Dzisiaj jest 10 lip 2025, 21:41

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 152 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Następna

Kto awansuje do finału ??
Czas głosowania minął 21 kwie 2007, 18:38
Turów Zgorzelec 100%  100%  [ 5 ]
Śląsk Wrocław 0%  0%  [ 0 ]
Liczba głosów : 5
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator

acher pisze:
KK tur roznieść w pył. a ludzi którzy tam są powiesic na słupie i niech wiszą.. alkoholikom i starym ramolom nie znającym sie na koszu trzeba powiedzieć NIE!

WSTYD!! "NAJLEPSI KIBICE W POLSCE" możecie to w bajki włożyć. powaliło sie wam w głowach!!

KK TUR -> :smt030 :smt030 :smt030 :smt030
Cala Polska -> :smt026 :smt026 :smt026 :smt026

Wszyscy sie z Was smieja! Brak mi slow...
Powiesic na slupie i niech wisza nic dodac nic ujac :)

pzdr.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Aha no i Stefański wam kur** pokazał po tym co pisaliście u niego na blogu!! AMEN!

czekam na paski od modów za to ze posiadam swoje zdanie :)

Tytuł:
obserwator
obserwator

acher pisze:
AMEN!

Spoczywajcie w spokoju KK tury :lol:

Tytuł:
rekrut
rekrut

Dlaczego czepiacie sie tylko KK Tur?? Przeciez cala hala wygwizdywala sedziow po ich decyzjach!!

NIE JESTEM Z KK!

Tytuł:
obserwator
obserwator

Rafał100 pisze:
Dlaczego czepiacie sie tylko KK Tur?? Przeciez cala hala wygwizdywala sedziow po ich decyzjach!!

NIE JESTEM Z KK!

Obawiam sie, ze tu nie chodzi o sedziow Panie Rafale 8)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

słuchaj 100 jak bys chociaż miał troszeczke pojecia o koszu to ze zwycięstwa w taki skorumpowany sposób bys nie miał ochoty się cieszyć . Nie ma znaczenia czy gra turów czy nie . Schetyna tylko dlatego nie jest prezesem żeby mógł z drugiego siedzenia pewniej upasdającym Śląskiem sterować oprzy pomocy koleg(i)ów sędziowskich.

Tytuł:
rekrut
rekrut

bog180 pisze:
słuchaj 100 jak bys chociaż miał troszeczke pojecia o koszu to ze zwycięstwa w taki skorumpowany sposób bys nie miał ochoty się cieszyć . Nie ma znaczenia czy gra turów czy nie . Schetyna tylko dlatego nie jest prezesem żeby mógł z drugiego siedzenia pewniej upasdającym Śląskiem sterować oprzy pomocy koleg(i)ów sędziowskich.

A wiesz że za takie pisanie można bardzo dużo zapłacić? Fakt nie oglądałem meczu. Słyszałem tylko od ludzi którzy byli w Zgorzelcu że sędziowie mylili się w obie strony. Jeżeli masz jakieś dowody poza tym że w Turowie gra tylko 4 zawodników ( dzisiaj tylu grało ponad 30 min) i mają problemy z trafieniem do kosza oraz 2 podstawowych czyli Kaleti i Drobnjak zostało dzisiaj bardzo dobrze wyłączonych z gry ( bo rozgrywajek wyłączył się sam ) to je tutaj opisz albo zgłoś do prokuratury. Wszyscy narzekają na sędziów bo pewnie się lepiej znają grająć na przydomowych podwórkach niż sędziowie chcąc nie chcąc po kursach i szkoleniach. Wszyscy wiedzą jacy są i że się mylą ale nie zwalajmy winy tylko na nich.

A co do kłótni która się tu wywiązała. Turów jest z dolnego śląska i kibicuję wam tak samo jak w Górnikowi Wałbrzych jeżeli gracie z innymi drużynami niż Śląsk. Żadnych "zgód" nie uznaję bo to chyba nie ta dyscyplina. Jeżeli wielu z was trzyma się z Ostrowiem ( a wielu z nich pokazało we Wrocławiu straszna więś. Wiem bo siedziałem prawie pod nimi i rozmawiałem z ludzmi którzy siedzieli pod nimi) to wasza sprawa. Kto lubi Śląsk to też jego sprawa. Każdy przecież ma swój rozum i swoje preferencje więc chyba nie warto narzucać komuś swojego zdania.
Pozdrawiam i może mniej napinania a więcej zabawy na meczach bo np. rzucanie butelkami w kibiców gości nie najlepiej o was świadczy.

P.S

Zapraszam do Wrocławia tych co tak mądrze tutaj prawią :) Może jakaś "ustawka" na mecz jak zdobędziecie bilety ]:->

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Do Lipa,Swinia i 100.

100 pisze:
rozwiązać KLUB KIBICA (słowo kibic w tym wypadku znaczy: człowiek, który przyszedł bez sensu pokrzyczeć sobie w czasie meczu oraz powtarzający 3 sezony te same przyśpiewki (niektóre zaporzyczone lub lekko przerobione) )

Masz okazję się wykazać nowe przyśpiewki mile widziane zamiast zaśmiecać forum.

acher pisze:
KK tur roznieść w pył. a ludzi którzy tam są powiesic na słupie i niech wiszą.. alkoholikom i starym ramolom nie znającym sie na koszu trzeba powiedzieć NIE!

na słupach to możesz powiesic swoje zabawki tylko nie wiem czy w Zgolu jest ich wystarczająca ilość.A w pył to cie może nasz kk roznieść.
I przestańcie już najeżdżać na kk bo na mecz przychodzicie na nasz sektor.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Rafał100, Bog180 i Pietrekkk --> jedni z pożądnych w tym temacie. A inni: co wy sie nas czepiecie. Wyrzucono was z KK i teraz się odgrywacie. Macie swoje zdanie, to miejcie. Obrażać chcecie, to obrażajcie. Ale wszystko to róbcie w swoim kręgu, bo tu nikt takich ludzi nie będzie tolerował. Tak kochacie Śląsk to nie pokazujcie sie na sektorze KK. A co do przyjaźni to jej nigdy nie było, niema i nie będzie. A co było to było tylko mydlenie nam oczu.

Sędziowanie błyo jakie było. Statystyki w żadnym stopniu nie odzwierciedlają meczu. Po faulach było gwizdanie pół na pół, ale faule w naszą stronę to z rekawa wyciągnięte. Pozatym tyle błędów to ja w życiu nie widziałem. Kroki były co trzecia akcja. Tylko ten pajac z gwizdkiem pokazywał, żeby grać dalej. Łokcie Hyżego i Chanasa na Drobnjaku tak samo traktowane jak kroki Hamiltona. Piłka kilka razy nogą zagrywana i żadnej reakcji. To co dziś zobaczyłem to była profanacja koszykówki. Gdyby była transmisja to na 100% inna była by sytuacja. Gdyby ten mecz był pomiędzy śląskem, a np. Polpakiem (z szacunkiem dla nich) to wynik był by 20 w plecy. Naszczęście Turów jest na tyle silną drużyną, że nie pozwolił na takie drukowanie. I dlatego myśle, że taka sytuacja się już nie powtórzy i wrócimy do Zgorzelca ze stanem 2-2 lub 3-1 dla Turowa.

P :smt028 zdr :smt028 .

Ostatnio zmieniony 23 kwie 2007, 22:34 przez KeMoT^^, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

Mario10 pisze:
acher napisał/a:

na słupach to możesz powiesic swoje zabawki tylko nie wiem czy w Zgolu jest ich wystarczająca ilość.A w pył to cie może nasz kk roznieść.
I przestańcie już najeżdżać na kk bo na mecz przychodzicie na nasz sektor.

zabawki dawno odłożyłem w kąt. co poniektórym w KK jeszcze by sie przydały. ew. cos co wróciło wam rozumy. bo od czasu awansu wiele osób pozjadało wszstko co mieli w głowie. sukces wam do głowy uderza i zachowujecie sie jak sie zachowujecie. a jesli chodzi o to ze przychodze do was na sektor to dzis bylem ostatni raz bo takiej wsi jakiej narobiliście to nie zrobiliscie nigdy. i nie mówie tu o tobie ale rozglądnął bys sie czasem i tez bys zauwazyl. chyba ze niektórzy widzieć poprostu nie chcą. wiem że ponoszą mnie emocje ale własne podwórko czyści się najtrudniej. a w przypadku KK czystka jest nieunikniona jeśli nie chcecie aby mówiło sie o was własnie w dośc mocno krytyczny sposób. pokora, pokora i jeszcze raz pokora bardzo by sie przydała. ja swoje w KK zrobiłem przez długi czas. potem gdy nastały czasy "prezesów", "kolegów" i ogólnego robienia syfu pod sobą odszedłem bo ludzie którzy zasiadają na ławkach tego sektoru powinni choć troche miec w sobie kibicowskiego zacięcia. a zachowania jakie prezentujecie podczas meczu są conajmniej wlasnie dziecinne jak miales okazje nazwać moje wypowiedzi uzywajac podtekstu. nikt nie potrafil polozyc mocnej reki na was to sami zaczeliscie przechodzic samych siebie pokazujac tylko ze nie jestescie kibicami.

aha no i chcialem pozdrowic tych ktorzy uzywajac swoich srodkowych palcow pozdrawiali cala hale :) zreszta nie mozna sie niczego innego po tych osobach spodziewac.

Mario10, ty tez swego czasu troszeczke inaczej sie zachowywales. a moze to poprostu byla fikcja? no chyba że teraz jest co innego w modzie.

[ Dodano: Pon Kwi 23, 2007 11:34 pm ]
KeMoT^^ pisze:
A inni: co wy sie nas czepiecie. Wyrzucono was z KK i teraz się odgrywacie. Macie swoje zdanie, to miejcie. Obrażać chcecie, to obrażajcie. Ale wszystko to róbcie w swoim kręgu, bo tu nikt takich ludzi nie będzie tolerował. Tak kochacie Śląsk to nie pokazujcie sie na sektorze KK.

obraziłem ? rzucalem imionami? poczułeś się dotknięty?

KeMoT^^ pisze:
A co do przyjaźni to jej nigdy nie było, niema i nie będzie. A co było to było tylko mydlenie nam oczu.

a pamietasz pierwszą ligę? bo ja cie pamietam bardzo dobrze. pozatym jesli moze nie wiesz to wlasnie w czasach pirwszoligowych gdy były 2 KK (sektor na górze w którego składzie byłem ja) był najlepszy doping tworzony przez KK zarówno ten na górze jak i dole. a ze śląskiem jak był mecz t owszyscy po nogach sikali tak kochali śląsk, również ty. a przyjaźń by była gdyby nie to że jesteście bardzo delikatni na wypociny gówniarzy na e-baskecie plus to że to wy sami nakręciliscie na siebie bata skandując podczas meczu z anwilem jak i śląskiem hasła które mocno uderzały w dobre imie jeszcze wtedy naszych dobrych kumpli z Wrocławia. wiec nie pieprz mi za przeproszeniem o tym ze niczego nie było. bo sam aktywnie dzialales w stwarzaniu atmosfery na lini Zgorzelec-Wrocław. dziekuje

KeMoT^^ pisze:
Wyrzucono was z KK i teraz się odgrywacie.

dla twojej skromnej informacji nie stawiajac sie na zebraniu odeszlismy z KK wczesniej informujac o tym ówczesne władze.

Mario10 pisze:
A w pył to cie może nasz kk roznieść.

straszysz mnie ?

Ostatnio zmieniony 23 kwie 2007, 22:43 przez acher, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 13 maja 2013, 13:34 przez 100, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Acher nareszcie napisałeś coś z sensem, a nie o jakiś słupach i pyłach.

acher pisze:
obraziłem ? rzucalem imionami? poczułeś się dotknięty?

Nie rzucałeś imionami ale ugodziłeś w cały KK.

acher pisze:
a pamietasz pierwszą ligę? bo ja cie pamietam bardzo dobrze. pozatym jesli moze nie wiesz to wlasnie w czasach pirwszoligowych gdy były 2 KK (sektor na górze w którego składzie byłem ja) był najlepszy doping tworzony przez KK zarówno ten na górze jak i dole. a ze śląskiem jak był mecz t owszyscy po nogach sikali tak kochali śląsk, również ty. a przyjaźń by była gdyby nie to że jesteście bardzo delikatni na wypociny gówniarzy na e-baskecie plus to że to wy sami nakręciliscie na siebie bata skandując podczas meczu z anwilem jak i śląskiem hasła które mocno uderzały w dobre imie jeszcze wtedy naszych dobrych kumpli z Wrocławia. wiec nie pieprz mi za przeproszeniem o tym ze niczego nie było. bo sam aktywnie dzialales w stwarzaniu atmosfery na lini Zgorzelec-Wrocław. dziekuje

Tak było i nie przecze temu. Wtedy to jescze nie wiedziałem jakimi tak naprawde są kibice z Wrocławia. Dobrze z nimi żyłem, ale to już sie skończyło. Dopuki nie zagrażaliśmy Śląskowi jak byliśmy w 2 i 1 lidze wszystko było cacy. Teraz wyszło szydło z worka.

Tytuł:
rekrut
rekrut

KeMoT^^ pisze:
Acher nareszcie napisałeś coś z sensem, a nie o jakiś słupach i pyłach.

uniosłem sie emocjami, moze troche za ostro aly wyrazicie przedstawilem swoje zdanie i opinie o ludziach z KK (nie wszystkich!)
KeMoT^^ pisze:
Tak było i nie przecze temu. Wtedy to jescze nie wiedziałem jakimi tak naprawde są kibice z Wrocławia. Dobrze z nimi żyłem, ale to już sie skończyło. Dopuki nie zagrażaliśmy Śląskowi jak byliśmy w 2 i 1 lidze wszystko było cacy. Teraz wyszło szydło z worka.

argumenty, argumenty, argumenty. ja ci przedstawilem kilka mowiac o dzieciach neo i hasłach na meczach...

Cytuj:
Nie rzucałeś imionami ale ugodziłeś w cały KK.

bo ma to być jedność a nie dziwny twór. nie wszyscy naturalnie są winni. ale emocje idą falami. ktoś zaczyna a reszta idzie za nim.

Tytuł:
rekrut
rekrut

"Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy".P.Coetho.Miejmy nadzieje ze Turow wyciagnie wniski z dzisiejszego meczu i we Wroclawiu bedzie juz duzo lepiej.Nie ma co ukrywac dzis gora byl Slask byli lepsi minimalnie lepsi ale lepsi.Wielka szkoda ze Turow nie wygral bo wtedy jechalby z wiekszym konfortem psychicznym do Wroclawia.Miejmy nadzieje ze stan 1;1 wplynie na widowiskowos gry i dostarczy wielu emocji:). To tyle na temat meczu.Teraz cos o naszych nie zadnych kibicach;].Przeszlisie samych siebie.Teksty ktore padaly z waszych ust byly dlamnie czyms szokujacym.Ilosc niecenzuralnych slow. Osiagneliscie kibicowskie dno. Ciekawe jak dlugo bedziecie przyjaznic sie z Ostrowem:]...chociez pewnie dlugo bo przy wodce lepiej sie gada:].Aha pozdrowienia dla pana ktory przez caly mecz trabil trabka na sprezone powietrze.Brak mi do pana slow czy wie pan dzwiek o jakim natezeniu wydaje taka trabka okolo 100dB to a granica bolu dla ludzkiego ucha jest 120dB wiesz czloweiku jaka krzywde robisz sobie i prawie calej hali pomysl nad tym.Rozumiem trabnac od czasu do czasu ale nie kur** caly czas:]

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

acher pisze:
bo ma to być jedność a nie dziwny twór

Jedność --> dlatego to co napisałeś dotyczy także mnie.
dziwny twór --> tak, to jest taki twór gdzie zdania są podzielone. Jedni robią tak, a inni siak. Ale ja nie zrezygnuję z tego tworu bo będąc poza KK nie mógł bym robić tego co robie i co chcem robić. I będę dążyć, żeby to była wkońcu Jedność tak jak to określiłeś.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 152 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.