nicek pisze:
jaro28 napisał/a:
może cię w końcu szlag trafi
I będzie święty spokój...........
Powoli już się to dzieje... 3 warny już są- jeszcze jeden, jeszcze jeden !!:)
paawlus pisze:
1) Dobrym ruchem wydaje się pozyskanie Chrisa Danielsa
Dobry - szybki, dobry pod tablicami... jeżeli wypali z tym zawodnikiem... ale utkwiła mi w pamięci zachowanie Chrisa w meczu Polpak - Kotwica, puściły mu nerwy i ciosem wymierzał sprawiedliwość na parkiecie... Czy Saso czasami nie szuka odpowiedzi na Sowa i Gurovica?

mecz Turów - Prokom w 5 kolejce...w dodatku na własnym parkiecie

tak na poważnie mam nadzieję, że Burovica i Sowa nie zobaczymy już w PLK... Zawsze uważałem go za gwiazdora Danielsa (takie pozory stwarzał). Saso nie sprowadza takich do siebie, mam nadzieję, że ja to często bywa "pozory często mylą".
paawlus pisze:
2) Czy David i Thomas są dla nas już zupełnie "unavailable"?
.
Spokojnie... agenci pewnie ostro mieszają w głowach obu tych zawodników.. Jeżeli ani jeden nie dostanie się do NBA, a trenerem w Zgorzelcu został Saso oboje chcieli grać dla niego... nie ekscytujcie się tak tą Hiszpania i Rosją... poczekajmy... Odnośnie Kelatiego i Logana... gdzieś w Hiszpani, gdzieś w Moskwie...pisząc żartem, to Iwo, Witka, Copeland...mogą gdzieś podpisać w Zgorzelcu...bo drugi Zgorzelec mamy na Wielkopolsce...
paawlus pisze:
3) Cieszy pozostanie Iwo i Witki
Jeszcze nie podpisali...bynajmniej nie ma oficjalnej informacji...
paawlus pisze:
4) Czy Saso będzie jednak czekał na tego Jasona Richardsa, a jeśli nie to kto będzie 1 rozgrywajkiem?
Niech nie czeka... Ale, ze Saso chcial młodego

Amerykanina prosto po NCAA

Saso raczej nie był zwolennikiem ściągania takich zawodników. Wolał z Europejskich klubów kogoś ściągnąć.
paawlus pisze:
5) Marin Han miał wieloletni kontrakt, a już po roku odchodzi?
Podpisywał za czasów A. Krygiera... Może nowemu prezesowi coś się nie spodobało... Może Saso go nie chce?? nie wiadomo...
paawlus pisze:
6) Co z Szymańskim? Wg mnie chłopak powinien dostawać po kilka minut w meczu.
Tylko kiedy te minuty? Druga kwarta raczej dla Bochno, Strzeleckiego i Jarmakowicza.. Szymański co najwyżej może przejdzie okres przygotowawczy z Saso. Szymański raczej "odpada" ze względu na brak udziału podczas porannych treningów (szkoła)...
yARO_81 pisze:
Ad.4.
Dwie "jedynki" to rowni gracze z Balkanow (najwiecej kosztowali)
Może więcej konkretów?gdzie grali, a może nazwiska znasz

?
Alex76 pisze:
Copeland na 90% jest w Turowie
Ojjj i co?? Gdzie się podziali Ci przeciwnicy jak pisałem jako jeden z pierwszych o Copelandzie

? Jednak moje źródła też są dobre

)))))...