Dzisiaj jest 19 cze 2025, 0:25

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1473 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 99  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

neandertalski pisze:
kiedy będzie wiadomo oficjalnie czy Pan Winnicki zostaje u nas we wsi?

Po rozmowie z prezesem odnośnie $$$ :D

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Zakończony przed kilkoma dnia sezon był bardzo udany. PGE Turów zakończył rywalizację na drugim miejscu o krok o d zdobycia mistrzostwa kraju. Nikt sie tego nie spodziewał i wszyscy są teraz mile zaskoczeni. Wszystko jest niby w porządku.
Przed sezonem podpisana została umowa z PGE dotycząca sponsoringu w ciągu kolejnych trzech lat z odłożeniem części kasy na budowę nowej hali. Plan miał być taki iż z roku na rok mamy budować coraz to silniejszą drużynę która miała opierać sie na młodych zawodnikach. Po każdym sezonie miało być tak że trzon zespołu pozostanie bez zmian tak aby systematycznie grać coraz to lepiej i lepiej.
Według mnie zdobycie w tym sezonie vice mistrzostwa popsuło póki co ten cały plan. Z tego co sie tu wypisuje , nie wiem ile w tym prawdy , ale jeżeli cały trzon drużyny zostanie zmieniony to kolejny sezon znowu może być niepewny. Zawodnicy tacy jak Torey czy Kickert pokazali sie z dobrej strony i ciężko będzie spełnić ich wymagania finansowe. Oni mogą pójść za kasą do innego klubu który np nie gra w pucharach, mogą pójść do zespołu po prostu lepszego i grającego w pucharach za podobną kasę lub poztsać u nas za niewielką podwyżkę i dalej pokazywać sie na arenie europejskiej grając w EuroCup.

Zatem mam nadzieję iż włodarze klubu pójdą po rozum do głowy i zakontraktują na kolejny sezon ponownie trzon drużyny z trenerem Winnickim na czele. Jeżeli oczywiście Winnicki nie będzie w dalszym ciągu coachem to nowy trener przebuduje sobie całkowicie składzik a co za tym idzie znowu będzie jedna wielka niewiadoma.

Ps.

Z niepotwierdzonych źródeł doszła mnie informacją iż pozostanie J.Winnickiego zależy tylko i wyłącznie od możliwości samego dobrania sobie składu a nie tak jak było to w tym sezonie że za niego robili to inni czyt. Pan Łuczak ( podobno ).

Ostatnio zmieniony 26 maja 2011, 10:24 przez Hakeem, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

To ja doloze do worka polakow koszarka xd a co do tego ze Winnicki ma sam wymyslac skald to jest jakies nieporozumnienie czy on sie zajmuje scoutingiem i innego tego typu rzeczemi, chyba nie. Lepeij niech to zostawi ludziom ktorzy za to biora kase, oczywiscie moge zaakceptowac sytuacje w ktrej to Luczak razem z Winnickim RAZEM dobieraja zawodikow wg wczesniej podonych wymagan.

Tytuł:
pismak
pismak

Kamyk to ja już nic nie rozumie!? To kto ma skład ustalać jak nie trener? Dyrektor jest to wyszukiwania zawodników negocjacji ceny ale do akceptacji czy ma być w drużynie to decyduje trener i tylko powinien decydować trener z kim chce i kto gwarantuje sukces. Inne rozumowanie to dla mnie paranoja!

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Kamyk116 no to pojechałeś szeeeroko po bandzie z Koszmarkiem... już widzę jak pędzi leci do Zgolka http://gwizdek24.se.pl/zlota-setka/ukas ... 71473.html

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Ciekawe kiedy ktoś napisze o transferze do Zgolka np. Lampego lub Szewczyka :smt082

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Cypis pisze:
Kamyk to ja już nic nie rozumie!? To kto ma skład ustalać jak nie trener? Dyrektor jest to wyszukiwania zawodników negocjacji ceny ale do akceptacji czy ma być w drużynie to decyduje trener i tylko powinien decydować trener z kim chce i kto gwarantuje sukces. Inne rozumowanie to dla mnie paranoja!

Dokladnie o to mi chodzilo ;] Wiec bez spinki, po prostu nie wuobrazam sobie ze trener wciela sie w role dyrektora sportowego i to chcialem przekazac , moze zle sie wyrazilem xd
Co do koszarka to wiem ze szerooko ale jak juz marzyc xd

Dla rozluznienia atmosfery polecam reportaz o Marcinie Gortacie, moze ktos jeszcze nie ogladal bo material naprawde fajny:
http://sport.tvp.pl/koszykowka/nba/wide ... ta/4388877

Tytuł:
rekrut
rekrut

No to jak dalej sie bawimy w tych Polaków ,bo marek 77 nie napisze kto to.To niech bedzie Marcin Stefański a co :D

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Stefan ma dwuletni pergamin w Treflu... podobnie jak Waca

http://rozrywka.trojmiasto.pl/Stefanski ... n&strona=1

Ostatnio zmieniony 26 maja 2011, 11:55 przez DragisA, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Moze troche off topic ale natknelem sie na ranking klubow europjekich, z niego wynika ze mamy 2 druzyny polskie w nim asseco jest 36 no i turow na mysle dobrym miejscu 67. Oczywiscie jesli by sie udalo uzyskac dobry wynik w pucharach oraz w lidze to mozna by bylo liczyc na awans w przyszlym sezonie. Dodam jeszcze ze za nami sa takie znane klubu jak KK Zagreb, DKV Joventut, CEZ Nymburk czy Union Olimpia

A tu link do wgladu:
http://www.eurobasket.com/service/baske ... anking.asp

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Radek Hyży ]:-> :D

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

A ja myślę, że Michał CHYLINSKI . :lol:

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

DragisA pisze:
Stefan ma dwuletni pergamin w Treflu... podobnie jak Waca

http://rozrywka.trojmiasto.pl/Stefanski ... n&strona=1

Z źródła, którego podałeś wynika też że Paweł Kowalczuk miał ważny kontrakt na sezon 2010/2011, a jednak podpisał z Prokomem.

DragisA pisze:
Kamyk116 no to pojechałeś szeeeroko po bandzie z Koszmarkiem... już widzę jak pędzi leci do Zgolka

Myślisz że po raczej kiepskim sezonie Koszarka jak i całego zespołu Pepsi będzie chciała przedłużyć z nim umowę za taką kasę? Szczerze wątpię.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Moze i nie przedluzy ale jednak Koszarek ma swoja wartosc samo to ze jest podstawowym klepaczem w reprezentacji to juz podnosi sporo cene wiec mysl ze nie realne xd

Tytuł:
obserwator
obserwator

Dr. Dre pisze:
Ciekawe kiedy ktoś napisze o transferze do Zgolka np. Lampego lub Szewczyka

hmmm a ciekawe jak z Maćkiem Lampe albo Szymonem Szewczykiem , wie ktoś czy będę wolni po tym sezonie ? Pod koszem przydał by się któryś bo punktowo potrafią pociągnąć zespół a przy okazji PL paszport . :smt044

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1473 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 99  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.