Dzisiaj jest 07 lip 2025, 0:19

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
Najlepiej, aby taki list czy apel napisał oficjalnie klub kibica KKTUR. Inaczej będziemy niewiarygodni no chyba, że podpisałoby go parę setek ludzi

na to bym nie liczył by KK z Tomczanem na czele cos takiego zrobił, ale druga częsc zdania jak najbardziej!! mysle ze nawet na hali w czasie meczu znalazłoby sie wiele osób (prawie każdy) które są za tym by pożegnać Michalskiego na wczoraj

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Tylko szkoda, że takie inicjatywy prawie zawsze kończą się tylko na gadaniu i pisaniu na forum.

Uważam że trzeba się spotkać z Tomczanem i przedyskutować tą sprawę, oko w oko z kibicami albo tu na forum. Jeśli ma jakieś argumenty przeciw to Ja chcę je wysłuchać, a Tomczan naszych. Kompromis jest potrzebny, tak jak i jakaś akcja ratunkowa naszego klubu. Jak upadał Śląsk Wrocław skończyło się na małej pikiecie przed Orbitą. My nauczeni ich doświadczeniem musimy działać dużo dużo wcześniej.

Tomczan do Ciebie apel , coś z tym fantem trzeba zrobić, bo jak będzie po jabłkach to Tobie pod domem ustawimy setki zniczy i usłyszysz wtedy że to Ty nic z tym nie zrobiłeś!

Tytuł:
pismak
pismak

POczytajcie forum basketa - jak ludzie spoza Zgca postrzegaja sytuacje w Turowie

http://forum.basket2.net/viewtopic.php? ... &start=500

Tytuł:
obserwator
obserwator

sory ze z innej beki ale czemu nie moge wyslac wiadomosci prywatnej? wszystkie ktore wysylam sa zapisywane w zaklade "do wyslania" wie ktos moze o co chodzi? :|

Tytuł:
pismak
pismak

badyl- gdy ktos odbierze ta wiadomosc, to wtedy pojawi sie w "wyslanych". spokojnie :)

Tytuł:
obserwator
obserwator

ok dzieki;]

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

W dniu jutrzejszym, tj. 04.03.2010.(czwartek) o godz.17.00. w hali sportowej, Zarząd K.K. "TUR" w porozumieniu z Prezesem Michalskim zorganizował spotkanie z Trenerem Urlepem. Spotkanie jest przeznaczone tylko dla Członków K.K. "TUR". Po zakończeniu spotkania będzie można obserwować trening drużyny. W spotkaniu wezmą udział także Adam Wójcik i Konrad Wysocki.
W imieniu Zarządu zapraszam wszystkich Członków K.K. na to spotkanie. Będzie to niepowtarzalna okazja do zadania szeregu pytań Trenerowi, jak i przedstawicielom koszykarzy.
Pozdrawiam.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Tomczan pisze:
W dniu jutrzejszym, tj. 04.03.2010.(czwartek) o godz.17.00. w hali sportowej, Zarząd K.K. "TUR" w porozumieniu z Prezesem Michalskim zorganizował spotkanie z Trenerem Urlepem. Spotkanie jest przeznaczone tylko dla Członków K.K. "TUR". Po zakończeniu spotkania będzie można obserwować trening drużyny. W spotkaniu wezmą udział także Adam Wójcik i Konrad Wysocki.
W imieniu Zarządu zapraszam wszystkich Członków K.K. na to spotkanie. Będzie to niepowtarzalna okazja do zadania szeregu pytań Trenerowi, jak i przedstawicielom koszykarzy.
Pozdrawiam.

Macie zamiar zadać jakieś konkretne pytania, czy będziecie się klepać po plecach? Może zrobimy na forum listę pytań, które ktoś z zarządu KK zada w imieniu reszty kibiców?

Tytuł:
pismak
pismak

Tomczan pisze:
Będzie to niepowtarzalna okazja do zadania szeregu pytań Trenerowi, jak i przedstawicielom koszykarzy.

a bedzie okazja by zadac pytania Panu Łuczakowi ? to moglaby byc ciekawa rozmowa...
pawlik pisze:
Macie zamiar zadać jakieś konkretne pytania, czy będziecie się klepać po plecach?

dobre hehe :)

Tytuł:
rekrut
rekrut

Ja też nie jestem członkiem KK ale dla mnie jest zrozumiałe że spotkanie niemoże być dostępne dla wszystkich tak więc DR.DRE niedenerwój się a jak chcesz być na spotkaniach to postaraj się o przyjęcie do klubu kibica.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

pawlik pisze:
Może zrobimy na forum listę pytań, które ktoś z zarządu KK zada w imieniu reszty kibiców?

Doskonały pomysł!
Proszę o konkrety i obiecuję, że wszystkie zostaną zadane i przedstawione, jako głos Kibiców.

[ Dodano: Sro Mar 03, 2010 1:53 pm ]
krzywuss pisze:
a bedzie okazja by zadac pytania Panu Łuczakowi ?

Z ustaleń wynika, że prawdopodobnie będzie. Ma być także jeszcze Pan Olszak. Prezes Michalski będzie jutro we Wrocławiu ale może uda mu się powrócić, gdy spotkanie będzie jeszcze trwało.

[ Dodano: Sro Mar 03, 2010 1:56 pm ]
DINO pisze:
Ja też nie jestem członkiem KK ale dla mnie jest zrozumiałe że spotkanie niemoże być dostępne dla wszystkich tak więc DR.DRE niedenerwój się a jak chcesz być na spotkaniach to postaraj się o przyjęcie do klubu kibica.

Wiem, że jest również rozważane spotkanie z Kibicami spoza K.K. .Natomiast kiedy to nastąpi i w jakiej formie to niestety na obecną chwilę nic nie mogę napisać.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Nie ma się, czym denerwować.

Mam tylko nadzieje, że jeśli poinformowałeś nas wszystkich o tym spotkaniu, to przynajmniej będziesz miał godność poinformować nas o tym co usłyszałeś.

1.Dlaczego jest taka forma drużyny.?
2 Dlaczego zawodnicy nie chcą aby Urlep był ich trenerem.?
3.Dlaczego tyle zmian w klubie.?
4 Dlaczego zarząd nie weźmie odpowiedzialności za wyniki i za zamieszanie w klubie?
5. Dlaczego Witkę potraktowano jak szmatę?
6. Kto jest temu winien? ”Odpowiedzialność zbiorowa" jak za komuny, czy może personalna jak w cywilizowanym kraju!

Jeśli odpowiesz mi na te pytania to ok pochwalę za to spotkanie. Jeśli będziesz milczał i oczy nam mydlił to zmienię zdanie! Ale czy Ciebie ono interesuje, zdanie kibica?

Jutro jesteś reprezentantem nasz wszystkich, choć zaproszenie dostaliście tylko Wy KK „Tur”

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
Dlaczego zarząd nie weźmie odpowiedzialności za wyniki i za zamieszanie w klubie?

Mam nadzieję, że masz świadomość, że na takie pytanie Urlep nie odpowie, bo on jest trenerem a nie w zarządzie.
Zauważ, że jest to spotkanie z trenerem i dwoma koszykarzami i raczej wypadałoby się pytać o rzeczy związane z ich grą i pracą a nie o odpowiedzialność zarządu.
Dr. Dre pisze:
Jeśli odpowiesz mi na te pytania to ok pochwalę za to spotkanie

Nie jestem łasy na pochwały ale bądź pewien, że wszelkie pytania, jakie tutaj za pośrednictwem tego forum lub forum na oficjalnej stronie k.K. mi przekażecie to je zadam podczas spotkania a potem postaram się Wam napisać odpowiedzi.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

No dobra ...To pytanie nie jest do Urlepa, tym bardziej do zawodników, ale zdajesz sobie sprawę że większość pytań jakie nasuwają się teraz sa skierowane do Prezesa Michalskiego. Więc szkoda że jego nie będzie a ten jutrzejszy wyjazd do Wrocławia jest bardzo wymowny w obliczu zagrożenia przeniesienia sie PGE do Wrocławia.

Zdajesz sobie sprawę że zawodnicy i trener nie powiedzą nic więcej nisz sam wiesz albo jesteś w stanie sam wymyśleć. To będzie sztuka dyplomacji czyli wiele słów bez treści. Jesteś dorosłym mężczyzną i mam nadzieje że to rozumiesz. Czego można się spodziewać : teraz mogę Ci napisać.

Staramy się i nam coś nie wychodzi.

Po meczu w Stargardzie były emocje i nerwy na treningu w poniedziałek ale nam przeszło.

Częste zmiany zawodników odbijają się na formie i zgraniu.

Witka złamał jeden pkt. kontraktu czyli wypowiedz w sławetnym wywiadzie więc zwolniono go.

ble ble ble ble

Czegoś innego się spodziewasz? ja nie!

Dodano:

komentarz ze strony głównej

" a skąd wiesz czemu Witka tak grał? A może to trener nie zgodził się na żadna zagrywkę pod niego? A może to trener nie pozwalał wchodzic pod kosz i kazał wyłącznie stawiać zasłony? A może to trener zabronił rzutów z wyjatkiem śmieci w ostatnich sekundach? A może to trener swoimi ... odzywkami ... zniechęcał i Witkę i innych Polaków do gry? O tym pomyśl, to nie były pytania retoryczne"

Zadaj pytanie Urlepowi czy to prawda ?

Ostatnio zmieniony 03 mar 2010, 14:36 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Dr.Dre. Masz rację. Ale to trener trenuje a zawodnicy grają. Ich się trzeba pytać o słabą postawę a nie Michalskiego. Oni powinni nam powiedzieć dlaczego tak jest? Co się dzieje? Dlaczego nie ma w drużynie "chemii" ? I Wiele innych dlaczego? Proszę dajcie propozycje pytań. Na pewno zostaną przedstawione jako Wasz głos.
Pozdrawiam

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.