Racja
paawlus! BEAT PROKOM!!!
Nie ma co roztrząsać faulu QW,
krzywuss nie zgodzę się z teorią spisku i nietykalności cielesnej... może gdzieś było przebąkiwanie że przydałoby się naszego Ivana wyeliminować, ale nie na pewno w tak chamski sposób... jedynie, co Pacesas mógł powiedzieć swoim zawodnikom, to to że powinni się skupić i jak najbardziej utrudnić życie Ivanowi bo Varda czy Hrycaniuk sobie z nim nie radzą i mają przy nim problemy pod koszem... ale na pewno, żaden szanujący się trener nie kazałby żadnemu ze swoich zawodników, żeby dopuścili się rękoczynów na parkiecie...
Dla mnie z perspektywy powtórek TV w/w faul wyglądał dość niefortunnie... zasłona, mało miejsca, QW musi zejść pod kosz, żeby zrobić miejsce, Ivan zmniejsza jego pole manewru i w walce zostaje znokautowany... również daleki byłbym od jakichkolwiek daleko idących wniosków, że liga za ten faul powinna ukarać lub ukaże QW - niedorzeczność.
POZA TYM NA HALI W PIĄTEK MUSI BYĆ PIEEEEEEEKŁOOOOOOO!!!
aha i jeszcze kwestia zapeszania... eeee... ja tam bym się nie krył z tym, że my wierzymy w ich możliwości i umiejętności, poza tym jak wielu z nas pisze na forum - dla nas oni już są mistrzami, więc proponuje następujące przyśpiewki:
MISTRZ MISTRZ MISTRZ TURÓW MISTRZ!!!
w wykonaniu kibicow Legii
i druga przyśpiewka, tylko to już myślę w momencie jak się mecz skończy albo przewaga będzie wystarczająca i nic nam już wygranej nie odbierze
MISTRZEM POLSKI JEST TURÓW,
TURÓW NAJLEPSZY JEST,
TURÓW TO JEST POTĘGA,
TURÓW NASZ KS,
LA LA LA LA LA LA LA x4
link
i jeszcze wyczaiłem ze śpiewnika legionisty
Do boju Turów marsz
do boju Turów marsz
marsz, marsz, marsz
do boju marsz !
Zwycięstwo czeka nas
do boju Turów marsz
do boju Turów marsz
marsz, marsz, marsz....
tutaj na przykladzie krakowian
Tylko Turów!
Ukochany Turów!
Dziś Zgorzelec czeka
Na zwycięstwo Twe
przyklad [ Dodano: Sro Maj 18, 2011 8:54 am ]i bym zapomniał... jeden z lepszych motywatorów sportowych!
http://youtu.be/cvQjFmBcbMk