No to jedziemy.
Cytuj:
Ty gówno robimy w Twoim przypadku... jeszcze raz Ci wyjaśnię Ci dosłownie jedną rzecz śmieszny człowieczku stojący cały dzień w pewnej budce... Nie miałeś żadnego pojęcia o koszykówce i tym bardziej kibicowanie kojarzyło Ci się z rozróbami na stadionach piłkarskich, a MY już działaliśmy w tym Klubie Kibica, poza tym jak zajrzysz w papiery jestem jednym z jego założycieli, więc gęba w kubeł i nikt Cię o zdanie nie prosił dupowłazie...
Szamo masz jakieś dziwne podejście do sprawy no bo faktycznie wciąż JA , MY ITD
Siedź na wyspach jak siedzisz i zarabiaj na godne życie.
A jeśli już ktoś zaczyna pisać w aktualnych sprawach to ty cofasz się wstecz.
Za dużo powrotu do przyszłości/przeszłości chyba.
Bo KK zakładane było jakiś czas temu , ty chodziłeś na mecze jakiś czas temu. Teraz mówimy o aktualnych sprawach , przy których niestety cię nie ma.
I być może właśnie to cię boli.
Cytuj:
bo może go w tych wypowiedziach nie miało być?? na szacunek trzeba sobie zasłuzyć
Szanuj kogoś aby ten ktoś miał za co szanować ciebie.
Cytuj:
A może tomczan i bożenka ( nie przez przypadek z małej litery ) liczą że cała świta z PO załatwi im jakąś posadę za duże siano , ale nie mnie w to wnikać .
Ta , a starożytni Majowie przepowiedzieli upadek Turowa.
Cytuj:
Cała paczka z Wrocławia albo niech spada z TUROWA
No i tutaj się zgodzę w 101%.
Cytuj:
albo w pupie będę miał ten zespół i może tam grać nawet 12 zawodników kupionych z NBA a i tak się z tym klubem nie będę utożsamiał .
A tutaj już nie , nie bee taką chorągiewka co to lata jak jej wiatr powieje.
To zostańmy kibicami Anwilu ( z "niepokornym" Szamem na czele
![]:->](./images/smilies/077.gif)
)
Cytuj:
Mam jednak nadzieję że TURÓW WRÓCI NA DOBRE TORY i przy umowie na 3 lata z sponsorem przy dobrym zarządzie dobrej ławce trenerskiej i dobrze dobranych zawodnikach wrócimy na nasze miejsce w PLK a może i uda się zdobyc mistrzostwo .
Święte Słowa doprawdy.
grengo pisze:
Avaddon gdzie jesteś?
Po moich wpisach natychmiast obrzucasz mnie błotem, a w temacie protestu i ogólnego najazdu na Tomczana milczysz jak grób. Gdzie Twoja lojalność wobec Tomczana? Czyżbyś był tylko jego narzędziem do polemiki ze mną? Nie wierzę, że zatraciłeś swoje JA.
Tomczan gdzie jakieś konkretne decyzje ws. protestu? Ja ich nie będę komentował - obiecuję.
Krzysztofie dorwała mnie choroba i jakoś nie miałem ochoty siadać za klawkę i pocić się skoro ledwo widziałem na oczy. Mam nadzieję że mnie zrozumiesz.
Co do bycia narzędziem zawiodę cię - jeśli nie zgadzam się z twoim zdaniem ( bądź kogoś innego ) po prostu będę się odzywał i tyle. I to nie jest tak że coś mam do ciebie , po prostu różnimy się przekonaniami i tyle.
Lojalność wobec Tomczana? Humm ciekawy temat ta lojalność opiera się na tym że chcę coś zrobić w stronę dopingu- czy machanie flagą , zwykłe darcie gardła , bądź stanie na bębnie a Tomek umożliwił mi to w przeciwieństwie do ciebie. Niestety ale taka jest K**ewska prawda.
Cytuj:
zaprzedac dusze diablu za darmowa wycieczke do Gdyni na mecz z Prokomem
Zaprzedać logikę na rzecz polityki- D.N.O M.O.R.A.L.N.E
MrDax99 pisze:
grengo pisze:
Avaddon gdzie jesteś?
Z całym szacunkiem dla Ciebie , zostaw Avaddona w spokoju , nie wiem czemu nic nie pisze ale pewnie ma swoje powody więc nie prowokuj . Ok ?
Dziękuję za wstawiennictwo za mną. Mam wrażenie że jesteś osobą która wież ze forum to forum a każdy ma własne zdanie. I obym się nie mylił.
Cytuj:
Parę lat temu skrzyknęło się kilkanaście osób.Na meczu zaczęli siadać obok siebie, głośno dopingowali grającą w 2 lidze drużynę.Były łzy radości z kolejnych awansów. Zaczęliśmy nazywać się Klubem Kibica.Potem doszliśmy do wniosku, że trzeba się sformalizować. Powstało Stowarzyszenie KK Tur.Było raz lepiej raz gorzej. Dzisiaj odnoszę wrażenie, że Tur stracił na swojej mocy.
Im wyżej zachodzi drużyna , tym wyżej KK.
Im wyżej tym większa "władza".
Im większa władza tym więcej opozycji.
Im więcej opozycji tym więcej kłótni i nieporozumień.
Poza tym Grengo jak pisałem już wiele postów wcześniej sprawia wrażenie jakby ten spadek od władzy zabolał go okropnie.
Cytuj:
A ja idę jutro gorąco kibicować, póki jeszcze jest okazja.
Zazdroszczę
Cytuj:
Mam nadzieję,że dojdzie także do głosowania co do pierwszej kwarty! Ja jestem za tym co tu już było podane, czyli witamy zawodników przy prezentacji, wychodzimy jak jest przerwa przed rozpoczęciem, zostawiamy transparenty żeby były widoczne i wracamy po I kw!
Bardzo dobre wyjście z tej sytuacji.
Cytuj:
a ja za taką reprezentację serdecznie dziękuję - brak podstawowych zasad wychowania.
Szamo każde twoje zdanie ukazuje jakim jesteś cwaniaczkiem w buzi mądrym.
Życie mnie nauczyło że takie osoby są po prostu niedowartościowane.
Cytuj:
Dr. Dre napisał/a:
Uważasz że zarząd czy prezes powinien trwać nadal?
Tak! Ja uważam, że wszystkie osoby piastujące swoje stanowiska powinny zostać chociażby do zakończenia sezonu. Zauważcie, jaki harmider powstał po wymianie trenera. Na co nam te zmiany? Czy wniosą coś nowego? Czy zmieni to wyniki? Czy może wprowadzi niepokój u koszykarzy?
PGE faktycznie powinno podjąć decyzję w okresie przerwy PLK.
Cytuj:
Avaddon nie jest rzecznikiem moim i Zarządu. Widocznie nie omamiłeś Go swoim parszywym charakterem. Ale pracuj.
Znów ja.
Ehh Tomek może faktycznie nie jestem rzecznikiem KK ale denerwują mnie pewne "oskarżenia" które nie mają wsparcia w realiach.
I mówię to co myślę. Jeśli zaczniesz robić coś co będzie według mnie "zboczeniem" z torów to przyczepię się także do ciebie.
Krzysiek po prostu nie rozumie że w twoich działaniach widzę dalszy sens.
gregor-85 pisze:
Tomczan pisze:
Doping jest naszą formą pomocy w każdym momencie, czy jest dobrze, czy źle...
ciekawe czemu tak nie mówiłeś jak siedziałeś pierwszą kwarte pseudoprezesie.. z typem nie da sie gadać.. wypierasz sie swoich słów i czynów hipokryto. Michalski piernął i chorągiewka wieje w drugą strone co??
Cisza także jest formą "wspierania" zawodników. Bo to musiało usiąść im na ambicję.
P.S Gregor mam nadzieję że kiedy Szamo będzie pierdział na zmianę powiewu twojej chorągiewki to cie za przeproszeniem nie obesra.
Taka wiesz typowa zamiana banana na ananasy.
Cytuj:
Zaznaczam niejestem członkiem KK ale widze co się dzieje i poprostu "grengo"niejesteś już prezesem i członkiem KK i TO JEST TWOJA PORAŻKA ŻYCIOWA zrozum a nie obsmarowuj błotem np. Tomczana i innych odzejdż z klasą!
Grengo po prostu chyba doznał tak traumatycznego przeżycia iż tej informacji nie opuszcza do siebie i tym oto sposobem mamy "marudę".
Następna traumą było wywalenie z szeregów KK , oraz to iż zbyt mało osób się za nim wstawiło.
I tak oto klasa która posiadał ten człowiek została mu odebrana.
Więc się nie dziwię że teraz truje on powietrze na Zgorzelcu , no bo co innego jemu już pozostało??
Cytuj:
i uwierz że za każdym razem jak oglądam na naszej hali TURÓW to nie żałuje gardła z reszta nigdy nie żałowałem jak nasi graja . Zalewa mnie jednak jak patrze kto prowadzi ten klub ( prezes ) i jakich ma pomocników . Ta nieudolność w transferach , nieudolność w ściąganiu trenerów , nieudolność w ograniczaniu się do jednej agencji z której wzmocniły nas takie sławy jak Loyd , Rindin , Glavas , TJ itp . I chciał bym pokazać nie chodzi tu o koszykarzy bo oni zawsze na mnie mogą liczyć ale pokazać zarządowi że zepsuli klub który powoli stawał się znaczącym klubem w europie .
I ty jako nieliczny z grona forumowiczów możesz nazywać siebie kibicem.
Brawo za postawę.
Oby ktoś po przeczytaniu tego wpisu wziął sobie ten fragment do serca.
Cytuj:
Dlaczego Tomczan nie reagowałeś na meczu z Polonią ,jak część pajaców z KK kibicowała koszykarzom Polonii?
Też mnie to gryzło ale doszedłem do wniosku że te osoby niech się wstydzą swojego zachowania. Bo zachowali się jak kibice sukcesu.
I tak dla podsumowania : KK powstał dla zawodników , nie dla prezesów , zarządów itd.
Nie nam jest dane ich oceniać - a raczej inaczej - oceniać możemy my,jednak gów..o za przeproszeniem im to zrobi. Nawet jeśli będzie protest przecież to nie od nas zależy czy oni zostaną czy odejdą.My bądźmy z zawodnikami. Plujecie na KK ale gdy zamilkliśmy na meczu to z was kibiców tylko kilkoro osób darło wciąż gardło. Prawda jest taka że w dopingu bez KK + kilku pozytywnych napaleńców ta hala nic nie znaczy.
Na Tomczana warczycie bo fajnie jest na kogoś warczeć i nie ponosić konsekwencji prawda?
Chcecie protestu? Zepnijcie poślady i go zróbcie. To że istnieje KK nie znaczy że jego obowiązkiem jest wykonywać wasze zachcianki.
My jesteśmy od dopingu nie od polityki.
Może tak było za Grenga ale on według mnie dawno zgubił pasje , a ludzie bez pasji są po prostu nikim.
I nie ważne czy pasją są modele samolotów czy doping. Ważne że bez niej jesteśmy ślepi w społeczeństwie i stajemy się tak zgryźliwi jak Krzysiu.
Na koniec życzę wam aby wasze protesty - te prywatne oraz te zorganizowane udały się.
Bo być może jestem członkiem KK ale prywatnie mam ochotę krzyknąć "Sp***ajcie i nasz Turów na oddajcie" . Z drugiej jednak strony wiem że to sensu nie ma.
Cieszcie się tym że możecie być na tej hali i dopingować drużynę.
A teraz idę się kurować dalej.