Dzisiaj jest 17 cze 2025, 19:41

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 370 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 25  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman

CICHY a pomyślałeś, że Twoja moralność może być wypaczona? skrajnie zdewociała, jak przekupka pod kościołem? Człowieku lepiej zajmij się rodziną i ich utrzymaniem czy wychowaniem. To jest Twoje pole manewru - tam możesz a nawet powinieneś dbać o kręgosłup moralny! Jak będziesz się zajmował tymi pierdołami na forum i agitacją moralno polityczną to nie znajdziesz czasu na wychowanie dzieci ( jeśli je masz, bo nie wiem). Jak je wychowasz w miłości i szacunku to one nie będą gejami czy lesbijkami. Całowałeś sie namiętnie kiedyś z żoną przy dziecku lub przytulałeś się do niej? Czy jak dewota i „typowy polski ojciec z pilotem albo przy necie” ukrywasz to w ciemności nocy i sypialni? Jesli Twoje dzieci będą widziały seksualność zdrową w domu to nie będą szukały tej Twojej sodomy. Skup się na rodzinie, a nie na dziecinnych pierdołach, zostaw to przekupkom i dewotkom.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

CICHY pisze:
Chorobę trzeba zwalczać.
przecież duża część forumowiczów właśnie Ciebie ma za chorego :| i widzisz tu skutki. Mnie tam rybka inne poglądy, nie znoszę jednak skrajności a takiej jesteś tu właśnie przykładem. Ja również mam swoje poglądy, nie staram się do nich jednak na siłę przekonywać innych, daję szanse ich rozumowi. Przecież w części poglądy mamy zbieżne, no ale tylko w części.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
CICHY a pomyślałeś, że Twoja moralność może być wypaczona?

Nie jest.Twardo opieram ją na DEKALOGU i Cywilizacji Łacińskiej.
]:->
Dr. Dre pisze:
Człowieku lepiej zajmij się rodziną i ich utrzymaniem czy wychowaniem. To jest Twoje pole manewru - tam możesz a nawet powinieneś dbać o kręgosłup moralny! Jak będziesz się zajmował tymi pierdołami na forum i agitacją moralno polityczną to nie znajdziesz czasu na wychowanie dzieci ( jeśli je masz, bo nie wiem). Jak je wychowasz w miłości i szacunku to one nie będą gejami czy lesbijkami.

Jeśli kąsasz to Ci odpowiem.
Od przeszło 21 lat żyję w udanym związku małżeńskim z Jedną kobietą,jestem szczęśliwym ojcem 20 letniej córki,jak tylko mogę dbam o rodzinę.Gdybyś poznał poglądy moich dziewczyn na otaczającą nas rzeczywistość mnie zaszufladkował byś do LIBERAŁÓW.
Dr. Dre pisze:
Skup się na rodzinie,

Odkąd ją mam tak czynię.
Dr. Dre pisze:
a nie na dziecinnych pierdołach,

Które to.

[ Dodano: Czw Lip 15, 2010 6:04 pm ]
Chuck Norris jr pisze:
przecież duża część forumowiczów właśnie Ciebie ma za chorego :|

Bo brak im argumentów dlatego obrażają.

Tytuł:
pismak
pismak

Z dedykacją dla CICHEGO :

Mały Daniel zwierza się ojcu:
- Tato, muszę Ci coś wyznać.
- Tak, synku?
- Tato, jestem gejem...
- A masz garnitur od Armaniego?
- Nie mam...
- A masz chociaż buty od Gucciego?
- Też nie mam...
- Synek, to ty zwykły pedał jesteś.

Tytuł:
obserwator
obserwator

CICHY pisze:
Chuck Norris jr pisze:

Bo brak im argumentów dlatego obrażają.

to prawda, gdy brakuje argumentów to zaczynają niektórzy pokazywać swój "intelekt"...,
ale czego można wymagać od miłośników popaprańców :)
Na forum każdy może prezentować swoje poglądy,
dlaczego go od razu obrażać, tylko dlatego że ma inne zdanie?! :(

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

gornik pisze:
CICHY pisze:
Chuck Norris jr pisze:

Ja tam lubię Cichego i jego poglądy. Podoba mi się to, że potrafi o nich mówić otwarcie i głośno. Ma do tego prawo i nie boi się tego prawa wykorzystać.
Tak czasem się zastanawiam, czy w każdym z nas nie ma po trosze takiego Cichego, tylko boimy się go uzewnętrznić.

Ostatnio zmieniony 15 lip 2010, 20:06 przez dr Jack Kill, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Czasem zastanawiam się nad tym, dlaczego tacy ludzie jak Cichy tak bardzo angażują się w walkę z odmiennością? Każdy ma swój świat, swoje poglądy, swój styl zachowania, ubioru, charakter. Jakie mamy prawo moralne nakazywać innym, by podporządkowali się naszym nakazom, albo naszej wizji świata? Żadne - nie jesteśmy żadnymi autorytetami! Każdy ma swoje życie - nie mamy żadnego prawa, by przeszkadzać innym w stylu życia jakie wybrali i jakie prowadzą. Dlaczego zawsze musimy wsadzać nos w nie swoje sprawy? Jeszcze jedno: wykorzystywanie historycznych postaci i używanie ich jako autorytety to dla mnie świadectwo braku innych, własnych i sensownych argumentów.

Tytuł:
obserwator
obserwator

dr Jack Kill pisze:
... i jego poglądy.

Poglądy czy paranoje ? Bo to może być kwestia dyskusyjna ;-)
Lubie czasem zajrzeć na forum znajomego. Jest tam podobny temat, może nie identyczny ale podobny. Nie dalej jak dwa dni temu, swój głos do dyskusji włączył gej. Pozornie to bardzo specyficzne forum i taka wypowiedź właśnie tam, na pierwszy rzut oka mogła by graniczyć preferencjami raczej sado-maso i to przy dobrym wietrze, lub dawała by oznaki myśli samobójczych ;-) Lecz za to lubię tych ludzi z forum, że są normalni i odpowiedzi takich osób jak Grzegorz Peksa, czy Lubomir Liback były żartobliwe i z dystansem.
Zasada jest prosta, dopóki gej nie czai się na mój tyłek, to za co mam mieć do niego pretensje ? Może CICHY masz jakiś uraz, spowodowany jakimś nieszczęśliwym zdarzeniem, w ciasnej toalecie ? Gdyby rzeczywiście to w dedykacji specjalnie dla Ciebie
TEDE pisze:
... czas w coś uwierzyć, żyjmy tak
Jakby jutra miało nie być choć coś złego
Spotkało Cie kiedys ,trzeba to przeżyć jakby
jutra miało nie być

:smt044 TYLKO SIĘ NIE OBRAŻAJ !!!! Trochę dystansu do rzeczywistości i do forum ;-) NIe zawsze prosty muszą zawierać argumenty i być okrojone w temacie.

Ostatnio zmieniony 16 lip 2010, 8:02 przez AdrianMarkowski, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
CICHY a pomyślałeś, że Twoja moralność może być wypaczona? skrajnie zdewociała, jak przekupka pod kościołem? Człowieku lepiej zajmij się rodziną i ich utrzymaniem czy wychowaniem. To jest Twoje pole manewru - tam możesz a nawet powinieneś dbać o kręgosłup moralny! Jak będziesz się zajmował tymi pierdołami na forum i agitacją moralno polityczną to nie znajdziesz czasu na wychowanie dzieci ( jeśli je masz, bo nie wiem). Jak je wychowasz w miłości i szacunku to one nie będą gejami czy lesbijkami. Całowałeś sie namiętnie kiedyś z żoną przy dziecku lub przytulałeś się do niej? Czy jak dewota i „typowy polski ojciec z pilotem albo przy necie” ukrywasz to w ciemności nocy i sypialni? Jesli Twoje dzieci będą widziały seksualność zdrową w domu to nie będą szukały tej Twojej sodomy. Skup się na rodzinie, a nie na dziecinnych pierdołach, zostaw to przekupkom i dewotkom.

Kurcze. pełna zgodność :)
dr Jack Kill pisze:
Ja tam lubię Cichego i jego poglądy. Podoba mi się to, że potrafi o nich mówić otwarcie i głośno. Ma do tego prawo i nie boi się tego prawa wykorzystać

Wydaje mi się, że nie chodzi o prawo wypowiedzi, tylko o narzucanie przez CICHEGO swoich poglądów i to drażni większość. Oczywiście, że forum jest od dyskusji, ale nie od agitacji czy wręcz reklamy(nieopłaconej u Alexa) :lol:
gobo007 pisze:
Czasem zastanawiam się nad tym, dlaczego tacy ludzie jak Cichy tak bardzo angażują się w walkę z odmiennością?

Może dostał taka misję z góry;)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Byłem pewien, że wcześniej, czy później padnie słowo "misja" :grin:

Tytuł:
pismak
pismak

krzyżem i mieczem pedalstwo na właściwą drogę sprowadzimy! :lol:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Następnie tych z epilepsją na stosie spalimy, a posiadaczy czarnych kotów przypalać będziemy, aż wyjawią swe przymierze z szatanem. :smt096
...acha i podobno żydówki mają w poprzek :smt082

Ostatnio zmieniony 16 lip 2010, 11:12 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

gobo007 pisze:
Byłem pewien, że wcześniej, czy później padnie słowo "misja" :grin:

xionc pisze:
krzyżem i mieczem pedalstwo na właściwą drogę sprowadzimy! :lol:

Dr. Dre pisze:
Następnie tych z epilepsją na stosie spalimy, a posiadaczy czarnych kotów przypalać będziemy, aż wyjawią swe przymierze z szatanem. :smt096
...acha i podobno żydówki mają w poprzek :smt082

Bardzo składna gra zespołowa.
Pozazdrościć tylko można.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

CICHY pisze:
Bardzo składna gra zespołowa.
Pozazdrościć tylko można.

A fuj!!! Trzech na jednego. Brzydko !! :( Bardzo brzydko :cry:

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title, ... caid=1a88b
A reszta śpi?

Ostatnio zmieniony 16 lip 2010, 18:06 przez CICHY, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 370 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 25  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.