Dzisiaj jest 15 cze 2025, 21:24

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Wracam z wczorajszego wygranego meczu Zastalu, włączam z odtworzenia Nasz "mocz" i już po pierwszej połowie rozbolała mnie łepetyna, zęby i nie wiem co jeszcze... można dostać w ucho aleee kurde balans jak bumerang powraca temat koszykarskich jaj, a raczej ich braku :-? Basket to gra zespołowa, a więc osamotniony Michał Arki niestety nie przepchnie:

Obrazek

Żona Justina "ćwierkając" wczoraj z kobitą Chrisa Johnsona http://twitter.com/tammykevey stwierdziła, że: "....they didn't expect to win..." http://twitter.com/audella

O irytującym braku zaangażowania mówił także na konfie El Furioso oraz Turek:
http://www.asseco.prokom.pl/index.php?o ... 94&lang=pl

http://www.youtube.com/watch?v=_ty8DHcA ... re=channel

Akcja meczu mega slum dunk Dacii Logan nad dziadkiem El Profesorre:
http://www.youtube.com/watch?v=Zezc9RJU ... r_embedded

Ostatnio zmieniony 08 kwie 2010, 8:13 przez DragisA, łącznie zmieniany 3 razy

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Jestem zagorzałym kibicem PGE Turowa Zgorzelec, chciałbym aby nas zespół osiągnął sukces w tym sezonie tzn zagrał w finale !!! Jestem również realistą i wiem od grudnia ,że ta rzecz jest niemożliwa. Już sie z tym pogodziłem i mogę z tą świadomością żyć. Ale widzę że co niektórzy nie potrafią sie z tym pogodzić i mają ogromne wymagania od tego zespołu. Mają do tego prawo , ale wydaję mi się że właśnie te osoby są chyba lekko "upośledzone". Przecież prawie każdy kto pisze na tym forum chodzi na mecze , niektórzy jeżdżą na wyjazdy i również śledzą rozgrywki przed TV. Więc proszę powiedzcie mi kto ma nam ugrać ten finał ?? No kto ?? Michael Wright ?? Tak jest on fenomenem w naszym zespole jak również gwiazdą ligi zaraz po Woodsie , ale chyba każdy kto zna sie choć trochę na baskecie wie, że Mike sam nie ugra nic. Dzięki Bogu że w ogóle go mamy , bo gdyby nie on już dawno sezon by sie dla nas zakończył !!! Dlatego proszę wszystkim aby dali sobie spokój już z krytyką zawodników, trenera , zarządu itd.... Bo to nie ma sensu. Sam po nich jechałem , ale to przecież nic nie zmieni !!! Trzeba grzecznie poczekać na koniec sezonu i modlić sie aby była kasa na przyszły !!

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Kumpel zakupił właśnie biletosy na Kotwę... w niedzielę meczyk za tak zwane friko... wystarczy zachować bilet z soboty (nie wiem tylko czy dotyczy to wyłącznie karneciarzy?)... czyli jednak szyszki z PLK wyraziły zgodę na 2 mecz u Nas...

Ostatnio zmieniony 08 kwie 2010, 8:21 przez DragisA, łącznie zmieniany 3 razy

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

1. Trzeba sobie jasno powiedzieć, że zespół , jego poziom sportowy jest nieadekwatny do wyłożonych środków finansowych. Turów ma drugi budżet w lidze i przy niskim poziomie plk powinien spokojnie być na 2-3 miejscu po RS.
2. Wczorajszy mecz pokazał różnicę pomiędzy klubami. Prokom ma swoją wizję, wydaje środki z głową. Tam pracują ludzie, którzy na koszykówce się znają. Regularnie występują w Eurolidze, nabierają doświadczenia i z każdym rokiem są silniejsi. Ich występy budują markę Prokomu. Krauze chce doprowadzić, Prokom do najlepszej 4. Kto wie czy mu się to nie uda w następnych latach. A w Turowie? Kto z zarządzających klubem jest profesjonalistą?. Turów był w przedsionku Euroligi, ponieważ Krygier wykozystywał swoje umiejętności menadżerskie i układy w Europie. Sprowadził młodego, ambitnego trenera, któremu ZALEŻAŁO i dla którego grali sprowadzeni zawodnicy. Niestety teraz porównywanie Turowa do Prokomu nie ma najmniejszego sensu, bo w każdej sferze koszykarskiego rzemiosła biją nas na głowę. A przecież jeszcze niecałe 2 lata temu, graliśmy z Prokomem w serii finałowej jak równy z równym, a teraz jest PRZEPAŚĆ!!!.
3. Wczorajszy mecz był antyreklamą PGE. Nie wnikam już co dalej zrobi sponsor, nie będę już przypominał, że Tomczan ponoć widział dokumenty i że o przyszłość klubu nie ma co się martwić, bo pieniądze będą. Może i będą, ale zapewne zdecydowanie mniejsze. A skoro mniejsze to przy takim zarzadzie i prezesie kogo Turów w najblizszym sezonie moze sprowadzić, kto z Polaków po sprawie z Witką zechce u nas zagrać? Bartek Bochno? Jak dla mnie sponsor powinien wyciągnąć wnioski i spowodować aby ludzie odpowiedzialni za ten stan rzeczy podali się do dymisji i odpowiedzieli za ewentualne nadużycia. Najprostrzym sposobem na to jest przykręcenie kurka. Wtedy skończy się dojenie. Skończy się pobieranie wynagrodzenia a nic nierobienie, za destrukcję.
4. Skoro Krygier poleciał za rzekome nadużycia w momencie kiedy Turów reprezentował wysoki poziom sportowy, to jak nazwać obecną sytuację? Teraz w klubie "znawców" jest więcej i jaki wynik?
5. Obawiam się, że przez "znawców" zajęcie przez Turów 5 miejsca na koniec sezonu uznane zostanie jako dobry wynik, a ewentualną walkę o brąz za bardzo dobry. Tylko, że w planach miało to wygladać inaczej. I wychodzi na to, ze z pucharowych i ligowych planów - nici.
6. Uważam, że na meczach trzeba kibicować, nie zostało ich za wiele w tym sezonie., Choć ręce opadają jak widzi się co się w Turowie wyprawia to przynajmniej niech kibice zaprezentują przyzwoity poziom.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

hakunamakata pisze:
Jak dla mnie sponsor powinien wyciągnąć wnioski i spowodować aby ludzie odpowiedzialni za ten stan rzeczy podali się do dymisji i odpowiedzieli za ewentualne nadużycia. Najprostrzym sposobem na to jest przykręcenie kurka. Wtedy skończy się dojenie. Skończy się pobieranie wynagrodzenia a nic nierobienie, za destrukcję.

Z dobrych źródeł wiem że pod koniec tego miesiąca lub z początkiem maja , PGE ma podpisać 3 letnią umowę z naszym zespołem. Oby sie to potwierdziło !!!
Ale za nim to nastąpi , PGE jako główny sponsor powinien przeanalizować ten sezon, postawić pewne warunki, tj. zmiany personalne i dopiero wtedy podpisać umowę sponsorską !! W innym przypadku to nie będzie miało sensu gdyż z Panem Michalskim, Łuczakiem, Lizakiem i całą rzeszą zaciągu Wrocławskiego nic nie osiągniemy a pieniądze zostaną utopione !!

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Tymczasem u sopockich puzzli istny szpital... po wczorajszym meczu z Kotwą zgruzował się Kuzminskas (schodził z parkietu kulejąc)... Stefan ADHD niby już się wylizał ale wczoraj jeszcze nie pojawił się na parkiecie, podobnie jak gruziński klepacz... widać, że pierwsza piątka Trefla ostrrro zajechana po regular season...

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Cytuj:
Tymczasem u sopockich puzzli istny szpital... po wczorajszym meczu z Kotwą zgruzował się Kuzminskas (schodził z parkietu kulejąc)... Stefan ADHD niby już się wylizał ale wczoraj jeszcze nie pojawił się na parkiecie, podobnie jak gruziński klepacz... widać, że pierwsza piątka Trefla ostrrro zajechana po regular season...

Patrząc na ich budżet i wynik jaki osiągnęli to już jest sukces Trefla. Utrzymali sie w lidze co chyba było celem nr 1 , a na dodatek po rundzie zasadniczej nas wyprzedzają , a zapewne nie spodziewali sie tego. Nikomu oczywiście nie życzę kontuzji , więc niech Trefl sie szybko podnosi bo wtedy będą lepsze mecze pomiędzy nami !!!

Tytuł:
gaduła
gaduła

z głównej:

Cytuj:
Polska Liga Koszykówki nie wyraziła zgody na rozegranie dwóch meczy z Kotwicą Kołobrzeg w fazie pre play-off w najbliższy weekend, w Zgorzelcu.

Faks z "zakazem" wpłynął wczoraj do siedziby klubu. Inicjatorem rozegrania dwóch meczów w Zgorzelcu była drużyna z Kołobrzegu, jak widać pomysł nie spodobał się zarządowi PLK. W związku z czym terminarz fazy pre play-off wygląda następująco:

* 10.kwietnia (sobota) - Zgorzelec - godz. 18:00,
* 13.kwietnia (wtorek) - Kołobrzeg - godz. 18:00 - (godzina spotkania nie potwierdzona),

Ewentualnie trzecie spotkanie odbędzie się 16.kwietnia (piątek) w Zgrzelcu.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

4mA pisze:
z głównej:

Cytuj:
Polska Liga Koszykówki nie wyraziła zgody na rozegranie dwóch meczy z Kotwicą Kołobrzeg w fazie pre play-off w najbliższy weekend, w Zgorzelcu.

Faks z "zakazem" wpłynął wczoraj do siedziby klubu. Inicjatorem rozegrania dwóch meczów w Zgorzelcu była drużyna z Kołobrzegu, jak widać pomysł nie spodobał się zarządowi PLK. W związku z czym terminarz fazy pre play-off wygląda następująco:

* 10.kwietnia (sobota) - Zgorzelec - godz. 18:00,
* 13.kwietnia (wtorek) - Kołobrzeg - godz. 18:00 - (godzina spotkania nie potwierdzona),

Ewentualnie trzecie spotkanie odbędzie się 16.kwietnia (piątek) w Zgrzelcu.

Przekazuje tylko to co powiedział mi kumpel kupując dziś bilety... komunikaty o niedzielnym meczu pojawiły się w Elektrowni i Kopalni a wiec nie wiem dokladnie o co cho???

Tytuł:
rekrut
rekrut

Masakra co się dziej z naszym klubem. To co wczoraj oglądałem to była parodia koszykówki w wykonaniu naszych... niestety, można sobie tłumaczyć, to Prokom jest tak dobry, a ja Wam powiem, a co mnie to gówno obchodzi! Chcę oglądać walczący Turów, grający jak równy z równym. Bo mamy przecież takie ambicje!

Zachęcam, czasami do zajrzenia na mój blog.
http://bonzo23xd.blog.pl/

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

bonzo23xd pisze:
Bo mamy przecież takie ambicje!

Tak , masz rację , ambicję to my mamy , i tylko ambicję nic poza tym. Ja również mam ambicję aby zostać prezydentem ale co z tego !!!!

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Walczący turów zobaczymy jak trenerem ponownie zostanie Sašo Filipovski i sciagnie jeszcze kilku graczy ktorym sie chce grac.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Z dzisiejszego składu nawet Saso wiele by nie wycisnął !!! Niestety taka prawda. Jedynym graczem , który gra na wysokim poziomie i w obronie i w ataku jest jest tylko i wyłącznie Michael Wright !!

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Walec porównuje bęcki od Arki do zderzenia z pędzącym pociągiem

http://twitter.com/Youngwally33

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Avaddon18 pisze:
Co do transferów. Na początku nikogo się nie skreśla.
Potrzeba czasu aby zobaczyć jakim jest graczem. To nie NBA że tu przychodzi gracz i wiesz że pociągnie on sezon na wysokich obrotach.
Ale widocznie jesteś jakiś Nostradamus i wiedziałeś wszystko przed wszystkimi.

Widzisz nie trzeba byc Nostradamusem czy zwykla bulgarska wrozka, ktora Ci prawde powie, zeby wiedziec jak sie sprawdza przydatnosc zawodnika do druzyny. OPROCZ umiejetnosci jest cos takiego, jak psychika i charakter, a do tego mozna dolozyc zrozumienie i przydatnosc zawodnika pod wzgledem planowania taktyki. Loyd pod tym wzgledem - mowiac/piszac szczerze - nie zostal sprawdzony, ot kolega agent szuka pracy dla zawodnika ktory nie dostaje pensji i/lub dostaje za malo w druzynie z dolu tabeli.

Avaddon18 pisze:
Wolę abyśmy stanęli razem na hali. I krzyczeli tak głośno jak tylko płuca i gardła pozwolą.
Jednak zawsze znajdzie się coś/ktoś i w tym przeszkodzi

Albo znajdzie sie ktos kto bedzie falszowal i irytowal wszystkich dookola swoim zachowaniem. :smt021

Ostatnio zmieniony 08 kwie 2010, 14:22 przez gawiniecki.a, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.