Dzisiaj jest 06 lip 2025, 10:51

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Logan juz podpisal z jakims klubem z Moskwy kontrakt za pol banki chyba zielonych.
Andres za chyba 230k jesli dobrze pamietam na Ukraine :/

Tytuł:
obserwator
obserwator

Właśnie, wreszcie Szczepan napisał coś mądrego ;) :lol:

Łukaszek - nie sposób się nie zgodzić z twoim zdaniem na temat wartości zawodnika. Kelati i Logan są świetnymi koszykarzami ale jak na polskie standardy. To tutaj są gwiazdami. Niestety, poza naszymi granicami takich graczy jest na pęczki i gdyby europejscy potentaci zatrudniali każdą taką gwiazdkę (a w każdej lidze krajowej objawia się ich rocznie paru) to ich składy przypominałyby małe armie zawodników :-?

Tytuł:
obserwator
obserwator

No i Azlo widzę ze w koncu się zgadzamy:-) :smt058

Tytuł:
rekrut
rekrut

Yaro 81 pewne jest już na 100% że Logan podpisał kontrakt z Moskwą .

Tytuł:
obserwator
obserwator

lukaszek pisze:
No i Azlo widzę ze w koncu się zgadzamy:-) :smt058

Póki co na razie w tym jednym zagadnieniu :lol:

arr998 - ty się pytasz, czy potwierdzasz ws. Logana?

Tytuł:
obserwator
obserwator

Azlo :D .Moim zdaniem najlepiej byłoby się skupic na zawodnikach ktorzy przyjdą do zgorzelca a nie na tych ktorych odejdą.A juz zasmiecanie forum newsami typu kelati do cska moskwa to gruba przesada........ :smt044 Ja z chęcią widziałbym zamiast Witki Marcina Srokę oraz davida copelanda z polpharmy.........

Tytuł:
gaduła
gaduła

Zaśmiecanie forum pomyslami kogo to byśmy widzieli chętnie w Zgorzelcu nie ma najmniejszego sensu. Na ogórasy z tej kategorii musimy jeszcze poczekać do momentu az juz bedzie trener . Mamy ogórki róznych gatunków :lol:

Tytuł:
obserwator
obserwator

E tam, to nie jest oficjalna strona Turowa tylko wątek ogórkowy. Każdy może napisać o jakim składzie marzy albo co ciekawego posłyszał odnośnie dotychczasowej obsady, a reszta ewentualnie odpowiednio skomentować albo obśmiać. O konkretach popiszemy, jak już będą znane.

Ja tam jestem ciekawa, gdzie się wybierze Logan :)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Azlo pisze:

yARO_81 pisze:
Logan juz podpisal z jakims klubem z Moskwy kontrakt za pol banki chyba zielonych.

Kelati prowadzi rozmowy z klubami z Hiszpanii.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Tylko ciekawe czy "rozmowy" i ewentualne plotki na temat jego przejscia do innych druzyn są prawdziwe czy tylko służa podbiciu ewentualnego kontraktu w turowie w przyszłym sezonie......:-)

[ Dodano: Sro Cze 11, 2008 10:57 am ]
Tak czy siak nowego prezesa Pana Waśniewskiego czeka niezły test z menedzerki i zarządzania......Jakos nie mam zaufania do tego pana ale pozyjemy zobaczymy.I mam nadzieję ze nie będzie powrotu do siermięznych czasów gdy zawodników sciagano z ligi szwedzkiej czy finskiej:-).Bo to ze z davidem loganem,rodriguezem mozemy się pozegnac jest przesądzone....A jak odejdzie saszo filipowski to mozemy pozegnac sie z resztą zawodników.....

Tytuł:
obserwator
obserwator

yARO_81 pisze:
Azlo pisze:

yARO_81 pisze:

Kelati prowadzi rozmowy z klubami z Hiszpanii.

Co pozwala domyślać się, że Saso Filipovskiego też już nie będziemy więcej w Zgorzelcu oglądać...

No to idzie NOWE. Mam nadzieję, że nie gorsze od STAREGO.

Cytuj:
Tak czy siak nowego prezesa Pana Waśniewskiego czeka niezły test z menedzerki i zarządzania......Jakos nie mam zaufania do tego pana ale pozyjemy zobaczymy.I mam nadzieję ze nie będzie powrotu do siermięznych czasów gdy zawodników sciagano z ligi szwedzkiej czy finskiej:-)

No popatrz, znowu mogłabym się podpisać pod twoją wypowiedzią :shock:

Tytuł:
obserwator
obserwator

AZLO jeszcze raz będziemy się zgadzac i browar (najlepiej LESZEK) :D

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

yARO_81 pisze:
Andres za chyba 230k jesli dobrze pamietam na Ukraine :/

Skąd masz takie dokładne info co do wartości kontraktów? Gadałeś z nimi?

arr998 pisze:
Yaro 81 pewne jest już na 100% że Logan podpisał kontrakt z Moskwą .

Ale z którą "Moskwą": CSKA? Dynamo? Triumph Lyubertsy?

Azlo pisze:
Co pozwala domyślać się, że Saso Filipovskiego też już nie będziemy więcej w Zgorzelcu oglądać...

No to idzie NOWE. Mam nadzieję, że nie gorsze od STAREGO.

Tu możesz być w dużym błędzie...na Saso aż tak bardzo nie czekają w euroligowej Hiszpanii...jeszcze nie teraz.

lukaszek pisze:
Tak czy siak nowego prezesa Pana Waśniewskiego czeka niezły test z menedzerki i zarządzania......Jakos nie mam zaufania do tego pana ale pozyjemy zobaczymy.

Co do 1 zdania to zgoda. Jednak w drugim się raczej mylisz, choć pewną dozę nieufności trzeba mieć do wszystkiego. Wtedy można być pozytywnie zaskoczonym.

Każdy coś tam słyszał i chce się tym podzielić. Ma to jakiś sens, bo każdy jest ciekawy jak będzie wyglądał nasz zespół w przyszłym sezonie, czy ktoś z obecnej drużyny pozostanie... Jednak poczekajmy na jakieś w miarę oficjalne i sprawdzone informacje, nitroo- where are you? ;)

Ostatnio zmieniony 11 cze 2008, 10:20 przez paawlus, łącznie zmieniany 4 razy

Tytuł:
pismak
pismak

dlaczego tak uparcie laczycie i uzalezniacie prace w klubie jednych od drugich? co to jakas grupa kochasiow - papuzek-nierozlaczek, co cale zycie musi byc razem? To dorosli ludzie, wybrali sport zawodowy jako swoj sposob na zycie i normalne jest , ze kiedys ich drogi sie rozejda, a kiedys moze zlacza.

Odejdzie ten czy tamten. Trudno.
Najwazniejszy jest trener. To nawazniejsza postac w klubie. W kazdym madrze (ulubione slowo Filipovskiego;) zarzadzanym klubie. Od niego wszystkiego sie zaczyna i na nim wszystko sie konczy.....

Bedzie dobry trener, beda wyniki. A zawodnicy to kwestia (na razie) wtorna.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Najwazniejszym pytaniem czy w zarządzie pge chcą zeby turów w perspektywie kilku lat dołączył do druzyn euroligowych?A co za tym idzie lepsi trenerzy i zawodnicy,czy moze utrzymają dotychczasowy poziom finansowania?Oto jest pytanie :shock:

[ Dodano: Sro Cze 11, 2008 11:36 am ]
I dobrze krzywuss powiedział,nie ma co się przywiązywac do zawodników bo to normalne ze dobrzy zawodnicy odejdą do lepszych zespołów......Biznes jest biznes.Wazne zeby na ich miejsce przyszli tacy sami lub lepsi....Scouting scouting i jeszcze raz scouting.......

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.