oto odpowiedź od zainteresowanego ktora przyszła do mnie na skrzynkę prywatną:
To jest Jasiu chwyt poniżej pasa i dowodzić może jednego: zmieniłeś sie w ostatnich czasach, albo ja sie w stosunku do Ciebie myliłem
pozdrawiam i chciałbym wiedzieć, po co szukasz zwady czy naprawdę nie masz innego pożyteczniejszego zajęcia
no wiec napiszę po co szukam zwady.
uważam, ze to jest szkodliwe społecznie gdy ludzie chcący uchodzić za autorytet i racjonalną alternatywę dla mizerii tego miasta sami prowadzą nieczysta grę bo taką dla mnie jest nie tylko prezentowanie różnych spojrzeń jednej osoby pod różnymi nickami ale jeszcze zarzucanie tego samego komuś innemu; mogę zrozumieć u kogos frustrację powodowaną rozczarowaniem naszymi realiami, ale gdy prowadzi ona wprost do hipokryzji uwazam, ze zaczyna byc patologią, tym bardziej niebezpieczną gdy ludzie zaczynają ją uznawać za coś naturalnego
a ja uwazam, że tak jak to kiedyś powiadał Kazik: wstydzić sie powinien ten co robi, nie ten co widzi
przepraszam jeżeli kogos uraziłem uważając, ze jedna osoba powinna wyrażać swoje zdanie pojedynczo, tym bardziej gdy wymaga tego od innych
|