NoBody pisze:
Wszystkie szczegóły umowy są uzgodnione, na 99 proc. Paweł zagra w przyszłym roku w Turowie. Ale podpisu jeszcze nie mamy - stwierdził prezes Jan Michalski.
Dopóki nie złożył podpisu takich słów nie powinien wydawać w internet... Będzie tak,że Kiko nie zagra u nas,bo ktoś nam go zgarnie sprzed nosa i co wtedy z 99%?!
Pamiętamy jak Krzysiek Roszyk miał grać w Prokomie, ale żadna taka podobna informacja nie wyszła w internet i Krzysiek przeniósł się do Zgorzelca...
I wtedy nam zostanie Kamil "żeluś" Chanas... i przeszli koło nosa Kikowski i Danesi... Ciekawe co wtedy zrobi Turów...
Wg. mnie Danesi na parkiecie o wiele lepiej by prezentował się od Chanasa ... Tym bardziej, że "żeluś" jest podatny na kontuzje... Odnośnie Adama pisałem... Na razie w ogóle nie cieszę się z tych dwóch oficjalnych transferów... Zasrana przechowalnia dla Śląska i do tego mecze we Wrocławiu... Jeszcze kilka sezonów i Turów przeniosą do Wrocławia, a wtedy Ci co bronią p. Michalskiego, ciekawe co powiedzą na przyszytą metkę, którą ma J.M "Co dotknie, to spier***"...
[ Dodano: Pon Lip 27, 2009 5:52 pm ]Cytuj:
Ps:We Wrocławiu miały być mecze z udziałem Adama Wójcika i będą...
AW:Lepiej tak niż wcale.A granie w tym mieście jest lepszym rozwiązaniem niż występy w Libercu.Droga ze Zgorzelca jest dobra,wystarczy nieco ponad godzina jazdy.A kibice dostaną okazję pokazania,że na prawdę są spragnieni koszykówki
Tak szczególnie doświadczony zawodniku, że ciekawe ile spędzasz czasu na polskich drogach... 160, a ~50 km to jest różnica po ch***. Ile ludzi z pracy się zwalniało, aby być w Libercu, teraz tych osób zabraknie we Wrocławiu... Ile osób było, że zanim na nockę w Kopalni/Elektrowni byli w Libercu... We Wrocławiu nie będzie... Ile osób jeździło do Liberca, bo bilety za przejazd nie przekraczał 20 zł z tego co pamiętam w obie strony... Teraz każdy liczy grosz i nie poświęci tyle czasu do Wrocławia i pieniędzy - ponownie zabraknie tych Kibiców, którzy wspierali naszych w Libercu...
Nikt mi nie wmówi, te transfery i granie meczy we Wrocławiu, że to nie wejście w dupę pewnym politykom. Tym bardziej, że ponoć była możliwość grania EuroCup w Zgorzelcu... J.M. boi się utraty stołka i robi, to co góra nakazuje... Wójcik i Chanas zajebiaszcze magnesy... dla kibiców Śląska, których będzie znacznie więcej na meczach od Kibiców Turowa... Cała ta sytuacja przedstawia, że w tym klubie nie ma ludzi odpowiedzialnych... W Klubie jest tylko polityka... a jak wiadomo w Polsce, polityka wszystko jest w stanie spieprzyć...
Haha, a nie mówiłem... Oj panie prezesie... pewnie ten 1% to było dla Turowa, 99% dla reszty Europy... Danesi i Kikowski poza Turowem... Tak jak się tego spodziewałem, bo takich informacji się nie podaje, że na 99% ktoś jest w zespole... czyli coraz bliżej do pewnego stwierdzenia dobrze znanego w Zgorzelcu
...