Czesc chlopaki, jestem tu nowa, wiec prosze o cieplutkie przyjecie
Jak sie postaracie to chetnie z wami zostane, coraz bardziej mnie sie tu zaczyna podobac wiec w koncu chce zabrac glos w kilku sprawch.
Ciesze sie ze zaklad fryzjerski zostal zmieniony bo przez to w koncu moge cos o tym powiedziec. Pierwsze trzy fryzury mi sie podobaly i ostatnia. Pozostale byly wg mnie niezbyt udane i monotematyczne. Troche racji ma admin bo komentarze byly ostre, ale jestem calym sercem za tym ze prawdziwa sztuka obroni sie sama a komentowac moze kazdy. Bylam ostatnio w salonie bo jestem (a wlasciwie bylam) ich klientka od dobrych dwoch lat. To co uslyszalam podczas czesania bylo dla mnie szokiem. Same niepochlebne rzeczy o adminie i uzytkownikach forum, ze sie nie znacie na sztuce, nie potraficie docenic i ze a admin robil podchody zeby tylko skonczyc ze wspolpraca. W ani jedno slowo nie wieze.
Nie chce mi sie pisac co zostalo powiedziane, ale powiem jedno. Nigdy wiecej tam nie pojde. Nie wyobrazam sobie zeby mowic o takich rzeczach przy calym salonie, przeciez to niepowazne. Wyglada na to ze lubi kogos dopoki ja sie nie skrytykuje. Wtedy staje sie nieobliczalna. Zatem adminie, jestem po twojej stronie i uwazam decyzje za sluszna.
Co do kandydatek to uwazam ze nie powinno sie tam znajdowac zadnych dopisow, bo rzeczywiscie to moze wskazywac na kandydatke komisji.
Mam jeszcze jedno pytanie, nie z tematu: czy ktos mi moze powiedziec kto jest viper126pzgc ?