ostry2k pisze:
Ja znalazlem sie na tej liscie... "kolesiostwo" o ktorym piszecie wg mnie bylo w poprzednich sezonach bo mimo ze od kilku lat chcialm sie zapisac do KK nie bylo zadnej informacji co gdzie i jak a KK sie stale powiekszal... Treaz kazdy mial szanse.
Zgorzelec nie jest duzym miastem, na mecze tez nie wyszscy chodza. W komisji siedzialo kilka osob, ktorych nie znam ale wiem ze sa czlonkami KK bo czy w Zgorzelcu, Libercu czy np na meczu gwiazd wielkokrotnie ich widzialem. Wiec wydaje mi sie ze te osoby tez powinny kojazyc moja facjate z tymi miejscamy oraz barwami czarno-zielonymi.
Komisję tworzyli wyłącznie członkowie Zarządu KK TUR, którego ja mam zaszczyt być prezesem. "Kolesiostwo" czy "polityka prorodzinna" jak to zostało nazwane nie była uprawiana, ale trudno pozbywać się ludzi, którzy razem(małżeństwa) chodzą na mecze, a w dodatku są bardzo aktywnymi kibicami. Akurat ta rekrutacja miała na celu uporządkowanie personalne w szeregach KK TUR i wiele osób na tej liście, to osoby, które były członkami KK niemal od czasu jego powstania, są aktywnymi kibicami i nie sposób ich się pozbywać, skoro są tak mocno zaangażowani w życie i działalność KK TUR.
Tomczan pisze:
Może ktoś z zarządu poda kryteria wyboru nowych członków KK ??
Nie mieliśmy jakichś określonych kryteriów, ale będąc na każdym meczu naszej drużyny mogliśmy zaobserwować zachowania kilku osób, które ubiegały się o członkostwo i tylko i wyłącznie nasza subiektywna ocena ważyła o losach potencjalnych kandydatów. Natomiast znalazły się na liście również osoby, których nie znamy w ogóle, ale wobec których zastosowaliśmy tzw. okres próbny, osoby które obdarzyliśmy ograniczonym zaufaniem jeżeli chodzi o kibicowanie naszej drużynie. Stąd też moja informacja o ewentualnym naborze po pierwszej rundzie, bo spodziewam się roszad w szeregach KK. No chyba, że mamy nosa i wszyscy nowo przyjęci okażą się strzałem w tzw. dziesiątkę. Stąpając jednak twardo po ziemi i realnie patrząc na życie sam w to nie wierzę.
[ Dodano: Pon Wrz 01, 2008 12:31 am ]Acha i wiem, że KeMoT ma w dniu zebrania urodziny, więc niech sobie chłop pofolguje i niech nie przychodzi na zebranie, chociaż złożyłem Mu propozycję aby odwiedził nas z jakimś małym urodzinowym "co nieco"...
[ Dodano: Pon Wrz 01, 2008 12:36 am ]Tomski pisze:
Pytanie do Grengo:przy kilku nazwiskach pojawia się odnośnik WARUNKOWO-dlaczego?jakie warunki muszą spełnić?
Są to na tyle osobiste sprawy, że udzielę wyjaśnień co do tych zapisów na zebraniu KK i proszę nie snuć żadnych domysłów, bo mogą być błędne, a zarząd, który reprezentuję wychodzi z założenia, że sprawy KK pierzemy wewnątrz KK, a nie na forum publicznym, którym to forum niewątpliwie jest.