Dzisiaj jest 25 paź 2020, 0:51

Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
Post: 20 maja 2007, 19:59 
Offline
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Rejestracja: 22 paź 2005, 20:03
Posty: 999
Lokalizacja: Zgorzelec
Coś takiego przy wysyłaniu postu:

Cytuj:
Ran into problems sending Mail. Response: 550 5.4.5 Daily sending quota exceeded. 50sm4258462ugb


Jaki mail? Jaka quota? O czym on do mnie rozmawia? :)

Post, żeby było śmieszniej, przeszedł.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 20 maja 2007, 20:24 
Offline
VIP
VIP

Rejestracja: 03 sty 2005, 0:32
Posty: 3636
Lokalizacja: Warszawska 15
pewnie właśnie chodziło zmianę naszego modułu, o którym piszemy na głównej. Nad tym jeszcze chłopaki pracują bo do części ludzi nie dochodzą maile z forum.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 25 cze 2007, 14:45 
Offline
VIP
VIP

Rejestracja: 21 sty 2005, 16:02
Posty: 4167
Lokalizacja: near Central Park
dłuuugo pracują, a może przerwę sobie zrobili wakacyjną? :shock: :grin:


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 26 cze 2007, 20:09 
Offline
VIP
VIP

Rejestracja: 03 sty 2005, 0:32
Posty: 3636
Lokalizacja: Warszawska 15
no na razie patent z mailami nie przeszedł... chłopaki pracuja dalej bo nie wiedza co jest nie tak...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 10 lip 2007, 11:30 
Offline
VIP
VIP

Rejestracja: 21 sty 2005, 16:02
Posty: 4167
Lokalizacja: near Central Park
[center]patent z mailami nie przeszedł? dla niektórych, bo inni powiadomienia dostają.
[scroll]To jest sprzeczne z Konstytucją![/scroll]
Ja nadal nie otrzymuję powiadomień i nie jestem w stanie odpowiadać na wszystkie posty w wątkach, gdzie zabierałem głos, bowiem zajmuje mi to zbyt wiele czasu.
Co to za forum, które nie może się uporać z prozaiczną usługą dla swoich wiernych i aktywnych uczestników??? :grin:[/center]


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 10 lip 2007, 12:20 
Offline
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Rejestracja: 17 lis 2006, 18:21
Posty: 1867
Lokalizacja: --
może Tobie bombas specjalnie to odłączyli :D


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 15 sie 2007, 14:17 
Offline
VIP
VIP

Rejestracja: 21 sty 2005, 16:02
Posty: 4167
Lokalizacja: near Central Park
Nie wiem, coś gdzieś ginie, czy już stary jestem?
Kilka dni temu zaczęły mi się pojawiać w skrzynce powiadomienia o nowych postach w śledzonych wątkach na forum.
PO KILKU MIESIĄCACH MOZOLNEJ WYTĘŻONEJ PRACY EKIPY ZATRUDNIANEJ ZA CIĘŻKIE PIENIĄDZE ADMINA :P :smt050
Natychmiast dałem wyraz mojej niepohamowanej radości z tego faktu /niestety, nie mogę znaleźć tego wpisu :cry: :roll: - może z euforii, w jaką wpadłem, nie kliknąłem na 'WYŚLIJ' :( /.

I, jak bańka mydlana, czar prysł. Koniec, sytuacja wróciła do wcześniejszego stanu: zero powiadomień.

Nie wiem tadam, czy nie masz tu racji :( , ALE: DLACZEGO?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 16 sie 2007, 14:07 
Offline
obserwator
obserwator

Rejestracja: 14 mar 2007, 17:44
Posty: 169
Lokalizacja: Zgorzelec
Ja również powiadomień juz od ho ho i jeszcze troche nie widziałem... pare dni temu popjawiło sie kilka ale to by było chyba na tyle, znowu znikły...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 17 sie 2007, 14:52 
Offline
VIP
VIP

Rejestracja: 21 sty 2005, 16:02
Posty: 4167
Lokalizacja: near Central Park
Cytuj:
jeszcze chłopaki pracują

he he :grin: he
nie sztuka się zapracować na śmierć, sztuka to efekt, pozytywny oczywiście :smt028


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 26 lip 2013, 10:07 
Offline
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Rejestracja: 30 maja 2006, 8:52
Posty: 1887
Próbowałem wrzucić z postem kilka obrazków i pojawia mi się komunikat na czerwono:
Cytuj:
Przestrzeń na dysku przeznaczona na załączniki jest już zapełniona.

no i nie wiem o co chodzi.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 26 lip 2013, 10:14 
Offline
VIP
VIP

Rejestracja: 03 sty 2005, 0:32
Posty: 3636
Lokalizacja: Warszawska 15
Ja wiem :) Problem do rozwiązania dopiero za tydzień. Sezon urlopowy, więc informatyk - technik odpoczywa. :)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 19 wrz 2013, 16:52 
Offline
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Rejestracja: 21 cze 2007, 12:05
Posty: 5134
Lokalizacja: Zgorzelec /Jerzmanki
neandertalski pisze:
Próbowałem wrzucić z postem kilka obrazków i pojawia mi się komunikat na czerwono:
Cytuj:
Przestrzeń na dysku przeznaczona na załączniki jest już zapełniona.

no i nie wiem o co chodzi.


Najnowsze info od Alexa :

Niestety żeby dodać załącznik musimy korzystać z serwerów zewnętrznych - np. Fotosik, Picasa bądź inne.

Żeby zdjęcie w poście otwierało się prawidłowo dokonujemy takiego wpisu :

[img]URL[/img]

Za utrudnienia przepraszamy 8)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 23 paź 2013, 13:57 
Offline
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Rejestracja: 07 sty 2005, 11:16
Posty: 2382
Lokalizacja: Zgorzelec
YELLO_35 pisze:
Żeby zdjęcie w poście otwierało się prawidłowo dokonujemy takiego wpisu :[img]URL[/img]


Dokonując takiego wpisu, z zamiarem wklejenia zdjęcia z serwisu Picasa, po całej operacji wyświetla się tylko link, nie widać zdjęcia.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 23 paź 2013, 17:32 
Offline
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Rejestracja: 21 cze 2007, 12:05
Posty: 5134
Lokalizacja: Zgorzelec /Jerzmanki
viper126pzgc pisze:
Dokonując takiego wpisu, z zamiarem wklejenia zdjęcia z serwisu Picasa, po całej operacji wyświetla się tylko link, nie widać zdjęcia.


Coś nie tak robisz - ja też wklejam z picasy fotki :smt028

Kopiuj adres obrazka i wklej go pomiędzy [img]a[/img]


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 23 paź 2013, 19:39 
Offline
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Rejestracja: 29 paź 2006, 10:17
Posty: 762
Lokalizacja: Zgorzelec
viper126pzgc pisze:
YELLO_35 pisze:
Żeby zdjęcie w poście otwierało się prawidłowo dokonujemy takiego wpisu :[img]URL[/img]


Dokonując takiego wpisu, z zamiarem wklejenia zdjęcia z serwisu Picasa, po całej operacji wyświetla się tylko link, nie widać zdjęcia.


Ja tak miałem na smartfonie, zrobiłem [img]URL[/img], a a zamiast obrazka wyświetlał się napis 'obrazek' :) a na kompie wyszło bez problemów.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do:  
cron


Support forum phpbb by phpBB3 Assistant
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
NA FORUM OBOWIĄZUJE ZAKAZ UŻYWANIA FORM "PAN" oraz "PANI". Używamy tylko formy bezpośredniej.


Firma DGL - właściciel www.forum.zgorzelec.info nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub ccywilną..