Ktoś kto zna doskonale moje poglądy wie iż należę do opcji politycznej nie tyle eurosceptyków ale wręcz wrogów UE.Kto mnie zna bliżej wie również że nie zamierzałem głosować na śp.L.Kaczyńskiego w wyborach prezydenckich ponieważ podpisał Traktat Lizboński,cieszę się z wielości kandydatów ponieważ w I turze nie muszę głosować na J.Kaczyńskiego.Co nie znaczy iż nie dostrzegam że w obecnym sejmie jedynie PIS jest dzisiaj PATRIOTYCZNĄ partią w szerokim pojęciu znaczenia tego słowa tzn.najbardziej moim zdaniem dbającą o POLSKI INTERES NARODOWY. Co do zarzutów zubka to nie trudno je obalić tylko po co kopać się z koniem ale spróbuję.
niezdolny do kompromisu,
- jeśli ciężko mu się porozumieć z przeciwnikami politycznymi i ideowymi to tylko chwała mu za to ,czy postawa polityczna PSL jest godna naśladowania?
wbrew wszystkiemu forsujący swoje zdanie,
-a któż już nawet nie z polityków tylko w naszym codziennym życiu nie lubi postawić na swoim.
dzielący Polaków,
-a co ma jak KWACH opowiadać dyrdymały że chce być prezydentem wszystkich Polaków, to jest dopiero populizm.
blokujący reformy,
-pamiętam za rządów PIS-LPR-SAMOOBRONA wiele wprowadzonych reform i akurat blokował kto inny
małostkowy,
-człowiek małostkowy to nade wszystko człowiek bez charakteru.No tego to raczej trudno odmówić J.K.
nie znoszący sprzeciwu,-
0czywiście ZUBEK znosi sprzeciw co widać na tym forum.
rusofob,
-uproszczenie na potrzeby dyskredytowania kandydata cecha którą na dobrą sprawę można zarzucić każdemu kto podda krytyce Rosję za konkretne działania.
germanofob,
-patrz jak wyżej tylko dotyczy Niemiec.
eurosceptyk,
-PIS oficjalnie był w referendum akcesyjnym za wejściem do UE a jego śp.brat podpisał traktat akcesyjny czyli bzdurny zarzut.
postrzegający świat poprzez pryzmat swoich kompleksów,
-to można zarzucić każdemu np.zubek nigdy nie zostanie prezydentem i to jest jego kompleks.
nie znoszący ludzi wykształconych, lub mądrzejszych od niego,
-ja również nie znoszę Bartoszewskiego.Niesiołowskiego,Gronicza i np zubka i jak mniemam są lepiej wykształceni niż ja co w rzeczywistości nie przeszkadza mi w niczym a juz na pewno nie jest moim kompleksem.
w walce politycznej nie gardzący "brudnymi" chwytami,
-każdy chwyt jest dozwolony o ile mieści się w granicach prawa aczkolwiek nie słyszałem żeby ktoś kto powiedział "Ty brudny Polaczku"został za to skazany. Natomiast powiedzenie "TY BRUDNY ŻYDZIE "Może taki przypadek stanowić.A i na tym forum udzielają się tacy co to zaraz straszą donosikiem do prokuratury.PRAWDA ZUBEK?
populista,
-zanudził bym was populistycznymi obiecankami PO ale w ich wydaniu to niespełnione obietnice a nie populizm.
zwolennik rządów twardej ręki,
-to raczej dobra cecha i jako przeciwnik d...kracji jak najbardziej jestem za i znam BARDZO WIELU LUDZI którym marzy się mała dyktatura byle by nie PROLETARIATU.
dekownik w czasach solidarności,
-to już poważny zarzut proszę o konkrety
wyrozumiały jedynie wobec swoich lojalnych żołnierzy,
-pewno dobrze go znasz że możesz to ocenić.
prezes i założyciel partii o charakterze wodzowskim,
-Partia Wodzowska piękna rzecz oto pozytywne przykłady z historii które znam J.Piłsudski,Benito Mussolini,Augusto Pinochet,Adam Gmurczyk,Roman Giertych no i oczywiście znienawidzony przez zubka ENDRIU LETTER.
nieprzejednany wobec swoich konkurentów wewnątrz własnej partii,
-byłeś zubek jednym z nich i dał ci to odczuć ROZUMIEM
gardzący ludźmi prostymi i biednymi,
-gdzie i kiedy
współpracował z Lepperem i Giertychem,
uhaaaaaauhaaaaaa to jedyny komentaż na jaki mnie stać.
NA KONIEC wyznam :brzydzę się takimi typami jak Bartoszewski,Niesiołowski,Palikot,Kutz,Wajda,Ty zubek i wieloma innymi którzy potrafią tylko lżyć i pomawiać.To są nasze tzw.ELITY ale to są Łże elity.A na wierzchu prócz śmietanki gromadzi się również SZUMOWINA i do takowej należycie i otym nie zapominajcie.
![]:->](./images/smilies/077.gif)