Dzisiaj jest 09 lip 2025, 22:21

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

rzeczywiscie wygralismy ten mecz ale chyba po 7 porazkach z rzedu a jaroslaw to nie jest zaduzo wymagajacy przeciwnik

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

i tym bardziej powinno cieszyc to ze po tylu fatalnych spotkaniach cos zaczelo sie dziac. moze i jaroslaw nie jest najbardziej wymagajacy, ale historia wczesniejszych porazek pokazala ze nawet takie zespoly potrafily nas rozbic (pbg dla przykladu ma slabsze miejsce w tabeli a gral z nami rowno i wygral)

sa pewne zmiany, moze akurat zespol sie przelamie. pomozemy im w pt z kotwica i pojada z wieksza wiara do wloclawka.

..jesli w to nie wierzyc to po co kibicowac?

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Proponowałbym skupić się na dobrym kibicowaniu, ładnym przywitaniu nowych zawodników Turowa , a nie narzekaniu, że wygralismy z zespołem z dołu tabeli, słabym itd. W Jarosławiu Prokom sie pocił i ledwo wygrał- tak więc nie jest to druzyna słaba jak na poziom naszej słabej ligi.
- zespół wygrał, przemógł niemoc, pokazał charakter a z czasem powinno byc tylko lepiej.
Jeżeli Anwil dzisiaj przegra z Prokomem to sa szanse - teoretyczne -nawet na 2 miejsce po RS.

[ Dodano: Nie Lut 08, 2009 12:01 pm ]
Mam pytanie do zorientowanych. Jak długie L4 ma Bailey i czy kończy się jeszcze przed meczem z Kotwicą?. Dziekuję z góry

Ostatnio zmieniony 08 lut 2009, 14:45 przez hakunamakata, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

mogl by miec takie L4 az wyleczy kontuzje

Tytuł:
VIP
VIP

qba pisze:
paawlus - za bardzo przejmujesz się rolą z tymi ostrzeżeniami. Żaden dział ich tyle nie posiada, ale jak musisz....

paawlus pilnuje porządku - i słusznie, bo inaczej na tym forum ponownie zagościłby chaos. Dlatego jeżeli ktoś ma wątpliwości co do ostrzeżeń i komentarzy w trakcie meczu to zapraszam na pw. Chętnie odpowiem. "Wielkie Administrator" ]:->

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

aleksander pisze:
paawlus pilnuje porządku - i słusznie

a może wszystkich zbanować i będzie porządek ....(jak w Korei Północnej)
ale skoro tak musi być.... to niech będzie

Ostatnio zmieniony 08 lut 2009, 20:23 przez qba, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

hakunamakata pisze:
Mam pytanie do zorientowanych. Jak długie L4 ma Bailey i czy kończy się jeszcze przed meczem z Kotwicą?. Dziekuję z góry

Tzw. L4 kończy mu się przed meczem z Kotwicą. Nie pojechał on do Jarosławia, aby mógł bardziej podreperować nogę i jak widać nie musiał tam być, a Kotwa będzie chyba bardziej wymagająca od Znicza więc decyzja wydaje się być słuszna.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Jak dla mnie to będzie wyglądać tak że Edney będzie wchodził w s5 a Bailey będzie grał całą drugą kwarte + kilka minut w pozostałych ;) to takie moje przemyślenia ;p

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

qba pisze:
Fanka pisze:
doszczegółowieniem
- nie znalazłem takiego wyrazu w słowniku języka polskiego

Miało być "doprecyzowaniem" - "Nobody is perfect" :) Liczę, lapsusy innych też będziesz tak skwapliwie wyłapywał.

qba pisze:
a może wszystkich zbanować i będzie porządek ....(jak w Korei Północnej)
ale skoro tak musi być.... to niech będzie

Wolność i "radosna twórczość" ma swoje granice. Nie czerpię "dzikiej satysfakcji" z dawania ostrzeżeń itp. Notabene ostrzeżenia wygasają po 90 dniach - to jest taki "czas pokuty".
A w ogóle to jestem takim "cerberem" Alexa - "wielkiego administratora" ;)

Oki - wracamy do tematu.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Dziekuję grengo za odpowiedź. Znane są nazwiska zawodników, którzy zawitają dziś na piwo do pubu?

Wczoraj mieliśmy możliwość oglądnąć 2 drużyny, które najprawdopodobniej zagrają w tegorocznym finale. Uważacie, że Turów jest w stanie grać na podobnym poziomie?

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

A mnie interesuje jak i kiedy Znicz zostanie ukarany za to co się tam działo. Za te rzucanie w naszych itd.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

A mnie interesuje czy Turów będzie w 4ce. A nie pusta bądź pełna biedna buteleczka. A poza tym administratorzy pisząc na ogórkach o banach sami sobie powinni zapisać na koncie bany.
Albo rozmawiamy na temat albo robimy jaja

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

wydaje mi sie ze jeszcze stac nas na 4 miejsce tylko ze kotwica musimy min. przegrac 2 mecze a my musimy wszystkie wygrac

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Aby wyprzedzić Kotwice wystarczy wygrać w piątek . Wtedy do końca sezonu możemy mieć tyle samo punktów co oni ( w Kołobrzegu wygraliśmy 2 pkt). Żeby sie znaleść w pierwszej 4 nie możemy przegrać więcej niż 1 mecz , przy bardzo dobrych układach może 2. Wtopa z Anwilem raczej murowana więc ciężko będzie, ale szanse na 4 miejsce są realne.

Saso pomału szuka nowej pracy ...póki co był przymierzany do KK Zadar ale ostatecznie trenerem został Sagadin
http://siol.net/sportal/kosarka/2009/02 ... acijo.aspx

Ostatnio zmieniony 09 lut 2009, 16:05 przez matrix, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

muzyka_miasta pisze:
A mnie interesuje jak i kiedy Znicz zostanie ukarany za to co się tam działo. Za te rzucanie w naszych itd.

A co dokladnie dzialo sie na meczu? Jakis artykul na ten temat..

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.