paawlus pisze:
Powiem, że mi się łezka w oku zakręciła... Edek był pewnym symbolem ciągłości klubu...nie grał on ostatnio zbyt wiele ale był dość charakterystyczną postacią w naszej ekipie...mam nadzieję że jeśli to prawda to KK "Tur" i reszta kibiców podziękuje mu za te wszystkie lata w naszym klubie - jakieś kwiaty, oklaski etc.
Dokładnie, charakterystyczn postać, darzona sympatią przez wielu kibiców. Miło było popatrzeć na jego gre, gdy Kamiński dał mu kredyt zaufania i wystawił na próbe. Kilka spotkań było naprawde dobrych z jego strony. Męczenie przeciwnika i kilka punktowanych akcji... Myśle, że korzystniejsze byłoby dla niego przejście do jakiegoś pierwszoligowego klubu i tam dalszy rozwój, ale to już jego wybór, może nie miał lepszego wyjścia z sytuacji. A tutaj bedzie siedział w garniturku (nie jestem sobie w stanie tego wyobrazić, co najwyżej w dresie

) Kurde, tak to cały czas można było mieć nadzieje, że Edziu cośtam poklepie, a teraz to już nawet nie bedzie można zaśpiewać Edek na boisko. Pozostaje Bochen
Edziowi życze wszystkiego najlepszego w nowej roli.
paawlus pisze:
Co do Stimaca - to że zawodnikiemn podkoszowym nie jest wiedzieliśmy już przed jego przyjściem, ale on nie nie robi też tego z czego miał u nas błyszczeć - rzuty za 3 - tylko 2 celne na 15 (13% skuteczności) ! ! !
ja do dziś się dziwie, jak on rzucił te 2/2 ze Stalą... Chyba jakieś wiatry, monsuny czy co tam wiały na kosz ostrowian i wystarczyło wyrzucić piłke tylko w tym kierunku. Gość wg mnie jest padaczka. Rzut ma płaski jak deska do prasowania...