Dzisiaj jest 19 cze 2025, 21:24

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1594 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 107  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Hm... a co do tej komisji - to ile osob bedzie wchodzilo w skład ? i czy tylko panowie beda w niej zasiadac ? A i wlasnie - we wczesniejszych postacha pisaliscie ,ze kandydatki beda dyskutowac na forum na jakies rozne tematy....- wiec ? co z tym ? :?:

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Witam do końca miesiąca jeszcze troszke czasu zostało jeszcze więc myślę że zdążymy :)

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

A co do komisji to z tego co się orientuję to tylko panowie :)

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Alex zwracaj uwage skad dziewczyny maja fotki, np. to zdjecie http://www.zgorzelec.info/classes/image.php?id=3385 jest mojego autorstwa (http://www.turow.za.pl/cheers/2004_2005 ... hoto11.jpg) a nikt nawet maila nie napisal czy moze je wykorzystywac i przetwarzac !!

Pilnujcie tego troche, bo ja tu nie mam zadnych pretensji, ale w przyszlosci "prawa autorskie" moga miec nieprzyjemne skutki...

Tytuł:
VIP
VIP

Dzieki za informacje, fakt jest taki ze dziewczyny przesylajac zdjecia biora na siebie pelna odpowiedzialnosc za prawa autorskie. Wyrazaja takze zgode na publikacje zdjec.

Teraz troche spraw technicznych:
W tej edycji fryzury dla MISS przygotowywac bedzie Salonik (www.salonik.zgorzelec.info) w Łagowie. Wasze komentarze (dosc, a nawet zbyt ostre) dotarly do Noemi, dlatego nastepnym razem prosze o wieksza powsciagliwosc przy krytyce. Proponuje wrecz wskazowki dla firm. Pamietajcie o jednej rzeczy, wszystkie firmy biorace udzial chca sie pokazac z jak najlepszej strony i faktem jest ze nie zawsze mozecie zrozumiec co autor mial na myli, ale docencie to ze te firmy sie staraja i sprobujcie pomoc im w lepszej promocji swoich uslug.

Jutro postaram sie przygotoac strone (www.miss.zgorzelec.info) z dokladnymi informacjami o obidzie i innych atrakcjach jakie przygotowane sa w tej edycji.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Drogi Adminie! Dlaczego?!? Mamy zachowywać "większą powściągliwość" przy krytyce? Nikt nie podważał, z tego co się orientuję, kunsztu i profesjonalizmu wykonania dotychczasowych fryzur przez sponsora. Sygnalizowaliśmy tylko (już miesiąc wcześniej), że można by było coś zmienić, bo wszystkie fryzury są "na jedno kopyto" i przez niektórych (np. przeze mnie) zostają one odbierane jako antyreklama salonu. Takie prawo rynku, jednym się podoba innym nie! A słowa krytyki nawet tej uszczypliwej powinny zostać wykorzystane przez adresata na przyszłość (prawdziwa cnota krytyki się nie boi). Poza tym coś mi się wydaje, że nie do końca jesteś adminie w tej kwestii bezstronniczy (jakieś układy?).

Pozdrawiam!

Tytuł:
VIP
VIP

Jak widac ukladow nie ma, bo nastapila zmiana firmy zajmujacej sie fryzura MISS. Ale tu chodzi bardziej o zabawe, a sam powiedz czy twoj krytyczny komentarz nie byl zbyt ostry. Firmy, ktore biora udzial chca sie pokazac z dobrej strony i mysle ze, pomimo pewnych posuniec, ktore byc moze jeszcze sie Wam w przyszlosci nie spodobaja nalezy do tego podchodzic bardziej z usmiechem niz z uszczypliwoscia :)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Ja odpadam... Jeżeli uważasz Adminie, że komentarz w stylu "wszystkie fryzury jak do tej pory są jednakowe" (co zresztą zauważyli także inni forumowicze) jest zbyt ostry i uszczypliwy, to tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że nie jesteś bezstronny jeżeli chodzi o ten salon fryzjerski!
Bardzo dobrze się stało, że będzie nowy sponsor fryzur, i tu również napiszę to samo jeżeli fryzury będą ciągle takie same i nadal nie uważam aby były to uszczypliwe uwagi.

Pozdrawiam!

Tytuł:
VIP
VIP

chodzilo mi bardziej o to:
Cytuj:
gdybym był kobietą (a chyba nie jestem :wink: ) to po fryzurach jakie tu widzę na sesjach zdjęciowych na pewno bym z tego salonu już nie skorzystał, bałbym się efektów.

i o wypowiedz agafonik

A jezeli chodzi o bezstronnosc to przyznaje ze jestem minimalnie po stronie firm :) Bo te nia maja dostepu do sieci i czesto odpierac zarzutow nie moga, wiec ktos w ich imieniu to robic musi :lol: Jednak mimo to staram sie nie przesadzac z obrona.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Brak słów...

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

aleksander pisze:
A jezeli chodzi o bezstronnosc to przyznaje ze jestem minimalnie po stronie firm :) Bo te nia maja dostepu do sieci i czesto odpierac zarzutow nie moga, wiec ktos w ich imieniu to robic musi :lol: Jednak mimo to staram sie nie przesadzac z obrona.

A to Ci niespodzianka... w końcu to tylko twoi obecni/przyszli/byli klienci...więc wszelka krytyka stawia Cię w niezręcznej sytuacji...taki mały konflikt interesów...

Tytuł:
rekrut
rekrut

dlaczego kandydatka ( magdalena ) jest tak wyrózninioza czym sobie zasłuzyla ze jest tak tak faworyzowana przez admina osobiscie uwazam ze to jest nie fair co do innych dziewcząt !!!

Tytuł:
VIP
VIP

iomalek napisal:

Cytuj:
sprawa do admina chodzi mi o nową kandytatkę dlaczego ona ma nowke od admina ze jest ideałem na żone czy coś takiego czyżby jakaś ... faworytka to jest nie fair co do innych dziewcząt...
a może to już z góry ustalone kto ma wygrać !?

ta informacje z glownego forum usunalem, bo juz zadales to samo pytanie tu, poza tym watek by sie dublowal.

Odpowiadajac na zarzuty: ja nie wybieram, ale doceniam jezeli ktos sie przylozy do ankiety. Zwroccie uwage na:

-> naleśniki a'la madzia :) - wyobrazcie sobie, budzicie sie rano i czujecie zapach pysznych nalesnikow a'la madzia

-> Ideał mężczyzny to juz poprostu poemat

-> Uwielbiam eksperymenty kulinarne :) - czy to nie mowi samo za siebie? Kazdego faceta mozna zdobyc przez zoladek i to prawda juz odwieczna.

Podsumawujac, bardzo mi sie spodobal tekst ankiety i nie moglem sie oprzec zeby ten komentarz napisac
:lol:

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Czesc chlopaki, jestem tu nowa, wiec prosze o cieplutkie przyjecie :)

Jak sie postaracie to chetnie z wami zostane, coraz bardziej mnie sie tu zaczyna podobac wiec w koncu chce zabrac glos w kilku sprawch.

Ciesze sie ze zaklad fryzjerski zostal zmieniony bo przez to w koncu moge cos o tym powiedziec. Pierwsze trzy fryzury mi sie podobaly i ostatnia. Pozostale byly wg mnie niezbyt udane i monotematyczne. Troche racji ma admin bo komentarze byly ostre, ale jestem calym sercem za tym ze prawdziwa sztuka obroni sie sama a komentowac moze kazdy. Bylam ostatnio w salonie bo jestem (a wlasciwie bylam) ich klientka od dobrych dwoch lat. To co uslyszalam podczas czesania bylo dla mnie szokiem. Same niepochlebne rzeczy o adminie i uzytkownikach forum, ze sie nie znacie na sztuce, nie potraficie docenic i ze a admin robil podchody zeby tylko skonczyc ze wspolpraca. W ani jedno slowo nie wieze.

Nie chce mi sie pisac co zostalo powiedziane, ale powiem jedno. Nigdy wiecej tam nie pojde. Nie wyobrazam sobie zeby mowic o takich rzeczach przy calym salonie, przeciez to niepowazne. Wyglada na to ze lubi kogos dopoki ja sie nie skrytykuje. Wtedy staje sie nieobliczalna. Zatem adminie, jestem po twojej stronie i uwazam decyzje za sluszna.

Co do kandydatek to uwazam ze nie powinno sie tam znajdowac zadnych dopisow, bo rzeczywiscie to moze wskazywac na kandydatke komisji.

Mam jeszcze jedno pytanie, nie z tematu: czy ktos mi moze powiedziec kto jest viper126pzgc ?

Tytuł:
VIP
VIP

Przepraszam, ale nie chce sie wiecej wypowiadac w sprawie Noemi, uwazam ze praca ktora wykonala do tej pory byla na wysokim poziomie i choc nie byla przez niektorych rozumiana to jednak doceniam to ze firma brala udzial w zabawie.

Moj podpis pod kandydatka zostal usuniety wiec mam nadzieje ze juz jest ok. Podkreslam tylko ze kandydatka na zone nie ma nic wspolnego z kandydatka na miss :D

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1594 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 107  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.