Dzisiaj jest 22 cze 2025, 21:45

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1594 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 107  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

ojjj i znow sie zaczyna robic goraco. Dajcie Wy wszyscy "niezyczliwi" spokoj Alexowi,to po pierwsze,a po II temat bikni,amfiteatru itd.. juz chyba byl wczesniej poruszany wiec po co znow go roztrzasac?

Pozdrawiam 8)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Cytuj:
Poza tym trochę będzi głupio wyglądać jak cały czerwiec będziemy oglądać miss kwietnia.

Turek nie panikuj. Pojawiłeś się niewiadomo skąd prawie się nie udzielasz na forum a w temaci emiss to już mało i nagle przeszkadza Ci ze sesji jeszcze nie ma. A moje wypowiedzi nie są stronnicze bo ja w przeciwieństwie do niektórych rozumiem że pewnych rzeczy nie można przeskoczyć.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

po 1: cierpliwości.
po 2: Asiu, ja pod ciuchami nie ukrywam tego, co mam, ale tuszuję to, czego nie mam :)
po 3: co do imprezy... ktoś tam cwany faktycznie ma racje... nie mam ochoty, aby 15letni, za przeproszeniem, gówniarze stali pod scena w amfi i mieli świetny ubaw... bo laski lataja prawie porozbierane... spoko, po plaży też niby biegamy w strojach, ale tam WSZYSCY są rozebrani. a nie 10 osób... fakt - taka impreza powinna być zakmnięta.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Słuchaj no JAGUSIU!!! Na forum jestem od dawna i nie pojawiłem się nagle niewiadomo skąd! Wypowiadam się może i rzadko (również w temacie miss) ale myślę, że nie pletę byleby pleść (jak co niektórzy na forum). Delikatnie i konkretnie zauważyłem, że upłynęło sporo czasu i nadal nie ma sesji. Wpis dotyczył raczej ADMINA i już mi to ADMIN na forum rzeczowo wyjaśnił (komunie itd) za co mu dziękuję. A wy jak te kwoki zaraz podnosicie adwokaturę: bo Alex nie ma czasu, bo jest zalatany itd, itp... Kobiety dajcie szansę się wypowiedzieć chłopakowi, chyba, że jesteści jego oficjalnymi rzeczniczkami prasowymi - to przepraszam.

Poza tym, to że nie udzielam się zbyt często w temacie nie odbiera mi prawa do wypowiedzi w nim! Oceń to na chłodno JAGNO i ochłoń bo strasznie nerwowo reagujesz na lużna dyskusję, wszak miss to tylko dobra zabawa prawda?

Tytuł:
obserwator
obserwator

Wiecie co bawmy sie wszyscy dobrze i cieszmy sie sloncem :P :P :P . Poza tym WIARA _ NADZIEJA _MILOSC_OPTYMIZM czynia cuda :) :) :) Po co klotnie i negatywne jakies wypowiedzi.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Beti myślę , że ty nie musisz się niczego maskować . Nie będę nikog do niczego zmuszać . Z jednej strony Cię rozumiem bo takie 14 - 15 letnie chłopaczki potrafią dopiec . ( mam młodszych braci :? ) Myślę , że Aleks rozpatrzy wszystko i będzie kompromis .

Pozatym widać , że brakuje niektórym tematów do rozmów bo kłótnie wiszą na włosku . Proponuje zająć się kandydatkami . Bliżej je poznać może zadać jakieś ciekawe pytanie . Bo kłócić to się każdy potrafi .

Buźka :D

Tytuł:
VIP
VIP

alex przemówił: turek rzeczywiście często się nie wypowiada, ale za to jak już powie to konkretnie, zdjęcia będą gotowe dzisiaj więc jutro rano będą opublikowane na stronie, a ja rzeczywiście latam na obrotach, ale efekt będzie widoczny w kilku przypadkach już niebawem :)

ps. dzięki za troskę :D pani doktor z Poznania powiedziałą, że te moje częste "kłucia" w klatce piersiowej są spowodowane nadmiarem stresu i brakiem wypoczynku, ale spokojna glowa, my cyborgi mamy serce jak dzwon, a lekarze często wystawiają błędne diagnozy
:wink:

Tytuł:
rekrut
rekrut

ludzie zachowujecie sie tak jak byscie mieszkali w zgorzelcu od miesiaca!!przecierz wiekszasc mlodziezy bedzie pijana lub nacpana!!no to faktycznie beda mialy dziewczyny wyrozumiala i kulturalna widownie!!to bedzie niezla wiocha jak ktoras wyjdzie na scene!!a jak juz sie taka znajdzie to podejrzewam ze bedzie miala nierowno pod sufitem!!zgorzelec jest za malym miastem na takie publiczne pokazy!! a ja zeby miec dziewczyne to wcale nie musze chodzic do agencji... hehe widzeze masz kolego jakies kompleksy ze musisz chodzic do burdelu bo mi tak bardzo na tym nie zalezy aby dziewczyny paradowaly w bikini ty jakis nie wyzyty chyba jestes pajacu:p

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

szkoda, że nie ubrałeś tego w ładne słowa, ale masz, cholera, rację...

Tytuł:
rekrut
rekrut

heh moim zdaniem pan mily facet ma 100% racji bo panny ktore wyjda na amfiteatr uslysza jedna reakcje ... jaka ??!! gwizdy i t p wiec nie uwazam ze za takie posmiewisko 1000 pln to wystarczajaca kwota przeciez to nawet nie wystarczy na 10 dni nad baltykiem wiec usiadz sobie koles wygodnie i dopusc do swojej glowy mysl ze nikt ci na to sie nie zgodzi , a po drugie primo co bedzie jesli bedzie dretwa pogoda i bedzie padac i ***** pomyslales o tym ?? a moze sprawdziles pogode online heheheh

---------------------------------------------------------------
EDIT:

ZINFO: Ostrzeżenie dla użytkownika, dalsze używanie słów powszechnie uważanych za obraźliwe skończy się banem. Pozdrawiam

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
a ja zeby miec dziewczyne to wcale nie musze chodzic do agencji... hehe widzeze masz kolego jakies kompleksy ze musisz chodzic do burdelu bo mi tak bardzo na tym nie zalezy aby dziewczyny paradowaly w bikini ty jakis nie wyzyty chyba jestes pajacu:p

Argumenty i stylistyka, sposób rozumienia tekstu pisanego (znaczy -NIErozumienia) + niechlujne podejście do języka polskiego jak nic pasuje do pewnego znanego już na forum OBYWATELA.
Klon jakiś, cy cuś?
:)
Cytuj:
bo mi tak bardzo na tym nie zalezy aby dziewczyny paradowaly w bikini ty jakis nie wyzyty chyba jestes pajacu:

Czy epitety nie podpadają pod naruszenie regulaminu forum?

Wszyscy faceci, którzy nie stronią od okazji rzucenia okiem na dziewczyny w bikini, to niewyżyte pajace?
Hmm..........
Co zwolennicy na to?

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

nie każdy potrafi pisać pięknie i stylistycznie. to jest forum internetowe... a to, że ktoś ma inne zdanie? pajac to nie jest nic obraźliwego. ale koleś ma cholerną rację.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Może i niektórzy niepotrafią pięknie pisać itp . Ale kultura obowiązuje ! I co z tego , że jest to forum internetowe ? To możemy się wyzywać od różnych ? Trochę szacunku . Można przecież wyrażać swoje zdanie w cywilizowany sposób .

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Autorzy kolejnych epitetów i słów wykraczających poza granice obowiązującej kultury wypowiedzi będą "nagradzani" banami lub/i kasowaniem postów.

Dziękuje za uwagę.

Pozdrawiam

Ostatnio zmieniony 18 maja 2006, 16:55 przez ZINFO, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Zresztą co to za różnica... Asia będzie występować z numerem pierwszym :D oby Organizator znalazł chętne kandydatki i trafił w dobrą pogodę. Z mojej strony życzę jedynie powodzenia :))

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1594 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 107  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.