Dzisiaj jest 25 cze 2025, 0:34

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 99 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

i teraz kemot powied im wszystkim czy nie odwalilismy kawałka pieknej roboty?byłes widziałes i wiesz ze te zawody były nasze siedziałes i widziales ze nie istnieli przy nas to my mamy ten tytuł a stal tylko przetrzymuje ten puchar do 2008-uwierzcie ze kazdy z nas dał wszystko co mógł-(chłopaki płakali jak dzieci po tym meczu z prokomem)i finał był tylko w sobote A BRZMIAŁ TURÓW PROKOM!!!!!!!!!!!
p.s.
lubie prokom-ale zescie im nerwów popsuli!!!!!!!
tarnów sztama!!!!!!!!!!!!!!!
polpak-jak moja blondyna 69?
polecisz na mnie wreszcie?
p.s.
A CHEERS W OSTROWIE BYłY NASZE I KROPKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

SCOOTER pisze:
teraz kemot powiedz im wszystkim czy nie odwalilismy kawałka pieknej roboty?byłes widziałes i wiesz ze te zawody były nasze siedziałes i widziales ze nie istnieli przy nas...

I to jest prawda. Nie wiem co sie stało w półfinale, ale gdybyśmy wygrali z Prokomem to wg mnie Stal nie miała by szans. Oczywiście walka była by do końca ale to Stal była dwa razy słabsza patrząc na wyniki grupowe. Statystyki mówią za siebie Turów +126, a Stal +59.
SCOOTER pisze:
to my mamy ten tytuł a stal tylko przetrzymuje ten puchar do 2008

formalnie to tytuł i puchar ma Stal :-? , a nie my. Ale za to my i tak byliśmy najlepsi i to nie tylko w mojej opini.

Paweł powiedz mi co się stało w półfinale, że przegraliśmy??

P :smt023 zdr :smt023 .

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

sędziowie i kolosalne nieporozumienie w ostatniej akcji pomiedzy ostrym mna i kutrem -to był tzw wypadek przy pracy tylko nie w tym momencie co trzeba!-NAWET NIE WIECIE CO MY CZUJEMY !ZAL SMUTEK I TEN BOL W SERCACH-GRALISMY DLA WAS I SPAPRALISMY ROBOTE 6 MIESIECY PRZYGOTOWAN POSZłO W PI...DU!MOGE TYLKO POWIEDZIEC -BYLISMY NAJLEPSI ZGUBIłA NAS PEWNOSC!(i najsłabsi sedziowie SWIATA)

ZA ROK TEN PUCHAR WRóCI Z NAMI !!!!!!!!!1
KK KNUR!!!!!!!!!!
DZIEKI ZA GRE ODWALILISMY KAWAł DOBREJ ROBOTY!!!!!

[ Dodano: Pon Cze 11, 2007 1:30 pm ]
śLEPI SEDZIOWIE?!-SZUKAC W OSTROWIE!!! ]:->

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Wierzę, że wypruwaliście sobie flaki na boiskach, ale z tą sędziowską mafią czasem się nie da wygrać. Czasami odnoszę wrażenie, że są nietykalni jak włoska Camorra, jednak wierz mi, że ich czas jest policzony. Minister Lipiec skończy z PZPN, to mam nadzieję, że weźmie się za pojechany PZKosz. Gratki za trzeci plac, bo kosztował sześć miesięcy ciężkich treningów i trzech ciężkich dni turniejowych.
Scooter a Nicole pisała przed turniejem, że organizują go tylko ludzie myślący i wyszło mi po opowiadaniach Mrówy, że myślących ale o tym jak wydymać kibiców Turowa.

Ps. Wiem, że Siwy , Kasiula i Beny byli z wami ale niestety reszta pokazała prawdziwą "przyjaźń" stalówki do Turowa i za to należy im się wspólny szal, aby się mogli na nim powiesić w imię wspólnej miłości.

Kemot mam pytanie a propos szali:

Wolisz dymać czy być dymanym ??? To tyle w tym temacie.

Tytuł:
obserwator
obserwator

grengo pisze:

Komentarz zbędny 8)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Lipa1987 pisze:
grengo pisze:

Komentarz zbędny 8)

Jak zbędny to poco nabijasz posta. Pokazujesz jaki masz poziom.

Krzysiek --> napisałem swoje zdanie w innym temacie i nie chcem pisać tego po raz drugi.

P :| zdr :| .

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

nie męczcie juz chłopaka bo faktycznie go nie było na półfinale poza tym zapie.....ili mu szalik turowa na naszym meczu (chyba fani turowa?)takze nie niszczmy siebie i dajmy chwile ochłonąć (a temat napewno poruszymy miedzy sobą tylko niech emocje opadną!!!)

BYLISMY NAJLEPIEJ PRZYGOTOWANą DRUZYNą TYLKO-(mimo ze gralismy FAIR)BÓG nie pozwolił nam wygrac!

prawda przyjacielu?

Tytuł:
obserwator
obserwator

KeMoT^^, Poziom to Ty ciagle pokazujesz ale mi sie juz nie chce rozwodzic na ten temat, bo moglbym pisac i pisac... AMEN

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

TAK W OSTROWIE WYGLąDA BłąD KROKóW WEDłUG NAJWYżSZEJ KLASY SęDZIóW-GORąCO POLECAM!! :smt044

http://81.210.37.165/artur/sezon%202006 ... F2145.html

BIAłE BUTY Z PIłKą ZAWODNIK TUROWA!!!

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 99 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Strefa czasowa UTC+1godz.