Dzisiaj jest 05 lip 2025, 23:43

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 321 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 22  Następna

Kto zdobędzie Mistrzostwo Polski ?
Czas głosowania minął 15 maja 2009, 16:02
TURÓW - dość szybko i łatwo 5%  5%  [ 3 ]
PROKOM - dość szybko i łatwo 13%  13%  [ 7 ]
TURÓW - po długiej i zaciętej rywalizacji 62%  62%  [ 34 ]
PROKOM - po długiej i zaciętej rywalizacji 7%  7%  [ 4 ]
NIE WIEM - to będzie kolejna "rosyjska ruletka" 13%  13%  [ 7 ]
Liczba głosów : 55
Autor Wiadomość
 Tytuł:
gaduła
gaduła

paawlus pisze:
PrzecPolitWSpor - zareagowałem prewencyjnie pomny tego co się działo podczas rywalizacji z Czarnymi. Za poglądy NIGDY nie ścigałem i nie będę nikogo ścigał! Woltera i innych filozofów nie musisz mi cytować ;) Poza tym również odczytuj moje posty z "dystansem" - to o Twoim zbanowaniu było np. żartem. Peace.

Dobra - wracamy do meritum! Jakieś typy na rywalizację u nas? 8)

Tak też to odczytałem :) Dlatego pozwoliłem sobie na małą prowokację :)
Koniec odnośnie "władzy" :)

Moje typy:
1. BARDZO OPTYMISTYCZNY:
[center]3:1 dla nas - choć myślę, nie realny, w co wierzę[/center]
2. BARDZO REALNY:
[center]2:2 - wg. mnie realny ;)[/center]
3. ZAŁAMUJĄCY SERCA KIBICÓW TUROWA :
[center]takiego nie będzie ;p[/center]

Ostatnio zmieniony 12 maja 2009, 21:25 przez PrzecPolitWSpor, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

paawlus pisze:
Dobra - wracamy do meritum! Jakieś typy na rywalizację u nas?

U NAS DWIE WYGRANE :smt026 :smt026 Kto stawia inaczej ?? :lol: :lol:

Tytuł:
gaduła
gaduła

Nawet J. Wierzbowski :smt084 powiedział, że nie będzie 7 meczy. Ciekawe co miał na myśli... Oby się nie powtórzyła akcja i taki protokół (jak na ostatnich Mistrzostwach piłki ręcznej) nie trafił się dla Turowa. Sędziowie nie pozwolą na BARDZO OPTYMISTYCZNY wariant. Prokom ma wielu fanów wśród sędziów. Turów natomiast nie...

PS bo mnie się zapomniało ... "Drodzy komentatorzy" Turów - to nie miejscowość, Zgorzelec - owszem... Alex, to nie Daniels, a Harris - zawodnik PGE Turowa Zgorzelec. Jak można popełnić taki błąd na antenie :/ KILKUKROTNIE !! Nawet jeżeli w tym momencie nie było na parkiecie Chrisa DANIELSA !!

Ostatnio zmieniony 12 maja 2009, 21:38 przez PrzecPolitWSpor, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

pawlus nie napinaj się, ostrzegać możesz, ale nic to nie da. 4 zniesione jajka przez łabędzia(4 trójki burka). Wydajesz mi się świeżaczkiem w temacie zgorzeleckiego basketu, wrzuć na luz, zwłaszcza, że wielu forumowiczów to mi przyzna rację, więc o co chodzi?
jeśli sędziowanie się powtórzy poczytasz dosadniejsze komentarze (zwłaszcza, że łabądź z noculakiem będą w u nas).
WYLUZUJ CHŁOPIE

[ Dodano: Wto Maj 12, 2009 11:15 pm ]
PrzecPolitWSpor pisze:
Nawet J. Wierzbowski :smt084 powiedział, że nie będzie 7 meczy. Ciekawe co miał na myśli... Oby się nie powtórzyła akcja i taki protokół (jak na ostatnich Mistrzostwach piłki ręcznej) nie trafił się dla Turowa. Sędziowie nie pozwolą na BARDZO OPTYMISTYCZNY wariant. Prokom ma wielu fanów wśród sędziów. Turów natomiast nie...

PS bo mnie się zapomniało ... "Drodzy komentatorzy" Turów - to nie miejscowość, Zgorzelec - owszem... Alex, to nie Daniels, a Harris - zawodnik PGE Turowa Zgorzelec. Jak można popełnić taki błąd na antenie :/ KILKUKROTNIE !! Nawet jeżeli w tym momencie nie było na parkiecie Chrisa DANIELSA !!
pisałem już, że raz w roku to i sroka piernie

Tytuł:
pismak
pismak

Logana trzeba "specjalnie powitac"

Tytuł:
gaduła
gaduła

Ja przyznaję rację dla qba ... Właśnie oglądam powtórkę na tvp sport, jak słucham tych pajaców, rzygać, to za mało ... a myślę, że wiadro pod ten stolik trzeba im podstawić, bo tak się "spuzczają" przy akcjach prokomu. Akurat qba włączyłem na moment, w którym Burk trafił 3 ... Nie przesadziłeś w ogóle i te upomnienia są żałosne ze strony modów. ... Sędziowie i komentatorzy, to zmora PLK :/ To są finały, więc się nie dziw, że padają takie słowa... Nie padły w formie ku... i to zmienia postać rzeczy diametralnie. Skoro kogoś razi słowo pedał, to hmm... Też ich nie toleruję :D

Dlatego apeluję : paawlus ogarnij się trochę i "władzę" odłóż na bok. Bo to co napisał Kuba w trakcie meczu, to czysta prawda, i ostrzeżenie w sumie za nic ...

[ Dodano: Wto Maj 12, 2009 11:26 pm ]
NoBody pisze:
Logana trzeba "specjalnie powitac"

Może: Logan? Co ? MVP i zakończyć głośnym śmiechem !!!! Mając szczególnie na uwadze ten drugi finałowy mecz, w którym zakończył -1 :-) Dlatego dobrze by było wykorzystać to w 3 meczu, czyli pierwszym na naszej hali :) .. Trzeba deprymować przeciwników w takich meczach !!! I nie myśleć, czy stracimy zaufanie wśród 30% kibiców w Polsce, czy w 80% wyśmiewając delikatnymi śpiewami zawodników...
Dla Dylewicza proponuję, aby cały KK, rozkręcał na hali coś takiego:

Dylu, Dylu - co?? - OKRĘGÓWKA !!
Odnosi się do jego bufonady odstawionej w jednym z wywiadów, wyzywając zawodnika Stali - a ponoć Stal, to przyjaciele Turowa, czy to już nie te lata ?

Ostatnio zmieniony 12 maja 2009, 22:34 przez PrzecPolitWSpor, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
obserwator
obserwator

Według mnie będzie 2-2 po meczach w Zgorzelcu, choć chciałbym się mylić ]:->
A co do Logana to wydaje mi się, że ZERO reakcji będzie dla niego najlepszą 'nagrodą' :) Niech sobie chłopak gra :)

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

PrzecPolitWSpor pisze:
PS bo mnie się zapomniało ... "Drodzy komentatorzy" Turów - to nie miejscowość, Zgorzelec - owszem...

Tak nie do konca sie z Toba zgodze:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Tur%C3%B3w ... gorzelecki)

;)

Tytuł:
gaduła
gaduła

Propozycje na mecz Turów - Sopot
1. grengo Jak wygląda sprawa z megafonem, czy nikt nic nie działał?
Na finały przydałoby się, aby każdy słyszał wyraźnie co ma śpiewać.
2. Osoby, które nadają ton (jako pierwsi zaczynają przyśpiewki) niech krzykną CAŁA HALA ROBI FALE - ALE PODCZAS JAK NIE LECI MUZYKA, ANI SPIKER NIE WYDZIERA SIĘ ZA BARDZO :)
3. Jeżeli Prokom gra w ataku, a większość hali gwiżdże, buczy, więc niech i KK, to robi, a nie 70 robi to co większość na hali, a reszta śpiewa "DEFENSE" - mija się to z celem.

Proponuję zakup gwizdków, trąbek i powrót do SYRENY i używać jej w momencie, gdy Prokom atakuje i trąbić w momencie gdy zawodnik składa się do rzutu, oraz osobistych :) Nie trąbić w czasie przerw! Trąbić jeżeli zawodnik Prokomu wybija piłkę spod sektora KK. Nie wiem, czy osoby spostrzegawcze zauważyli, że Prokom również trąbi i takie trąby są rozstawione w ilości kilku sztuk w pionie na stojaku - widoczne było w 1 meczu finałowym!
4. Nie bębnić, gdy nasi wykonują osobiste na kosz przy sektorze KK!! Jak widać Danielsowi to pomogło ostatnio, więc zastosować to dla wszystkim i tylko klaskać - o wiele lepszy efekt.
5. Okrzyk CAŁA HALA ŚPIEWA Z NAMI wykonywać jeżeli nie leci muzyka i spiker nie wrzeszczy ;p bo najczęściej "rozgrywający" KK właśnie wtedy to krzyczy i KK sam krzyczy i sam sobie odpowiada ;p
6. grengo pomyśl nad tą trąbą - powierzyć osobie odpowiedzialnej, która będzie trąbić w takich momentach, aby nie peszyć i zagłuszać naszych ! :)
Pomaga :) Przypomnij sobie kilka meczy finałowych wstecz :) Ta trąba robi wrażenia na przeciwnikach ]:-> . To są finały. I trzeba robić WSZYSTKO, aby deprymować przeciwników. Zwykłe krzyki "DEFENSE" i buczeznie, gwizdanie nie pomoże. Trąba może namieszać wiele ... Wiele osób się sprzeciwia. Dać osobie, która siedzi w 1 rzędzie, aby nie trąbić za głową Kibica z sektora i po sprawie. Masz zapewne możliwości, zapytaj się prezesa Klubu o dofinansowanie jej nabicia oraz czy coach Turowa nie ma nic przeciwko - podkreślając w jakich momentach będzie użyta. Albo prezes niech wpadnie na pomysł i np. zamówi kilkanaście sztuk trąbek na mecze i sprzedaje w sklepiku po niskich cenach - efekt murowany :)

[ Dodano: Wto Maj 12, 2009 11:52 pm ]
zawis pisze:
PrzecPolitWSpor pisze:
PS bo mnie się zapomniało ... "Drodzy komentatorzy" Turów - to nie miejscowość, Zgorzelec - owszem...

Tak nie do konca sie z Toba zgodze:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Tur%C3%B3w ... gorzelecki)

;)
I wzajemnie :)
wikipedia.pl pisze:
Turów - nieistniejąca już mała wieś w województwie dolnośląskim, w powiecie zgorzeleckim, w gminie Bogatynia, w pobliżu Bogatyni.

W latach 1975-1998 miejscowość położona była w województwie jeleniogórskim.

Na miejscu wioski znajdują się dziś Kopalnia Węgla Brunatnego Turów S.A. oraz Elektrownia Turów S.A.. Kopalnia i elektrownia wchodzą w skład holdingu PGE.

Ostatnio zmieniony 12 maja 2009, 22:56 przez PrzecPolitWSpor, łącznie zmieniany 4 razy

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

qba pisze:
pawlus nie napinaj się, ostrzegać możesz, ale nic to nie da. 4 zniesione jajka przez łabędzia(4 trójki burka). Wydajesz mi się świeżaczkiem w temacie zgorzeleckiego basketu, wrzuć na luz, zwłaszcza, że wielu forumowiczów to mi przyzna rację, więc o co chodzi?
jeśli sędziowanie się powtórzy poczytasz dosadniejsze komentarze (zwłaszcza, że łabądź z noculakiem będą w u nas).

Po 1 nie wylewaj swoich żalów za to, że dostałeś ostrzeżenie za wulgaryzmy ("kto wpuścił, te qrwy w żółtych koszulkach. poza tymi qrwami dwóch pedałów z mikrofonami"). Kolejne takie menelskie słownictwo spowoduje kolejne ostrzeżenia. A jeśli chodzi o "staż kibicowski", to będzie już ponad 16 lat, byłem z klubem także wtedy gdy tułał się po 3 lidze. Na tym forum jestem zaś obecny od początku, a pisałem też na starym forum (ksturow.pl). To tyle tytułem wyjaśnień na Twoje "wątpliwości".

Za WULGARYZMY (nie opinię i poglądy) ZAWSZE będą ostrzeżenia, co zostąło już dawno temu ustalone z alexem - administratorem forum.

Tytuł:
gaduła
gaduła

aleksander pisze:
dzisiejszą akcję naszych można skomentować mniej więcej tak:
WIDEO

dla niezorientowanych: Leniwiec.
Hehe... To na Twoim miejscu za ten wpis też dałbym ostrzeżenie, bo zawodnicy w pierwszym meczu zaczęli grać w II połowie. Nie byli leniwi przez cały mecz. Uraził mnie ten komentarz, z racji tego, że długi czas kibicuję tej drużynie! I również, to mnie dotknęło, że napisała to osoba mająca wiele wspólnego ze Zgorzelcem.
Z tym nic nie zrobiłes ;p ]:-> 8) :grin: dodam te ikonki żebyś mógł dać w końcu ostrzeżenie za język "EMO" ;p

[ Dodano: Sro Maj 13, 2009 12:04 am ]
paawlus pisze:
Kolejne takie menelskie słownictwo spowoduje kolejne ostrzeżenia.
Hehe... Na miejscu qba wkroczyłbym na drogę sądową ;p Z racji tego, że porównywanie forumowicza do używania menelskiego słownictwa nie przystoi "władzy" ;p ;p

Ostatnio zmieniony 12 maja 2009, 23:07 przez PrzecPolitWSpor, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Dobra Panowie luz na kaflu bo się z tematu zrobiła lekka żenada.
Najważniejsze że chłopaki w końcu pokazali pazur i narzucili swój styl gry. Jest 1:1 Po meczach w Zgolu będzie 3:1, jeżeli nasi się zbytnio nie wyluzują... W Sopocie przegramy (bankowo) żeby wrócić i skończyć u nas. Mój typ całej rywalizacji: 4:2 dla nas, uważam że przy odrobinie szczęścia i trochę większej skuteczności w ataku jest to plan jak najbardziej do zrealizowania.
Pozdro.

Tytuł:
rekrut
rekrut

PrzecPolitWSpor pisze:
grengo pomyśl nad tą trąbą - powierzyć osobie odpowiedzialnej, która będzie trąbić w takich momentach, aby nie peszyć i zagłuszać naszych !
Pomaga Przypomnij sobie kilka meczy finałowych wstecz Ta trąba robi wrażenia na przeciwnikach . To są finały. I trzeba robić WSZYSTKO, aby deprymować przeciwników.

Ta trąba może przeszkadzać również naszym, gdy oni będą w ataku, a nasi w obronie :grin: . Żeby zagrać dobrze w obronie, to trzeba być maksymalnie skoncentrowanym.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Osobiście... nie chce trąby.. choć robiła wrażenie, uszy pękały wszystkim... Trąba była odpowiedzią, za zachowanie kibiców Prokomu w Sopocie. Myśle, że raz wystarczy:) Zdecydowanie wolę 500 małych niz jednego killera:)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

PrzecPolitWSpor pisze:

W rywalizacji finałowej, aby komentatorzy trzymali jedną stronę? TEORETYCZNIE finały przyciągają większą oglądalność to większość NORMALNYCH kibiców wcisnęło "MUTE" gdy te pierdoły komentowały... ZERO pociechy, gdy Turów konstruował udane akcje ...

Proponuję, aby wygwizdać komentujących u nas na hali... Który mecz, a trzeba wyciszać telewizor... a to nie o to chodzi ... za co płacimy tym BURAKOM abonament ??!!!!! Nie wykręcać się, że to nie wypada, bo najlepsi Kibice ... Każdy Kibic powinien oglądać mecz w TV i być zadowolonym z obiektywizmu komentujących, a nie wyciszać dźwiek, to jest PARANOJA. Zróbmy gorące i dające do myślenia komentatorom powitanie na naszej hali [/b] ZMIENIĆ KOMENTATORÓW !!!!!! :smt084 Co chcieć od człowieka, który nie jest spełniony w trenerce, zwolniony z Sopotu po 1 sezonie, w Turowie nie widziano go na żadnym stanowisku - mowa o "EKSPERCIE" Alojzym... 2 osoba "OBIEKTYWNIE" komentująca więcej ma ponoć wspólnego ze Śląskiem ...

PrzecPolitWSpor pisze:
Właśnie oglądam powtórkę na tvp sport, jak słucham tych pajaców, rzygać, to za mało ... a myślę, że wiadro pod ten stolik trzeba im podstawić, bo tak się "spuzczają" przy akcjach prokomu. Akurat qba włączyłem na moment, w którym Burk trafił 3 ... Nie przesadziłeś w ogóle i te upomnienia są żałosne ze strony modów. ...

hm, a ja tak sobie myślę - czy zamiast okrzyków i haseł w stronę komentatorów nie wysłać do nich delegacji, która by im z uśmiechem przy stoliku wręczyła po prostu wiadro w prezencie? pewnie będą zaskoczeni i nie załapią o co chodzi, trudno też uważać to za gest obraźliwy, ot po prostu prezent taki ;)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 321 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 22  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.