Dzisiaj jest 07 lip 2025, 0:08

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 31  Następna

Z kim zagramy w 1/2 PlayOff ?
Czas głosowania minął 13 kwie 2009, 20:10
Kotwica 19%  19%  [ 6 ]
Czarni 81%  81%  [ 25 ]
Liczba głosów : 31
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

krótko mówiąc - wygrał lepszy :-)
co do zegara to Entor powiedział wszystko ;-)

Tytuł:
rekrut
rekrut

Byliśmy słabsi na każdej pozycji łacznie z ławką od pierwszej do ostatniej minuty. Turów to nie ta pólka. Wyleczyli nas z finału. Edney gra na takim luzie jakby był na treningu. Klasa. Pozdrawiam

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Gdy to przeczytałam byłam w szoku <wow> Ale szacun za takie słowa. Teraz Ty pokazałes klase. Pokazałeś że nie jesteś jak niektórzy kibice którzy twierdzą że bedzie 4;0
Swietne słowa ;)
Goraco pozdrawiam i zapraszamy do Zgorzelca! Jesteśmy w grze! ( obie drużyny ;))

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Proponuje poszukac dobrego lekarza dla M.Sroki i redaktora Rafała Szymańskiego :smt044

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Czarni fan- mecz nam wyszedł pod względem taktycznym i mamy Edneya. Nie jesteście duzo gorsi i jesteście godnym rywalem. Pozdrawiam

Tytuł:
rekrut
rekrut

Bo ja jestem fanem Czarnych ale przede wszystkim lubię koszykówkę. A Edneya ogląda się z wieeeeelką przyjemnością

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Bardzo mądra gra Turowa w drugiej połowie.Wypracowanie przewagi a następnie mądre,długie akcje zakończone celnymi rzutami ,czy to z dystansu(gdzie dziś naprawde nam ''siedziało'')czy z pod kosza.W końcu nasi zawodnicy grają z zimną głową.Turkiewicz bardzo dobre posunięcia dzisiaj.Cały czas zmieniał skład,dzięki czemu nasi zawodnicy na pewno zachowali sporo sił na niedzielę.Czarni dzisiaj nie grali kompletnie nic.W pierwszej połowie przy wyniku trzymały ich tylko celne rzuty wolne.Pod koniec widać było na ich twarzach brak jakiejkolwiek nadziei i zangażowania,i to właśnie w podejściu psychologicznym wypatruje naszych szans w niedzielnym spotkaniu.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Uważam ze macie dobry skład. Dzisiaj poprostu zabrakło skuteczności ;)
Ale jest git ;)
Walczymy! :D

Tytuł:
rekrut
rekrut

E tam dobry skład. Zagraliśmy na farcie w pierwszym meczu. Mogło być 0-3 już. Wasi zawodnicy chyba do dzis nie wiedzą jak mogli przegrać. A dziś Krzysiu Roszyk wyleczył nam DiBiego z grania a nam zabrakło jego punktów. Odniosłem wrażenie że u nas tylko Booker i Bakic graja na swoim poziomie. Patrząc na grę w tych trzech meczach to Czarni są po prostu bezradni. W ataku biega tylko ten kto ma piłkę. I albo rzut za trzy albo wjazd pod kosz. Zgoda że mieliście dzis super skuteczność za trzy. Ale to nie tłumaczy tej porażki. Ja czarno to widzę. Obawiam się że w środę skończycie. Dziś patrząc z bliska (jednak TV to nie to samo) zrozumiałem że jesteśmy po prostu słabsi.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

:smt026 Wygrali :smt026 smy
co do samego meczu, cieszy mnie gra zaespołowa naszego teamu, 21 asyst, przy 8 czarnych... To co dzisiaj robił Krzysiek w obronie... poezja, no i te trójki Damira, ech... siedziało mu dzisiaj :)

Co do Gryfii i kibiców, faktycznie hala pełniutka i czerwona, jedna w drugiej połowie coś ucichła... a miał byc taki kocioł że hej, no cóż bywa i różnie z dopingiem i u nas ;)

A teraz najważniejsze o czym chciałbym nadmienić siedząc przed tv (niestety praca...)

:smt084 kOMENATORZY, KTÓRZY RELACJONOWALI TEN MECZ PONIŻEJ KRYTYKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LUDZIE Z TELEWIZJI CZY WY TEGO NIE WIDZICIE? tO NIE PIERWSZY RAZ GDZIE NASZĄ DRUŻYNĘ SIĘ PO PROSTU OLEWA, KOMENARZE DO WYDARZEŃ NA BOISKU JEDNOSTRONNE !!! zA CO NAS CZYLI ZGORZELCA TAK NIE LUBICIE :smt021
CZARNI, TO, CZARNI TAMTO... A SŁUPSZCZANIE TO TO I TO... A NASZE AKCJE CZY FAULE NA NASZYCH ZAWODNIKACH... NO TRAFIŁ... UUU TU CHYBA BYŁ KONTAKT BEZPOSREDNI... :shock: MMAASSAAKKRRAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tytuł:
rekrut
rekrut

Entor pisze:
Dzisiejszy mecz przybliżył nas bardzo do finału Czarni dali z siebie wszystko i w niedziele powinno nam juz łatwiej isc

Cytuj:
Jak znacie Pana od zegara to mu dajcie poczytać - w Słupsku takie rzeczy się nie zdarzają, ze względu na fair play i szacunek dla przeciwnika (z tego co wiem w protokołach meczowych w Zgorzelcu na szczęście komisarz te "błędy" opisał"):

Ale kolega ze słupska sie wygłupił moze takie rzeczy jak u nas wam sie nie zdarzają ale moze jednak ;)

Po pierwsze - gratulacje.

Czarni nie zagrali na 100% - uwierz. Na razie to Ty się wygłupiasz bo zamiast przykładu rzucasz tylko puste, głupie słowa.

CzarniFan - nie rób tego samego co na brzytwie. To się nazywa syndrom sztokholmski...

Co do wyniku - to teraz jest tak jak u Was po pierwszym meczu...

Po edycie:
1. Roszyk faktycznie the best - przykrycie DB to mistrzostwo
2. Co do komentarza - nie oglądałem jeszcze, ale Zieliński naprawdę postawił wysoko poprzeczkę jeżeli chodzi o brak obiektywizmu,

Ostatnio zmieniony 24 kwie 2009, 22:07 przez piaskowe wydmy, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Z ta tylko roznica ze my caly mecz prowadzilismy a w dogrywce pechowo przegralismy....pozdro i zycze szczescia w niedziele.[/quote]Co do wyniku - to teraz jest tak jak u Was po pierwszym meczu... [quote][/quote]

Ostatnio zmieniony 24 kwie 2009, 22:10 przez Czesio, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

pokemon15 pisze:
kOMENATORZY, KTÓRZY RELACJONOWALI TEN MECZ PONIŻEJ KRYTYKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LUDZIE Z TELEWIZJI CZY WY TEGO NIE WIDZICIE? tO NIE PIERWSZY RAZ GDZIE NASZĄ DRUŻYNĘ SIĘ PO PROSTU OLEWA, KOMENARZE DO WYDARZEŃ NA BOISKU JEDNOSTRONNE !!! zA CO NAS CZYLI ZGORZELCA TAK NIE LUBICIE :smt021
CZARNI, TO, CZARNI TAMTO... A SŁUPSZCZANIE TO TO I TO... A NASZE AKCJE CZY FAULE NA NASZYCH ZAWODNIKACH... NO TRAFIŁ... UUU TU CHYBA BYŁ KONTAKT BEZPOSREDNI... :shock: MMAASSAAKKRRAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

W zupelnosci sie z tym zgodze, mnie natomiast najbardziej irytuja wypowiedzi komentatorow : ,,W Turowie czarni nie mogli sobie poradzic'' , albo ,,Podczas drugiego meczu w Turowie, Zgorzelec wygral'' (powtorzylo sie to kilkakrotnie) Nie wiem kiedy w koncu ktos z telewizji , jakis szanowny Pan komentator zrozumie ze ZGORZELEC to nazwa miasta, a nie Turow ... Jezeli chodzi o brak obiektywizmu to juz sie przyzwyczailem ;)

A jezeli chodzi o mecz to naprawde swietnie sie to ogladalo - najpiekniejsza akcja meczu - 5,6 podan i trafienie za 3 ;P Cos mi sie zdaje ze w srode konczymy serie i bedziemy czekac - mam nadzieje - na Anwil w finale ;)

Ostatnio zmieniony 24 kwie 2009, 22:44 przez SKRz_Zgc, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

Czesio - no widzisz, nie tylko orgazmy dwa razy Ci nie wychodzą :) sorry, ale nie mogłem się powstrzymać. Paawlus powie Ci jak sobie radzić z cytatami.

Tytuł:
rekrut
rekrut

z calym szacunkiem do Edneya jest naprawde dobry ale Burks wedlug mnie jest odrobine lepszy ... moze w ataku jesli chodzi o zdobywanie punktow to Edney ale jesli chodzi o obrone i podania itp to Antonio lepszy. moze to kwestia wieku bo Edney juz swoje przezyl aczkolwiek Antonio lepsz:D

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 31  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.