Dzisiaj jest 20 cze 2025, 18:47

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

faworynka pisze:
Tomski ma rację.... powinno się go zamknąć, może przez ten czas co niektórym gorące głowy trochę ochłoną.....
To jest temat o KK a nie o osobistych, rodzinnych sprawach poszczególnych członków Klubu Kibica. Więc zachowajcie trochę kultury. Sprawy rodzinne grenga są jego osobistymi sprawami, a nam wszystkim nic do tego. Więc dajcie sobie na luz.
Rozmawiajcie sobie do woli na tematy ogólnie pojętej działalności KK, ale na litość boską zachowajcie trochę przyzwoitości i nie mieszajcie KK z życiem osobistym. To są dwie odrębne sprawy, a sprawy prywatne nie powinny nas w ogóle interesować. Niestety to wszystko zaczyna się tu mieszać......

Dziękuję Ci za wytłumaczenie niektórym użytkownikom forum, do czego ono służy.

Klaudi pisze:
Tatuś było do ciebie

Zauważyłem, ale niestety wcześniejszy wpis jana1956 tak mnie zaabsorbował, że popełniłem błąd niezrozumienia. Przepraszam - tak, tak - potrafię przyznać się do błędu.

[ Dodano: Nie Lis 08, 2009 11:20 am ]
Cytuj:
A ja dodam co się działo w łodzi z biletami?

Miałem nie pisać, ale muszę zapytać:

Świstak a co stało się z pieniędzmi, które ludzie wpłacali Tobie za karnety w sezonie 2006/07 (kwota ok.11 000 pln) i dlaczego dopiero pokazany Ci przez M.Olszaka pozew do sądu spowodował ich zwrot?

"Kto jest bez winy niechaj pierwszy rzuci kamień"

Ostatnio zmieniony 08 lis 2009, 11:22 przez grengo, łącznie zmieniany 3 razy

Tytuł:
obserwator
obserwator

Myślę że chcesz się spotkać ze mną tam ,gdzie wszystkich ostatnio tym straszysz .Pamiętaj bezpodstawne oskarżenia są karalne.Na pewno to wyjaśnię i dam informację na ten temat .Dziwię się moderatorowi że nic nie robi!!!!!

[ Dodano: Nie Lis 08, 2009 11:37 am ]
:smt084 :smt084 :smt084 :smt084

Tytuł:
VIP
VIP

Odzywam się w temacie, bo otrzymałem dzisiaj od grengo prośbę o zabezpieczenie dwóch postów oraz ip osób, które wypowiadały się w tym temacie. Oczywiście dane zostały zabezpieczone zgodnie z życzeniem użytkownika, ale zostaną udostępnione wyłącznie na wyraźne wezwanie ze strony policji.

Teraz kilka słów komentarza odnośnie dyskusji. Użytkownicy, którzy nie zaprzestaną wycieczek osobistych względem siebie otrzymają ostrzeżenie. Potem drugie i końcowe trzecie. W moim przekonaniu (choć to tylko moje zdanie) grengo nie ma podstaw do wstępowania na drogę sądową. Jeżeli jednak to zrobi, z zaciekawieniem będę przyglądał się sprawie. Tyle ode mnie w sprawach technicznych.

Jeżeli którakolwiek ze stron chce kontynuować pranie brudów, to zapraszam na PW. Autorzy postów, które będą tego dotyczyły po moim komunikacje będą "nagradzani" czerwonym paskiem ostrzeżenia.

Życzę owocnej dyskusji.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

darofrt pisze:
Bylby to pierwszy klub w PLK z wlasnym hymnem,a(spiewac kazdy m
oze 1lepjej 2 gorzej)

i tu sie z toba nie zgodze jest klub ktory ma swoj hymn to jest slask wroclaw

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Może coś takiego, na nutę "...Róża czerwona..." z filmu "Jak rozpętałem drugą wojnę światową" :

Turów Zgorzelec
To kibiców Bóg
Turów nie przegra
Chociaż wielki trud.

Meczyk wygramy
Wszystkich pokonamy
Punkty za walkę
Taki to nasz cel.

Turów Zgorzelec
To kibiców Bóg
Tuuuuurów
Jedyny nasz klub.

Taka propozycja oczywiście :lol: :oops:

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Słaby tekst Tomczan. Najpierw niech wszyscy nauczą się śpiewać już poznane przyśpiewki w tym "lalalala hej Turów kosz, lalalala Turów Zgorzelec kosz" a potem ucz prezesiku KK hymniku hahahahahahahahahaha.

PS. Tomek widzimy się na meczyku. :smt026

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Potrafisz skomentować. :cry:
Pewnie jak potrafisz komentować to i pewnie potrafisz myśleć :lol: :roll:
Wymyśl jakiś dobry tekst.
To są tylko propozycje.

PS. Ano spotykamy się :D

Pozdrawiam

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Świstak pisze:
Pamiętaj bezpodstawne oskarżenia są karalne.

Najbardziej ujęło mnie słowo "bezpodstawne", które ma się nijak do prawdy, którą znasz Ty, znam ja i zna jeszcze kilka osób, włącznie z osobą, której proponowałeś różne ciekawe rzeczy po meczu w Ostrowie, kiedy spadłeś na parkiet i dostałeś ksywkę Air Świstak.

Świstak pisze:
Dziwię się moderatorowi że nic nie robi!!!!!

a co ma niby robić? Czyli Tobie wolno, ale o Tobie już nie?

aleksander pisze:
zostaną udostępnione wyłącznie na wyraźne wezwanie ze strony policji.

Tak właśnie to sobie wyobrażam.

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
Użytkownicy, którzy nie zaprzestaną wycieczek osobistych względem siebie otrzymają ostrzeżenie

Jesli Admin musi juz wchodzic tak ostro to naprawde musi byc zle.

P.S Grengo prawdopodobnie zostales mistrzem czerwonego pasa jako I

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Avaddon18 pisze:
Grengo prawdopodobnie zostales mistrzem czerwonego pasa jako I

co tam czerwony - ja chcę czarny pas!!!

admin - czuwaj, bo będzie się działo...ale proszę przed dekoracją w czarny pas zadzwoń, to zaproszę znajomych :smt026 :smt026 :smt026

Ostatnio zmieniony 09 lis 2009, 18:23 przez grengo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

Kibice którzy zapisali się na mecz do Warszawy(14.11.09r.),a zapłacili ubezpieczenie proszę uzupełnić pozostałą kwotę,są jeszcze 2 wolne miejsca. :smt026 :smt026 :smt026

[ Dodano: Pon Lis 09, 2009 8:03 pm ]
TURÓW TYLKO TURÓW!!!

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Przez dłuższy czas nie było mnie na forum i niestety nie mogłem moderować, szczególnie tego wątka. Ostrzeżenia będą nadawane z pełną stanowczością - za wyzwiska, przekleństwa i wycieczki personalne. Każdy użytkownik ZAWSZE może zgłosić nieodpowiedni wg. niego post - prawy górny róg każdego posta.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Paawlus możesz zasypać mnie ostrzeżeniami, ale przy całym szacunku jesteście jedynym portalem, na którym wasze prawo działa wstecz. Aleks wrzucił swoje trzy grosze i ostrzegał o przyznawanym czerwonym pasku, który zresztą otrzymałem za wycieczki personalne. Mimo, że sobie z tego nic nie robię pokazałeś swoją małość przyznając mi kolejne ostrzeżenie, choć wcześniej oceniał mnie właśnie Aleks i tego nie zrobił, albo inaczej - sądzę że chciał ująć to w jednym ostrzeżeniu. Wskaż, że od tamtej pory wyzwałem kogokolwiek, a nie będę miał pretensji. Pamiętaj, że nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.
Nie musisz mi kasować tego ostrzeżenia, a ten wpis możesz potraktować jako kolejną wycieczkę personalną. Niech użytkownicy sami ocenią czy od uwagi Aleksa komuś dowaliłem wyzwiskami, za które Ty mnie oznaczyłeś czerwonym pasem nr 2.
paawlus pisze:
Przez dłuższy czas nie było mnie na forum i niestety nie mogłem moderować, szczególnie tego wątka.

Widać, że nadrabiasz - a szef patrzy...
Jesteście żałośni...

Ostatnio zmieniony 10 lis 2009, 9:31 przez grengo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Grengo - mam nadzieję, że nie doskwiera Ci jeszcze syndrom "oblężonej twierdzy" (no offence), choć rozumiem że wobec KK "bijesz głową w mur".. Alex dał Ci ostrzeżenie za wycieczki personalne, a ja za język - Twój cytat:
Cytuj:
Po trzecie: Jeżeli nie znasz prawdziwych powodów, dla których zmieniłem nazwisko, to znaczy że jesteś łajzą, ścierwem, szmatą, itp., itd, która nie ma zielonego pojęcia o tym co mnie do tego skłoniło, a której brak merytorycznych argumentów do dyskusji i w ten sposób próbuje pokazać swoją wyższość. Ja nie wstydzę się swojego nazwiska, którego ANALFABETO nawet nie potrafisz poprawnie napisać. Dla mnie jesteś zwykłą Pi.dą, bo nie umiesz normalnie walczyć na słowa.

Gdy przeglądałem te bodaj 10 stron postów umknęło mojej uwadze, że alek właśnie za to Cię ukarał. Teraz ewentualnie alek może odjąć moje ostrzeżenie.

PS Alex nie był, nie jest i nie będzie moim "szefem" jak to ująłeś!! Swoją funkcje wykonuję dobrowolnie i non-profit.

PS 2 jan1956 oraz Klaudi dostają ostrzeżenia za prowokacje i wycieczki personalne.

PS 3 Każdy przejaw wulgaryzmów i szkalowania zostanie ukarany, a na wniosek osoby pokrzywdzonej post oraz numer IP zostanie zabezpieczony.

Pozdrawiam.

Ostatnio zmieniony 10 lis 2009, 11:07 przez paawlus, łącznie zmieniany 4 razy

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

paawlus pisze:
Grengo - mam nadzieję, że nie doskwiera Ci jeszcze syndrom "oblężonej twierdzy" (no offence), choć rozumiem że wobec KK "bijesz głową w mur".. Alex dał Ci ostrzeżenie za wycieczki personalne, a ja za język - Twój cytat:
Cytat:

Po trzecie: Jeżeli nie znasz prawdziwych powodów, dla których zmieniłem nazwisko, to znaczy że jesteś łajzą, ścierwem, szmatą, itp., itd, która nie ma zielonego pojęcia o tym co mnie do tego skłoniło, a której brak merytorycznych argumentów do dyskusji i w ten sposób próbuje pokazać swoją wyższość. Ja nie wstydzę się swojego nazwiska, którego ANALFABETO nawet nie potrafisz poprawnie napisać. Dla mnie jesteś zwykłą Pi.dą, bo nie umiesz normalnie walczyć na słowa.

Gdy przeglądałem te bodaj 10 stron postów umknęło mojej uwadze, że alek właśnie za to Cię ukarał. Teraz ewentualnie alek może odjąć moje ostrzeżenie.

Przyjmuję Twoje wyjaśnienia, bo darzę Cię forumową sympatią. Na zdjęciu ostrzeżeń mi nie zależy więc tu pozostawiam dowolność Alkowi.

paawlus pisze:
PS Alex nie był, nie jest i nie będzie moim "szefem" jak to ująłeś!! Swoją funkcje wykonuję dobrowolnie i non-profit.

Tego akurat nie wiedziałem więc przepraszam, ale tak to sobie jakoś sam poukładałem.

Pozdrawiam.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.