Dzisiaj jest 19 wrz 2020, 2:45

Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 140 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł: ...
Post: 16 lis 2005, 13:58 
Offline
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Rejestracja: 23 sie 2005, 10:11
Posty: 1840
Lokalizacja: Zgorzelec
...


Ostatnio zmieniony 22 lis 2012, 13:50 przez turek, łącznie zmieniany 1 raz

Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 16 lis 2005, 14:06 
Offline
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Rejestracja: 23 sie 2005, 10:11
Posty: 1840
Lokalizacja: Zgorzelec
...


Ostatnio zmieniony 22 lis 2012, 13:50 przez turek, łącznie zmieniany 1 raz

Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 16 lis 2005, 18:58 
Offline
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Rejestracja: 29 sie 2005, 22:46
Posty: 1694
Lokalizacja: Kraina Baśni
O tym problemie pisałam 2 miesiące temu. Pozostało bez odpowiedzi.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 16 lis 2005, 21:03 
Offline
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Rejestracja: 22 sty 2005, 18:15
Posty: 420
Lokalizacja: tu i tam
turek pisze:
[...] słynnego ataku hakierskiego na forum [...]


Coś mało słynny. Ja np. dowiaduje się o takowym
incydencie pierwszy raz. Zara.. to dlatego
robili upgrade phpBB ? :>

pozdr.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 17 lis 2005, 0:11 
Offline
VIP
VIP

Rejestracja: 03 sty 2005, 0:32
Posty: 3636
Lokalizacja: Warszawska 15
odpowiem a pozniej usune, ok :)

sprawa jest prosta, wszystko wskazuje na to ze w nowej wersji phpbb wylaczona automatyczne logowanie z uwagi na fakt ze byla to furtka dla exploitow, nie wiem od czego jest to zalezne jednak u mnie automatyczne dziala a nie dziala tylko w przypadku wejscia do panelu admina


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 19 lis 2005, 23:00 
Offline
obserwator
obserwator

Rejestracja: 24 wrz 2005, 21:59
Posty: 121
U mnie również nie dziala automatyczne logowanie . Jest to dla mnie pewna trudność , ponieważ nigdy nie mogę od ręki znależć mojego hasla . No coż ... Wiek , skleroza ... Adminie , zrob coś z tym !!!!


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 20 lis 2005, 13:17 
Offline
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Rejestracja: 29 sie 2005, 22:46
Posty: 1694
Lokalizacja: Kraina Baśni
A ja myślałam że zmiany wyjdą nam na lepsze a tu okazuje się inaczej. Same trudności i coś ostatnio więcej skarg. :cry:

POZDRAWIAM :lol:


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 21 lis 2005, 5:09 
Offline
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Rejestracja: 28 mar 2005, 17:57
Posty: 534
no nareszcie ktoś mnie tu wspiera, ja już przestałem na ten temat pisać, bo nic to nie dawało, może teraz się ktoś tym zajmie :? :idea: i ulży naszym kłopotom. nie pamiętam już kiedy mi się za pierwszym razem udało zalogować, a o automacie, to już nawet nie myślę.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 21 lis 2005, 11:44 
Offline
VIP
VIP

Rejestracja: 03 sty 2005, 0:32
Posty: 3636
Lokalizacja: Warszawska 15
wychodzi na to ze wszystko przez ta nowa wersje programu :(


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 23 lis 2005, 21:53 
Offline
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Rejestracja: 28 mar 2005, 17:57
Posty: 534
Cytuj:
zgorzelec.info uszczęśliwia

kogo :?: :shock: :D


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 15 sty 2006, 1:22 
Offline
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Rejestracja: 28 mar 2005, 17:57
Posty: 534
Już nikogo nie będę prosił, bo to groch o ścianę i nikt moich postów na tematy techniczne nie czyta. Ale, sygnalizuję siedmiokrotne logowanie (6x bez skutku), nic nie piłem, literki wstukuję prawidłowo, tak to wygląda.
Kogoś to uszczęśliwia :?: :?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 15 sty 2006, 13:35 
Offline
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Rejestracja: 22 sty 2005, 18:15
Posty: 420
Lokalizacja: tu i tam
paździoch pisze:
sygnalizuję siedmiokrotne logowanie (6x bez skutku), nic nie piłem, literki wstukuję prawidłowo, tak to wygląda.
Kogoś to uszczęśliwia :?: :?


a ty czasem nie uzywasz jakiegos proxy WWW ?

pozdr


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 18 sty 2006, 11:55 
Offline
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Rejestracja: 28 mar 2005, 17:57
Posty: 534
Nie z jednego pieca chleb jadam, jak się to mówi, więc nie można rzec, że mi każdy nie smakuje, kumasz :lol:


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 21 sty 2006, 22:53 
Offline
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Rejestracja: 28 mar 2005, 11:35
Posty: 31
Lokalizacja: Zgorzelec
mam tak samo jak Wy... ;) tzn. muszę się logować po 2-3 razy, żeby w końcu się zalogować (w sumie to mam tak od samego początku, od momentu zarejestrowania się na forum :? )


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 22 sty 2006, 1:05 
Offline
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 21 sty 2006, 20:29
Posty: 118
Lokalizacja: nad jeziorem
Ja z logowaniem mam wszystko w porządku,natomiast dręczy mnie fakt,że nie działa mi obfita galeria zdjęć na tej stronie...czy ktoś jeszcze ma ten problem,czy tylko mój komputer to jakiś odszczepieniec??Proszę o odpowiedź,bo bardzo mi ten problem doskwiera...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 140 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do:  
cron


Support forum phpbb by phpBB3 Assistant
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
NA FORUM OBOWIĄZUJE ZAKAZ UŻYWANIA FORM "PAN" oraz "PANI". Używamy tylko formy bezpośredniej.


Firma DGL - właściciel www.forum.zgorzelec.info nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub ccywilną..