Dzisiaj jest 24 maja 2018, 0:53

Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 494 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 33  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Czwórka
Post: 15 lis 2011, 19:32 
Offline
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 07 kwie 2010, 19:46
Posty: 284
Lokalizacja: Zgorzelec
ksavier pisze:
Dzięki, szukałem tylko w analogach.

[ Dodano: Wto Lis 15, 2011 5:00 pm ]
ŚCIGANY pisze:
Tak na kablówce w programach cyfrowych.


No niestety na cyfrowych też nie ma. Trzy razy szukane.

[ Dodano: Wto Lis 15, 2011 7:19 pm ]
Za czwartym razem się udało.


:smt023 :smt023


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 26 lis 2011, 8:28 
Offline
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Rejestracja: 23 gru 2009, 9:26
Posty: 68
Lokalizacja: szafy
nie macie problemu z internetem ?
od wczoraj wieczorem co jakiś czas mi zanika.
dziś od rana widzę to samo z 20-sty raz mnie rozłączyło a dzwonienie na numer gdzie ma ktoś pełnić dyżur techniczny nic nie daje, nikt nie podnosi słuchawki

piszę z wyspiańskiego 49


Ostatnio zmieniony 27 lis 2011, 7:43 przez czaja_, łącznie zmieniany 4 razy

Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 26 lis 2011, 13:32 
Offline
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Rejestracja: 07 sty 2005, 11:16
Posty: 2360
Lokalizacja: Zgorzelec
U mnie ok. (Osiedle Centralne)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 26 lis 2011, 20:05 
Offline
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Rejestracja: 29 sie 2005, 22:46
Posty: 1694
Lokalizacja: Kraina Baśni
U mnie też dziś OK ale jakiś czas temu miałam podobny problem. Napisałam do nich maila i dziwnym sposobem zaczął działać oki :)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 05 gru 2011, 0:39 
Offline
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Rejestracja: 07 paź 2006, 15:00
Posty: 1013
Lokalizacja: STĄD
Nabyłem nowy odbiornik z cyfrowym tunerem.
Analogi mi niektóre 'pływają' i są przesunięte w kanałach jeśli chodzi o numerację, coś chyba nie dostraja. Na cyfrowych natomiast, zamiast 32, do niedawna miałem tylko 24 (plus czwórkę radiową) po dwukrotnym automatycznym strojeniu. Po trzecim razie załapało pozostałe, ale przy wybraniu ich teraz, pojawia się okienko z komunikatem, że albo brak sygnału albo słaby sygnał, sprawdź połączenie kabla antenowego. Trzeba czekać kilkanaście sekund albo dłużej, zanim obraz się pojawi. Nie wiem, czy to wina sygnału, czy odbiornika.
Z netem jest ok (Warszawska).


Ostatnio zmieniony 05 gru 2011, 0:40 przez Chuck Norris jr, łącznie zmieniany 1 raz

Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 05 gru 2011, 11:14 
Offline
gaduła
gaduła

Rejestracja: 27 paź 2005, 22:45
Posty: 383
A u mnie pojawił się inny problem;
na programie 2/TYLKO!/,momentami faluje mi obraz,słychać ciche trzaski i głos
raz mocniejszy,raz słabszy...
Gdyby taka sytuacja miała miejsce na wszystkich programach,pewnie myślałabym,że psuje się mój telewizor,ale TYLKO na dwójce?
Co o tym myślicie?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 05 gru 2011, 12:48 
Offline
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 07 kwie 2010, 19:46
Posty: 284
Lokalizacja: Zgorzelec
U mnie -odpukać- puki co spokój. Żadnych zakłóceń...trzasków...itp rzeczy... Necik tez popyla jak powienien... Oby tak dalej :)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 05 gru 2011, 12:54 
Offline
rekrut
rekrut

Rejestracja: 26 lis 2009, 16:02
Posty: 90
Lokalizacja: Zgorzlec
u mnie z tv i internetem też ok 8)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 05 gru 2011, 18:00 
Offline
obserwator
obserwator

Rejestracja: 14 sty 2011, 17:39
Posty: 113
Lokalizacja: Zgorzelec
Do Chuck Norris-radze Ci zgłosić problem operatorowi,tam pracują fachowcy którzy się na tym znają,Ci wszystko sprawdzą i stwierdzą z czym jest problem,na forum to wiem że jeden się zna a drugi nie,ale głos zabierają wszyscy;-)Do CZAJA- naprawdę nie miał bym serca żeby wydzwaniać do technika dyżurnego w niedziele o 7.30 rano,tam tez pracują ludzie tacy sami jak Ty,a na wszystko jest czas i miejsce. :smt044


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 05 gru 2011, 20:31 
Offline
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Rejestracja: 04 sty 2006, 9:29
Posty: 1280
Lokalizacja: miasteczko Salem
ŚCIGANY pisze:
Do CZAJA- naprawdę nie miał bym serca żeby wydzwaniać do technika dyżurnego w niedziele o 7.30 rano,tam tez pracują ludzie tacy sami jak Ty,a na wszystko jest czas i miejsce. :smt044



Jeden za coś pensję bierze, a drugi za cos płaci abonament co nie?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 05 gru 2011, 23:25 
Offline
obserwator
obserwator

Rejestracja: 14 sty 2011, 17:39
Posty: 113
Lokalizacja: Zgorzelec
W niedziele to do Kościoła by se lepiej obaj poszli albo na spacer a nie... :lol:


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 06 gru 2011, 13:07 
Offline
rekrut
rekrut

Rejestracja: 18 lut 2009, 14:03
Posty: 14
Lokalizacja: Boleslawiec
lenka pisze:
A u mnie pojawił się inny problem;
na programie 2/TYLKO!/,momentami faluje mi obraz,słychać ciche trzaski i głos
raz mocniejszy,raz słabszy...
Gdyby taka sytuacja miała miejsce na wszystkich programach,pewnie myślałabym,że psuje się mój telewizor,ale TYLKO na dwójce?
Co o tym myślicie?


Mam to samo, dodatkowo na TVN glos tak jakby ludzie chrypki mieli.
Na setapboksie na kanale tvn hd to samo glos zachrypniety a tvp hd mi co chwila sie tnie.
Dzwonie tam i dzwonie ale cos maja swieto chyba, bo nikt nie podnosi sluchawki.

Mieszkam na daszyna i niedawno costam chlopaki drogowcy cos kombinowali bo pol dnia nie bylo neta ani kablowy, no i tak podlaczyli, ze jest poprostu gorzej jak bylo.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 06 gru 2011, 21:26 
Offline
obserwator
obserwator

Rejestracja: 25 lis 2008, 13:00
Posty: 222
Lokalizacja: Zgorzelec
lenka pisze:
A u mnie pojawił się inny problem;
na programie 2/TYLKO!/,momentami faluje mi obraz,słychać ciche trzaski i głos
raz mocniejszy,raz słabszy...
Gdyby taka sytuacja miała miejsce na wszystkich programach,pewnie myślałabym,że psuje się mój telewizor,ale TYLKO na dwójce?
Co o tym myślicie?

Mam identycznie - niestety :cry:


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 07 gru 2011, 14:15 
Offline
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Rejestracja: 23 gru 2009, 9:26
Posty: 68
Lokalizacja: szafy
luknijcie na stronę " tomkowa" nowe pakiety internetowe od dziś

na stronie nie ma cen zapytałem o pakiety

plus 63 zł midi 73 zł pro 86 zł max 116 zł

to ceny dla osób posiadających tv kablową


Ostatnio zmieniony 07 gru 2011, 14:40 przez czaja_, łącznie zmieniany 3 razy

Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 07 gru 2011, 17:28 
Offline
obserwator
obserwator

Rejestracja: 14 sty 2011, 17:39
Posty: 113
Lokalizacja: Zgorzelec
Wooooo 60 Mbit/s szaleństwo.Tomków w tej chwili chyba jest bezkonkurencyjny jeśli chodzi o prędkość internetu w Zgorzelcu.Gratuluje :smt026


Ostatnio zmieniony 07 gru 2011, 17:29 przez ŚCIGANY, łącznie zmieniany 1 raz

Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 494 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 33  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 3 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do:  


Support forum phpbb by phpBB3 Assistant
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
NA FORUM OBOWIĄZUJE ZAKAZ UŻYWANIA FORM "PAN" oraz "PANI". Używamy tylko formy bezpośredniej.


Firma DGL - właściciel www.forum.zgorzelec.info nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub ccywilną..