Dzisiaj jest 25 cze 2025, 0:43

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 99 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 13 maja 2013, 13:27 przez 100, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

leszczu bzdury wypisujesz. Kto ci powiedział, że to jest nagroda za doping i za członkostwo? Do tej pory, tzn. dwa lata z rzędu ja prowadziłem treningi i wybierałem skład i jakoś nigdy nie słyszałem o takim kryterium. Twoje zarzuty są nie na miejscu, bo jak pewnie wiesz nasz KK liczy na dzień dzisiejszy 133 osoby, nasz sektor mieści 115 osób, więc rachunek jest prosty 18 osób z własnej i nieprzymuszonej woli jest w KK mimo, że nie zapewniliśmy im miejsc w sektorze, na co się zresztą zgodzili podpisując odpowiednie dokumenty. W związku z tym jeżeli nie masz pewnych informacji lub posiadasz częściowe, to pierw potwierdź to co chcesz komuś zarzucić, a dopiero później wypisuj swoje brednie. Pewnie twoja wypowiedź podyktowana jest brakiem twojej osoby w reprezentacji, ale ty też nie chodziłeś systematycznie na treningi, więc się nie dziw. Ja np. oddałem swoje miejsce w teamie sam, bez niczyjej namowy, bo zdrowie do biegania już nie takie jak kiedyś, choć umiejętnościami pewnie nie jednego mógłbym zaskoczyć.Przepraszam za ton ale mnie wkurzyłeś.

Tytuł:
rekrut
rekrut

leszczu pograc to ty sobie mozesz na boisku kolo bloku tylko ze pograc to jest bardzo mocne slowo w twoim przypadku jest to tylko odbijanie pilki i pchniecie nia w kierunku kosza to naprawde nie jest gra jedziemy tam na te MPKK w jakims celu ktory sobie wyznaczylismy i ciezka praca bedziemy do tego dazyli a ty widze masz słomiany zapal tylko odbijanie pilki ci w głowie widze ze jeszcze bardzo duzo sie musisz uczyc koszykowka nie polega na tym zeby biegac po calym boisku i nie wnosic nic do druzyny ,a nawet przeszkadzac . :smt084

Tytuł:
rekrut
rekrut

~~(leszczu)~~ pisze:
aha i mi nie zależało na tych mistrzostwach wcale!! poszedłem na pierwszy trening bo myślałem że będzie gierka itp a nie jakieś normalne treningi dlatego potem już nie chodziłem wcale
Jeżeli nie traktowałeś tego w takich kategoriach,że nie chciałeś jechać to do kogo Ty wogóle masz teraz pretensje?Bo ja tu czegoś nie rozumiem!!!!Chciałeś se pograć to włącz sobie play station i graj do woli,bo na tych treningach to naprawde nie chodzi o bezproduktywne bieganie z piłką!!!

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

a co do mnie leszczu to sory ale ja chodzę na mecze Turowa od drugiej ligi kiedy ty jeszcze w ogóle nie słyszałeś dobrze o takiej grze jak koszykówka i że nie jestem w KK tylko jestem kibicem od ponad 10 lat mają zaledwie 18 !!! z kim ty chcesz rozmawiać na temat kibicowania ?? jak ty to co ja widziałem na boiskach 2 ligi to możesz jedynie w historii Turowa poczytać będąc wspanialym kibicem od 2 sezonów ?? bo wcześniej na meczach Cię nie widywałem !!! wiec proszę Cie jako kolega zastanów co piszesz i sie nie ośmieszaj !!!!!

PEACE

Tytuł:
rekrut
rekrut

matii pisze:
a co do mnie leszczu to sory ale ja chodzę na mecze Turowa od drugiej ligi kiedy ty jeszcze w ogóle nie słyszałeś dobrze o takiej grze jak koszykówka i że nie jestem w KK tylko jestem kibicem od ponad 10 lat mają zaledwie 18 !!!

I o to mi właśnie chodzi że jak nie jesteś w KK to nie powinieneś jechać tam!! wyraźna nazwa to MP"KK" a ty do niego nie należysz!!

co do mojego chodzenia byłem raz nie spodobało mi sie i nie chodzę już więc z tym sprawa skończona.

Ostatnio zmieniony 15 mar 2007, 22:02 przez ~~(leszczu)~~, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 13 maja 2013, 13:27 przez 100, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

~~(leszczu)~~ pisze:
o to mi właśnie chodzi że jak nie jesteś w KK to nie powinieneś jechać tam!! wyraźna nazwa to MP"KK" a ty do niego nie należysz!!
Kolego gdyby wszyscy mieli takie podejście jak Ty to po co wogóle się wygłupiać i robić jakieś treningi?Żeby tylko pojechać i ośmieszycć się i cały klub?Z Twoich wpisów właśnie takie wyciągam wnioski.Tak wiec zastanów się naprawde o co Ci chodzi...

Tytuł:
rekrut
rekrut

Cytuj:
Założe się, że kibic z Ciebie taki sam. Zapewne wolalbys zeby pojechalo 15 takich jak Ty co nie umie grać, sił im starcza na 5 minut

człowieku co ty wypisujesz!! ja gram w piłkę nożną i biegam więcej niż ty sobie wyobrażasz!! trenuje 3 razy w tygodniu!! zrozumcie ze ja tam poszedłem sobie pograć i sie poruszać trochę a nie myślałem że to będzie jakiś trening!! dlatego potem nie chodziłem, bo do gry w kosza to sory ale stworzony nie jestem!!

A teraz inna sprawa dowiedziałem sie ze mati od wczoraj jest w klubie kibica wiec jest już ok i nie mam sie czego czepiać!!

Ostatnio zmieniony 15 mar 2007, 22:04 przez ~~(leszczu)~~, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 13 maja 2013, 13:28 przez 100, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Każdy następny post niezgodny z tematem bedzie usuwany i karany upomnieniem. Wrócmy do tematu MPKK, a nie tego, kto należy do Klubu Kibica, biegania, czy piłce nożnej. Z pozdrowieniami - Wasz Admin :)

Tytuł:
rekrut
rekrut

Czyli,że co facet pojechal ostro po osobach które sie starają i chodzą na treningi nie wszyscy napewno są super atletami ,ale mają wole walki i cheć nauczenia sie czegoś nowego jeśli chodzi o basket i teraz mam koole siowi odpuścić ,że zsiał zamęt w te treningi????jakieś to dziwne troche moim zdaniem......

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Chodzi o to, zebysmy wrocili do tematu MPKK, a nie zwracali uwage na komentarze osob, ktore niedorosly do powagi spraw i sytuacji. To jest zwykla napinka internetowa, na ktora Wy, niestety, odpowiedzieliscie gniewem. Jego posty zostaly usuniete.

Udowodnijmy mu, ze jego posty zle o nas traktowaly i ze jest w wielkim bledzie, ale nie wpisami na forum, lecz ciezka praca na treningach. Takie jest moje zdanie.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 13 maja 2013, 13:28 przez 100, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

100 pisze:
...skoro na treningi przyjdzie góra 10 osób.

Według mnie to zaszybko zostało wybrane te 15 osób. Można było jescze poczekać te 2-3 treningi. teraz chodzi góra 10 osób, bo albo nie mają czasu, albo mają coś lepszego do roboty. Widać zaangażowanie tych, którzy chcą jechać.

Tu mam pytanie do Marka. Czy na początku nie można było poświęcić więcej czasu tym słabszym, a nie zajmować się juz trenowaniem lepszych, którzy napewno znaleźli by miejsce w składzie? Zrobić trening przedewszystkim dla nich, żeby wyciągnąć 3-4 najlepsze osoby i w ten sposób utworzyć 15-sto osobową grupę, a potem pomniejszoną do właściwej 12-stki? Jak możesz to odpowiedz.

P :smt023 zdr :smt023 .

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 99 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.