Dzisiaj jest 17 cze 2025, 21:47

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator

Nie biję piany, dziwi mnie tylko Twoja nagła zmiana strony barykady, przed którą tak się wzbraniałeś. Czy nie martwi Cię, że teraz to Ty jesteś postrzegany jak piesek Bajdy , jak lubiłeś mówić o koledze z KK Robercie H.? Gdzieś już słyszałem podobne stwierdzenie:
Robso pisze:
Pochwal się może swoimi osiągnięciami na rzecz KK.
- a już wiem, Twój ówczesny pryncypał tak zwykł mawiać jak brakowało mu argumentów

Do swoich osiągnięć na rzecz KK mogę zaliczyć:
- aktywne uczestnictwo w sektorze KK TUR we wszystkich spotkaniach KS Turów rozgrywanych "w domu";
- częste uczestnictwo w wyjazdach na mecze KS Turów wraz z KK TUR;
- uczestniczenie w zebraniach KK TUR;
- czynne uczestnictwo w inicjatywach podejmowanych przez zarząd KK TUR oraz członków KK TUR;
- noszenie barw klubowych na każdy mecz wraz z szalikiem;
- aktywny udział w dopingu
czyli reasumując staram się dokładnie wypełniać wszystkie obowiązki nałożone na mnie przez statut KK TUR.

A Ty co zrobiłeś na rzecz KK TUR, bo mimo kilku dobrych lat spędzonych w KK jakoś nie mogę sobie przypomnieć. Aaaaaaaaaaaa już wiem!!! To Ty będąc w zarządzie KK TUR pochwaliłeś bandytę, który pobił inwalidę w autobusie, że dobrze zrobił, bo to piesek Bajdy. I kto był tym pobitym? Oczywiście Robert H. - facet, który jest okaleczony i nie mógł się bronić. Czy wiesz, że chwaląc bandytę sam się nim stałeś. I jest jeszcze jedna rzecz jaką pamiętam, a którą Ty zrobiłeś na rzecz KK. Wraz z kolegami rozwaliliście dość dobrze funkcjonującą organizację, która nigdy nie była pośmiewiskiem wśród kibiców innych klubów, a z której zaczęto się naśmiewać po Waszych "cudownych" decyzjach. Nie miałeś ani Ty ani twoi współrządzący odwagi aby stanąć przed ludźmi i się rozliczyć ze swej działalności. Naobiecywaliście ludziom cudów na kiju a jak przyszło co do czego to podkuliliście we trzech ogonki jak zbite psy i daliście nogę z KK. Tak się nie robi i nie myśl, że ludzie w KK o tym nie pamiętają.
Kończę dyskusję z Tobą, bo mam chory kręgosłup i nie mogę się zniżyć...do Twojego poziomu.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Nie ty będziesz mnie rozliczał.Wszystkie Zarządy do których mnie wybierano otrzymywały absolutorium( dowiedz się ile ich było).Jedna prośba nie manipuluj faktami -tylko na tyle cię stać.Aktywność dowiedz się co to znaczy a później się chwal.I jeszcze jedno nie ja zacząłem więc kto tu pokazał swój poziom?

Tytuł:
obserwator
obserwator

Oho pianka na buźce? Właśnie ja jako jeden z członków KK mam prawo do rozliczania Ciebie i Twojej wierchuszki. To zarządy otrzymywały absolutorium, a Ty tylko byłeś ich członkiem - zaręczam, że gdyby głosowano indywidualnie, to miałbyś spore powody, aby spalić się ze wstydu. Jeżeli chodzi o ilość, to było ich trzy, bynajmniej za mojego bytowania w KK. Co do faktów, to zapytaj uczestników wyjazdu - zawsze obierasz postawę "jedynego" uczciwego" i "sprawiedliwego", a właśnie fakty mówią same za siebie.

PS. Jak kiedyś powiedział jeden z klasyków piszących dzisiaj o koszykówce (jako fachowiec powinieneś wiedzieć o kogo kaman):
"Niedaleko pada japko od Japonki"...

Ostatnio zmieniony 17 paź 2011, 21:46 przez Jan.Leszek, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
rekrut
rekrut

Właśnie takie twoje zdecydowanie.Piszesz coś a później sam sobie zaprzeczasz .Nie jestem taki jak ty anonimowy guru. Wiesz gdzie mnie można spotkać.Żegnam ozięble!!!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Panowie..idźcie z brudnymi gaciami na PW proszę..nikogo tu nie interesują wasze zaszłości..wymieniajcie poglądy między sobą..dzięki.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Panowie proponuję wypierdalać stąd. Nadrzędnym tematem jest Turów i kibicowanie temu zespołowi. Po to jesteśmy My kibice. Osobiste wędrówki są niepotrzebne. Tak więc mówę - SPIERDALAĆ!!!!!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

hakunamakata pisze:
SPIERDALAĆ!!!!!

No toś bracie poszedł po bandzie :smt044 :smt082 Szacun z rispektem ale zaraz pewnie któryś z adminów się przysadzi do Ciebie..

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Czasani trzeba ostro, aby wypowiedź dotarła do kogoś - może admin to zrozumie :)

Tytuł:
obserwator
obserwator

Panowie trochę grzeczniej proszę. Nie zamierzałem tutaj zaśmiecać czegokolwiek, ale widząc, że Bajda nic nie pisze chciałem pobudzić ten wątek do życia i sprowokować dyskusję o członkach (nawet byłych) KK TUR pokazując ich "zasługi" i nie tylko.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Jan.Leszek - mówię Ci - ZANIECHAJ!!! Jak nie zaniechasz, to trolle zrobią wszystko aby Cię opluć, zdeptać, itp. Ja przestałem karmić trolle i żyje mi się spokojniej, a niekarmiony troll zdechnie sam. A co do życia wątku, to jak się coś ciekawego wydarzy, to wątek sam ożyje!!!
Pozdro Janek i reszta komentatorów oprócz trolli!!! :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Fan club Pitu znowu ożył.Pitu w żywiole.Co niektórzy mają rację pisząc dosłownie spier.....!!!Kiedy to zrozumiecie?

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Czy ten żałosny i bezsensowny serial będzie zaśmiecał forum przez następny sezon ?
Dajcie wreszcie temu spokój ! Czy nie lepiej cieszyć się grą naszego TUROWA,
póki mamy ku temu okazję? Czy nie lepiej dzielić się na forum miłymi informacjami
o zawodnikach , czy klubach? Póki co mamy powody do radości, więc cieszmy się wspólnie !
Pozdrawiam naszych kibiców !!!

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Najlepiej będzie, jeżeli wszyscy będą ignorować te żałosne zaczepki i nie dawać pożywki ... 8)

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Szkoda tylko że wszyscy zauważyli ten fakt tak późno.Reakcja powinna być natychmiastowa a tak smr..... pozostał.Pitu i jego poplecznicy panom już dziękujemy swoje zrobiliści.Ambicja wywalenia z KK ,może mistrzostwa kolesi( co się stało w Ostrowie W?Czyli nie tylko w Zgorzelcu mają dość mistrzostw kolesi w takiej formie).

Ostatnio zmieniony 20 paź 2011, 11:40 przez Teraz ja, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Uderz w stół a troll (Teraz ja) się odezwie. Z mojej strony cisza więc po co szuka zaczepki odważny z za monitora.

[ Dodano: Czw Paź 20, 2011 10:24 pm ]
manzir pisze:
Najlepiej będzie, jeżeli wszyscy będą ignorować te żałosne zaczepki i nie dawać pożywki ...

Jestem ZA!!!

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.