Dzisiaj jest 10 lip 2025, 12:57

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 671 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 45  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Kolejny sondaż :

Wybory 2010. Liczy się tylko dwóch: Komorowski zyskuje, Kaczyński traci

Ostatnio zmieniony 17 maja 2010, 19:07 przez Hakeem, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Zakładając że zawsze czynisz dobro.Nawet spadając z wieżyczki strażniczej . Wszak byłeś na służbie.
To taka aluzja do tej ostatniej akcji zapalania zniczy CZERWONOARMISTOM.
]:->

[ Dodano: Pon Maj 17, 2010 8:09 pm ]
Hakeem pisze:
Kolejny sondaż :

Wreszcie gadasz na temat. :grin:
POZDRAWIAM.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

CICHY pisze:
Nigdy nie żałuj tego co zrobiłes.
Cytuj:
Zakładając że zawsze czynisz dobro
;)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

CICHY pisze:
Hakeem napisał/a:
Kolejny sondaż :

Wreszcie gadasz na temat. :grin:
POZDRAWIAM.

Zatem śmiało można powiedzieć iż druga tura będzie. Interesuje mnie teraz już tylko jak rozłożą sie głosy wyborców w drugiej turze. Kto komu skopie dupsko 8)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

makaron pisze:
Beretu nie wciągnę ale do urny pójdę i na Kaczyńskiego zagłosuję dokonując świadomej i własnej oceny kandydatów w przeciwieństwie do niektórych, którzy nie potrafią ocenić kandydatów samodzielnie tylko kierują się oceną innych sław lub mało znaczącymi potknięciami albo niemodnym stylem życia
Widzisz makaronie, jak poczytasz moje wcześniejsze posty, to dojdziesz do wniosku, że być może zrobimy podobnie, tylko ja z odmiennych niż Ty pobudek ;) ale też w pełni świadomie :roll: ]:->

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

To ja też wrzucę link
http://www.youtube.com/watch?v=t1wJkoKr-hk

jeśli o mnie chodzi to jest to zwykłe chamstwo i bezczelność - nawet jakby sam nażywszy "ałtorytet" powiedział mi, że tak nie jest. Socjotechnika, socjotechnika i jeszcze raz socjotechnika.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Hakeem pisze:
Zatem śmiało można powiedzieć iż druga tura będzie. Interesuje mnie teraz już tylko jak rozłożą sie głosy wyborców w drugiej turze. Kto komu skopie dupsko 8)

Tylko nie śmiej się ze mnie serce mi mówi że Marek Jurek skopie wszystkim. Ale na poważnie tak mi rozum podpowiada że JK.POZDRAWIAM.
Co złego to nie ja.

[ Dodano: Pon Maj 17, 2010 8:28 pm ]
tadam pisze:
o ja też wrzucę link
http://www.youtube.com/watch?v=t1wJkoKr-hk

jeśli o mnie chodzi to jest to zwykłe chamstwo i bezczelność - nawet jakby sam nażywszy "ałtorytet" powiedział mi, że tak nie jest. Socjotechnika, socjotechnika i jeszcze raz socjotechnika.

CHAM. Chamstwu trzeba się przeciwstawiać z całą stanowczością.Dlatego wykopiemy rasizm ze stadionów(Polska dla Polaków - Afryka dla Afrykanerów) czyli z polskiej polityki.
PRAWICA górą.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Cytuj:
Tylko nie śmiej się ze mnie serce mi mówi że Marek Jurek skopie wszystkim. Ale na poważnie tak mi rozum podpowiada że JK.POZDRAWIAM.
Co złego to nie ja.

Nie ma w tym nic śmiesznego , w końcu Twoje serce, Twój kandydat. Ja też w głębi serca wierzę że mój wygra, ale to tylko serce , rozsądek mówi mi już coś innego :grin:

Tytuł:
pismak
pismak

zubek pisze:
no więc jeszcze raz. wyjdź na chwilę ze skóry pisowskiego siepacza, zagraj rolę zwolennika, dajmy na to- Komorowskiego.

zubek pisze:
na chwilę wyobraź też sobie sytuację, że nie atakuję Cię ani nie jestem Twoim wrogiem, a dyskusja to nie pole śmiertelnej bitwy.

zubek masz jakieś wizje z matrixa???
Ja nie atakuję Ciebie tylko twoje nibyargumenty. Ja nie jestem siepaczem i nie toczę śmiertelnej bitwy. Poczytaj sobie moje posty kilka razy to mam nadzieję, że zrozumiesz sens, nie jest on ukryty. Każdy ma prawo zagłosować. Ale uważam, że oddanie głosu powinno być przemyślane przez każdego kto jest do tego zdolny, a nie "kalkowanie" z autorytetu. Skoro powołujesz się na sławy to tak Ciebie oceniam. Przytocz inne bardziej przekonujące argumenty, a sam zobaczysz, że nie jestem skłonny do walki na śmierć.
zubek pisze:
od zawsze w społeczeństwach ludzkich funkcjonowały autorytety

Pełna zgodność istniały autorytety. Autorytetem można być np. w dziedzinach sztuki, nauki, gospodarki ale nie w przepowiadaniu przyszłości jaka jest sprawowanie władzy. I nikt podkreślę to NIKT nie jest w stanie przewidzieć który kandydat będzie najlepszy bo nikt nie wie jak potoczą się losy kraju. W tej dziedzinie nie ma autorytetów mogą być co najwyżej wróżbici i wróżki albo przepowiadacze.
zubek pisze:
wydaje mi się, że wyjątkowa posucha, jaka panuje w tej materii w Pisie wymusiła sytuację negacji i marginalizowania przez Was ich roli w Polsce. potrafię sobie wyobrazić, jakie pomniki stawialibyście Wajdzie, gdyby poparł Kaczyńskiego. fałsz całej sprawy jest jeszcze bardziej widoczny w chwili, kiedy Waszą negację autorytetów zestawimy z nawoływanie do kultu tradycji i historii. to jest bardzo szkodliwe działanie, które odbije się nam wszystkim czkawką.

A tutaj masz przykład wypowiedzi PO-wskiego siepacza traktującego dyskusję jako śmiertelne pole bitwy, w dodatku "strzelającego" ogólnikowym zlepkiem luźnych przemyśleń. Bez obrazy.
Ja również szanuję Ciebie jako rozmówcę ale rozmawiajmy o argumentach a nie o listach sław.
turek pisze:
że być może zrobimy podobnie, tylko ja z odmiennych niż Ty pobudek ;) ale też w pełni świadomie :roll: ]:->

Jeżeli będzie to przemyślana decyzja i poparta argumentami to możesz zagłosować na każdego innego kandydata, gorzej jak zagłosujesz bo doda elektroda też na tego samego zagłosuje.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

makaron pisze:
Jeżeli będzie to przemyślana decyzja i poparta argumentami to możesz zagłosować na każdego innego kandydata
Oooch! Dziękuję za pozwolenie i uszanowanie mego ewentualnie odmiennego zdania :grin:
makaron pisze:
gorzej jak zagłosujesz bo doda elektroda też na tego samego zagłosuje
....hmmm... nie pomyślałem :roll: Czy wie ktoś może na kogo głosuje Dorotka???? :grin: :smt082 :smt044 :smt058

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Autorytety są potrzebne - mają dawać dobry przykład. Czy dają to inna sprawa... :|
Bo jeśli klepią takie bzdury jak ostatnio to lepiej żeby milczeli...
Z drugiej strony jednak zebranie takiego grona dla PO to chyba żaden problem - a to daje do myślenia ciemnje masie (jak to kiedyś Kurski ujął).

btw - żałosne , gdy autorytety podpisują się pod listami poparcia dla podejrzanie zachowujących się senatorów... :roll:

makaron pisze:
Pełna zgodność istniały autorytety. Autorytetem można być np. w dziedzinach sztuki, nauki, gospodarki ale nie w przepowiadaniu przyszłości jaka jest sprawowanie władzy. I nikt podkreślę to NIKT nie jest w stanie przewidzieć który kandydat będzie najlepszy bo nikt nie wie jak potoczą się losy kraju. W tej dziedzinie nie ma autorytetów mogą być co najwyżej wróżbici i wróżki albo przepowiadacze.

Pełna zgodność.

Tytuł:
pismak
pismak

turek pisze:
Oooch! Dziękuję za pozwolenie i uszanowanie mego ewentualnie odmiennego zdania :grin:

Turek mam jakoś słabosć do Ciebie i jestem w stanie pozwolić Ci na wszystko... no może jednak na prawie wszystko ]:-> ]:-> ]:->

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

CICHY pisze:
CHAM. Chamstwu trzeba się przeciwstawiać z całą stanowczością.
"Chamstwu należy się przeciwstawiać siłom i godnościom osobistom"
makaron pisze:
Turek mam jakoś słabosć do Ciebie i jestem w stanie pozwolić Ci na wszystko...
Turek, rzuć te cienkie papierosy!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Trochę rozrywki dla rozładowania gorących politycznych sporów.
http://www.youtube.com/watch?v=g5Lnf5N2 ... _embedded#!

Tytuł:
pismak
pismak

xionc pisze:
Jak ktoś funkcjonuje w polityce 20 lat i sprawuje mandat posła przez cały czas to dostaje te uposażenie to jakim cudem nie jest w stanie mieć jakichś oszczędności? Jakieś kosztowne nałogi? Hazard, wódka, koks, dziewczynki, chłopaczki? Czy po prostu jest tak rozrzutny i nieudolny? Ja bym mu 10 zł nie pożyczył a co dopiero zrobił głową państwa.

Proponuję lekturę bieżącego numeru Angory (nr 21 (1040) z dn. 23 maja 2010 ) ze strony nr 12-13 pod tytułem: Co mają kandydaci na prezydenta.
Zgodnie z tym artykułem majątek Jarosława Kaczyńskiego szacowany jest na około pół miliona złotych, w tym ponad 100 tys. złotych oszczędności na koncie.
Zgodnie z tym artykułem J. Kaczyński jest na trzecim miejscu po Olechowskim i Komorowskim pod względem wielkości majątku.
"Stare spleśniałe kotlety" waszmość próbujesz odgrzewać :grin: :grin: :grin:

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 671 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 45  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.