Dzisiaj jest 19 cze 2025, 0:12

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Teraz ja pisze:
Szamo jak zawsze żałosny jesteś.

O widzisz miło nam się tutaj przedstawiłeś...

Pozdrawiamy i my Ciebie internetowy trollu :)

Tytuł:
rekrut
rekrut

Witam mam pytanie czy sa jeszcze wolne miejsca na mecz do Gdyni ???

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

ale to już było i nie wróci więcej.Dowód na to jak bardzo lubisz ty i kemot powielać pomysły innych.Wymyślcie coś nowego a nie ślizgacie się na czyjeś pup...Leśnych kemot to masz po swojej lewej wiesz o kim piszę.Nie chcę psuć sobie humoru przed pracą więc to by było na tyle.Szamo mam dla ciebie nową ksywkę serpentynka. :smt026

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Teraz ja pisze:
Szamo mam dla ciebie nową ksywkę serpentynka. :smt026

Super świetnie, cokolwiek. Dla mnie, jak i dla wielu tutaj jesteś i byłeś nazywany - wrzód na pupie :smt058

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Wrzód na pupie???To wszystko na co cię stać???Przez twoje serpentynki(nie udowadniaj że to nie był twój powielany pomysł) stracą kibice gdyż poniosą pełną odpłatność za autobus.Wiesz co się z tym wiąże będzie ciężko znaleźć chętnych na wyjazd.To kto na tym straci??? :oops: Jeszcze masz coś do dodania. :smt021

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Teraz ja pisze:
Przez twoje serpentynki(nie udowadniaj że to nie był twój powielany pomysł) stracą kibice gdyż poniosą pełną odpłatność za autobus.Wiesz co się z tym wiąże będzie ciężko znaleźć chętnych na wyjazd.To kto na tym straci???

A ty co - adwokat?

Jak ci szkoda, to dorzuć coś od siebie i po sprawie. Skoro serpentynki poleciały z sektora KK, to trudno aby odpowiadał ktoś inny niż członkowie kk. Przecież to takie proste, ale jak widać nie dla wszystkich. :smt075

Ostatnio zmieniony 10 maja 2011, 21:31 przez grengo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Krzychu proszę Cię nie wypowiadaj się w moim imieniu... ja tego kmiotka po prostu ignoruje, ktoś mu nagadał, gdzieś coś dosłyszał i teraz ma z tego pożywkę... niestety ja w czcze dyskusje z impertynentem nie będę dyskutował, więc Ciebie też bardzo proszę o uszanowanie tego i po prostu pozostawienie trolla w spokoju.

Z góry dzięki...

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Zdjęciorób oczywiście jak coś złego to oni(najlepiej jak KK).To co najlepsze to ja.Adwokatem???jesteś najlepszy po to masz informatorów(jak to sam określiłeś) i dyktafon.Szamo a na argumenty oprócz durnych docinek nie potrafisz poprostu odpowiedzić.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Nie tykać "gófna" bo będzie śmierdziało...

Ignorować go to sie znudzi albo kto woli przyschnie, sie wykruszy. Mam nadzieje że nie okaże się kretynem i nie powie że deszcz pada jak wszyscy "szczają" na jego głowę.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Cytuj:
Krzychu proszę Cię nie wypowiadaj się w moim imieniu... ja tego kmiotka po prostu ignoruje, ktoś mu nagadał, gdzieś coś dosłyszał i teraz ma z tego pożywkę... niestety ja w czcze dyskusje z impertynentem nie będę dyskutował, więc Ciebie też bardzo proszę o uszanowanie tego i po prostu pozostawienie trolla w spokoju.

Masz rację Adaś - nie karmmy trolla, to zdechnie z głodu.

Dr. Dre pisze:
deszcz pada jak wszyscy "szczają" na jego głowę.

No i wszystko jasne. Teraz rozumiem skąd u ciebie parasol na każdym meczu :smt082

[ Dodano: Sro Maj 11, 2011 9:42 am ]
Teraz ja pisze:
oczywiście jak coś złego to oni(najlepiej jak KK)

Tak jeszcze na koniec raz ci odpiszę buraku i impertynencie. Wali mnie osobiście wszystko, co dotyczy KK w chwili obecnej. Czy latają tam serpentyny, czy nawaleni członkowie, to nie mój problem. Czy kk musi odpowiadać za czyny swoich członków, czy nie to też nie mój problem. A i tobie radzę pozostawić problemy KK im samym - adwokaciku. Tak bardzo ich bronisz i tak bardzo zabiegasz o dobre imię KK, że zdziwiony jestem, iż nikt z Zarządu KK jeszcze nie wystosował do ciebie listu zapraszającego do wstąpienia w szeregi KK. Przecież moja decyzja o nieprzyjęciu cię do KK nie jest dożywotnia. Zrób to - wstąp i wtedy się wykazuj, a nie kłapiesz tylko dziobem schowany za monitorem i starasz się sprowokować kolejne kłótnie na forum co rusz kogoś obrażając. Widać takim trollom jak ty najbardziej zależy na zadymie na forum i na tym by rozdmuchać konflikt i schować się za klawiaturką skierowując opinie innych użytkowników forum na kogoś zupełnie nie związanego z konfliktem i Bogu ducha winnego. Pisałem - było źle, przestałem pisać - brakuje ci tego i ciągle prowokujesz. Dam ci na koniec polemiki z tobą jedną radę:
"stań sobie przed lustrem i narysuj kółko, weź młotek do ręki i walnij się w czółko".
Bez odbioru...

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Dr.Dre czy jak ci tam balkonikowy ogonku stojący jak pajac.Tyle wystarczy napiszę krótko nie przedstawiaj się.Zdjęcirób ruszyło!!!Ty mnie nie chciałeś w KK ale ciebie wywalili z hukiem reszta się nie liczy!!!Teraz wylewasz swój żal na forum.Ciebie i twoich popleczników mam wiesz gdzie.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

A jednak myślisz że deszcz pada? :smt021

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Oczywiście, że nie :smt058

[ Dodano: Sro Maj 11, 2011 2:46 pm ]
Teraz ja pisze:
Ciebie i twoich popleczników mam wiesz gdzie.

Ty jednak masz kompleksy na moim punkcie, o zazdrości nie wspominając. I to mnie cieszy, bo twoje myśli o mnie uwierają cię w dupsko jak najgorsze hemoroidy, a to sie strasznie ciężko leczy.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Teraz ja pisze:
Szamo a na argumenty oprócz durnych docinek nie potrafisz poprostu odpowiedzić.

Po raz ostatni napiszę Ci - nie dyskutuję z osobami, których 'elokwentna' wypowiedź na tym forum ogranicza się tylko do insynuacji i dopieprzaniu każdemu, kto się napatoczy w temacie... a dokładnie osobom, które kiedyś działały w KK...

a teraz do admina i moderatora tego forum - pozwoliłem sobie przejrzeć wszystkie 54 posty (jak dotychczas) użytkownika Teraz ja. Jego wypowiedzi na tym forum skupiają się tylko i wyłącznie na mojej osobie, osobach Grengo, Dr. Dre oraz BR3MKA... i niestety jak widać, nic konstruktywnego nie wnosi do dyskusji

Ostatnio zmieniony 11 maja 2011, 16:28 przez szamo, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Czyli co zapomniał wół jak cielęciem był.Pitu i jego świta dowalaliście wszystkim wszystkiemu i w każdym temacie (daj przykład na czym pozostawiliście suchą nitkę).Masz krótką pamięć nie prosiłeś wtedy administratora o reakcję.Teraz zabrakło ci argumentów i prosisz o pomoc.Jestem szczęśliwy z tego powodu Kibice poznają się na was i swoje wnioski wyciągają.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.