www.zgorzelec.info pisze:
Prezes Krygier - odwołany
Godzinę temu został odwołany ze stanowiska Prezes Klubu Sportowego PGE Turów Zgorzelec S.A. Arkadiusz Krygier. Informację potwierdził sam prezes mówiąc "Dowiedziałem się o tym zaledwie godzinę temu - i dodaje - Nie otrzymałem jeszcze od rady nadzorczej żadnego oficjalnego uzasadnienia, jednak o nie poprosiłem". Zapytany o dalsze plany oświadczył: "Nie miałem dotychczas żadnych planów poza Turowem Zgorzelec i dlatego jeszcze nie wiem jak sprawy potoczą się dalej". Na miejsce prezesa prawdopodobnie powołano Piotra Waśniewskiego - byłego trenera Śląska Wrocław i dawnego współpracownika Grzegorza Schetyny.
Domyslalem sie juz od wczoraj po tym co napisal Jarek, dzisiaj mnie tylko jakies 1,5 godziny temu utwierdzil... hmmm... z jednej strony to strata dla Klubu, z drugiej... hmmm... prywatnych brudow na forum nie bede wyciagal i pisal w kwestiach, ktore moze nie sa do konca mile...
Z drugiej strony... ehs... Schetyna wsadza w to wszystko swoje paluchy... obawiam sie, ze moze to dla naszego Klubu skonczyc sie katastrofa... oj zeby mi palce polamalo za te slowa, ale niestety teraz tylko Schetynie bedzie jeszcze latwiej spelnic swoja obietnice...
Wiec teraz pytanie do reszty forumowiczow (
z laski swojej oszczedzcie jedno-zdaniowcow), czy wyjdzie to nam na lepsze/gorsze, co sie zmieni w Turowie...
PS
Czy nie lepiej byloby zorganizowac jakis konkurs na to stanowisko?