Dzisiaj jest 24 lis 2020, 4:24

Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 479 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 32  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Post: 27 lut 2012, 0:31 
Offline
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Rejestracja: 01 paź 2006, 15:29
Posty: 1762
Lokalizacja: Zgorzelec
"Światłowody Dialogu w Bogatyni"

a u nas kiedy...?


Ostatnio zmieniony 27 lut 2012, 0:32 przez paawlus, łącznie zmieniany 1 raz

Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 27 lut 2012, 19:04 
Offline
pismak
pismak

Rejestracja: 07 mar 2010, 19:25
Posty: 745
Lokalizacja: z daleka
U nas będzie jak przyjdzie powódź i zaleje główny kabel z internetem.
Raczej mało to prawdopodobne...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 28 lut 2012, 23:53 
Offline
obserwator
obserwator

Rejestracja: 14 sty 2011, 17:39
Posty: 117
Lokalizacja: Zgorzelec
Do Zgorzelca internet już dawno doprowadzany jest światłowodami mamy 21 wiek a to nie Afryka.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 29 lut 2012, 9:41 
Offline
pismak
pismak

Rejestracja: 07 mar 2010, 19:25
Posty: 745
Lokalizacja: z daleka
może i gdzieś ten światłowód jest, moze to tych centrali, węzłow czy jak to się nazywa
jedno jest pewne że światłowody nie są doprowadzone do naszych domów


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 01 mar 2012, 15:51 
Offline
obserwator
obserwator

Rejestracja: 14 sty 2011, 17:39
Posty: 117
Lokalizacja: Zgorzelec
A po co Ci światłowód w twoim domu niby do czego ma służyć skoro po koncetryku Tomkowa w tej chwili można sobie wziąść 60Mbit/s,a czasy pingów na teście jaki ostatnio robilem na serwer we Wrocławiu to 12ms co wskazuje na wysoką sprawność sieci.Z informacji jakie otrzymałem na biurze wynika że w przyszłości po tym samym koncetryku będzie można sobie wziąśc od Tomkowa nawet i 100 Mbit/s więc do czego ci ten światłowód potrzebny w twoim domu? :lol: Konkurencja na tle kablówki wypada blado.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 13 mar 2012, 15:57 
Offline
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Rejestracja: 19 maja 2006, 11:21
Posty: 1716
Lokalizacja: zza rogu...
Od kilku dni obserwuję nieprzyjemne zjawisko, polegające na zanikaniu sygnału neta w kablówce... Po kilka, kilkanaście razy dziennie, na krótka chwilę... Ma ktoś podobne problemy??? :-/


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 13 mar 2012, 20:52 
Offline
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Rejestracja: 16 gru 2005, 13:13
Posty: 1704
Lokalizacja: Daszyńskiego
yes;/


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 14 mar 2012, 7:37 
Offline
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Rejestracja: 08 mar 2005, 7:16
Posty: 1929
Lokalizacja: Zgorzelec
Ja miałem spore problemy w sobotę i niedzielę - strony nie chciały się otwierać, poczta ściągać do Thunderbirda (przekroczony czas). Ogólnie net działał zrywami: przez krótką chwilę było ok, a zaraz już pojawiały się komunikaty o problemach z otwarciem stron.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 10 lip 2012, 16:37 
Offline
obserwator
obserwator

Rejestracja: 14 sty 2011, 17:39
Posty: 117
Lokalizacja: Zgorzelec
Czy ktoś korzysta z internetu od Dialogu na Ujeżdzie?W okolicy ulicy Reymonta,jak wam to działa i jakie są szybkości?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 10 lip 2012, 20:50 
Offline
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Rejestracja: 06 kwie 2006, 22:37
Posty: 1428
Lokalizacja: Zgorzelec-Ujazd
ja korzystam z 4-ki chodzi ok / z reguły/


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 11 lip 2012, 6:41 
Offline
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Rejestracja: 11 sty 2008, 18:21
Posty: 1551
Lokalizacja: Zgorzelec
Ja mam na Wyspianskiego 10M i bardzo fajnie to dziala. Sporadycznie w porze wieczornej chwilowy brak neta spowodowany - z tego co wiem - resetem jakiejs szafy. Ale upierdliwe to nie jest.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 26 lip 2012, 22:38 
Offline
obserwator
obserwator

Rejestracja: 14 sty 2011, 17:39
Posty: 117
Lokalizacja: Zgorzelec
Słyszałem że Tomków na Ujeżdzie na domki puszcza internet 5G :roll:


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 20 wrz 2012, 6:29 
Offline
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Rejestracja: 23 gru 2009, 9:26
Posty: 86
Lokalizacja: szafy
w dziale internet u Tomkowa widzę ze od 1.10.2012 nowe prędkości będą
i nowy cennik


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 19 lut 2013, 9:20 
Offline
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Rejestracja: 14 mar 2006, 8:30
Posty: 65
Lokalizacja: Zgorzelec
Jakie są możliwości stałego dostępu do internetu w Tylicach? Konkretnie to domki zaraz na końcu Reymonta. Ktoś w tych okolicach korzysta, ma jakieś doświadczenia?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 19 lut 2013, 19:25 
Offline
rekrut
rekrut

Rejestracja: 06 sty 2013, 23:50
Posty: 2
Tomków to chyba tylko na papierze ma te swoje prędkości. Jakość łącza to porażka. Przerywa i czasem w ogóle nie łapie. Mamy XXI w. a taki internet o kant pupki roztrzaskać można.

Ktoś tam wspomniał, że w Zgolu jest światłowód... Chyba tylko ten kabel zaszczycił Kościuszki, bo o reszcie ulic zapomniał.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 479 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 32  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 53 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do:  
cron


Support forum phpbb by phpBB3 Assistant
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
NA FORUM OBOWIĄZUJE ZAKAZ UŻYWANIA FORM "PAN" oraz "PANI". Używamy tylko formy bezpośredniej.


Firma DGL - właściciel www.forum.zgorzelec.info nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub ccywilną..