Offline
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Rejestracja: 30 maja 2006, 8:52
Posty: 1884
zastanawiam się nad przejściem z Tomkowa na Netię, jakie macie doświadczenia z Netią w Zgorzelcu? (okolice Sienkiewicza)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 17 maja 2018, 15:08 
Offline
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Rejestracja: 20 lut 2009, 9:11
Posty: 355
Lokalizacja: Zgorzelec
neandertalski pisze:
zastanawiam się nad przejściem z Tomkowa na Netię, jakie macie doświadczenia z Netią w Zgorzelcu? (okolice Sienkiewicza)


Hm. Generalnie stabilnie, niestety nie więcej niż 20 Mb/s, przynajmniej na Langiewicza :)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 13 sie 2018, 14:46 
Offline
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Rejestracja: 20 wrz 2008, 8:41
Posty: 63
Lokalizacja: Zgorzelec
TV Tomków podupada mimo światłowodów. Kontakt słaby, telefonu nikt nie odbiera, a zniknęło wiele programów czeskich i niemieckich (awarii cd ?). Na swojej stronie internetowej jest miejsce na kontakt, ale uwaga, po wpisaniu zapytania - należy jeszcze udowodnienie że nie jesteś robotem. Zatem męczymy się z Captcha, trwa to długo i w sumie nic do nich nie wysłałem.
Ale ceny są wysokie. Do jakości internetu zastrzeżeń nie mam. Działa znakomicie.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 15 sie 2018, 22:11 
Offline
obserwator
obserwator

Rejestracja: 14 sty 2011, 17:39
Posty: 117
Lokalizacja: Zgorzelec
Kontakt słaby?To gdzie ty mieszkasz skoro nie możesz podjechać do BOK na osiedlu centralnym?Ile programów czeskich i niemieckich daje Netia? :smt021


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 20 sie 2018, 19:00 
Offline
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 14 paź 2005, 12:37
Posty: 127
Lokalizacja: Zgorzelec/Centralne
Kiedy internet w Tomkowie działa to wszystko w porządku. Gorzej kiedy jest awaria w piątek po południu lub w sobotę w rano. Technicy nie pracują w weekendy, więc problem można zgłosić dopiero w poniedziałek rano. Więc jesteśmy pozbawieni neta przez prawie 2,5 dnia.
Dzisiaj znowu ogólna awaria techniczna i net ledwo zipie. Transfer u mnie waha się między 250 B/s a 2 kB/s. Jeszcze nie wiadomo jak długo potrwa ta przerwa techniczna :/
Pomoc techniczna w Tomkowie leży i kwiczy. Po godz. 18 też nie można problemu zgłosić.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 21 sie 2018, 11:52 
Offline
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Rejestracja: 30 mar 2011, 10:59
Posty: 3394
Lokalizacja: Zgorzelec
Przydałoby im się wprowadzenie dyżurów 24h - z drugiej strony są u nas praktycznie monopolistą, dlatego mają na to relax 8)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 455 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 14 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do:  
cron


Support forum phpbb by phpBB3 Assistant
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
NA FORUM OBOWIĄZUJE ZAKAZ UŻYWANIA FORM "PAN" oraz "PANI". Używamy tylko formy bezpośredniej.


Firma DGL - właściciel www.forum.zgorzelec.info nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub ccywilną..