Dzisiaj jest 19 cze 2025, 21:16

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Avaddon18 pisze:
Tak masz racje , ale ja zazwyczaj kibicujac poza KK slyszalem doslownie jedno zdanie
"Siadaj Ku...a bo zaslaniasz"

powiem ci ze masz racje ,wiekszosc czlonkow kk tur jak to sie ladnie nazywa , to ludzie ktorzy sa nimi tylko bo maja miejsce na sektorze, sluszalem jak starszy pan powiedzial do chlopaka "przestan juz trabidz bo mnie juz glowa boli" zastawie to bez komentarza.jezeli chodzi o mpkk to jestem tylko zdziwiony dlaczego staru zarzad mogl je zorganizowaca nowy nawed nie podjol zadnej walki tylko rzucil recznik . nie jestem zwjazany w tym temacie ale wydaje mi sie ze to dobra promocja nie tylko miasta ZGORZELCA ale i pokazania ze ZGORZELEC KOCHA KOSZYKOWKE :smt049

Ostatnio zmieniony 04 lis 2009, 23:08 przez !Kibic, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

!Kibic pisze:
Avaddon18 napisał/a:
Tak masz racje , ale ja zazwyczaj kibicujac poza KK slyszalem doslownie jedno zdanie
"Siadaj Ku...a bo zaslaniasz"

powiem ci ze masz racje ,wiekszosc czlonkow kk tur jak to sie ladnie nazywa , to ludzie ktorzy sa nimi tylko bo maja miejsce na sektorze,

powtarzałem to zawsze będąc jeszcze prezesem KK, ale niestety bardzo ciężko to wyplenić.

!Kibic pisze:
jezeli chodzi o mpkk to jestem tylko zdziwiony dlaczego staru zarzad mogl je zorganizowaca nowy nawed nie podjol zadnej walki tylko rzucil recznik . nie jestem zwjazany w tym temacie ale wydaje mi sie ze to dobra promocja nie tylko miasta ZGORZELCA ale i pokazania ze ZGORZELEC KOCHA KOSZYKOWKE :smt049

Twoje słowa są jak miód dla moich oczu, bo dokładnie tak samo myślę - poddali się bez walki i co gorsza nie potrafią przyznać się do błędu, który wytknął im tak znienawidzony były prezes i co gorsza - miał rację na zebraniu.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Dzień dobry.
Po przeczytaniu wszystkich postów z ostatnich 2 tygodni, oraz mając za sobą niezapomniane doświadczenie w postaci obecności na ostatnim zebraniu KK "Tur" doszedłem do wniosku (chcę zaznaczyć, że nie jestem zwolennikiem, poplecznikiem, rodziną, ani nie jestem spowinowacony w żaden inny sposób z nikim z poprzedniego zarządu), że nowy "prezes" Tomczan, kompletnie nie nadaje się na to stanowisko.
Wnioski swoje popieram następującymi wydarzeniami:
1. Brak utrzymanie porządku zebrania przez przewodniczącego tego zebrania (był w ogóle wybrany, bo nie zauważyłem).
2. Totalny chaos w czasie jego trwania.
3. Brak reakcji na zgłaszane wnioski formalne.
4. Poddanie pod niezgodne z nadrzędnymi przepisami głosowanie w sprawie MPKK.

Tomczan, proszę, zrezygnuj! Nie brnij dalej w coś, o czym nie masz pojęcia. Co do reszty Zarządu mam pytanie, dlaczego nie odwiedli "swojego" prezesa od działań niezgodnych z nadrzędnymi przepisami?

Co do kibicowania, to zapytam się członka zarządu Stanisława, czy kibicuje się na siedząco, co często zauważam. Dlaczego Staszku nie śpiewasz, nie zdzierasz gardła, dlaczego nawet nie klaszczesz w takt jak reszta (większość)? To nie są incydentalne spostrzeżenia, Ty robisz tak bardzo często!

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
1. Brak utrzymanie porządku zebrania przez przewodniczącego tego zebrania (był w ogóle wybrany, bo nie zauważyłem).

Gdybys sluchal to przewodniczacy byl wybrany ( zaznacze ze bylo wtedy cicho).
Utrzymaj 100-/+ osob cicho podczas klotni gdzie kazdy ma prawo sie wypowiedziec a bede cie po nogach calowal

Cytuj:
2. Totalny chaos w czasie jego trwania.

To juz raczej wina nas

Cytuj:
3. Brak reakcji na zgłaszane wnioski formalne.

To akurat chyba protokolant zapisywal

Cytuj:
4. Poddanie pod niezgodne z nadrzędnymi przepisami głosowanie w sprawie MPKK.

Tutaj masz racje

Cytuj:
Tomczan, proszę, zrezygnuj! Nie brnij dalej w coś, o czym nie masz pojęcia.

Wiesz ocen Tomczana za pol roku.
Na mnie zrobilo wrazenie to jak on z Grengiem zachowali sie po zebraniu.
Tym obaj panowie zdobyli moj szacunek.

Pozdro

Ostatnio zmieniony 05 lis 2009, 15:13 przez Avaddon18, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

grengo pisze:
że zarząd złamał prawo, bo podjął uchwałę o nie organizowaniu VI MPKK nie będąc uprawnionym do podejmowania uchwał odwołujących imprezę tej rangi, tj. o niezastosowanie się do par.27 pkt 1 Statutu KK TUR.

W dniu dzisiejszym, po kolejnej rozmowie z Panem Bogdanem Walczakiem, otrzymałem informację, że po wnikliwej ocenie sytuacji i wysłuchaniu obydwu zainteresowanych stron przez niego samego źle została zinterpretowana sytuacja w jakiej zarząd KK TUR podjął uchwałę odwołującą organizację VI Mistrzostw Polski Klubów Kibica w Koszykówce.

W świetle nowych faktów:

1. uchwała zarządu jest ważna;
2. głosowanie nad w/w uchwałą na zebraniu w dniu 03.11.2009 jest nieważne - o co od początku walczyłem, zgłaszając wobec tego głosowania wniosek o jego unieważnienie tuż po jego przeprowadzeniu, nie miałem natomiast zastrzeżeń co do samej uchwały, poza tym, że w ogóle taka uchwała została podjęta;
3. Wiedzę o nieprawidłowym podjęciu uchwały przez zarząd otrzymałem od Pana B.Walczaka przed zbadaniem przez niego sytuacji w sposób dogłębny i nie budzący żadnych wątpliwości.

Ja ze swej strony przepraszam za wprowadzenie w błąd opinii publicznej w związku z punktem 3.

Wobec zaistniałej sytuacji pragnę wyrazić swoje ubolewanie nad tym, że impreza, która łączyła kibiców różnych drużyn niestety się nie odbędzie, a nasz KK zostanie wystawiony na ogólnopolskie pośmiewisko, za które pełną odpowiedzialność ponosi zarząd w składzie:

Przewodniczący - Tomasz Urbaniak;
Vice Przewodniczący - Robert Bodurka;
Sekretarz - Aleksander Bem;
Skarbnik - Anna Matjasowicz;
Członkowie:
- Stanisław Spalik, Kamil Bremensztul i Grzegorz Bodurka.

Ostatnio zmieniony 05 lis 2009, 16:38 przez grengo, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
rekrut
rekrut

Grengo! Już to pisałem! Sam nie godzisz się ze swoją rezygnacją, albo coraz bardziej się przekonuję, iż nie godzisz się, że ją kk przyjął! Jak czytam te twoje wpisy, to moim zdaniem chcesz obecnie jedynie zaszkodzić kk tylko przez swoją urażoną dumę! Powiem tylko, że nie tędy droga! Ale skoro wielce poświęciłeś się obiektywnemu dziennikarstwu i powoli zapominasz co znaczy bezinteresowne wspieranie KK Tur, to wielka szkoda! Jak widzę i zauważam ponownie w swoim krótkim życiu ludzie się zmieniają i zmienia się ich punkt widzenia od miejsca siedzenia!

[ Dodano: Czw Lis 05, 2009 7:13 pm ]
Pozdrawiam tych co na meczach nie szczędzą gardeł!

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Zakończcie te słowne przepychanki na forum, bo niczemu dobremu to nie służy.
Kibicowanie na hali było i nie jest złe. Mamy rekwizyty, mamy koszulki, kto chce to klaszcze i nic się w tym zakresie pewnie nie zmieni. Więc korzystajmy z możliwości
dobrego kibicowania w tym sezonie.

Tytuł:
rekrut
rekrut

WY NIE WIECIE A JA WIEM JAK ROZMAWIAĆ TRZEBA Z ZARZĄDEM te wszystkie przepychanki się skończą tylko wtedy jak zarząd obecny się zgodzi na organizację MPKK.Panowie proszę was przemyślcie to jeszcze raz wszystkie za i przeciw a mówię wam że na pewno to się opłaci pod względem promocji miasta klubu kibica jak i pod najważniejszym dla was względem FINANSOWYM. Porozmawiajcie ze starym zarządem jak dorośli ludzie a nie udowadniajcie sobie kto jest lepszy a kto gorszy.Pieniądze bedzie wam łatwiej pozyskać i od takich sponsorów o których nowy zarząd nie ma nawet pojęcia a jak ma, to na pewno nie będzie można wyciągnąć pieniędzy na wyjazdy , a na promocję miasta chętnie dadzą i opłaci się to jednym i drugim tzn . Automatycznie skończą się spory , zarząd będzie mógł w spokoju pracować i będzie miał punkt zaczepienia skąd można wykombinować pieniądze na przyszły rok .. Jeszcze raz proszę was o to schowajcie swoje EGO w kieszeń złapcie się za jaja i dojdzcie do porozumienia Takie mistrzostwa powinny i muszą się odbyć . TO WSZYSTKO ............................................................................................................................... :smt084

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

mauzer pisze:
Grengo! Już to pisałem! Sam nie godzisz się ze swoją rezygnacją, albo coraz bardziej się przekonuję, iż nie godzisz się, że ją kk przyjął!

No właśnie - powtarzasz się i nie masz racji.

mauzer pisze:
Jak czytam te twoje wpisy, to moim zdaniem chcesz obecnie jedynie zaszkodzić kk tylko przez swoją urażoną dumę!

Tu jesteś w błędzie. Tłumaczyłem to Tomczanowi - Tobie nie muszę.

mauzer pisze:
powoli zapominasz co znaczy bezinteresowne wspieranie KK Tur

Ooo! Tego to na bank nie zapomnę do końca życia, tym bardziej, że wraz z bezinteresownością włożyłem w KK kilka lat życia, trochę kasy (telefony i przejazdy) oraz masę zdrowia i nerwów, więc gwarantuję, że nie zapomnę.

mauzer pisze:
Jak widzę i zauważam ponownie w swoim krótkim życiu ludzie się zmieniają i zmienia się ich punkt widzenia od miejsca siedzenia!

O! I tu doszliśmy do sedna sprawy. Kiedy jeszcze nie byłeś członkiem KK, to nie robiłeś nic na jego rzecz. Nie zmieniłeś się mimo zmiany miejsca siedzenia. Jesteś w KK i nadal nic nie robisz na jego rzecz poza przychodzeniem na mecz, czasem na zebranie i udzielaniem się na forum, by kogokolwiek Tobie niewygodnego skrytykować. Chyba nie zaprzeczysz, bo jakoś przez półtora roku nie zauważyłem abyś udzielał się przy jakiejkolwiek inicjatywie podejmowanej przez zarząd. Niestety członkostwo w KK nie niesie za sobą wyłącznie obowiązku dopingowania drużyny, ale zobowiązuje również do innych rzeczy, o których mówi statut, który pewnie jest Ci obcy.

Marek77 - skąd Ty to wszystko wiesz? (nie musisz odpowiadać) :smt023 :smt023 :smt023

Ostatnio zmieniony 05 lis 2009, 20:59 przez grengo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

Mauzer te twoje życie nie jest takie krótki chłopie masz 34 lata HHHAAAAAAA ja mam mniej i świetnie się z tym czuje chłopie nie oszukasz czasu i mnie nie oszukasz hahahahaha To są żarty oczywiście ale fajnie poczuć się młodym .

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

grengo pisze:
Wobec zaistniałej sytuacji pragnę wyrazić swoje ubolewanie nad tym, że impreza, która łączyła kibiców różnych drużyn niestety się nie odbędzie, a nasz KK zostanie wystawiony na ogólnopolskie pośmiewisko, za które pełną odpowiedzialność ponosi zarząd w składzie:

Przewodniczący - Tomasz Urbaniak;
Vice Przewodniczący - Robert Bodurka;
Sekretarz - Aleksander Bem;
Skarbnik - Anna Matjasowicz;
Członkowie:
- Stanisław Spalik, Kamil Bremensztul i Grzegorz Bodurka.

brawo dla zarzadu. nie dosc ze co niektorzy sa w klubie od niedawna to przyczyniaja sie do upadku imprezy ktora jednoczy wszystkie kluby kibica PLK i daje przyklad innym kibicam z innych dyscyplin sportu w kraju ze mozma sie spotkac raz w roku rozegrac turniej wylonic mistrza .przy okazji dobrze sie pobawic i przy tym nie zrobic jakies zadymy i sie pobic.
jako tylko zwykly kibic ktory nawet nie jest czlonkiem waszego klubu kibica mam dla was tako propozycje : moze lepiej bedzie jak rozwiazecie ten caly kk tur i wrocicie do korzeni mam na mysli to co bylo kilka albo i kilkanascie lat temu.gdzie na sektor przychodzily ludzie ktorzy dla" KS TUROW" oddawali serce !

Tytuł:
rekrut
rekrut

Grengo! Kończac z Tobą tą bezsensowną polemikę!!! Zapytaj kilku osób co zrobiłem bezinteresownie dla Turowa (drużyny) z myślą o tym, że m.in. jak ktokolwiek z zarządu, także byłego i pod Twoim przewodnictwem, będzie chciał dla kk coś wynegocjować z prezesem, tym obecnym i paroma poprzednimi, to spojrzą oni w naszą kk stronę z jeszcze bardziej przychylnym okiem! Bez odbioru! Z Tobą kończę to jałowe pisanie!!!
Ponownie pozdrawiam tych co nie szczędzą gardeł na meczach! Turów!

Ostatnio zmieniony 06 lis 2009, 9:16 przez mauzer, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

mauzer pisze:
Zapytaj kilku osób co zrobiłem bezinteresownie dla Turowa (drużyny)

No właśnie dla drużyny, nie dla KK, więc faktycznie nie ma sensu polemika z Tobą.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

grengo pisze:
!Kibic napisał/a:
jezeli chodzi o mpkk to jestem tylko zdziwiony dlaczego staru zarzad mogl je zorganizowaca nowy nawed nie podjol zadnej walki tylko rzucil recznik . nie jestem zwjazany w tym temacie ale wydaje mi sie ze to dobra promocja nie tylko miasta ZGORZELCA ale i pokazania ze ZGORZELEC KOCHA KOSZYKOWKE

Twoje słowa są jak miód dla moich oczu

Raptem trzy osoby na tym forum są za MPKK w tym dwóch nowych użytkowników mam wrażenie że sami ich wykreowaliście i lejecie sobie miód na oczy. Na swoim blogu piszesz jaki to kulturalny jesteś, jeżeli to co mówiłeś do tego starszego Pana na zebraniu, można nazwać kulturą to brawo :oops: gość chciał zadać pytanie a Pan były Prezes do niego - cytuję: "zamknij się za mało piwa wypiłeś " - no no kultury zero ... :smt044 :smt082
Cierpisz na manie wyższości!! twierdząc:

cytuję- "zarząd złamał prawo, bo podjął uchwałę o nie organizowaniu VI MPKK nie będąc uprawnionym do podejmowania uchwał odwołujących imprezę tej rangi, tj. o niezastosowanie się do par.27 pkt 1 Statutu KK TUR". po czym piszesz
grengo pisze:
W świetle nowych faktów:

czyli Zarząd był uprawniony !!
Taka mała prośba na koniec zanim coś napiszesz Przemyśl to albo zaczerpnij wiedzy w tym temacie jak to Ty ładnie potrafisz krytykować innych !! nie macie wiedzy w tym temacie!! :smt026 :smt026

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

każdy pisze swoje 3 grosze i ja pozwolę sobie napisać 3-4 grosze:

1. Podzielam zdanie, że nowemu prezesowi trzeba dać czas na wykazanie. Trzeba mu dać szansę a po roku można rozliczać i porównać jego osiągnięcia i osiągnięcia wcześniejszego zarządu. Myślę, że przy odpowiednim zaangażowaniu "pokonanie" poprzedniego "teamu" będzie bułką z masłem. Od siebie życzę Tomczanowi&spółce powodzenia. Wybrani zostali większością głosów i tym samym mają votum zaufania.

2. Osobiście uważam, że pieniądze które miałyby być przeznaczone na MPKK mogłyby zostać przeznaczone na sprawy, z których skorzysta większość z KK a nie tylko grupa. Poza tym organizatorzy tego turnieju mogą spokojnie pozyskac potrzebne pieniądze ze źródeł nie pochodzacych z KK. Sponsor na taka inicjatywę na pewno się znajdzie.

3. Dobro klubu jest dobrem wspólnym, tak więc wszyscy bez względu na poglądy powinien dążyć do tego aby "klubie i na hali było lepiej i żyło się dostatniej".

ok. 3 grosze były

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.