Dzisiaj jest 10 lip 2025, 23:43

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

w zwiazku z licznymi telefonami od zyczliwych mi ludzi, jakoby na tym forum pojawił sie problem masera i stanu zdrowia córki, pragnę wszystkich zainteresowanych poinformowac, że...1. rzeczywiście dane mi jest z ogromną satysfakcja pozostac i w dalszym ciagu pracowac z zespołem Turowa Zgorzelec...2. ( zeby nie zapeszyc )nie tylko moja córka, ale moje dwie córki są w bardzo dobrej kondycji zdrowotnej...pozdrawiam Maciek Zmijewski :smt023

Tytuł:
obserwator
obserwator

Szanowny Adminie, a przede wszystkim Panie Macieju - przepraszam, że rozsiewam plotki - tak po prostu słyszałam od co poniektórych znajomych, których do tej pory uznawałam za wiarygodnych i zorientowanych w temacie. Widocznie muszę zrewidować ich "przydatność". Bardzo się cieszę, że informacja o chorobie dziecka masażysty Turowa okazuje się nieprawdą. Mam nadzieję, że nikt nie ma mi za złe mojego wcześniejszego posta. Jest mi bardzo głupio :smt053 Pozdrawiam i mam nadzieję, że w takim wypadku pan Maciej zostanie z nami na kolejny sezon. A córkom życzę dużo zdrowia, wiem jakie to ważne, bo sama jestem matką dwóch synów.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Super !!! Massi po prostu super :D:D:D: Cieszymy się niezmiernie ;}

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

uznajmy ze Maser tez jest w pakiecie z Saso hehe;)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

To ja do pakietu z Saso prosze jeszcze Thomasa i Davida :]

Tytuł:
gaduła
gaduła

jaro28 pisze:
A ja chciałbym aby potwierdziły się moje doniesienia o dogadaniu się klubu z Sokolovskym..z Nymburka..to byłby bardzo dobry transfer moim zdaniem

ja nie chciałem zeby sie potwierdziły no i sie całe szczęście nie potwierdzaja , jak podaje oficjalna strona Nymburka:
Cytuj:
Včera v podvečer oznámilo vedení klubu oficiální změny v kádru pětinásobného Mistra ČR. Z klubu odchází Radoslav Rančík, Pavel Beneš a Monty Mack prodloužena byla smlouva s rozehrávačem Arthurem Lee. Nováčky v nymburském dresu se stali: Robert Tomaszek, Matej Venta a Justin Gray.

wychodzi na to ze Sokolovsky zostaje.... no i dobrze :grin: ...a co do Rancika to tez mam nadzieje że znajdzie sobie jakis niezły klub . I wcale nie uważam ze to słabi zawodnicy, sa jednymi z lepszych w lidze ....czeskiej :P Saso raczej nie jest zwolennikiem zawodników w koszykarskim wieku "przedemerytalnym" ;) Toz to jego rówieśnicy prawie. Zreszta nie po to Saso tak negocjowal z Turowem zeby teraz brac zawodników z ligi czeskiej ...a to ze nam cos tam ciepneli w ULEB-ie ..no cóż brawa dla nich . Nie sadze żeby po tak udanym poprzednim sezonie teraz Sokolovski z Rancikiem mieliby nam pomóc zrobic " krok dalej " w podbijaniu Europy czy tez w zdobyciu upragnionego MP
P.S jakby ktos miał problem ze zrozumieniem czeskiego ;) to w w/w tekscie pisze : ze władze klubu oficjalnie oznajmiły że w 15 osobowej kadrze mistrza Czech z klubu odchodzi Radoslav Rančík, Pavel Beneš a Monty Mack , umowe przedłużono z Arthurem Lee a nowi to Robert Tomaszek :) , Matej Venta i Justin Gray

Tytuł:
gaduła
gaduła

Cytuj:
To ja do pakietu z Saso prosze jeszcze Thomasa i Davida :]
Skoro mowa o "pakietach". Dobrze żeby taki "pakiet" był bardziej bogaty w doświadczenie. Mam na myśli - Iwo Kitzinger, Robert Witka, Dragisa Drobnjak, Thomas Kelati, David Logan, jeżeli uda się zakupić taki "pakiet" będzie, to dobry prognostyk budowy dobrego zespołu. Skoro Saso wybrał się do Las Vegas, sądzę że jednak będzie patrzał na takich zawodników typu Logan, czy Kelati ;). Jeżeli będzie z 4 takich zawodników w drużynie typu Kelati i Logan, którzy będą prezentować dobrą obronę, do tego skuteczni w ataku, ciężko będzie zatrzymać takie strzelby. Jak pokazał poprzedni sezon zatrzymanie dwóch strzelców jest możliwe. Jednak z większą ilością takich graczy, będzie już ciężko. Logan/Kelati/Copeland?/Sokolovsky?/Drobnjak? - takich 5 graczy na pewno nie jednej drużynie napsuliby krwi :) hmm do tego może jeszcze Rancik ?- ale pomarzyć chyba można :P heh te kiszaki :D

PS. Z dnia na dzień będą coraz lepsze informacje odnośnie Turowa:) Dzisiaj informacje o MASSI :) Dobrze jest :)
Pozdrawiam

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

saso pisze:
P.S jakby ktos miał problem ze zrozumieniem czeskiego ;) to w w/w tekscie pisze : ze władze klubu oficjalnie oznajmiły że w 15 osobowej kadrze mistrza Czech z klubu odchodzi Radoslav Rančík, Pavel Beneš a Monty Mack , umowe przedłużono z Arthurem Lee a nowi to Robert Tomaszek :) , Matej Venta i Justin Gray

Ja tam orłem w czeskim nie jestem..ale gdzie z tekstu wynika, że Sokolovski zostaje w Nymburku? :roll:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

NoBody - taka prośba, jeśli cytujesz jakiś artykuł to podawaj linka i używaj opcji "quote" - naprawdę coś takiego się lepiej czyta :smt023

PrzecPolitWSpor pisze:
Skoro Saso wybrał się do Las Vegas

Z dotychczasowych anonsów prasowych wynika, że jest taka opcja, jednak nie wiadomo czy tam pojadą. Może nitroo wie coś więcej?

Co transferów to powiem tak: wierzę w Saso i nie chcę się tu za dużo wtrącać :grin:
Jednak Rancik i Sokolovski są nieźli i nie miałbym nic przeciwko, żeby u nas grali.
I nie są to tylko gwiazdy ligi czeskiej - podaję statystyki z ostatniego sezonu Pucharu ULEB:
SOKOLOVSKY, LADISLAV: Punkty: 10.5 ; Zbiórki: 3.5 ; Asysty: 2.4
RANCIK, RADOSLAV: Punkty: 19.3 ; Zbiórki: 6.9 ; Asysty: 1.4
To są zawodnicy, którzy, moim skromnym zdaniem, znaleźliby posadę w wielu mocnych europejskich klubach.

Tytuł:
gaduła
gaduła

paawlus pisze:
Z dotychczasowych anonsów prasowych wynika, że jest taka opcja, jednak nie wiadomo czy tam pojadą. Może nitroo wie coś więcej?

Cytuj:
Nie wiadomo jednak, jaki kierunek obiorą Waśniewski i Filipovski, ale o wszystkim zadecyduje ten drugi.Słoweński szkoleniowiec musi wybrać, czy chce posiadać w swoich szeregach młodych i perspektywicznych zawodników tuż po uniwersytecie, którym będzie się przyglądał podczas Ligi Letniej NBA w Las Vegas, czy będzie szukał ogranych i doświadczonych w Europie koszykarzy.
Źródło Może źle, to odebrałem... Jeżeli tak, to przepraszam najmocniej za zamieszanie :)
paawlus pisze:
Co transferów to powiem tak: wierzę w Saso i nie chcę się tu za dużo wtrącać :grin:
Uwierz, że Saso na pewno nie będzie liczył się z naszymi wywodami o zawodnikach :D Zatem można śmiało się "wtrącać" :).
paawlus pisze:
Jednak Rancik i Sokolovski są nieźli i nie miałbym nic przeciwko, żeby u nas grali.
I nie są to tylko gwiazdy ligi czeskiej - podaję statystyki z ostatniego sezonu Pucharu ULEB:
SOKOLOVSKY, LADISLAV: Punkty: 10.5 ; Zbiórki: 3.5 ; Asysty: 2.4
RANCIK, RADOSLAV: Punkty: 19.3 ; Zbiórki: 6.9 ; Asysty: 1.4
To są zawodnicy, którzy, moim skromnym zdaniem, znaleźliby posadę w wielu mocnych europejskich klubach.

Wszystko w temacie :) Nic dodać, nic ująć :)

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

paawlus pisze:
PrzecPolitWSpor pisze:
Skoro Saso wybrał się do Las Vegas

Wasniewski i Filipovski do srody sa na Slowenii. Tam podejma decyzje, czy jada na Lige Letnia, czy nie.

A swoja droga, to nie rozumiem Cie saso, dlaczego nie chcialbym Rancika i Sokolovskyiego. Moim zdaniem to bardzo dobrzy zawodnicy, a Rancik baaardzo namieszalby w polskiej lidze i stanowilby o sile naszej druzyny. Wydaje mi sie, ze byliby ogromnym wzmocnieniem. Rancik zrobil na mnei wielkie wrazenie w ULEB, wiec trenerze Filipovski - do dziela! :)

PS. Witka dostal propozycje z Prokomu, ale w pierwszej turze siada do rozmow z Turowem.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Pamiętam jeszcze 10 lat temu jak oglądałem w czeskiej telewizji mecz koszykówki z ich ligi.Pekałem ze smiechu bo wyglądało to jak zawody kosza z lat 20tych ubiegłego wieku.Pokraczne akcje,smieszni zawodnicy,dwutakty jak z lekcji wfu w szkole podstawowej.....A teraz........Toczymy wyrównane boje w pucharze uleb......I myslimy o transferach z czeskiej ligi......Ehhhhhh....

Tytuł:
rekrut
rekrut

To chyba proste: Kto nie idzie do przodu ten sie cofa. I to tyle jeżeli chodzi o Czeską lige. Tomaszek wybrał Nymburk, a nie Prokom. O ile to prawda,że miał stamtąd propozycje. Ciekawe. Pozatym Saso potrzebuje zawodników charakterem i umiejętnościami pasujących do jego koncepcji gry :smt096 . Tymbardziej,że przygotowanie do sezonu będzie teraz o wiele krótsze :smt096 . No i Polacy. :(

Tytuł:
gaduła
gaduła

jaro28 pisze:
Ja tam orłem w czeskim nie jestem..ale gdzie z tekstu wynika, że Sokolovski zostaje w Nymburku?

Z tekstu wynika kto odszedł ( 3) , kto doszedł ( 3) i wychodzi na to że reszta bez zmian . Mam nadzieje ze Filipovski "dziadków" nie wezmie . Dotychczas jedynie Drobnjak był wyjatkiem i z tego co podaja media słoweńskie zostaje dalej w Polsce a czy w Zgorzelcu ? pewnie tak no i dobrze .
Co wy sie uparliscie na tych czechów ?? ze nam rzucili pare punktów ?? to moze lepiej Domercanta :grin:

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

saso pisze:
Z tekstu wynika kto odszedł ( 3) , kto doszedł ( 3) i wychodzi na to że reszta bez zmian . Mam nadzieje ze Filipovski "dziadków" nie wezmie . Dotychczas jedynie Drobnjak był wyjatkiem i z tego co podaja media słoweńskie zostaje dalej w Polsce a czy w Zgorzelcu ? pewnie tak no i dobrze .
Co wy sie uparliscie na tych czechów ?? ze nam rzucili pare punktów ?? to moze lepiej Domercanta :grin:

o Domercanciejuz pisałem:P hah, a co do tego Twojego cytatu to polecam lekcje czytania ze zrozumieniem;] pisze kto doszedł, a przedłuzył na razie tylko Lee, wiec, nikt jeszcze nie przedłuzył z tych co byli... wiec... czekaja na decyzje sokolovskyego... wiec karty są nadal otwarte...

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.