Dzisiaj jest 22 cze 2025, 22:04

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1594 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 107  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

nie jestem na jezyku polskim zeby pisac poprawnie!! bede pisal jak mi sie podoba a jak sie komus cos nie podoba to niech sie nie patrzy:)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Asia nie będzie występować wcale ! Ja nie wiem czemu się mnie wszystki baby czepiają , naprawdę ! Jak nie jedna to druga i tak w kółko . Zrobiłam Ci coś Beata ? Napisałam , że Cię rozumiem , nic do Ciebie nie mam a ty non stop do czegoś pijesz. Kobieto wyluzuj.Nie chcesz czegoś robić to nierób . Proste , prawda ? Gdy ja nie mam na coś ochoty to tego nie robie . No chyba , że tak bardzo Ci na nagrodach zależy . Znasz regóły , prawda ? Są jasne . Nikt Cię tam na siłę ciągną niebędzie .

Ps. Aleks nie chcesz sie nikogo słuchać , to posłuchaj chociaż pani doktor . Nawet cyborgi muszą czasem odpocząć by sie nie przegrzać .

Ostatnio zmieniony 18 maja 2006, 17:02 przez Asiek_Isia, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Ej, to Ty pijesz, laska... to jest forum, mamy demokracje, wolność wypowiedzi. I to, że Tobie sie nie podoba forma, w jakiej ktoś tu pisze, to nie znaczy, że musisz to od razu jechać... A skoro jesteś taką zwolenniczką konkursu i biegania w bikini po amfiteatrze, to dlaczego sama nie chcesz wystąpić?? bez sensu... poluzuj warkocz, koleżanko....

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Nieco irytuje mnie ta sytuacja tutaj.... Najpierw były problemy, bo dałam profesjonalne zdjęcia, bo niby po znajomości... Cały czas jakieś chore kłótnie. I PRZYKRO MI JEST TO PISAĆ, ALE ZACZYNAM ŻAŁOWAĆ UDZIAŁU W KONKURSIE... Właśnie przez takie chore teksty... Przykro mi, bo wiem, że w konkurs wkładana jest masa pracy i czasu...

Ostatnio zmieniony 18 maja 2006, 17:07 przez becia, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

pan mily facet pisze:
nie jestem na jezyku polskim zeby pisac poprawnie!! bede pisal jak mi sie podoba a jak sie komus cos nie podoba to niech sie nie patrzy:)

Niestety, ale się mylisz. Jeśli Tobie nie podoba się to, że musisz pisać trzymając się pewnych reguł, to możliwość wypowiadania się na forum zostanie Ci odebrana. I nie ma tu nic do rzeczy to, że nie znasz polskiego, bo nie chodzi o styl, a o to jakich określeń i zwrotów zdarza Ci się używać.

pozdrawiam

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Nie jestem zwolenniczką amfiteatru . Ja po prostu mówię , że regóły są jasno określone . Nie miałam ochoty to podziękowałam i zrezygnowałam z konkursu . I koniec . Nie marudziłam , że mi nie pasuje . Nie chcesz - nikt Cię nie zmusza . Mówisz , że wiesz , że w konkurs jest wkładana masa pracy ale mimo to masz obiekcje co do niego .

Pozatym nikogo nie jechałam . Powiedziałam tylko , że nawet na internetowym forum obowiązuje kultura . To wszystko. Nie wnikam jak kto pisze . Nie każdy urodził się poetą ale można swoje emocje wyrażać kulturalnie .

Ostatnio zmieniony 18 maja 2006, 17:13 przez Asiek_Isia, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

becia pisze:
Zresztą co to za różnica... Asia będzie występować z numerem pierwszym :D oby Organizator znalazł chętne kandydatki i trafił w dobrą pogodę. Z mojej strony życzę jedynie powodzenia :))

Do tej pory swego zdania w tym zakresie tego watku (występy Miss w amfiteatrze) nie wyrażałem.
Wahałem się z swą deklaracją do jednej, lub do drugiej strony.
Przeciw- słuszne argumenty Beci.
-pogoga (nie musi być OK)
-małolaty (na domiar złego -mogą być pijane)
- itp złe uwarunkowania
Za- WSZYSTKO można zorganizować.
-duża frekfencja ( co b. ważne dla chyba(?) dobrego samopoczucia Miss
- widownię można wyposażyć w LIMITOWANE _IMIENNE Zaporoszenia.
-zakaz wyszynku alkoholu w okolicy
Itp ograniczena/obostrzenia.
Profesjonalna Ochrona(?)

To wszystko zależy /należy do roli Organizatorów.

Bywają też czasami nagrody Publiczności/widowni.
Co z nią? gdy widowni tak naprawdę nie będzie?
Myślę,że to wszystko można przewidzieć, zorganizować, przedyskutować.
Ale spokojnie.
I nikt dziś/teraz nie każe (przecież) nikomu podejmować decyzji o sposobie prezentacji.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

z_drw pisze:
-duża frekfencja ( co b. ważne dla chyba(?) dobrego samopoczucia Miss
- widownię można wyposażyć w LIMITOWANE _IMIENNE Zaporoszenia.
-zakaz wyszynku alkoholu w okolicy
Itp ograniczena/obostrzenia.
Profesjonalna Ochrona(?)

(...)

Bywają też czasami nagrody Publiczności/widowni.
Co z nią? gdy widowni tak naprawdę nie będzie?

ojj ja się muszę uczyć a tu gorąco się zrobiło :) ale jeszcze odpowiem, co myślę:
-frekwencja... niby tak... ale w jakim wieku i z jakim nastawieniem.
-skoro juz zaproszenia, to w takim razie impreza musi odbyć się w pomieszczeniu zamkniętym.. amfiteatr nie jest nieprzezroczysty...
-zakaz alkoholu? jak ktoś będzie chciał to wniesie, a po drugie może zawsze przyjść zaprawiony
-nagrody publicznosci... skoro niby miałyby być imienne zaproszenia, to w takim razie jakaś publika w tym momencie się konstruuje... ale jak niby... imienne zaproszenia..? Komu dać/wysłać aby skompletować tę widownię? władzom miasta? obywatelkom po 40stce? obywatelom w wąsami? nie pojmuję pomysłu.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Hehe jak to dobrze, ze mam tyle swoich problemow, ze nie mam kiedy wypowiedziec sie konkretnie na tym forum :) :) :)

Hmm.......ludzie przystopujcie troszke. Jeszcze nic nie wiadomo, a tu takie teksty padaja...z gory jak popatrzycie na to, to usmiejecie sie do lez :) :)

Tytuł:
obserwator
obserwator

To wychodzi na to, ze powinnismy teraz wszyscy wziasc sznurki, toporki oraz siekierki i zaczac sie zabijac nawzajem :D :D :roll: :roll: ...Klotnie sa potrzebne, ale nie do przesady... :shock: :shock:

Tytuł:
VIP
VIP

chcialem podziękować za cenne uwagi, które obaj panowie: (miły... i eskobar20) przekazli w sprawie konkursu, jednak za te bezwatrościowe wylecieli z forum

nie chce mi sie tego komentować, ale to jest zabawa i każdy kto chce brać udział - bierze, kto nie ten nie ma prawa wyzywać uczestniczek nie szanując w ten sposób ich decyzji

kto następny ?

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Alex, ale oni w pewnym sensie mieli rację. To, że wyrazili jąw w ulgarny sposób to inna bajka. Naprawdę znajdziesz dziewczyny, które dobrowolnie wystawią się na gwizdy i głupie teksty 15letnich widzów na amfiteatrze? Twój pomysł jest dobry, ale przemyśl organizację w zamkniętym pomieszczeniu.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Dawno tu nie zagladalam,a jak juz wdepnelam to z przerazeniem stwierdzam,ze jest tu straszne "błoto" :?

Co sie z Wami ludzie dzieje :?:

Fakt ja tez tu wczesniej bylam prowodyrem klotni,ale to co sie tu wyprawia teraz to lekkie przegiecie. Wiec tak panowie luzuja grzywki,dziewczyny warkocze i spokoj juz!! :wink:

Ja nie bede naciskac i najezdzac na Wasza kulture wypowiedzi,ale nie mowcie do siebie "pajacu".To ze odstawia sie tu niezly cyrk to nie znaczy ze sa pajace :P

Beatko moja droga :) Nie stresuj sie .. zlosc pieknosci szkodzi :D (a chyba nie chcesz byc mniej urodziwa niz coniektore byłe i terazniejsze kandydatki :twisted: )

Asia chyba nie jestes zbytnio lubiana w tym temacie,bez urazy ale Twoje czeste poprawianie drugich osob nie budzi zbytniej sympatii. A Becia jest taka jak ja nie lubi osob oblesnie milych a Ty po tym co tu sie wyczytuje chyba masz taki sposob bycia. Wypowiedzialam swoje zdanie,dobrze by bylo jakbys go nie komentowala,bo znow bedzie dym a ja zdania i tak nie zmienie. 8)

Pozdrawiam wszystkich zezłoszczonych forumowiczów. :D

Tytuł:
VIP
VIP

dlatego za dobre pomysly podziękowałem, a za wulgaryzmy i głupotę wylecieli

co do reszty twojej wypowiedzi i innych, które dotyczą zabawy powiem tak:

na poczatku nikt nie wierzył, że miss zgorzelec.info będzie trwało tak długo, zawsze znajdował się jakiś baran, który wyrażał swoje mądrości życiowe itd... efekt? konkurs istnieje

na początku istnienia zgorzelec.info nikt nie wierzył, że taki portal może przetrwać dłużej niż kilka miesięcy i że można się z niego utrzymać, wszyscy dookoła się śmiali ze mnie, że jestem głupi i naiwny i z tego nic nie wyjdzie... efekt ? portal istnieje już ponad 3 lata, zarabia na siebie i tworzy nowe usługi. Co więcej: wy korzystacie z jednego z dobrodziejstw - forum

Dlatego skończcie proszę swoje inteligentne wywody na temt tego że to nie wyjdzie. Przez cały czas jak jestem w Zgorzelcu wszyscy narzekają ale nie rusza swoich czterech liter żeby się włączyć do tworzenia, bo lepiej komentować. Wszystkie osoby, które kiedyś się były mądrzejsze ode mnie wiecie co robią ? narzekają dalej

Wniosek ? Może zamiast narzekać, ktoś w końcu powie: "tak, tego jeszcze w Zgorzelcu nie było i chciałbym pomóc w zorganizowaniu całej zabawy" ?

Czekam na propozycje.

Ostatnio zmieniony 18 maja 2006, 18:34 przez aleksander, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Alex, Alex... po pierwsze nikt nie twierdzi, że to nie wyjdzie. Po prostu przemyśl zrobienie tego w zamkniętym pomieszczeniu, skoro muszą być stroje/bielizna. Jak już wyżej napisałam, uważam, że Twój pomysł dotyczący całej imprezy ogólnie jest bardzo dobry.

A co do pomocy, wypowiadałam się już wcześniej, rozmawialiśmy na ten temat, więc nie sądzę, zebym musiała to tutaj powtarzać. Pozdrawiam.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1594 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 107  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.