Dzisiaj jest 05 lip 2025, 23:41

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 321 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 22  Następna

Kto zdobędzie Mistrzostwo Polski ?
Czas głosowania minął 15 maja 2009, 16:02
TURÓW - dość szybko i łatwo 5%  5%  [ 3 ]
PROKOM - dość szybko i łatwo 13%  13%  [ 7 ]
TURÓW - po długiej i zaciętej rywalizacji 62%  62%  [ 34 ]
PROKOM - po długiej i zaciętej rywalizacji 7%  7%  [ 4 ]
NIE WIEM - to będzie kolejna "rosyjska ruletka" 13%  13%  [ 7 ]
Liczba głosów : 55
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Gurivic, Czesio i cała reszta - dość przepychanek słownych!!!

Tytuł:
rekrut
rekrut

grengo pisze:
Cytat:
Jestes bufonem nie pozdrawiam.

Czesio z Pierdziszewa jak piszesz o sobie daj chłopie na luz i nie ubliżaj, bo to świadczy wyłącznie o Twoim prostactwie i bufonadzie. W finale spotkały się dwie najsilniejsze drużyny i każdy kibic pragnie zwycięstwa swojego zespołu. My akurat jesteśmy zaprzyjaźnieni z kibicami z Sopotu i nie chcę abyś swoimi prostackimi wypowiedziami psuł nasz wizerunek w oczach całej Polski.
Pozdrawiam kibiców z Sopotu, który różni się od Zgorzelca tylko tym, że ma dostęp do morza, bo jeżeli chodzi o ilość mieszkańców, to jest to takie samo pierdziszewo jak Zgol ( Sopot ok.37 000, Zgorzelec ok.37 000 mieszkańców). Wy macie morze, ale to my je zasilamy wodą z Nysy Łużyckiej.
W końcu jedna z mądrzejszych wypowiedzi na tym forum. Pozdrowienia dla Kibiców ze Zgorzelca i powodzenia.

Tytuł:
pismak
pismak

To o Loganie to tez słyszałem, że dogadany był z Sopotem już w czasie finału. Moim zdaniem zwykły "frajer" z niego! I dlatego nie zrobi kariery w Europie a tym bardziej w USA. Tomek Kelati to jednak świetny gość, poszedł za rozwojem nie za kasą a tym samym zaskarbił sobie naszą miłość przez 2 lata gry u nas :) Nie przeszedł do naszych potencjalnych ligowych przeciwników, ale poszedł dalej :)

Krzyś Roszyk swego czasu zbłądził, ale uszkodził rekę i w finale nie zagrał (też miło). A Logan... to Logan... i ja nie chce go nigdy więcej w Turowie :P

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Gurivic pisze:
Witam. Gratuluje wygranej Fart to fart niestety lecz w Zgorzelcu takiego szcześcia nie będziecie mieli w piątek będzie 2;1 w niedziele 3;1 i w sopocie 4;1 mówi wam to coś ? wiecie dlaczego odpuścił Prokom, ponieważ chcą zakończyć rywalizacje w Sopocie. To nie turów Wygrał mecz lecz Prokom go przegrał. POzdrawiam i do Piątku

Ble Ble Ble :D :D widzę że mania wyższości was przerasta, twoje wypociny na tym forum nie mają sensu !! a Prokom mógł odpuścić przy 3:0 w Zgorzelcu a nie na 1:1 po prostu zagraliśmy lepiej !!!!!!!!!!!!!!!!!! :smt026 :smt026
Oczywiście też nie pozdrawiam
TURÓW I TYLKO TURÓW :smt026 :smt026

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

tur16 pisze:
Krzyś Roszyk swego czasu zbłądził, ale uszkodził rekę i w finale nie zagrał (też miło). A Logan... to Logan... i ja nie chce go nigdy więcej w Turowie :P

Roszyk zbłądził ale się opamiętał i jest teraz naszym graczem i wydaje mi się że raczej do popkormów nie wróci ;-)

A co do Logana to sie w 100% z Toba zgadzam :)

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

grengo pisze:
My akurat jesteśmy zaprzyjaźnieni z kibicami z Sopotu i nie chcę abyś swoimi prostackimi wypowiedziami psuł nasz wizerunek w oczach całej Polski.
Pozdrawiam kibiców z Sopotu

Grengo, fakt, ze jestesmy zaprzyjaznieni z kibicami z Sopotu nie swiadczy, ze ktos moze sobie tak po prostu siac zamet napinajac sie tutaj i prowokujac. Nie uwazam tez, zeby nazwanie kogos takiego bufonem psulo wizerunek Turowa w oczach calej Polski.

@czesio
Zamiast ublizac porozmawiajmy o tym ;) Ciekawe ile prawdy w tym watku z Loganem..

Ostatnio zmieniony 12 maja 2009, 20:40 przez zawis, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
gaduła
gaduła

Gurivic pisze:
Witam. Gratuluje wygranej :) Fart to fart niestety :( :( lecz w Zgorzelcu takiego szcześcia nie będziecie mieli :P w piątek będzie 2;1 w niedziele 3;1 i w sopocie 4;1 mówi wam to coś ? wiecie dlaczego odpuścił Prokom, ponieważ chcą zakończyć rywalizacje w Sopocie. To nie turów Wygrał mecz lecz Prokom go przegrał. POzdrawiam i do Piątku

Ochłoń człowieku... Z -21 specjalnie by stracili przewagę, aby to Turów wygrał... Czy aby na pewno sam uwierzyłeś w to co piszesz? Bez komentarza ... Bo nie wierzę w to co przeczytałem w twoim poście... To tylko widocznie świadczy, że Prokom nie ma jaj żeby oddawać mecz przed własną publicznością, w dodatku gdzie jego przewaga wynosiła - 21... Dodam, że ten twój tzw. "fart" sprzyja najczęściej lepszym, akurat my w 2 meczu byliśmy ZNACZNIE LEPSI od Prokomu!!

W rywalizacji finałowej, aby komentatorzy trzymali jedną stronę? TEORETYCZNIE finały przyciągają większą oglądalność to większość NORMALNYCH kibiców wcisnęło "MUTE" gdy te pierdoły komentowały... ZERO pociechy, gdy Turów konstruował udane akcje ...

Proponuję, aby wygwizdać komentujących u nas na hali... Który mecz, a trzeba wyciszać telewizor... a to nie o to chodzi ... za co płacimy tym BURAKOM abonament ??!!!!! Nie wykręcać się, że to nie wypada, bo najlepsi Kibice ... Każdy Kibic powinien oglądać mecz w TV i być zadowolonym z obiektywizmu komentujących, a nie wyciszać dźwiek, to jest PARANOJA. Zróbmy gorące i dające do myślenia komentatorom powitanie na naszej hali [/b] ZMIENIĆ KOMENTATORÓW !!!!!! :smt084 Co chcieć od człowieka, który nie jest spełniony w trenerce, zwolniony z Sopotu po 1 sezonie, w Turowie nie widziano go na żadnym stanowisku - mowa o "EKSPERCIE" Alojzym... 2 osoba "OBIEKTYWNIE" komentująca więcej ma ponoć wspólnego ze Śląskiem ...

Wątpię, aby Prokom odpuścił ten mecz, aby świętować u siebie ... Zrobiłby tak i byłoby jasne gdyby stan po dwóch meczach w Sopocie był 2:0 dla MP, wtedy jeden oddają na naszej hali i jest jasno, a jak nawet komentatorzy zauważyli Zgorzelec to gorący teren ...

Nareszcie mogę pochwalić coacha, ale podkreślam nie zmieniam o nim zdania, bo w końcu trzymał piątkę tych graczy, którzy najlepiej się prezentowali, a nie zmiany jak w hokeju, bądź mające na celu, aby każdy zagrał w meczu i nie był poszkodowany... Wygraliśmy ten mecz udowadniając, że z -21 jesteśmy się w stanie podnieść , grając z MP, którzy mają w składzie BARDZO DOBRYCH zawodników - Ewing, Logan, Q Woods, Burke, Burrell - zespół naszpikowany gwiazdami i z -21 wyjść na +9 robi wrażenie, ale nie popadajmy w huraoptymizm gra toczy się do 4 zwycięstw. Myślałem, że taki akcje, że po takiej przewadze przeciwników można tylko z Czarnymi -> .... żarcik ;) jak widać można wszystko, ale TRZEBA CHCIEĆ , trzeba pokazać wolę walki i cojones ...

1:1 - plan minimum wykonany, plan pod kryptonimem "Sopotkowo"...

Pozdrawiam

PS. Gurivic - to Ty sciagales koszulke z napisem Gurovic na naszej hali i sadziles sie do bicia z ktoryms od nas z Kibiców?

Ostatnio zmieniony 12 maja 2009, 20:45 przez PrzecPolitWSpor, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
pismak
pismak

O ile o koszulce Gurovicia mowa, to muszę stanąć w obronie mojego kolegi z Sopotu - JORDANA. To on jest chyba jedynym właścicielem owej koszuli i faktycznie jest zaprzyjaźniony, nawet blisko, z naszymi kibicami, także wątpię, że to ta sama osoba :)

JORDAN jest OK :D

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

O Wielki Prezesie kk nie zamierzam nikomu lizac pupki tylko dlatego ze jest Sopotu .Ochlon troche i pomysl znim kogos obrazisz .To nie ja sie napinam na forum sopotu tylko sopociak na naszym forum jeszcze ten nick rzeczywiscie wielka przyjazn.

Ostatnio zmieniony 12 maja 2009, 20:50 przez Czesio, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Tomczan pisze:
Przecież ten noculak to jakaś Pierdoła.
Gość zakochany w Sopocie.

To fakt bezsprzeczny, zresztą czego oczekiwać od człowieka, któy w zeszłym sezonie pracował w tamtejszym klubie. Zresztą jak świstak wspomniał - chciał być naszym trenerem jak awansowaliśmy w 2004, jednak nie daliśmy wiary jego "trenerce", więc może ma jakieś "ale", w co jednak wątpię - po prostu na kolanach traktuje Prokom.
Jeśli zaś chodzi o Łabędzia to sie w stosunku do nas dziś WYRAŹNIE poprawił - to jest fakt. On tylko w tej rywalizacji z Czarnymi gadał pod nich. Zresztą obejrzyjcie sobie powtórkę.

Tomczan pisze:
NoBody pisze:
pisalo gdzies w necie ze mial wrocic , a byl na meczu

Przed meczem P.Turkiewicz mówił,że Bailey jest już w Zgorzelcu i przechodzi badania ,bo (Trener) chce mieć zawodnika na 100% sprawnego na następne mecze.

Dzisiaj na naszej ławce SIEDZIAŁ BAILEY, więc raczej nie wrócił do Zgorzelca!

Drugie i OSTANIE ostrzeżenie - kończymy "wycieczki osobiste", polecą ostrzeżenia!!!

Tytuł:
gaduła
gaduła

@up

1. Zgadzam się z wypowiedziami nt. Logana, który się "sprzedał" i poszedł na kasę. Pisałem po tym transferze na forum, to wielu mnie krytykowało, a widzę, że grono osób, które mają podobne zdanie się poszerza. Kelati ma bardziej poukładane w głowie. Zarówno poukładane w głowie podczas meczu i poza parkietem... Tomek zdecydowanie lepiej postąpił, klasę pokazuje w ACB i Eurolidze ... A co z tego, że poszedł na kasę i chciał się wypromować skoro rok jest w plecy pod względem rozwoju ...

Grengo Również uważam, że nazwaniem bufon nie jest obraźliwe. Rozumiem gdyby ocenił sytuację OBIEKTYWNIE, ale nie wyczytałeś w jego opinii pewnej aluzji ? Ktoś kogo szybko ponoszą nerwy rozumiem doskonale nazywając taką osobę tak, a nie inaczej. NORMALNY Kibic nie zmieni zdania raptownie po odpowiedzi na taką wypowiedź Gurivica ...

Rozumiem, że jest zaprzyjaźniony, ale nie zmienia faktu, że trzeba patrzeć na pewne sprawy obiektywnie ... My powinniśmy w takim razie piać z dumy, a zachowujemy spokój, a tutaj nagle, że to specjalna porażka przed własną publicznością... Śmiem twierdzić, że coś jest nie tak z drużyną Sopotu, bądź osobą, która pisze takie BREDNIE... po stanie 1:0 odpuszczać mecz na własnym terenie, gdzie zawsze drużyna, która ma właśnie przewagę parkietu, chce odnieść na nim zwycięstwo...

Dlatego paawlus też zachowaj zimną krew i zrozum osoby, które odnoszą się do takiej wypowiedzi właśnie w stylu nerwowym :)

[ Dodano: Wto Maj 12, 2009 10:00 pm ]
Czesio pisze:
O Wielki Prezesie kk nie zamierzam nikomu lizac pupki tylko dlatego ze jest Sopotu .Ochlon troche i pomysl znim kogos obrazisz .To nie ja sie napinam na forum sopotu tylko sopociak na naszym forum jeszcze ten nick rzeczywiscie wielka przyjazn.
Pełne poparcie dla tego forumowicza ...

nie nadużywajmy władzy Panie paawlus. To jest forum.
Przytoczę pewien cytat : " Nie zgadzam się z tobą, ale zawsze bronił będę twego prawa do posiadania własnego zdania" - uwaga szczególnie do osób mających przyjaciół w Sopocie oraz "władzy" tegoż forum ..

PS Bailey był na 100% na ławce rezerwowych - w szarych dresach - jeżeli komuś ułatwi to rozszyfrowanie tej postaci, która przez moment śmignęła w kadrze ...

Ostatnio zmieniony 12 maja 2009, 21:18 przez PrzecPolitWSpor, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Dzieki PrzecPolitWSpor .

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

PrzecPolitWSpor pisze:
Dlatego paawlus też zachowaj zimną krew i zrozum osoby, które odnoszą się do takiej wypowiedzi właśnie w stylu nerwowym :)

Tylko, że taka "polemika" musi mieć swój koniec to ZAWSZE kończy się eskalacją. Uważam, ze Twój post kończy temat. A poza tym nie stawiaj się, bo Cię zbanuję ;) (żart oczywiście)

Tytuł:
gaduła
gaduła

paawlus pisze:
PrzecPolitWSpor pisze:

Tylko, że taka "polemika" musi mieć swój koniec to ZAWSZE kończy się eskalacją. Uważam, ze Twój post kończy temat. A poza tym nie stawiaj się, bo Cię zbanuję ;) (żart oczywiście)

Możesz dać warna, banować, ale powinno dać niektórym osobom wiele do myślenia.
Odpiszę cytatem:

"Nie zgadzam się z tobą, ale zawsze bronił będę twego prawa do posiadania własnego zdania" - Wolter... Dlatego mam powody pisać, że nadużywanie władzy nad innym użytkownikami forum, w niektórych momentach ośmiesza ją ... Jak ktoś przeklina, wyzywa inne osoby (wskazana szybka reakcja)- ale jeżeli pewna osoba prowokuje taką, a nie inną sytuację, zrozum, to jest tylko forum... Ty jesteś moderatorem, który szybko ukróci taki akcje, ale to jest FORUM .

Pozdrawiam i możesz banować za OT;)

Ostatnio zmieniony 12 maja 2009, 21:12 przez PrzecPolitWSpor, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

PrzecPolitWSpor - zareagowałem prewencyjnie pomny tego co się działo podczas rywalizacji z Czarnymi. Za poglądy NIGDY nie ścigałem i nie będę nikogo ścigał! Woltera i innych filozofów nie musisz mi cytować ;) Poza tym również odczytuj moje posty z "dystansem" - to o Twoim zbanowaniu było np. żartem. Peace.

Dobra - wracamy do meritum! Jakieś typy na rywalizację u nas? 8)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 321 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 22  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.