Dzisiaj jest 08 lip 2025, 23:51

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 31  Następna

Z kim zagramy w 1/2 PlayOff ?
Czas głosowania minął 13 kwie 2009, 20:10
Kotwica 19%  19%  [ 6 ]
Czarni 81%  81%  [ 25 ]
Liczba głosów : 31
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

W czym niby lepszy byl Burks? No w czym?To powiedz mi ile asyst mial Edney a ile Burks. Nie napinajcie sie tu bo to jest zalosne. A potem idzie opinia o wszystkich. Generalnie Turów to lipa Edney grał piach a Damirowi to piłka zeszła a w ogóle dostał po łapach i dlatego wpadła przypadkowo, a piłki zbieraliśmy tylko ci zliosliwcy przy stoliku zapisywali staty Turowowi tak samo asysty. Żenada koledzy. Wstyd po przegranym meczu napinac sie na obcym forum. Może jeszcze powiecie że sedziowie zle gwizdali bo Wy przecież znacie sie najlepiej nie tak jak ci z FIBA którzy Zamojskiego wzieli do Final Four, ale czy Wy w ogóle wiecie co to jest?? Do połowy 3 kwarty pierwszego meczu obrazaliscie swoich zawodnikow na czacie meczowym ale juz po dogrywce to byli Wasi bohaterowie. Przepraszam ze tu tak wylewam swe mysli ale zal mi ze dzieciaki ze slupska nie potrafia pogodzic sie z porazka i wchodza tu i sie napinaja.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Omar Will Kill pisze:
z calym szacunkiem do Edneya jest naprawde dobry ale Burks wedlug mnie jest odrobine lepszy ... moze w ataku jesli chodzi o zdobywanie punktow to Edney ale jesli chodzi o obrone i podania itp to Antonio lepszy. moze to kwestia wieku bo Edney juz swoje przezyl aczkolwiek Antonio lepsz:D

Wynik zweryfikuje kto jest lepszy...

piaskowe wydmy pisze:
Czarni nie zagrali na 100% - uwierz. Na razie to Ty się wygłupiasz bo zamiast przykładu rzucasz tylko puste, głupie słowa.

Sam się wcześniej czepiałeś naszego zegara, proponuję Ci obejrzeć powtórkę w TV - żenada.

Turów dzisiaj pokazał pare fajnych zagrywek rodem z Euroligi, nie sądzę żeby były to pomysły naszego el trenejro ;-) Myślę że w niedzielę też będzie na +
Pozdro.

Tytuł:
rekrut
rekrut

ty tam ryj , widac ze taki z ciebie znawca ze patrzysz na staty:PP i oczywscie na pulpicie komputera masz lebrona ?!

edit:
Za słownictwo otrzymujesz 1 ostrzeżenie.

Paawlus

Ostatnio zmieniony 25 kwie 2009, 20:45 przez Omar Will Kill, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

czarniFan pisze:
W czym niby lepszy byl Burks? No w czym?To powiedz mi ile asyst mial Edney a ile Burks. Nie napinajcie sie tu bo to jest zalosne. A potem idzie opinia o wszystkich. Generalnie Turów to lipa Edney grał piach a Damirowi to piłka zeszła a w ogóle dostał po łapach i dlatego wpadła przypadkowo, a piłki zbieraliśmy tylko ci zliosliwcy przy stoliku zapisywali staty Turowowi tak samo asysty. Żenada koledzy. Wstyd po przegranym meczu napinac sie na obcym forum. Może jeszcze powiecie że sedziowie zle gwizdali bo Wy przecież znacie sie najlepiej nie tak jak ci z FIBA którzy Zamojskiego wzieli do Final Four, ale czy Wy w ogóle wiecie co to jest?? Do połowy 3 kwarty pierwszego meczu obrazaliscie swoich zawodnikow na czacie meczowym ale juz po dogrywce to byli Wasi bohaterowie. Przepraszam ze tu tak wylewam swe mysli ale zal mi ze dzieciaki ze slupska nie potrafia pogodzic sie z porazka i wchodza tu i sie napinaja.

No mówię: syndrom sztokholmski. Merytorycznie - masz w pełni rację, ale robisz to samo co na włocławskiej brzytwie - nikt tu się nie napina (zactuj z dzisiaj), a Ty buty liżesz. Dlaczego?

Ostatnio zmieniony 24 kwie 2009, 23:18 przez piaskowe wydmy, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

piaskowe wydmy: szacun za obiektywizm
omar will kill: przełącz na teletubisie
Moim subiektywnym zdaniem zagraliśmy obronę Filipovskiego. Krzysiu rewelacja, Damir ściągnął w końcu simlocka z trójek. Strach się bać jak zagra tak w niedzielę, a do tego Alex dołoży. Generalnie cała drużyna dobrze zagrała.

Tytuł:
rekrut
rekrut

TO CZARNI PRZEGRALI MECZ, a nie turow go wygral~~!!
Nie chodzi tu o jakas napinke, w tym meczu byliscie lepsi, Roszyk kapitalnie wylaczyl benetta, ale jak sie nie trafia z czystych pozycji za trzy a turowowi wszytsko wychodzi to sie nie da wygrac jeszcze bez rozgrywajacych w 4 kkwarcie, jeszcze sie nei poddalismy ale bedzie ciezko ;p graty turow- byliscie skuteczniejsi ale to dlatego ze mnie nei bylo na meczu:! noga w gipsie;p he:D Jesli Okorn bedzie popelnial bledy to czarni przegraja.

Tytuł:
pismak
pismak

http://www.gp24.pl/apps/pbcs.dll/tngall ... ms=Start=1

fotki z meczu

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Cytuj:
Czesio - no widzisz, nie tylko orgazmy dwa razy Ci nie wychodzą sorry, ale nie mogłem się powstrzymać. Paawlus powie Ci jak sobie radzić z cytatami.

Zawsze mam orgazm jak czytam twoje posty a najwiekszy jak czytam wypociny redaktorka
Szymańskiego i waszego super kapitana Sroki (eval 0 2pt) a zapomnialem o megaorgazmie sluchajac zalosnego Labedzia he he.Tak jestescie najlepsi z czworki polfinalistow heh mieliscie szczescie ze Kotwa miala problemy finansowe bo inaczej dostalibyscie do zera, AZS byl duzo lepszym przeciwnikiem od was ,kto wie czy byloby 3-0 gdyby Dante Swanson nie strzelil samoboja . Lets go Charlie cokolwiek to znaczy heh. Nie pozdrawiam.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Budujmy spokój w dyskusji.CZARNI-wiozę pięciu chłopa do Was(chyba jeszcze może ktoś dojedzie) ale nie po to aby rozrabiać, tylko po to aby dopingować TURÓW.Po przegranym meczu w Zgolku pogratulowałem Waszym kibicom dobrych zawodów, bo tylko w ten sposób można budować relacje między KK poszczególnych drużyn.Każdy odbiera komentarze na swój sposób ale nie trzeba wszystkiego brać do siebie.Cieszy mnie wygrana TUROWA (trudno się nie cieszyć-jestem kibicem) czego i Wam życzę (ale jako wierny kibic TUROWA wierzę w nasze zwycięstwo) w walce o trzecie miejsce.
Pozdrawiam.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Nasi zagrali kapitalnie, ale to dopiero 2:1. Tylko koncentracja i taktyka "step by step" może doprowadzić nas do finału. Nadal uważam, ze Czarni to wymagający zespół, choć może ich potencjał jest trochę mniejszy od naszego.

Krótko. Roszyk - najlepszy "plaster" ligi, brawa! Damir - tak myślałem, że właśnie w meczach o wielką stawkę, na trudnym terenie etc. zacznie trafiać (vide: mecz w Belgradzie), brawoi oby tak dalej! Bailey - wielka i pozytywna metamorfoza w tych playoffach po "średnim" zasadniczym. Drole - chyba zaczyna łapać wiatr w żagle i znowu myśleć "zespołowo"! Edney - tu nie trzeba nic dodawać :smt023 Turek - skuteczny pod koszem (rzuty i deska) jak i na półdystansie.

Niestety dla Czarnych, kolejny raz się okazało, że gdy nie trafią kilku trójek to przegrywają mecze. Pod kosz za wiele piłek też nie udało im się dostarczyć. Z drugiej strony Turów zagrał swoje, a co ważne bardzo skoncentrowany. Stąd taki przebieg meczu i wynik.
Ucieszyło mnie, że sędzią głównym był Zamojski - chyba najlepszy polski sędzia, dokładny i nieprzejednany. Już sama jego obecność powoduje, że nikt z obu drużyn nawet nie myśli o jakimś aktorstwie czy dziwnych zagrywkach.
Jeśli chodzi o komentatorów to wczoraj osobiście nie zauważyłem jakiegokolwiek faworyzowania. Natomiast Łabędzia cenię o wiele bardziej niż bezbarwnego "służbistę" Sobczyńskiego i lekkiego "picera" Noculaka. Łabędź jest bardziej obiektywny, mówi merytorycznie (jest zresztą sędzią), a i "ładunek emocjonalny" u niego jest najlepszy. To takie moje subiektywne zdanie.
CzarniFan - wielki szacunek dla Ciebie, takich jak Ty, już niewiele jest w naszym kraju, ale cóż zawsze znajdzie się ktoś kto obiektywizm (o ile coś takiego istnieje) nazwie "lizusostwem"... Czasami moja ocena meczów Turowa, czy decyzji sędziowskich też jest nie w smak innym kibicom mojej drużyny. Pozdrawiam.

Ostatnio zmieniony 25 kwie 2009, 21:14 przez paawlus, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

i nie było sie naśmiewać z Marcina Sroki .. tak jak turów zagrał wspaniale w piątek tak dzis nie chcieli wygrać tego meczu, na odwrót czarni. Dobra zmiana Bakicia, Bennet z ławki daje nam energie na późniejsze minuty a Bojan lepszą obronę na początek. Ładne zachowanie Słupskich kibiców którzy na początku meczu oklaskami nagrodzili skromną grupkę kibiców ze Zgorzelca. jest 2-2 więc jeszcze wszystko może sie zdarzyc :) ahhhhh jaka szkoda tego zakladu o flaszke , 4-0 hehe 8)

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
i co dalej twierdzicie ze na chwile obecna lepszy jest ten Edney od Burksa?

w jednym meczu ma 7 asyst to jest dobry?

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Raz w roku to i sroka pierdnie.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Omar Will Kill pisze:
ale czy ja mowie ze chodzi mi o ten mecz i o staty wogle? przecierz ten edney to nie istnieje .. i brawo za tego airball'a -chyba w eurolidze go nauczyli ... bo przecierz presi kibicow nie bylo -szkoda ze Burks nie dal w ryj witce

ranczo wilkowyje przez Ciebie przemawia :smt023

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Omar Will Kill pisze:
i wogle ten homo damir to lepszy od Bennetta pewnie dla was .

Dla twojej wiedzu ten homo Damir prawie nie grał w dzisiejszym meczu
A ten wasz Benett to może jest dobry ale napewno nie lepszy ;)

A tak pozatym to my tez możemy przegrac na wyjeździe prawda?
Wy tez wygraliscie tylko jeden mecz u nas i to przy dość dużym fuksie bo nie możesz powiedzieć że 1 punkt to mówi o nie wiadomo jakiej przewadze ;)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 31  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.