Dzisiaj jest 05 lip 2025, 23:11

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 31  Następna

Z kim zagramy w 1/2 PlayOff ?
Czas głosowania minął 13 kwie 2009, 20:10
Kotwica 19%  19%  [ 6 ]
Czarni 81%  81%  [ 25 ]
Liczba głosów : 31
Autor Wiadomość
 Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Chyba zaczynamy od -1 nie od zera heh

Tytuł:
rekrut
rekrut

Uważam , że przegraliśmy przez nieodpowiednią rotację.Szkoda , że w decydujących minutach nie grał Turek i Witka .Może końcówki od jutra będą grali grajkowie którzy w miarę dobrze trafiaja wolne.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Czy ktos z was wie czy jutro wystapi Damir ?? !!
jest on potrzebny a co do meczu to ten Turkiewicz myslałem ze opanuje sytuacje ale po co trzymal w decydujacych momentach drobnjaka ?? czego nie turka ?? na to tylko duet Turkiewicz&Adamek znaja odpowiedz...
Miejmy nadzieje ze jutro bedzie inaczej i oby Damir Milijkovic zagrał...

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

raczej nie zagra

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

A juz ktos wie na 100 % co sie dzieje z Damirem ?

Ostatnio zmieniony 20 kwie 2009, 20:16 przez SKRz_Zgc, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

qba pisze:
raczej nie zagra

Moze ma ktos jakies info dokladne ?? co mu jest??kiedy wroci??

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Ja tylko na meczu słyszałem, że ponoć ma cos z palcem... miał mieć dzisiaj robiony rezonans magnetyczny ale moze to plotki...

A meczu szkoda... ale wierzę że to my zagramy w finale na 100% :smt026

Tytuł:
pismak
pismak

pokemon15 pisze:
miał mieć dzisiaj robiony rezonans magnetyczny ale moze to plotki...

ja czytalem ze to mantas mial dzis w goerlitz miec rezosans bo krwiaka ma (cos takiego)

Tytuł:
rekrut
rekrut

pokemon15 pisze:
Ja tylko na meczu słyszałem, że ponoć ma cos z palcem... miał mieć dzisiaj robiony rezonans magnetyczny ale moze to plotki...

"W spotkaniu nie wystąpił Damir Miljković, narzekający na ból palca. Zawodnik ma zagrać już w kolejnym meczu tych drużyn we wtorek." za sport.pl
http://www.sport.pl/koszykowka/1,65090, ... estwo.html

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

A ja po meczu slyszalem ze Pawel dal mu odpoczac psychicznie bo chlop nie radzil sobie z wszechobecna presja - ale nie wiem czy to ploty ( wydaje mi sie ze tak ) dlatego pytam - a nikt nic nie wie :( Moze nitro by rozwial watpliwosci jezeli to nie tajemnica ? ;)

Edit : marturow , dzieki wielkie ;) i jak przynajmniej utrzyma jakosc gry z Koszalina to o mecze w Slupsku jestem spokojny, natomiast czy z Damirem czy bez - jutro jestem przekonany o naszej wygranej ;)

Ostatnio zmieniony 20 kwie 2009, 21:19 przez SKRz_Zgc, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

a ja czyttałem w wywiadzie ze cos ma z palcem u stopy ale wroci na wtorkowy mecz i Adamek mowil ze Milijkovic jest w fenomenalnej formie - trafia jak nadtchniony...
zobaczymy jutro...

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Turomaniak pisze:
a ja czyttałem w wywiadzie ze cos ma z palcem u stopy ale wroci na wtorkowy mecz i Adamek mowil ze Milijkovic jest w fenomenalnej formie - trafia jak nadtchniony...
zobaczymy jutro...

A moglbys w odpowiednim temacie udostepnic link do tego wywiadu ? :P

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Wypowiedź Kikowskiego przed naszą rywalizacją półfinałową:
Cytuj:
Aby słupszczanie mogli myśleć o zwycięstwie w serii muszą grać bardziej intensywnie i nie spowalniać swojej gry. Właśnie w tym my doszukiwaliśmy się naszej szansy w starciu z Czarnymi, wykorzystując ich przestoje. Drużyna ze Słupska od początku sezonu gra falami i nie przypuszczam, aby mogło się to zmienić w półfinale.
za: http://plk.pl/?sub=news&id=5655

Nie sposób się z nim nie zgodzić - trzeba mieć to na uwadze i próbować wykorzystywać w każdym kolejnym meczu.

Wg mnie nie ma sensu rozpamiętywać wczorajszego meczu - to MUSI naszych tylko jeszcze bardziej zmotywować! Jutro jest nowy dzień, nowy mecz, a zawodnicy mają "carte blanche". My kibice też mamy wpływ na przebieg meczu - komfort psychiczny naszych i uprzykrzanie życia rywalom. My też pokażmy "jaja" i zaangażowanie - wtedy łatwiej o wygrane!!!

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Również jestem zdania , że niedzielny mecz trzeba wymazać z pamięci. Stało sie i już. Wg mnie nie tyle było to zlekceważenie przeciwnika co po prostu nie moc w obronie jak i w ataku. Do tego jeszcze doszły błedy naszego sztabu szkoleniowego. Jak na moje oko to w czwartej kwarcie jak i dogrywce zabrakło na boisku Turka i Witki. Witka jest wyższy niż Drobniak , zagra też pod dziurą i rzuci z dystansu a Turek pod koszem radziłby sobie lepiej a do tego pewniej rzuca osobiste niż np Daniels. Ale co zrobić , było minęło. Miejmy nadzieję że dziś będzie lepiej i nasi trenerzy zrozumieli swoje błędy. Fakt faktem straciliśmy przewagę własnego parkietu i teraz ciężko będzie wyrwać mecz w Słupsku , choć jest to na bank w naszym zasięgu. Przypomnijmy sobie półfinały z Śląskiem kiedy po dwóch meczach w Zgorzelcu było 1:1 a we Wrocławiu wygraliśmy dwa mecze. Wiem że to zabrzmiało śmieszne co dla niektórych ale trzeba wierzyć w swoją drużynę. Sroka uwierzył i kto wie czy nie spełnią sie jego słowa. Będzie to długa i ciężka przeprawa , osobiście twierdzę iż będzie to 7 meczy i zwycięstwo w serii dla PGE Turowa, obym sie tylko mylił co do ilości meczy , ale zwycięzcą musi być tylko Turów. Aha i na koniec , oczywiście gratulacje dla Czarnych za walkę do końca !!

Tytuł:
rekrut
rekrut

I ja dodam swoje trzy grosze: ten mecz mogliśmy wygrać, gdyby nie rzuty osobiste. To że wygrali Czarni - zresztą tylko 1 punktem, świadczy o tym, że nasi chłopcy walczyli i nie chcieli oddać tego meczu bez walki. Pogrążyły nas te nieszczęsne rzuty osobiste, a raczej pudła "osobiste". Dla mnie żenadą dosłownie żenadą była niecelność rzutów osobistych Danielsa. To pozamiatało nam mecz. Co to za skuteczność u takiej klasy gracza? Już co jak co, ale taki zawodnik powinien trafiać osobiste z zamkniętymi oczami. Przcież to nie amator! Tak dla żartu a może i nie: Turkiewicz powinien go zamknąć na 24 h na hali po to , aby rzucał i rzucał i rzucał....

trzymam kciuki za dzisiaj i nie tylko -znów zedrę gardło...

Skąd ten pesymizm u przedmówcy : a nie lepiej tak: wygramy dzisiaj, wygramy w Słupsku, wrócimy do siebie i też wygramy :lol:

Ostatnio zmieniony 21 kwie 2009, 10:03 przez bozenka, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 31  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.