Cytuj:
Kim jest wymieniany przez Ciebie MISIEWICZ?? Bo nie słyszałem o gościu, a Ty wymieniasz go do pierwszej piątki TUROWA, jako solidnego, dobrego "seniora"! Coś mi tu nie gra... chyba coś Ci się pomieszało

Słabo widać znasz Polską Koszykówkę. Proponowałbym zerknąć do I ligi - dowiesz się kim jest wymieniony gracz.
Jaką masz pewność, że wykreślił pierwszą piątkę? Stawiam, że wykreślił Polaków, których widziałby w Turowie...
Ja jednak wolałbym młodzieżowca, który jest w stanie dobrze rzucać za trzy punkty - Kikowski - marzy mi się ten młodzieżowiec w koszulce Turowa. Jeżeli będzie dobry trener (który musi być zaraz po przedłużeniu umów z Edneyem, Drobnjakiem, Witką, Roszykiem, Danielsem), to jeżeli ma poukładane w głowie, to będzie wiedział, że to tylko krok w przód jego karierze, aby się rozwijać dalej. Presja nie będzie dla niego nowością i Turów powinien każde siano wyłożyć za niego (niestety będzie w cenie)- ale jeżeli nie wybierze Europy, to kto go weźmie? Prokom ma swoich - Łapeta i Zamojski - ale jeżeli Zamojski ma poważną kontuzję, to Prokom może mu sypnąć sianem poważnym :/ . Kikowski spokojnie może grać jako junior, ale i Polak, który musi grać przez cały mecz. Młodzieżowiec: Bochno, Kikowski, Szymański - starczą. Jakoś sceptycznie jestem nastawiony, aby grali u nas młodzi WYSOCY zawodnicy na pozycję 4/5.
Uzasadnię dlaczego widziałbym Witkę dalej w Turowie, bo wielu go zwalnia. Dobry Polski WYSOKI gracz - takich ciężko znaleźć. Fakt, końcówka sezonu średnia - widać zapominacie szybko ile razy w ważnych meczach rzucał
trójki i dawał radość, że doganialiśmy przeciwników. Nawet takie akcje miały miejsce w FINAŁACH!! Przypomnijcie sobie różne mecze, nie tylko PO! Widać szybko zapominacie i dla Was liczą się tylko statystyki koszykarzy- ten wyznacznikiem można sobie 4 litery podetrzeć. Witka powinien zostać. Wydaje mi się, że zostanie, ale jak stanowisko trenera zostanie obsadzone z dobrym nazwiskiem trenera i warsztatem.
Na 4/5 chciałbym Erica Colemana - powinniście pamiętać go z Polpharmy. Nie boi się grać ciałem

Coleman/Daniel gdyby taka para była, to kosmos.
[center]
Video #1 [/center]
[center]
Video #2 [/center]
Dlaczego Pasqali siedział obok Krauze - proste. Jakby miał się dogadać z prezesem Michalskim ?!
Nie zdziwię się wcale jak będzie pierwszym trenerem śledzi i za nim pójdzie Edney (nie będę miał mu za złe jeżeli to zrobi. Natomiast Logana przestałem przez to lubić).