Dzisiaj jest 05 lip 2025, 23:14

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 123 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

wyłączam się z tej dyskusji - nie warto

Ostatnio zmieniony 24 lis 2008, 17:42 przez ilustrator, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

Och , jaki to ze mnie facet że gdy czytam twe posty i patrzę sie na twoje zdjęcie , dreszcze przebiegaja przez moje umięsnione bicepsy które mam nadzieje wykorzystac wraz z Twoją Partią NOP podczas tłumaczenia tym tempakom co to jest TOLERANCJA , staniemy ramie przy ramieniu lekko sie dotykając w walce z tym ciemnym narodem mieczem wycinając wartości chrzścijańskie . Tak , tak właśnie [shadow=red]dochodzę[/shadow] to jest to co mnie pociąga , ta walka , ta prawdziwa męskość i siła bijąca z waszych plakatów.

[ Dodano: Pią Lis 21, 2008 3:34 am ]
Cichy a mam jeszcze jedno pytanie , te piękne wasze insygnia to gdzie mogę kupić ? Bardzo ładne zdjecie masz na forum , czy na tej białej lsniacej koszulce na twym torsie i sercu także masz namalowaną piękna dłoń z mieczem chwały i temidy?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

http://pl.youtube.com/watch?v=GR-jHPtBAjc

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

wyłączam się z tej dyskusji - nie warto

Ostatnio zmieniony 24 lis 2008, 17:42 przez ilustrator, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

przedwojenny Obóz Wielkiej Polski, miał w sumie dosyć nasuwający się skrót ;)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

ilustrator pisze:
Może wy jesteście Narodowe Odrodzenie Palestyny?

neandertalski pisze:
przedwojenny Obóz Wielkiej Polski, miał w sumie dosyć nasuwający się skrót ;)

Radosna twórczość trwa.

[ Dodano: Pią Lis 21, 2008 3:54 pm ]
Jutro i tak należy do NAS.
CHWAŁA WIELKIEJ POLSCE.
]:->

[ Dodano: Pią Lis 21, 2008 3:54 pm ]
NACJONALIZM TO WOLNOŚĆ.
:lol:

[ Dodano: Pią Lis 21, 2008 3:55 pm ]
Tak na marginesie co Wy pijecie?

[ Dodano: Pią Lis 21, 2008 3:58 pm ]
A może tak jak ci od Donka - na haju widzą jak Donek czyni cuda.
http://www.nacjonalista.org/wiadomosci. ... 535&licz=1

[ Dodano: Pią Lis 21, 2008 3:59 pm ]
;)

[ Dodano: Pią Lis 21, 2008 3:59 pm ]
LUZIK :smt082 :smt044

Tytuł:
obserwator
obserwator

Cichy coraz bardziej podobasz mi się , same pozytywne cechy - to mało spotykane w okręgu polityków . Twoje pełne zrozumienie i pojęcie uczuć innych , twoja troska aby w Polsce byli sami Polacy , aby w naszym kraju było tak naturalnie tak po bożemu pan z panią i pani z panem , żadnej antykoncepcji , a ja ostatnio czytałem o działaczach kościelnych jak przez wiele lat troszczyli sie o czyste pupy swoich pupili , czy możesz umieścić te artykuły w waszej / przepraszam naszej / jedynej prawdzie?

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

CICHY sadzisz tu znów kocopoły takie, że trudno się opanować :/
ja póki co czekam na poważną dyskusję, w której od Ciebie oczekiwałem jakiegoś pozytywnego przykładu nacjonalizmu, póki co wszystko nie takie, nie siakie, nie śmieszne, nie poważne, ble ble ble
jeżeli jest nacjonalizm taki dobry to chyba już gdzieś uczynił kogoś szczęśliwym? a jeżeli nie możesz podać żadnego przykładu to powiedz, ze nie możesz. póki co jak widzisz Twoi przeciwnicy mogą wyliczać negatywne przykłady w nieskończoność, nie chcesz niemieckich narodowych socjalistów ani chorwackich nacjopnalistów OK, to może ukraińscy? może litewscy?, może słowaccy? rumuńscy?, może węgierscy? może francuscy?, może belgijscy?, może fińscy?, może norwescy - o tu by się nawet podobało co poniektórym, bo byśmy mogli pogadać o panienkach, lebensbornach i gwiazdach rocka np. CICHY podaj jakiś przykład POZYTYWNY, gdzie zadziałało i sprawdziło się, gdzie nie skończyło się na krwawej jatce, przecież musi być takich przykładów od groma skoro to takie dobre?
czy może z wiarą to jest tak, że dowodów nie potrzebuje?

Tytuł:
obserwator
obserwator

ilustrator pisze:
Przecież to takie proste, by zrozumieć tylko, że wcale nie jest najważniejsza narodowość, religia, kolor skóry.

Łatwo przekonać małe dzieci, im można wszystko powiedzieć. Ale wcale nie łatwo jest zorganizować takie spotkanie tych dzieci, i namówić ich rodziców na to. Spróbuj zorganizować takie spotkanie dla osób dorosłych zapewne większość przyjdzie z karabinami itp...

Tytuł:
obserwator
obserwator

Cichy jak mamy być razem / no ..... oczywiście w jednej partii :smt049 / to powiedz mi jak i co robić aby zostać dobrym nacjonalistą? :smt050

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

widzę, że tu się ostro dyskujsa rozkręciła podczas mojej nieobecności. A OWP to była najlepsza organizacja polityczna w dziejach świata.

Tytuł:
obserwator
obserwator

solvu coś tam - ależ ,ty masz nika nie z polski , jak i dlaczego . Ja chciałem tu wyznać ci uczciwie że przez parę dni miałem w domu i niemca i żyda a i cygan który winko mi dał bo się czegoś bał .
Och jak mnie podniecają takie wielkie miecze a ty masz jeszcze owinięty - takim wielkim długim czymś śliskim :smt058 . Chyba Cichy przegrał z Tobą w konkurencji .

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

neandertalski pisze:
CICHY sadzisz tu znów kocopoły takie, że trudno się opanować :/
ja póki co czekam na poważną dyskusję, w której od Ciebie oczekiwałem jakiegoś pozytywnego przykładu nacjonalizmu, póki co wszystko nie takie, nie siakie, nie śmieszne, nie poważne, ble ble ble
jeżeli jest nacjonalizm taki dobry to chyba już gdzieś uczynił kogoś szczęśliwym? a jeżeli nie możesz podać żadnego przykładu to powiedz, ze nie możesz. póki co jak widzisz Twoi przeciwnicy mogą wyliczać negatywne przykłady w nieskończoność, nie chcesz niemieckich narodowych socjalistów ani chorwackich nacjopnalistów OK, to może ukraińscy? może litewscy?, może słowaccy? rumuńscy?, może węgierscy? może francuscy?, może belgijscy?, może fińscy?, może norwescy - o tu by się nawet podobało co poniektórym, bo byśmy mogli pogadać o panienkach, lebensbornach i gwiazdach rocka np. CICHY podaj jakiś przykład POZYTYWNY, gdzie zadziałało i sprawdziło się, gdzie nie skończyło się na krwawej jatce, przecież musi być takich przykładów od groma skoro to takie dobre?
czy może z wiarą to jest tak, że dowodów nie potrzebuje?

Ty może nie sadzisz kocopołów lecz umiejętnie manipulujesz na tym forum.
Żadna z ideologii na tym globie nie jest doskonała .
Jeśli przyszło by uczciwie zrobić bilans dokonań to NACJONALIZM przy tych zwałach zbrodni na świecie jest niewiniątkiem.
Trudno jest rozmawiać o NACJONALIZMIE patrząc na niego globalnie bo w każdym kraju jest on inny w przeciwieństwie do np. KOMUNIZMU który jedno ma oblicze – czerwone i krwią spłynął wszędzie.
Proszę tylko nie uderzaj w ton że to wypaczenia itd.
Nie można w życie wprowadzać abstrakcji.
Przecież wiesz że ten cały Marks i Engels (żydziaczki zresztą co nie jest bez znaczenia) z bogatych domów będąc na studiach tworzyli w pianych zwidach przelewając na papier banialuki i powstało coś określanego mianem dzieł.
I nic by z tego nie było gdyby nie kolejny świr, który zapragnął dla szczęśliwości ludzkości wcielić to w czyn.
‘Wiesz o kim mówię, wiem o Leninie. Czy Lenin tutaj mieszkał, tu żył? Tak na tej ziemi tu w Poroninie przed żandarmami cara się krył…”
Widzisz też jestem skażony tamtą epoką bo jakiś bzdurny wierszyk plącze mi się po głowie. Dlatego jeśli już rozmawiamy o NACJONALIZMIE ograniczmy to do własnego podwórka i teraz proszę daj przykłady zła które w Polsce wyrządził.
Niektórzy uważają że Dmowski za późno zaczął jeździć na nauki do Rzymu – też tak uważam. Cytat z Dmowskiego:
„Wcale nie jest mi wstrętna idea dyktatury. Jestem przekonany, że dyktatura Mussoliniego jest wielkim szczęściem dla jego ojczyzny."
Od razu dodam że Churchill też się zachwycał Mussolinim.

[ Dodano: Sob Lis 22, 2008 12:43 pm ]
Póki co pozdrawiam Cię Rzymskim Salutem.
http://gegenjay.wordpress.com/2008/07/0 ... drowienie/

[ Dodano: Sob Lis 22, 2008 12:44 pm ]
smoluch pisze:
solvu coś tam - ależ ,ty masz nika nie z polski , jak i dlaczego . Ja chciałem tu wyznać ci uczciwie że przez parę dni miałem w domu i niemca i żyda a i cygan który winko mi dał bo się czegoś bał .
Och jak mnie podniecają takie wielkie miecze a ty masz jeszcze owinięty - takim wielkim długim czymś śliskim . Chyba Cichy przegrał z Tobą w konkurencji .

Pisz na temat brudny "bracie" przepraszam czarny, przecież smoła jest czarna.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

CICHY pisze:
Jeśli przyszło by uczciwie zrobić bilans dokonań to NACJONALIZM przy tych zwałach zbrodni na świecie jest niewiniątkiem..

Niewiniątkiem ? Raczej Laleczką Chucky. Komunizm jest taką samą chorobą jak nacjonalizm. Różnica między nimi jest taka, że komunizm jest jak ospa. Społeczeństwa gdy raz zachorują to później się uodparniają. Nacjonalizm jest jak grypa, ciągle wraca i ciągle zaraża.

CICHY pisze:
Niektórzy uważają że Dmowski za późno zaczął jeździć na nauki do Rzymu – też tak uważam. .

Na Twoje nieszczęście jedynym ustrojem który trwa i wytrzymuje próbę czasu jest liberalna demokracja. Rządy autorytarne, dyktatury wcześniej czy później (zazwyczaj wcześniej) upadają...

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

krytyczny pisze:
Komunizm jest taką samą chorobą jak nacjonalizm.

Tym stwierdzeniem(bez urazy) udowadniasz że to Ty jesteś chory. Nie ma nic równie zbrodniczego jak system z którego nawet Ty czerpiesz, nawet nazizm to „pikuś” choć to też "czerwona zaraza". Sztuka kopać się z koniem i wyjść z tego zwycięsko. Co do liberalnej demokracji to przesada, jaka jest dobra każdy widzi. Lepiej brzmi aferalna demokracja. Liberalizm jest powiedzmy doskonałą kopią komunizmu w pięknej masce i białych rękawiczkach. Skutki są gorsze. Co widać.
Całe to nieszczęście ciągnie się od rewolucji francuskiej i trwa nadal. Pamiętaj ZSRR miał być wieczny i nie ma go. To samo czeka UE(siedlisko tej Waszej chorej ideologii). USA to inny świat. Nie będą płakać po rozpadzie UE co nieuchronnie się zbliża. Mam nadzieję że tego dożyjemy i wrócimy do tematu.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 123 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.