Dzisiaj jest 25 cze 2025, 0:29

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Idąc tokiem myślenia Kemota, po takim rewelacyjnym wyjeździe (3 dni) do Sopotu na mecz finałowy i bardzo pochlebnych opiniach kibiców z obu stron proponuję ]:-> wykonanie szalika Turów-Prokom.
Było kilka gestów wzajemnej sympatii więc dlaczego nie? :roll: Prawdopodobnie ( nie byłem na wyjeździe więc nie piszę, że napewno)nawet zdarzyło się, że kilka "kibicek" Prokomu bardzo wylewnie i dobitnie prezentowało :smt049 :smt058 :smt058 :smt058 :smt049 swoje uwielbienie dla kibiców Turowa. :smt026

Proszę przestańcie już demonstrować swoją miłość, bo robi się to żałosne :smt021 . Każdy ma prawo sympatyzować z kim chce, ale członkostwo w KK TUR do czegoś zobowiązuje :smt079 , a Was chyba zaczyna bardzo uwierać w tyłki, skoro chcecie robić coś, co nie przystoi kibicom swojej drużyny.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

grengo pisze:
Każdy ma prawo sympatyzować z kim chce

Sam to Krzysiek napisałeś. Nikt Cie do niczego nie zmusza. Daj ludziom decydować co chcą robić. I nie idziesz moim tokiem myślenia, tylko próbujesz zasiać ferment. Nikt nie ma zamiaru łączyć się z Prokomem. W tym temacie zostało już wystarczająco wiele powiedziane, a my i tak zrobimy swoje.

P :) zdr :) .

Tytuł:
rekrut
rekrut

respect Krzysiu :) a to ze kazdy robi co chce to glupota :) bo KK to ma byc monolit :P zreszta i tak mam wpier*** na miescie :smt044 ostatni raz sie wypowiadam

:smt058 dla agresorow :)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Tomek ja jestem jak najbardziej daleki od nakazywania ludziom co mają robić prywatnie, ale od momentu kiedy wypełniliśmy ( -ście) deklarację członkowską KK TUR, to przestał byc prywatny folwark i własnoręcznym podpisem zobowiązaliście się do przestrzegania pewnych reguł, które teraz łamiecie pod przykrywką miłości do Stalówki. Fermentu nie mam zamiaru siać, ale takie działanie z Waszej strony, to przegięcie a nawet postępowanie wbrew statutowi, którego uchwalenie było m.in. Waszym udziałem. Moim skromnym zdaniem jest to brak dbałości i szacunku dla własnych barw klubowych i pod parasolem "przyjaźni" próbujecie stworzyć precedens, na który nie macie pozwolenia pozostałych członków KK, a obnoszenie się z takimi łączonymi szalikami będzie skutkowało tym, że w Polsce będzie się mówić o tym, że to zgorzelecki KK połączył się ze Stalówką, a nie Kemot, Mrówa, Wasyl, itd... Tak więc będziecie postępowali wbrew zapisowi w statucie mówiącemu o dbałości o dobre imię klubu, a za to wylatuje się z KK. W obecnej chwili nie do mnie ta decyzja należy, ale na Walnym zebraniu będę wnioskował o uchwalenie zakazu używania tych szalików na meczach Turowa Zgorzelec ( u siebie i na wyjazdach) pod groźbą wydalenia z KK dlatego, że ja jako członek naszego KK nie wyrażam zgody na wyrabianie opinii o mnie u kibiców innych drużyn takim zachowaniem.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

a ja za szalikiem mimo ze nie trawie kemota bo to pamiątka w deche jest!!! poza tym panowie i panie dajcie sie namówić na zuzel kto nie był niech mocno płacze w podusie!
i taki szalik sie przyda ale tylko do celów prywatnych !!!!!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Tak Krzysiek masz racje. Wcale nie mówie, że nie. Mnie chodziło tylko o to że nie potrzebnie zakładałeś ten temat. Bo on do niczego nie prowadzi tylko do kłutni.

SCOOTER pisze:
mimo ze nie trawie kemota

i nawzajem.

P :smt028 zdr :smt028 .

Tytuł:
obserwator
obserwator

KeMoT^^ pisze:
...nie potrzebnie...kłutni...

Użyj czasem słownika ortograficznego.
Taka moja rada :lol:

A odnośnie szalików to pewnie znacie już moją opinie, ale powtórze ją jeszcze raz...
A róbcie sobie te szaliki, przynajmniej w zimie nie będzie wam zimno, ale nie przychodzcie w nich na mecz ,bo po prostu nie wszyscy są za waszą 'przyjaźnią' z ostrowem...
Ale was wszystkich nazywa się KLUBEM KIBICA i to wy reprezentujecie BOT KS TURÓW ZGORZELEC na całą Polskę...

Pzdr. dla normalnych :lol: [/b]

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

teraz po mpkk modny szal prokom-stal :grin:

Tytuł:
obserwator
obserwator

Wyszla cala 'milosc' stalowki do Turowa...
Tak mialo byc i tak bylo ]:->

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Kemot co ty na to???
Mrówa jest dzisiaj pierwszym, który powiedział, że spruje lub spali szalik, a co ty wielki zwolennik i organizator tej akcji masz do powiedzenia?
Po takim potraktowaniu naszych chłopaków przez "niektórych" organizatorów ze Stalówki wszyscy, którzy tak bardzo obstawali za miłością i przyjaźnią z nimi powinni to odszczekać na forum, tak samo jak jak manifestowali swą przyjaźń.
Jak to było? "Łączy nas wiele, dzielą tylko kilometry", no teraz przez Sopot, to będzie jakiś 1000 km i ja tak daleko na mecz dam radę pojechać, ale tylko na mecz, a nie do "przyjaciół".
A tak poważnie to co nas łączyło??? Parę wspólnie wypitych piw czy kieliszków wódki. Ja spożywałem te szlachetne trunki z wieloma ludźmi w swoim życiu i żadnego z nich nie nazywałem przyjacielem, ale oni nigdy nie zachowali się tak chamsko jak kibice stalówki. Widać mój system wartościowania ludzi jest bardzo odległy od prezentowanego przez zwolenników, czy miłośników stalówki w Zgorzelcu.

POZDRO ALL I RADA NA KONIEC:

ZANIM ZACZNIECIE OBNOSIĆ SIĘ Z MIŁOŚCIĄ SPRAWDŹCIE, CZY DRUGA STRONA NIE ZAMIERZA WAS WYDYMAĆ TAK JAK "PRZYJACIELE ZE STALÓWKI".

Ps. Oczywiście nie wszyscy ze stalówki zachowali się jak (cenzura 18+), ale szkoda,że był to Agassi i Rita na czele.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Byłem do piątku. Nie wiem co sie działo później. Nie mogę sie do końca wypowiedzieć na ten temat. Sam jestem zdziwiony. Na dzień dzisiejszy stoje z boku sprawy i poczekam jak sie sprawa potoczy, więc nie atakujcie mnie wiecej. Mam nadzieje, że to zrozumiesz Krzysiek.

P :| zdr :| .

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Tomek, ja nie chcę Cię atakować. Znam już Twoje zdanie, ale jesteś jedynym, który ma odwagę tu na forum pisać o sprawie dlatego moje pytania są kierowane do Ciebie, a Ty siłą rzeczy reprezentujesz grupę zwolenników zrobienia tych szali, bo inni albo się boją wychylić albo się wstydzą i wolą z ukrycia. Dziwi mnie tylko bierność w wypowiedziach "starego" kibica jakim jest Leo70, a który znalazł się na liście chętnych na szale. Cóż jak widać tylko Ty podjąłeś się trudnej polemiki w tym temacie i za to Cię szanuję. Co do sytuacji w Ostrowie poczekam aż uzupełnisz swoją wiedzę u kogoś, kto był do końca (np.Mrówa) i zajmiesz swoje stanowisko w temacie. Ja czekam z niecierpliwością i mam nadzieję, że będziesz wolał dymać niż być dymanym, chyba, że zdecydujesz inaczej do czego masz pełne prawo.
Pozdro.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Grengo powiedz mi w takim razie co zrobiłam ja i Agasi, że twierdzisz że zawiedliśmy po całości??? Proszę o odpowiedź
A co do szala-zamówiłam i chcę a Ty w imię naszej przyjaźni możesz się na nim powiesić bo ja nie zamierzam.
Nie wiem dlaczego tylko Wasza drużyna wszystko krytykuje co się wydarzyło na MPKK...nie było niczego co mogli byscie pochwalić???
U nas na forum piszecie że przekupilismy sędziów...chyba lekka przesada :|

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Nicole: znam relację niestety tylko z opowieści, ale nie mam podstaw nie wierzyć, skoro koledzy z Prokomu potwierdzają, że impreza owszem była tylko "ktoś" zapomniał zaprosić "przyjaciół" ze Zgorzelca, z którymi taaaka sztama była. Sory, ja akurat mam swoje zdanie na pewne tematy, mam kilku kolegów w Ostrowie i oni akurat dalej nimi pozostali, a co do organizatorów to zdania są podzielone. Pod kątem organizacyjnym nic nie zarzucam, bo opinie słyszałem pozytywne, ale impreza z wybiórczym traktowaniem "przyjaciól" to trochę nie fair. Poza tym wydaje mi się, że przede wszystkim zawody kibiców powinny być pozbawione fałszu i kombinacji. Dla Was te kilkanaście, czy kilkadziesiąt centymetrów różnicy w wysokości koszy, to była pestka, ale to że w Sportino zagrał młody chłopak z III ligi, to na Waszym forum był powód do żądań dyskwalifikacji ich z turnieju. O ile pamiętam, to regulamin turnieju wymagał weryfikacji zawodników, którzy kiedykolwiek grali w II lidze, bądź wyższej i jeżeli Ty, jako organizatorka o tym nie wiedziałaś, to jest to przykre, że organizowały turniej osoby niekompetentne. Wiem to, bo to akurat była moja działka w naszej ekipie ( wystąpienie do DZKosz o weryfikację). W kwestii ewentualnego drukowania się nie wypowiadam, bo nie byłem i nie widziałem, więc nie będę osądzał, ale czy Twoim zdaniem nie jest dziwne to, że ekipa która "goni" w grupie wszystkie ekipy przynajmniej kilkunastoma punktami nagle przegrywa jednym punktem w półfinale? Znam ekipę Prokomu od I-szych mistrzostw w Koszalinie i wiem, że nie są to chłopcy z tzw. łapanki, którzy są tam przypadkowo. Są to ludzie, którzy do tego turnieju podchodzą tak samo ambitnie jak my i pewnie jeszcze kilka ekip w kraju trenując przed mistrzostwami, mimo że są amatorami, ale gwizdanie faulu zawodnikowi, który nawet nie zbliżył się do przeciwnika, to przesada. Nicole nie mów mi więc o fair play mimo, że nikt tego nie kwestionował ( mowa o innych ekipach). Poprostu inni widząc poziom niektórych ekip nie protestują, bo znają swoje szanse obserwując wcześniejsze mecze swoich rywali. I na koniec taka rada Nicole: zanim zaczniesz naprawiać świat, to zacznij od siebie samej.

Co do Twojego pytania:
Nie wiem co zrobiliście, ale skądinąd wiem, że teraz Mrówa, Siwy i Kasiula to wrogowie Stalówki nr 1.
Poza tym Nicole nie chcę zaogniać sytuacji, bo nie o to mi chodzi, ale skoro wcześniej deklaruje się "taką" przyjaźń, to później nie wycina się numerów takich jakie miały miejsce w jednej z knajpek w rynku. Życzę Wam wielu sukcesów i obyście byli traktowani tak jak sami traktujecie.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

NIC DODAć NIC UJąć -NIE MAM WIECEJ PYTAN!-PANIE GRENGO-TAK BYłO!!!
:smt023

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.