Panowie rozwalił mnie post, że śmignął komuś przed oczami Dylu samochodem w zgolu... Tur16, a jak widzisz blondynkę za kierownicą, to nie śmignęła Ci przed oczami czasami Carmen Electra?
Filmik przedni... Patrząc na jego wejścia, szybki rzut... Loganowi po V kolejce (mecz z Prokomem) tylko piątki mu przybijemy, a Copelanda będziemy podrzucać na rękach

Pod okiem Saso, to będzie b.dobra 1 ze świetnym rzutem... Wzrost aż takiej roli nie gra w obecnych czasach w koszykówce... Drole na 5 - 200cm, a niektórych klasowych centrów połykał jak chciał.. to samo będzie na "1" z Copelandem...Tym bardziej, że on się nie boi wejść pod kosz, ładnie rzuca po zasłonie... Będzie pożytek na pewno nie mniejszy niż z Logana... Teraz go chwalicie po filmach...a jak napisałem jako 1, że bym go widział w Turowie (ma się źródła ;D), to negatywnie co do jego osoby...Szybko zmienicie zdanie

Logan też wielu osobom nie pasował w Zgorzelcu... identycznie będzie z Donalndem, ale czas wszystko zmieni

Wydaje mnie się, że nawet gdybyście nie chcieli zmienić zdania co do DC, to będziecie zmuszeni (ale czas pokaże)... Copeland - Daniels... Ufff w PLK powinni zrobić statystki ilości wsadów danego gracza... Bo Saso pewnie nie tylko będzie ich wykorzystywał w obronie, ale w ataktu...
Właśnie... Patrząc na dotychczasowe zakupy Turowa, stawiam że skład będzie jeszcze bardziej ofensywny... Saso przyzwyczaił do mocnej obrony, z dobrym atakiem, a co Wy na to jak bardzo dobra obrona + bardzo dobry atak

?
Nie wierzę w Hicksa, ale skoro były plotki o Slaninie... Copeland-Daniels-Hicks... Heh pisać dużo nie trzeba co by się działo na parkiecie