Dj.Dobry Czlowiek pisze:
dj Abdul pisze:
ponieważ maja po 19 lat i dopiero zaczynają swoją przygodę z dj’owaniem!
Z tego co wiem maja po 17(dj.Krzy) i 18 lat(dj.Kona). Tak dla informacji to dodaje.
dj Abdul pisze:
I nie potrafili nie przekraczać dozwolonego progu głośności.
Dac dziecku palca, a Dj.Krzy zrobi ruine....
Ciekawi mnie sama postac Dj'a.Krzy. Z tego co sie orientuje, on potrafi tak robic "techno", jak ja grac na fujarce. No bo w gruncie rzeczy wiem, ze trzeba w nia dmuchac, nie? Ale nie w tym rzecz. Nie bede sie hamowal, bo on nie potrafi pohamowac swoich emocji.
Wracajac do tematu - Doszlismy ze znajomym do wniosku, ze osoba podajaca sie za Dj'a.Krzy, to swoista hybryda. Jest to polaczenie bajkopisarza, "ziooooma" i chlopca, ktory za wszelka cene chce byc popularny. Skoro zrypal sprawe, to dlaczego wszystkim wmawia, ze bylo inaczej? Nie mogl sie przyznac, ze zrypal i musial liczyc na pomoc innych? Czemu innym wmawial, ze to on byl gwiazda, ze Kona gral gotowce, a on lecial "na zywo"?
"..Zeby byc dobrym Dj'em, trzeba byc dobrym czlowiekiem..." - w takim razie Dj.Krzy - nigdy nie zostaniesz Dj'em, a ten przyrostek (DJ, ktory oznacza pewnie Duze Jaja, ktore ty robisz z samego siebie) dodajesz tylko po to, zeby sie dowartosciowac.
Ale nie martw sie - na pewno dobrze bys sie spelnil jako pisarz bajek dla dzieci. W tym jestes najlepszy. W koncu Twoje bajki slyna juz w calym Zgorzelcu. Lada dzien, a zaistniejesz w Polsce.
Cytuj:
Czekamy na opinie dotyczące imprezy, muzyki, organizacji, lub pomysły na ewentulne zmiany - jak w temacie "... byłeś ? oceń !"
Bylo prawie fajnie.
Pozdrowienia z nadzieja na Twoj rychly sukces w branzy pisarskiej,

Twoj fan.
Cytuj:

widze, że Ty także masz dopisek "DJ" wiec może Ty pokażesz klase

: Widze, że Kolega Abdul jest bardzo chetny do wspłpracy wiec pewno pozwoli Ci zagrać

tak pozatym to nie ponizaj sie czlowieku bo zakladasz juz chyba 4 konto :!: gozej niz dziecko :!: nie masz odwagi normalnie po ludzku wypowiadac sie na forum to wogole na nie nie wchodz :!:

Krzy juz Ci chyba napisal, ze jak chcesz pogadac to masz klikac do niego na GG... ( Alex pokasuj te konta

:wink: )
dj Kona pisze:
Czy szanowni forumowicze są za tym, aby w naszym miescie odbywaly sie takie imprezy? Jako organizatrzy jestesmy zadowoleni ze dobrze sie bawiliscie (co bylo widac) i po tym wszystkim, mamy usmiech na twarzy i moze pomyslimy nad czyms nowym?
zawsze powatażam, że trzeba zacząć coś robić w tym padole :!:
hmmmm.... xionc:
ale to nie Cream i bynajmniej wejsciowka nie kosztowala Cie 100zl wiec jakiekolwiek porownania sa nie na miejscu
Alex:
mozna zmienić nicka

: bo ja tez bym sobie dopisal DJ i bylbym slawny

slawny

slawny

:mrgreen: tak mnie to jara, że wiesz aż mnie skręca, że oni maja w nicku "DJ" a ja nie

ja tez chce być jak DJ Tiësto

:mrgreen: :mrgreen: hehehe