Dzisiaj jest 20 cze 2025, 7:51

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 76 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Witam, dawno mnie nie było na forum...
Słyszałem niedawno, że "obecny" prezes KK Tur zrezygnował z funkcji... Czy ktoś coś wie? Może by ktoś zdementował tą informację lub ją potwierdził. druga sprawa to kiedy w końcu odbędzie się jakieś zebranie Klubu Kibica? Sezon za pasem a tu cisza...
Pozdro

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Nieoficjalnie wiem, że nowym Prezesem jest K.Naruniec. Niestety oficjalnie nie mogę potwierdzić ( już nie jestem w Zarządzie). Jako powód odejścia K.Putek podaje brak czasu na działanie w KK w związku z budową domu. Co do zebrania, to sam czekam z niecierpliwością. I wiadomość z ostatniej chwili - nasz skarbnik Andrzej Antos leży w szpitalu, po tym jak na przejściu dla pieszych został potrącony przez pijanego kierowcę.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Kurcze, mam tylko nadzieję, że Andrzejowi nic poważnego się nie stało, sezon za miesiąc, życzę mu szybkiego powrotu do zdrowia !!! A tych pijanych powinni chłostać publicznie czy jak...
Z mojej strony to trochę szkoda, że Krzysiek zrezygnował, trudno, takie życie...

Tytuł:
rekrut
rekrut

Prezesem KK "Tur" jest p. Krzysztof Naruniec. Karnety dla członków( fajnie brzmi!!!) Klubu Kibica są po 250 zł, szkoła 200 zł (o ile mi wiadomo narazie tylko ma sezon zasadniczy,a co będzie dalej zobaczymy). Olanie studentów i cena dla członków KK "Tur" według mnie to porażka. To tylko moje zdanie. Taniej mają pracownicy Elektrowni i Kopalni na sektorach E i B. ( + podatek oczywiście,a gdzie kibicowanie!) Wszyscy musimy zdać sobie sprawe,że dzisiejszy zarządz z p. Krygerem liczy tylko kase, a kibice to tylko DOKŁADKA (a myślałem,że istotna ale się przeliczyłem) dla telewizji. Wstyd będzie w Libercu.Tak mi się wydaję,gdy Eurosport 2 pokaże hale na 7 tysięcy zapełnioną w 1/3!!!! Obym się mylił.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Ontos, może wiesz na kiedy planowane jest jakieś spotkanie KK ? Najwyższy czas coś pomyśleć w tym kierunku.
Druga sprawa to kiedy będą do odbioru karnety dla KK na które się zapisywaliśmy i wpłacaliśmy kasę?

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Cytuj:
Tak mi się wydaję,gdy Eurosport 2 pokaże hale na 7 tysięcy zapełnioną w 1/3!!!! Obym się mylił.

1/3 z 7 tys to ok. 2000 kibiców mhmm czyli ontos uwazasz ze przy takich cenach i meczach w srodku tygodnia "na wyjeździe" pojedzie tylu kibiców ze zgorzelca czy liczysz na zainteresowanie czechów naszymi meczami ?

Tytuł:
rekrut
rekrut

To był mój optymistyczny scenariusz. Boje sie,że na hali będzie straszna kicha i w dodatku pokazana w renomowanej(boć co bądź telewizji) na całą Europe. Pewnie tylko MY ,czyli Klub Kibica pokaże to co zwykle,czyli super kibicowanie. Obym się mylił!!!!!!!!!!!

Tytuł:
rekrut
rekrut

Pokemon: Nie jestem już w zadządzie i przekazuje informacje,które posiadam. Napewno zebranie będzie "na dniach",bo musi się odbyć. W końcu jest trochę zmian. Karnety klub sprzedaje od 05.09.07 i wydaje tylko potwierdzenia do odbioru później. Więc trzeba czekać. (Jak wszyscy,bo tak NAS!!!!!!! traktuje PREZIO KS Turów)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

ok, dzięki, co do zebrania jak coś będziesz wiedział to umieść info na forum, dzięki z góry, pozdro

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Ontos napisał:

ontos pisze:
Wszyscy musimy zdać sobie sprawe,że dzisiejszy zarządz z p. Krygerem liczy tylko kase, a kibice to tylko DOKŁADKA (a myślałem,że istotna ale się przeliczyłem) dla telewizji.

Co ty zrobiłeś będąc w tym Zarządzie, że uzurpujesz (trudne słowo) sobie prawo do wydawania takich opinii, które negatywnie wpłyną na i tak wątłe kontakty na linii KK TUR a KS Turów? Człowieku czy ty się wogóle zastanawiasz nad tym co piszesz?
Pomyślałeś o konsekwencjach tego co napisałeś, bo sprawiasz wrażenie jakbyś na chwilę stracił świadomość. To, że ty zrezygnowałeś z członkostwa w Zarządzie KK nie oznacza, że możesz swoimi tekstami psuć opinię o całym KK TUR, opinię na którą pracowało wielu ludzi przez wiele lat.
Moim zdaniem, jeżeli po twoich tekstach wypisywanych na forum ( prezes Krygier je czyta) pogorszy się coś w relacjach, to powinieneś ponieść tego konsekwencje.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Forum jest od wyrażania opinii nie tylko pozytywnych(jeżeli ktoś ma tylko takie to jego sprawa). Pozatym to są moje opinie i każdy może się z nimi nie zgodzić. Polemiki na ten temat nie będe już prowadził.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

oceniajmy prezesów po wynikach klubu a jako przystawki uznajmy KK i inne działania okołoklubowe.
Dla niektórych z KK zachowanie prezesa wobec nich jest bardziej istotne niż efekty sportowe klubu . to nie ta droga,

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

ontos pisze:
Forum jest od wyrażania opinii nie tylko pozytywnych(jeżeli ktoś ma tylko takie to jego sprawa). Pozatym to są moje opinie i każdy może się z nimi nie zgodzić. Polemiki na ten temat nie będe już prowadził.

grengo pisze:
To, że ty zrezygnowałeś z członkostwa w Zarządzie KK nie oznacza, że możesz swoimi tekstami psuć opinię o całym KK TUR, opinię na którą pracowało wielu ludzi przez wiele lat.

klasa 4 szkoły podstawowej się kłania, temat:"czytamy ze zrozumieniem".

Ja nie podważam Twojego prawa do opinii, tylko pytam czy myślisz???

Tytuł:
rekrut
rekrut

29.09.2007 w Łagowie odbędzie się impreza rozpoczynająca sezon koszykarski organizowana przez Klub Kibica. Zapraszamy wszystkich chętnych. Wpisowe 30 zł. Więcej informacji w kiosku "Kolporter" obok kina Grunwald, czyli u Świstaka.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Przepraszam czy mi sie wydaje czy w Zgorzelcu jest srebrny medalista MP?

250zl za karnet to nie jest wygorowana cena biorac pod uwage status jaki osiagneli koszykarze. Jesli komus to nie pasuje wcale nie musi chodzic na mecze koszykowki. To nie obowiazek.

Poza tym, prosze sprawdzcie sobie ile kosztuja bilety lub karnety w innych czolowych polskich klubach.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 76 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.