Dzisiaj jest 20 cze 2025, 23:29

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 142 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

dj Abdul pisze:
ponieważ maja po 19 lat i dopiero zaczynają swoją przygodę z dj’owaniem!

Z tego co wiem maja po 17(dj.Krzy) i 18 lat(dj.Kona). Tak dla informacji to dodaje.

dj Abdul pisze:
I nie potrafili nie przekraczać dozwolonego progu głośności.

Dac dziecku palca, a Dj.Krzy zrobi ruine....

Ciekawi mnie sama postac Dj'a.Krzy. Z tego co sie orientuje, on potrafi tak robic "techno", jak ja grac na fujarce. No bo w gruncie rzeczy wiem, ze trzeba w nia dmuchac, nie? Ale nie w tym rzecz. Nie bede sie hamowal, bo on nie potrafi pohamowac swoich emocji.
Wracajac do tematu - Doszlismy ze znajomym do wniosku, ze osoba podajaca sie za Dj'a.Krzy, to swoista hybryda. Jest to polaczenie bajkopisarza, "ziooooma" i chlopca, ktory za wszelka cene chce byc popularny. Skoro zrypal sprawe, to dlaczego wszystkim wmawia, ze bylo inaczej? Nie mogl sie przyznac, ze zrypal i musial liczyc na pomoc innych? Czemu innym wmawial, ze to on byl gwiazda, ze Kona gral gotowce, a on lecial "na zywo"?

"..Zeby byc dobrym Dj'em, trzeba byc dobrym czlowiekiem..." - w takim razie Dj.Krzy - nigdy nie zostaniesz Dj'em, a ten przyrostek (DJ, ktory oznacza pewnie Duze Jaja, ktore ty robisz z samego siebie) dodajesz tylko po to, zeby sie dowartosciowac.
Ale nie martw sie - na pewno dobrze bys sie spelnil jako pisarz bajek dla dzieci. W tym jestes najlepszy. W koncu Twoje bajki slyna juz w calym Zgorzelcu. Lada dzien, a zaistniejesz w Polsce.

Cytuj:
Czekamy na opinie dotyczące imprezy, muzyki, organizacji, lub pomysły na ewentulne zmiany - jak w temacie "... byłeś ? oceń !"

Bylo prawie fajnie.

Pozdrowienia z nadzieja na Twoj rychly sukces w branzy pisarskiej,
ObrazekTwoj fan.
Cytuj:

Ostatnio zmieniony 22 sie 2006, 21:37 przez Dj.Dobry Czlowiek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

Czy szanowni forumowicze są za tym, aby w naszym miescie odbywaly sie takie imprezy? Jako organizatrzy jestesmy zadowoleni ze dobrze sie bawiliscie (co bylo widac) i po tym wszystkim, mamy usmiech na twarzy i moze pomyslimy nad czyms nowym? :)

Tytuł:
rekrut
rekrut

[quote="dj Kona"]Czy szanowni forumowicze, byli by za tym, zeby impreza podobnego typu odbyla sie jeszcze w Zgorzelcu? Wg mnie i chyba NAS (organizatorow) - nie znam ich zdanie i nie jestem pewny, podobalo sie Wam to wszystko i byliscie zadowlenia ze zorganizowalismy taka impreze :) Chcielibyscie wiecej?[/quot

Ja bylam na tej imprezie z grupka znajomych, bardzo nam sie podobalo, i napewno jak bedzie jeszcze jedna taka impreza to tez pojdziemy. Mam nadzieje ze bedzie trwala troche dluzej i piwka tez nie zabraknie. I napewno powinno byc takich imprez wiecej w naszym miescie, napewno w okresie letnim, ale tez w ciagu roku, bo jak wszystkim wiadomo to w Zgorzelcu nie ma gdzie isc w sobotni wieczor i sie pobawic .

Tytuł:
pismak
pismak

a mi sie nie podobalo.
Albo jade na creamfields pod wroclaw porzadnie sie zabawic albo siedze w zgorzelcu na jarmarcznym pikniku, jem kielbase z grilla, zapijam piwem podrygujac w rytm festyniarskiej muzyki i tez milo spedzam czas.
Nie lubie posrednich rozwiazan.
No i ta mlodziez na tej imprezie :lol: :lol:

Tytuł:
pismak
pismak

Dj.Dobry Czlowiek pisze:
dj Abdul pisze:
ponieważ maja po 19 lat i dopiero zaczynają swoją przygodę z dj’owaniem!

Z tego co wiem maja po 17(dj.Krzy) i 18 lat(dj.Kona). Tak dla informacji to dodaje.

dj Abdul pisze:
I nie potrafili nie przekraczać dozwolonego progu głośności.

Dac dziecku palca, a Dj.Krzy zrobi ruine....

Ciekawi mnie sama postac Dj'a.Krzy. Z tego co sie orientuje, on potrafi tak robic "techno", jak ja grac na fujarce. No bo w gruncie rzeczy wiem, ze trzeba w nia dmuchac, nie? Ale nie w tym rzecz. Nie bede sie hamowal, bo on nie potrafi pohamowac swoich emocji.
Wracajac do tematu - Doszlismy ze znajomym do wniosku, ze osoba podajaca sie za Dj'a.Krzy, to swoista hybryda. Jest to polaczenie bajkopisarza, "ziooooma" i chlopca, ktory za wszelka cene chce byc popularny. Skoro zrypal sprawe, to dlaczego wszystkim wmawia, ze bylo inaczej? Nie mogl sie przyznac, ze zrypal i musial liczyc na pomoc innych? Czemu innym wmawial, ze to on byl gwiazda, ze Kona gral gotowce, a on lecial "na zywo"?

"..Zeby byc dobrym Dj'em, trzeba byc dobrym czlowiekiem..." - w takim razie Dj.Krzy - nigdy nie zostaniesz Dj'em, a ten przyrostek (DJ, ktory oznacza pewnie Duze Jaja, ktore ty robisz z samego siebie) dodajesz tylko po to, zeby sie dowartosciowac.
Ale nie martw sie - na pewno dobrze bys sie spelnil jako pisarz bajek dla dzieci. W tym jestes najlepszy. W koncu Twoje bajki slyna juz w calym Zgorzelcu. Lada dzien, a zaistniejesz w Polsce.

Cytuj:
Czekamy na opinie dotyczące imprezy, muzyki, organizacji, lub pomysły na ewentulne zmiany - jak w temacie "... byłeś ? oceń !"

Bylo prawie fajnie.

Pozdrowienia z nadzieja na Twoj rychly sukces w branzy pisarskiej,
ObrazekTwoj fan.
Cytuj:
:roll: :twisted: widze, że Ty także masz dopisek "DJ" wiec może Ty pokażesz klase :?: Widze, że Kolega Abdul jest bardzo chetny do wspłpracy wiec pewno pozwoli Ci zagrać :) tak pozatym to nie ponizaj sie czlowieku bo zakladasz juz chyba 4 konto :!: gozej niz dziecko :!: nie masz odwagi normalnie po ludzku wypowiadac sie na forum to wogole na nie nie wchodz :!: :twisted: Krzy juz Ci chyba napisal, ze jak chcesz pogadac to masz klikac do niego na GG... ( Alex pokasuj te konta :P :wink: )

dj Kona pisze:
Czy szanowni forumowicze są za tym, aby w naszym miescie odbywaly sie takie imprezy? Jako organizatrzy jestesmy zadowoleni ze dobrze sie bawiliscie (co bylo widac) i po tym wszystkim, mamy usmiech na twarzy i moze pomyslimy nad czyms nowym? :)
zawsze powatażam, że trzeba zacząć coś robić w tym padole :!: :D

hmmmm.... xionc:
ale to nie Cream i bynajmniej wejsciowka nie kosztowala Cie 100zl wiec jakiekolwiek porownania sa nie na miejscu :P

Alex:
mozna zmienić nicka :?: bo ja tez bym sobie dopisal DJ i bylbym slawny :) slawny :D slawny :twisted: :mrgreen: tak mnie to jara, że wiesz aż mnie skręca, że oni maja w nicku "DJ" a ja nie :? :cry: ja tez chce być jak DJ Tiësto :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: hehehe

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Ja jestem za powtarzaniem tej imprezy cyklicznie :> Może w jednej z odsłon pojawi nam się za gramofonami Alien z laptopem ;>

Tytuł:
pismak
pismak

za laptopem :P ewentualnie za dwoma kompami + mixer :) zadnych deckow :) chociaz moze sie bym skusil :wink: :P

Tytuł:
VIP
VIP

W związku ze złamaniem regulaminu przez użytkownika djkrzy, jego konto zostaje zablokowane do odwołania.

Tytuł:
pismak
pismak

Road Killer ;)

Tytuł:
VIP
VIP

ty też do zablokowania ? :twisted:

Wracamy do tematu. Impreza. Plusy i minusy.

Tylko z głową, bo się posypią następne blokady ! Jak ja nie cierpię takich użytkowników! Wyłapię was, wy niebieskie paskudztwa! Zrobię to jakem Garg... Alex ! Cha, cha, cha! :lol:

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Ja jestem za zrobieniem kolejnych takich imprez ;) Można je nawet i cyklicznie robić, dobry pomysł, a i realizacja nie będzie niebywale trudna na pewno... ;)

Tytuł:
pismak
pismak

nie, nie skorzystam z Twoich uslug :wink: moze kiedys :P

Tytuł:
rekrut
rekrut

Chcialbym wyjasnic pewna sprawe. DJ Antykrzy ma JEDNO konto. DJ Dobry Czlowiek to moj ziom, a hiper biedronki nie znam. DJ Krzy(woprzysiezca) uwaza, ze tylko jednej osobie w Zgorzelcu nie podobal sie jego wystep i zalozyla sobie 50 000 kont i jedna osoba stoi za tymi wszystkimi postami. To ci powiem chlopie - grubo sie mylisz. Aha. Gratuluje swietnego wystepu w MDK :lol: Tylko jedno mnie zastanawia.... Dlaczego tak dobry DJ puscil focha na ludzi, ktorzy po prostu powiedzieli, zeby nie robil chaly, bo ludzie nie moga juz sluchac tego, co on gral i poszedl sobie w polowie swego "znakomitego" wystepu? Hmmmmmmmm... Ciekawe... Slyszalem rowniez, ze jako DJ Antykrzy jestem poszukiwany przez DJ'a Krzy(woprzysiezce). Owocnego szukania.
Ech... Szkoda mi ciebie chlopie... Na twoim miejscu dawno zapadlbym sie pod ziemie. Ze wstydu oczywiscie. I uwierz. Wielu ludzi z twojego otoczenia ma o tobie takie samo zdanie jak ja, albo nawet gorsze. Tylko, ze ja pierwszy odwazylem sie to powiedziec publicznie. Pod pseudonimem, co prawda, ale to juz cos. Przemysl to chlopie.

"Zeby byc dobrym DJ'em, trzeba puszczac muzyke, ktorej ludzie chca sluchac"

Tytuł:
pismak
pismak

DJ AntyKrzy pisze:
"Zeby byc dobrym DJ'em, trzeba puszczac muzyke, ktorej ludzie chca sluchac"

hmmm... jezeli na plakacie pisze HOUSE a Ty chcesz posluchac sobie czegos innego to nie przychodz na taka impreze. Druga sprawa jest taka, ze nie slyszalem jak on gra ale idac na impreze chcialbym posluchac zmixowanych kawalkow, takich ktore uslysze jedyny raz w zyciu :!: ...wiesz jezeli masz zamiar isc na impreze pobawic sie przy kawalkach "ktrore ludzie chca sluchac" bo slyszeli to juz 100 000 razy to jedz sobie do Bolca do Imperium (przyp. kroluja tam gwizdki, biale rekawiczki, okrzyki typu "jazdaaa" i inne wixiarskie fazy) albo do Wrocka do Dolmelu (przyp. klimat podobny jak w Bolcu a nawet lepszy - wiecej gwizdkow itp.) :lol: :lol: :lol: jezeli jestes zainteresowany takim klimatem to polecam takze eventy organizowane przez MDT Agency oraz imprezy a'la Hala Ludowa da Wrocław :lol: :lol: :lol: Pojedziesz tam posluchasz znanych i lubianych kawaleczkow i bedziesz szczesliwy :lol: naprawde polecam :!: :lol: :lol: :lol:

I jeszcze jedno - HOUSE to jest gat. muzyczny a nie 15 pioseneczek jakie Ty i 150 innych osob chcialoby uslyszec. Na plakacie bylo napisane jakie gat. muzyczne beda a nie jakie kawalki zostana puszczone, jezeli Ci nie odpowiadalo to won do Bolca na wixiarska potupaje - tam nawet jak dejota o cos poprosisz i postawisz mu browara to z mila checia pusci Ci eksplążyn :lol: :lol: :lol:

"Eksplążyn - prawie jak muzyka" :lol:

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

a ja chciałbym żeby zakończyć temat Krzy ponieważ rzygam już tym centralnie ! Nie obchodzi mnie czy jest to jedna i ta sama osoba czy jest Was wielu! Tak czy siak, jeżeli macie do niego jakiś problem to załóżcie osobny post i tam sobie dyskutujcie! Zrobiliście z igły widły a tego jeszcze syf w poście!

Zejdzcie na ziemie goście! nie szkoda Wam klawiatury i czasu na te bzdury ? zastanówcie się nad soba!

/tekst skierowany do wszystkich antyKrzy!/

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 142 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.