Dzisiaj jest 05 lip 2025, 22:24

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 66 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

nitroo pisze:
Chodzisz na treningi Turowa? Jesli nie, to przyjdz i zobacz, jak Pluta trafia z dystanu.

Przyjdź, a usłyszysz: "Sorry, ale trening zamkniety" :)

Ostatnio obiło mi się o uszy, że w Zgorzelcu pewnego czasu na testach, przebywał Jagodnik, Jurak i jakiś dwóch afro-amerykanów. Czy może to ktoś potwierdzić? NitroO jak to było?
Peace

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

lowpost pisze:
nitroo pisze:
Chodzisz na treningi Turowa? Jesli nie, to przyjdz i zobacz, jak Pluta trafia z dystanu.

Ostatnio obiło mi się o uszy, że w Zgorzelcu pewnego czasu na testach, przebywał Jagodnik, Jurak i jakiś dwóch afro-amerykanów. Czy może to ktoś potwierdzić? NitroO jak to było?
Peace

Jurak już od dawna jest na celowniku... kibiców i reporterów. Saso nie chciał żadnych nowych zawodników. Jagodnika nie chciałbym w Turowie bo go nie lubie. Co do amerykanów do nic nie wiem
PS. Sorry, pytałeś się Nitroo ale musiałem to skomentować :D

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

lowpost pisze:
nitroo pisze:

Peace

Heh, no ja nie usylysze, ze trening jest zamkniety 8) Ale juz Ci mowie :) Ostatnio dowiedzialem, ze podobniez na testach byl Goran Jurak, Goran Jagodnik lub Andrew Wisniewski. Podobniez tez jeden z nich zrobil sobie cos z barkiem i zostal odeslany do domu. Powiem tak... To plotka. Nie wiem, kto puszcza takie sciemy :)

Jesli ktos bedzie na testach, to na pewno Was poinformuje :)

fan_turowa pisze:
PS. Sorry, pytałeś się Nitroo ale musiałem to skomentować :D

OK ;) No problem :]

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

nitroo pisze:
gregor-85 pisze:
a od Bochenka to z dala mi sie trzymac:P:P:P:P on gra, jest wychowankiem...juz teraz jedynym:) wiec musi byc w składzie :P

Jedynym? Chyba ktos tutaj zapomnial o Edku Zaku...

no więc chyba jednak o nim nie zapomniałem, Edwardm Zak 3 dni temu stał sie asystentem trenera. wiec juz chyba jasne skąd miejsce dla Bochenka w skłądzie :D
a co do Pluty to nietwierdze ze on nie umie grac, ale jest zawodnikiem który nic nie wnosi do gry naszej druzyny, a gdy jest wpuszczany w koncówce, to dziwnym trafem przeciwnicy odrabiają troche strat.hmm dziwne?? a moze mi powiesz ze Bochenek nie rzuca dobrze z dystansu?? do tego potrafi takze poprowadzic piłke, i wejsc pod kosz.
sory jesli uraziłem, ale na mnie Piotrek wrazenia nie zrobił.

Ostatnio zmieniony 20 sty 2007, 8:42 przez gregor-85, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

gregor-85 pisze:
sory jesli uraziłem, ale na mnie Piotrek wrazenia nie zrobił.

A jak ma zrobić skoro wcale niegra. Napewno jest to zawodnik z potencjałem (ma to w genach), ale jak narazie Saso z niego niekorzysta. Dotychczas zagrał 12 minut. Najcześciej wchodził w końcówkach, gdy wynik był już przesądzony. Pozatym trening to nie to samo co mecz. Im mniej grasz, tym mniej masz pewności siebie. I tak jest z Plutą, tak jest z Ljubotiną, tak jest z Roszykiem, tak było z Pasalićiem... Miejmy nadzieje, że Saso wkońcu postawi na tych graczy drugo planowych. Wkońcu w PO będą potrzebni... :|
Peace

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

gregor-85 pisze:
Edwardm Zak 3 dni temu stał sie asystentem trenera. wiec juz chyba jasne skąd miejsce dla Bochenka w skłądzie :D

Powiem, że mi się łezka w oku zakręciła... :roll: Edek był pewnym symbolem ciągłości klubu...nie grał on ostatnio zbyt wiele ale był dość charakterystyczną postacią w naszej ekipie...mam nadzieję że jeśli to prawda to KK "Tur" i reszta kibiców podziękuje mu za te wszystkie lata w naszym klubie - jakieś kwiaty, oklaski etc. :)

Co do tego, że nie gramy rezerwami - wydaje mi się że mimo wszystko na klubie ciąży jakaś presja wyniku (kasa od BOT-u), nikt tego głośno nie mówi bo i po co. Ale jak wytłumaczycie taki właśnie stan ? Slobodan w 2 sparingach ze Stalą i meczach na Słowenii z trudnymi rywalami sprawował się b.dobrze, a teraz grzeje ławę...

Co do Stimaca - to że zawodnikiemn podkoszowym nie jest wiedzieliśmy już przed jego przyjściem, ale on nie nie robi też tego z czego miał u nas błyszczeć - rzuty za 3 - tylko 2 celne na 15 (13% skuteczności) ! ! !

Uważam, że korekty w składzie są NIEZBĘDNE ! Bo bez nich niestety w 2 rundzie i playoffie nie za wiele ugramy. Popatrzcie co się dzieje (pozytywnego) w takim Polpaku czy Anwilu...gdy te zespoły zaskoczą to ciężko będzie je zatrzymać, a nawet do nich doszusować !

Tytuł:
obserwator
obserwator

paawlus pisze:
Powiem, że mi się łezka w oku zakręciła... Edek był pewnym symbolem ciągłości klubu...nie grał on ostatnio zbyt wiele ale był dość charakterystyczną postacią w naszej ekipie...mam nadzieję że jeśli to prawda to KK "Tur" i reszta kibiców podziękuje mu za te wszystkie lata w naszym klubie - jakieś kwiaty, oklaski etc.

Dokładnie, charakterystyczn postać, darzona sympatią przez wielu kibiców. Miło było popatrzeć na jego gre, gdy Kamiński dał mu kredyt zaufania i wystawił na próbe. Kilka spotkań było naprawde dobrych z jego strony. Męczenie przeciwnika i kilka punktowanych akcji... Myśle, że korzystniejsze byłoby dla niego przejście do jakiegoś pierwszoligowego klubu i tam dalszy rozwój, ale to już jego wybór, może nie miał lepszego wyjścia z sytuacji. A tutaj bedzie siedział w garniturku (nie jestem sobie w stanie tego wyobrazić, co najwyżej w dresie :D) Kurde, tak to cały czas można było mieć nadzieje, że Edziu cośtam poklepie, a teraz to już nawet nie bedzie można zaśpiewać Edek na boisko. Pozostaje Bochen 8)

Edziowi życze wszystkiego najlepszego w nowej roli.
paawlus pisze:
Co do Stimaca - to że zawodnikiemn podkoszowym nie jest wiedzieliśmy już przed jego przyjściem, ale on nie nie robi też tego z czego miał u nas błyszczeć - rzuty za 3 - tylko 2 celne na 15 (13% skuteczności) ! ! !

ja do dziś się dziwie, jak on rzucił te 2/2 ze Stalą... Chyba jakieś wiatry, monsuny czy co tam wiały na kosz ostrowian i wystarczyło wyrzucić piłke tylko w tym kierunku. Gość wg mnie jest padaczka. Rzut ma płaski jak deska do prasowania...

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

szkoda mi troche kariery edka bo on byłby dobrym graczem w 1. lidze ale cóz - dzięki za te lata spędzone w Turowie i dalszych sukcesów w sporcie !!!!!

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

nitroo pisze:
Goran Jurak, Goran Jagodnik lub Andrew Wisniewski.

Ta takie informacje szybko sie rozchodza. W sumie jak padly te nazwiska to malo nie przewrocilem sie ze smiechu. I to bynajmiej nie dlatego ze to sa slabi zawodnicy. Po pierwsze to nie jestesmy CSKA zeby ktorys z tych graczy przyjechal na TESTY. Najlepszy byl wisniewski ktory mial pojawic sie u nas dzien po tym jak w eurolidze rzucil w barwach Cibony 22 punkty przeciw Maladze. Wartosc obu panow G jest znana nie od dzis i watpie zeby ktorykolwiek z nich zgodzil sie na testowanie jego umiejetnosci. Ktos kto rospuszcza takie rewelacje albo ma niezly ubaw albo zerowe pojecie o koszykowce.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Plotki szybko się zmieniają i przekształcają. Mogło być tak, ze ktoś powiedział o tym, że na plk proponują nam Juraka, ktoś przerobił na to, że był u nas na testach. Ktoś dalej powiedział, ze Goran był na testach, następny uznał, ze mowa o Jagodniku i jeszcze w międzyczasie doszedł Wiśniewski. Ach te plotki...

Ja słyszałem, że C.Webber był u nas na testach :D

Tytuł:
rekrut
rekrut

przynajmniej nie padla plotka ze niejaki Denis R. byl na testach w Turowie ;)

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Cytuj:
Uraz Stimaca nie jest poważny
Kontuzja Andreja Stimaca nie okazała się na tyle poważna, żeby Chorwat nie mógł kontynuować gry w obecnym sezonie.

- Uraz Andreja to nic poważnego. W poniedziałek zawodnicy mają wolne, a we wtorek Stimac odpocznie jeszcze od treningów. Andrej był na badaniach i okazało się, że to tylko nadciągnięcie – powiedział Arkadiusz Krygier, prezes BOT Turowa Zgorzelec.

Chorwat w trakcie niedzielnego spotkania ze Stalą Ostrów Wlkp. podczas jednej z akcji podkoszowych zderzył się z koszykarzem gości i doznał urazu. Skrzydłowy Turowa nie był w stanie zejść z parkietu o własnych siłach i resztę meczu spędził na ławce rezerwowych z okładem z lodu na kolanie.

dch

za www.plk.pl

Tak więc, na tym kończą się spekulacje o tym, ze ktoś przyjdzie w zamian Śtimaca. Cóż miejmy nadzieje, że szybko dojdzie do siebie i wreszcie zacznie grać swój basket :smt021
Peace

Tytuł:
rekrut
rekrut

Hm... Pozostaje czekac ze Andrej pokarze ze nie jest graczem z przypadku oby nie za dlugo :) Ciekawi mnie jedna rzecz Czy to ze nie testujemy żadnych graczy to fak ,że nie bedzie faktycznie wzmocnien Czy poprostu taka to zasłona dymna? Nie wiem co mysleć z jednej strony chialbym aby zespół został w wzmocniony z drugiej zadaje sobie pytanie czy przyjscie nowych nie zburzy panujacego porzadku który sprawdza sie całkiem nieżle :smt026 to samo chyba zaprzata głowę trenerowi Wiec co sie by nie dzialo trzeba mu ufac bo latwej roboty gosc napewno nie ma.A a teraz z innej flanki ponoc Tujkovic przymierza sie do Czarnych :) O co temu gościowi chodzi najpierw zachowuje sie jak DZIEWICA podpisując by za chwile rozwiązać kontrakt z Nasza Drużyną teraz łamie kolejną umowę mam nadzieje że Nasz Prezes Arkadiusz takłatwo nie odpuści i wyegzekwuje od Tujkowicia to co zadeklarował i niech se tam gra!!!!!!!!!!!

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

No i Goran Jurak jest do wzięcia ! :P

http://e-basket.pl/News__Jurak_musi_szu ... ubu__36654

http://sportal.siol.net/default.asp?art ... 1182311220

oraz

"Goran Jurak is free agent
by Matej Bergant - Jan 18, 2007
Goran Jurak (203-F/C-77, agency: VTBM/SRBM) didn't convince the Armani Jeans headcoach Alexander Djordjevic during his try-out period with the team from Milano. Goran Jurak is now free agent again. Last season Goran Jurak had a decent one with Italian Vertical Vision Cantu where he was averaging 7.7ppg, 4.6rpg, 1.5apg, 1.4spg in FIBA Europe Cup and 8.8ppg, 4.5rpg, 1.2apg, 2.8spg in SerieA.

Goran Jurak (203-F/C-77, agency: VTBM/SRBM) didn't convince the Armani Jeans headcoach Alexander Djordjevic during his try-out period with the team from Milano. Goran Jurak is now free agent again. Last season Goran Jurak had a decent one with Italian Vertical Vision Cantu where he was averaging 7.7ppg, 4.6rpg, 1.5apg, 1.4spg in FIBA Europe Cup and 8.8ppg, 4.5rpg, 1.2apg, 2.8spg in SerieA."

za eurobasket.com (podstrona słoweńska)

Będziemy pierwsi czy też ktoś inny (np.Anwil) panie prezesie ?

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

paawlus pisze:
No i Goran Jurak jest do wzięcia ! :P

http://e-basket.pl/News__Jurak_musi_szu ... ubu__36654

http://sportal.siol.net/default.asp?art ... 1182311220

oraz

"Goran Jurak is free agent
by Matej Bergant - Jan 18, 2007
Goran Jurak (203-F/C-77, agency: VTBM/SRBM) didn't convince the Armani Jeans headcoach Alexander Djordjevic during his try-out period with the team from Milano. Goran Jurak is now free agent again. Last season Goran Jurak had a decent one with Italian Vertical Vision Cantu where he was averaging 7.7ppg, 4.6rpg, 1.5apg, 1.4spg in FIBA Europe Cup and 8.8ppg, 4.5rpg, 1.2apg, 2.8spg in SerieA.

Goran Jurak (203-F/C-77, agency: VTBM/SRBM) didn't convince the Armani Jeans headcoach Alexander Djordjevic during his try-out period with the team from Milano. Goran Jurak is now free agent again. Last season Goran Jurak had a decent one with Italian Vertical Vision Cantu where he was averaging 7.7ppg, 4.6rpg, 1.5apg, 1.4spg in FIBA Europe Cup and 8.8ppg, 4.5rpg, 1.2apg, 2.8spg in SerieA."

za eurobasket.com (podstrona słoweńska)

Będziemy pierwsi czy też ktoś inny (np.Anwil) panie prezesie ?

Ja Jestem jak najbardziej ZA ściągnięciem Juraka do Turowa. Uregulowała się sprawa hali więc można się skupić na sezonie i jakimś asystencie dla Dragisy. Jurak to jak najbardziej zawodnik ponad przeciętny a w Turowie by się przydał. Tak więc panie Arku, trzeba szybko zareagować

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 66 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.