Sory ale nie za bardzo mnie obchodzi dokąd idzie logan,kelati,andrzej rodriguez itp.Niby do cska,efez ..

Haaahhhhaaaa. Pewnie ma to słuzyc podbiciu kontraktu w docelowym miejscu czyli pewnie w jakims ukrainskim klubie lub słabiutkim rosyjskim......Bez urazy dla kelatiego czy logana ale efes a tym bardziej cska moskwa to troszkę za wysokie progi dla tych zawodników.Lepiej skupic się na ewewntualnych wiesciach z klubu dotyczących przyszłego sezonu,nawet skąpych....Ja wiem ze to za wczesnie jeszcze ale podawanie głupot o zainteresowaniu cska moskwa to kiepski zart.Chciałbym zobaczyc minę andersena czy papaloukasa z cska na pytanie o kelatiego
[ Dodano: Czw Cze 12, 2008 8:59 am ]Saso moze tak jak we francji po sukcesach koszykarskich moze i u nas wzrosnie gwałtownie populacja?Pełno mulatów ganiających za 10lat po zgorzelcu?

.Thomas K. juz
![]:->](./images/smilies/077.gif)
zaczął..........
[ Dodano: Czw Cze 12, 2008 9:28 am ]I jeszcze jeden przytyk do turowa.Dlaczego oficjalna strona turowa zgorzelec nie ma strony w wersji angielskiej?Sam mam znajomego ktory pochodzi z zachodnich niemiec po polsku potrafi powiedziec dzien dobry i nic więcej...Obejrzał jeden mecz turowa i chce kupic karnet na przyszły sezon ale jak wszedł na stronę turowa odbił się jak od sciany....Dazymy do euroligi chcemy się pokazac w europie ale ta brak strony w wersji przynajmniej angielskiej (o niemieckiej nie wspominam - choc podobno turów ma fanów w goerlitz) to jedna wielka wtopa.......Z czym do europy?;-)