Meczu nie oglądałem więc ciężko mi się do czegokolwiek odnieść, ale według mnie ten mecz zabiera nam PO. Fisher jest do wymiany już teraz, z myślą pod kolejny sezon. Innej opcji nie widzę.
manzir pisze:
Zastanawiam się, co wycisnąłby z tego zestawu zawodników Kicia?
Co tam Kicia.. Kairys jest cały czas wolny.
Cytuj:
- Nie jest łatwo wygrać mecz z 18 stratami, ale było widać, że drużyna jest zmęczona po ostatnim tygodniu. Mamy taki świetny plan, że po takim mocnym turnieju (Puchar Polski - przyp.red), w kolejnym tygodniu czekają nas dwa mecze. Nie dziwię się więc temu, że niektórzy zawodnicy są po prostu zmęczeni - tłumaczył porażkę Mathias Fischer.
Dobrze wiedzieli, że po PO dwa arcyważne mecze w krótkim odstępie czasu, a mimo to zajechali zespół dla nic nie wartego pucharu. Już sam nie wiem kto jest tam bardziej nieświadomy trener, czy prezes, którego bezczynność zaczyna mnie lekko mówiąc wku***ć.
Tym czasem Baran zbiera kolejne zwycięstwo, co prawda ze słabym Kutnem, ale bez Czerapowicza, Maddoxa i jeszcze bez Wallace'a. Mają w tym momencie bilans 13-8! Wygrywają po prostu wszystko co mają wygrać. Szczerze? Mam nadzieje, że uda im się w niedziele nam dowalić, a wtedy ktoś będzie musiał polecieć. Ja już w PO nie wierzę. Nie z taką grą na wyjeździe, nie z takim terminarzem, nie z tym trenerem. WSTYD!