Dzisiaj jest 16 lip 2025, 23:21

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

nicek pisze:
gregor-85 pisze:
bo Dylu smiga sobie swoim BMW M5

To jednak wszystkiego przez nos nie przepuścił? :grin:

Przeciez ostatnio w wywiadzie mowil, ze jezdzi golfem 3 :P ale czeka na sprowadzenie BMW :)

Tytuł:
pismak
pismak

A auto... szczerze nie wiem :P Szybko było i patrzyłem na gościa, ale z tego co widzę, to to był sobowtór lub wytwór mojej wyobraźni :)
Sorki za narobienie nadziei :D

Ostatnio zmieniony 09 lip 2008, 21:38 przez tur16, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

hehe, no filmik z Copelandem robi wrazenie.. jeszcze niech go Saso podszlifuje i bedzie kolejny diamencik;)

[ Dodano: Sro Lip 09, 2008 4:39 pm ]
nitroo pisze:
nicek pisze:
gregor-85 pisze:
bo Dylu smiga sobie swoim BMW M5

To jednak wszystkiego przez nos nie przepuścił? :grin:

Przeciez ostatnio w wywiadzie mowil, ze jezdzi golfem 3 :P ale czeka na sprowadzenie BMW :)

to chyba stary wywiad bo ja widzialem juz tą BMKe jakis czas temu ;)

Tytuł:
obserwator
obserwator

gregor-85 pisze:
to chyba stary wywiad bo ja widzialem juz tą BMKe jakis czas temu

sprzed 3-4 dni? ]:->

Tytuł:
gaduła
gaduła

Panowie rozwalił mnie post, że śmignął komuś przed oczami Dylu samochodem w zgolu... Tur16, a jak widzisz blondynkę za kierownicą, to nie śmignęła Ci przed oczami czasami Carmen Electra?
Filmik przedni... Patrząc na jego wejścia, szybki rzut... Loganowi po V kolejce (mecz z Prokomem) tylko piątki mu przybijemy, a Copelanda będziemy podrzucać na rękach :D Pod okiem Saso, to będzie b.dobra 1 ze świetnym rzutem... Wzrost aż takiej roli nie gra w obecnych czasach w koszykówce... Drole na 5 - 200cm, a niektórych klasowych centrów połykał jak chciał.. to samo będzie na "1" z Copelandem...Tym bardziej, że on się nie boi wejść pod kosz, ładnie rzuca po zasłonie... Będzie pożytek na pewno nie mniejszy niż z Logana... Teraz go chwalicie po filmach...a jak napisałem jako 1, że bym go widział w Turowie (ma się źródła ;D), to negatywnie co do jego osoby...Szybko zmienicie zdanie ;) Logan też wielu osobom nie pasował w Zgorzelcu... identycznie będzie z Donalndem, ale czas wszystko zmieni ;) Wydaje mnie się, że nawet gdybyście nie chcieli zmienić zdania co do DC, to będziecie zmuszeni (ale czas pokaże)... Copeland - Daniels... Ufff w PLK powinni zrobić statystki ilości wsadów danego gracza... Bo Saso pewnie nie tylko będzie ich wykorzystywał w obronie, ale w ataktu...
Właśnie... Patrząc na dotychczasowe zakupy Turowa, stawiam że skład będzie jeszcze bardziej ofensywny... Saso przyzwyczaił do mocnej obrony, z dobrym atakiem, a co Wy na to jak bardzo dobra obrona + bardzo dobry atak :)?

Nie wierzę w Hicksa, ale skoro były plotki o Slaninie... Copeland-Daniels-Hicks... Heh pisać dużo nie trzeba co by się działo na parkiecie :D

Ostatnio zmieniony 09 lip 2008, 22:30 przez PrzecPolitWSpor, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

No to ja dodam, że poszukiwany jest jeszcze jeden rozgrywający :smt026. Mam nadzieję, że tym razem drugi rozgrywający zastąpi godnie pierwszego a nie to co było w poprzednim sezonie;]. Tutaj macie artykuł:
http://www.sportowefakty.pl/kosz/2008/0 ... grywajacy/

Tytuł:
gaduła
gaduła

Takiego JR w składzie nie jeden klub chciałby mieć... ale po Lidze Letniej jeżeli nie podpisze w Miami, to wiadomo, że scouting nie śpi podczas takich imprez i podpisze zapewne z o wiele lepszą drużyną w Europie...

Tytuł:
pismak
pismak

PrzecPolitWSpor - spokojnie... piszę co widziałem, co mi się przwidziało. Nie pisałem "Dylu podpisze w Turowie, bo był w Zgorzelcu. 100% pewne" tylko napisałem, że widziałem...

A co do drużyny na te sezon to czuję, że będzie niewyobrażalnie szybka gra! :D

Tytuł:
gaduła
gaduła

tur16 pisze:
pokojnie... piszę co widziałem, co mi się przwidziało. Nie pisałem "Dylu podpisze w Turowie, bo był w Zgorzelcu. 100% pewne" tylko napisałem, że widziałem...
Jestem spokojny. Ja Ci nic takiego nie zarzuciłem, że podałeś inf. "Dylu w Turowie"... Nie napisałem nawet, że jak widzisz takową blondynkę, to bierzesz ją na noc... Nie wiem dlaczego tak, to odebrałeś :-?

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

PrzecPolitWSpor pisze:
Nie wierzę w Hicksa, ale skoro były plotki o Slaninie... Copeland-Daniels-Hicks... Heh pisać dużo nie trzeba co by się działo na parkiecie :D

Hicks to gigantyczna plotka, jak ze Slanina.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Alex76 pisze:
gregor-85 pisze:
to chyba stary wywiad bo ja widzialem juz tą BMKe jakis czas temu

sprzed 3-4 dni? ]:->

Dokladnie.

Filip Dylewicz pisze:
Jakim samochodem pan jeździ?

- Obecnie golfem trójką. Miałem bmw, ale sprzedałem Przemkowi Łuszczewskiemu z AZS Koszalin. Ale jestem fanem tej marki i w USA czeka już na mnie nowe, sportowe bmw. Czekam na ściągnięcie go do kraju.

Link: http://www.sport.pl/koszykowka/1,65095, ... lalem.html

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

nitroo, Ty spać nie możesz ?:D

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

nitroo pisze:

Filip Dylewicz pisze:
Jakim samochodem pan jeździ?

- Obecnie golfem trójką. Miałem bmw, ale sprzedałem Przemkowi Łuszczewskiemu z AZS Koszalin. Ale jestem fanem tej marki i w USA czeka już na mnie nowe, sportowe bmw. Czekam na ściągnięcie go do kraju.

Link: http://www.sport.pl/koszykowka/1,65095, ... lalem.html

a widzisz... sam mowi ze miał BMW.. nie ingeruje w zycie prywatne zawodnikow wiec nie wiedzialem ze ja sprzedal, ale wiem ze jeszcze całkiem do niedawna była ;) trudno sie dziwic ze przy takich kontraktach zachcialo mu sie zmienic na nowszą...

Tytuł:
rekrut
rekrut

Jeden z najlepszych koszykarzy polskiej ligi ostatnich lat Thomas Kelati zagra w zespole Los Angeles Lakers podczas Ligi Letniej w Las Vegas. Jeśli mu się poszczęści, może stać się zmiennikiem Kobe'ego Bryanta.

Jeśli nie, będzie występował w Eurolidze - w Unicaja Malaga lub Albie Berlin.

- Chcę się sprawdzić wśród najlepszych. Zawsze marzyłem o NBA. Wierzę, że mi się powiedzie i trafię do tej ligi - mówił przed wylotem z Polski Kelati. Widać, że krok po kroku realizuje swój plan. Ostateczne składy drużyn grających w Las Vegas zostaną podane dopiero dzisiaj. Menedżer Kalatiego David Maravilla zapewnia jednak, że jego klient zagra dla Jeziorowców.

- To już postanowione - twierdzi Amerykanin. - Thomas bardzo cieszy się na możliwość gry w Lakers. Nic nie powinno się zmienić - uważa Maravilla.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

ontos pisze:
Jeden z najlepszych koszykarzy polskiej ligi ostatnich lat Thomas Kelati zagra w zespole Los Angeles Lakers podczas Ligi Letniej w Las Vegas. Jeśli mu się poszczęści, może stać się zmiennikiem Kobe'ego Bryanta.

Powodzenia Tomek...oby Ci się poszczęściło...zasługujesz na to.. :)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.